Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Eläköön kansalaispalkka, vapaus ja vallankumous!

  • Eläköön kansalaispalkka, vapaus ja vallankumous!
  • Eläköön kansalaispalkka, vapaus ja vallankumous!

Siskot ja veljet, ystävät,

Olen "iskä Kalervonkadulta" Jyväskylästä, 48 v.

Olen uuden ruohonjuuritason kansanliikkeen, E-liikkeen, perustaja, kansalaisoikeustaistelija, ylipäällikkö ja 1. kapinallinen – leipäjonoista Silicon Valleyhin ja toisinpäin!

En ole hullu. Olen vihainen.

Olen jyväskyläläinen ja keskisuomalainen perheellinen mies, 6- ja 3- vuotiaitten lasten ylpeä isä. Töitä niin yrittäjänä kuin vieraallakin. Koulut käyty ja kieliä puhun. Sporttia ja arjen kulttuuria. Taitelijaluonnetta varmasti myös isältäni perittynä. Katkerakin olen. Olen elämässäni aina pärjännyt kaikenlaisten ihmisten kanssa duunareista vuorineuvoksettariin (pl. ”valtajuopot ja systeemin tosiuskovaiset”). Ei minulla ole mitään menetettävää. Kenenkään ei tarvitse olla minulle kateellinen mistään. En teeskentele mitään. Ennen kaikkea olen täynnä energiaa ja valmiina toimimaan hyvin määrätietoisesti ja poikkeuksellisella tavalla isänmaamme hyväksi!

E-liike on lähtenyt tunteesta, mutta sitä viedään eteenpäin älyllä ja maalaisjärjellä!

E-liikkeen vallankumous tulee olemaan tunteen ja järjen sekä yksilön riemuvoitto vääränlaisesta kollektiivista ja latistuksesta. Haluamme murskata suomalaisia salakavalasti alistavan, epätasa-arvoisen ja tehottoman nykysysteemin, jossa yksilö ja kansa ovat paljon enemmän systeemiä ja poliitikkoja varten kuin toisinpäin! Resursseja meillä ei vielä ole, mutta meillä on huikea visio isänmaalle –

”E-liikkeen agenda 2015 – eläköön kansalaispalkka, vapaus ja vallankumous!”

Politiikka kiinnosti minua kansalaisena siihen asti kun Berliinin muuri murtui. Sitten oli 20 vuoden tauko. Nyt olen törmännyt systeemin seinään oikein kunnolla yrittäjänä 2011 alkaen Ambrosia Professionalsissa. Ennen tätä olen ollut menestyvä yrittäjä 16 v. jo aiemminkin toisella alalla. Nyt on tilanne se, että nyt katsotaan onko isänmaasta jäljellä enää mitään muuta kuin täydellisen latistava monipuoluediktaruuri ja ikuinen kakunjakomeininki!? Nyt tehdään vallankumousta!

"Tietyn pisteen jälkeen maan innovaatiokyky on KÄÄNTÄEN verrannollinen verkostoitumisen tärkeyteen #kansalaisoikeustaistelija @E_liike_ (Twitter 8.12.2014) Suomi on mennyt heittämällä tuon pisteen yli viime vuosikymmeninä itse itseään ruokkivan nihilistisen ilmapiirin tuloksena – mitä valtavaa potentiaalin ja kansakunnan onnen tuhlausta! Haluamme auttaa isänmaatamme kaikin keinoin ja demokratian kautta!

Olen lähdössä kevään 2015 eduskuntavaaleihin sitoutumattomana Keski-Suomesta –

Vallankumous tarvitsee alkuun ehdottomasti yhden miehen myös eduskuntaan! Se tarvitaanko enemmän on muitten käsissä. Nostamme kissan pöydälle ja haluamme ison muutoksen - E-liike on kenties "maailman 1. liberaali ääriliike". Emme kuitenkaan ole mahdottomia. Vain vallankumous on tärkeää, ei se, miten se tapahtuu täsmälleen. Improvisoimme matkan varrella. Ajatuksemme on myös oikeasti auttaa suuria puolueita (jos kelpaa) ja niitten parhaita siskoja ja veljiä näkemään maailmaa rakentavammin sitten aikanaan eduskunnassa - #kansakunnansovittelija 

Voimme hyvinkin onnistua myymään osan kymmenen kohdan agendastamme johtaville nykypuolueille? Kenties enemmänkin? Asioita on E-liikkeen toimesta ajateltu syvällisesti ja hyvin kaukana Arkadianmäen lillukanvarsimetsiköstä ja sillä tasolla, jota tämä maa totisesti tarvitsee!

Heitän sinulle nyt haasteen isänmaan nimissä!

En halua valtaa, haluan paremman Suomen! Olen hirvittävässä paineessa luonut fundamentaalit ja olen itse valmis kaikkeen tulevaan. E-liike ei ole keneltäkään pois - lue rauhassa agendamme - saatat hyvinkin innostua todella paljon siitä tai osasta siitä? Sen jälkeen ole ihmeessä yhteydessä ASAP minuun. Voit tulla mukaan touhuamaan suoraan E-liikkeeseen tai sitten mietitään yhdessä miten voisimme auttaa toinen toisiamme yhteistyössä puoluerajoista välittämättä - E-liike on koko maan kattava projekti, ei vain Keski-Suomen.

Niille jotka huomaavat agendaamme lukiessaan, että, kas, täällähän on hyvää tavaraa uudesta näkökulmasta vähän lainata oman poliittisen valtapelin polttoaineeksi kevään kampanjassa… mitä sitä tuollaiselta kaverilta turhia kyselemään...eihän sillä vielä ole verkostoja eikä rahaakaan... heille sanon, että E-liikkeen tuleva ”isänmaan henkinen puhdistus” koskee kaikkein eniten juuri sinua! Jos maassa ei saa raskaan työn raataja ja täydellisesti nurkaan ahdistettu ihminen kunniaa, joka sille kuuluu niin se maa ei ole hyvä maa! Se maa ei ole innovatiivinen ja onnellinen maa, se on valtapelaajien ja latistuksen maa!

Vain se joka ajaa omaa asiaansa on maailman paras siinä. Vain se joka ajaa omaa asiaansa sydämestään uskaltaa olla vaikka yksin kokonaista armeijaa vastaan silloin kun sitä tarvitaan! Sellaisiakin yksilöitä (ja etenkin sellaisia) arvostavan isänmaan me haluamme E-liikkeen kautta rakentaa yhteistyössä isänmaan parhaitten voimien kanssa - kenties juuri sinun kanssasi!?

Hölkynkölkyn!  

16.12.2014

Kalervonkatu, Jyväskylä

t. Petri

 

E-LIIKE.net 
-----------------------------------
Onnellinen Suomi Finland. 
-----------------------------------
Petri Hirvimäki 
Perustaja, 1. kapinallinen 
puh.  +358 400 933 284 
petri.hirvimaki(at)E-liike.net

www.E-liike.net www.petrihirvimaki.com

#petrihirvimäki2015  #uusiajattelu #reilupeli #hyvävallankumous

Kuvittele isänmaa, jossa yksikään poliitikko ei koskaan tekisi yhtään sellaista päätöstä, jota ei myös henkilökohtaisesti omana itsenään tekisi - siis ihmisenä ja yksilönä, eikä vain poliitikkona jossain puolueessa tai johtavana virkamiehenä jossain byrokratiassa! E-liike.net on kaikille avoin ja sitoutumaton tulevaisuuden johtava suomalainen kansanliike.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän ReijaHaapanen kuva
Reija Haapanen

Ehkä huomenna tutustun agendaanne, mutta nyt iltasella huolestuttaa vain tämä samankaltaisuus edistyksellisen osuustoiminnan, eli E-liikkeen kanssa tuossa nimessä ja miksipä ei Eltsun logossakin.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Edistysmielinen_osuus...

Vai onko tässä jotain huumoria, jota en nyt vain tajunnut?

Aiemman E-liikkeen yksi logo näkyy vaikka tämän linkin kuvassa: http://yle.fi/uutiset/museovaki_ihmettelee_minne_h...

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Hei Reija, kiitos kommentistasi. Tässä prosessissa mitä on tapahtunut viimeisen 6-7 kk aikana (kun olen tullut julkisuuteen "tuskani" kanssa ja siitä ollaan nyt tässä) on nimi E-liike sieltä intuitiivisimmasta päästä! Juuri sitä en osaa ihan tarkasti selittää... kuitenkin kun se tuli päähäni minulla oli eniten ajatus, että 1) tunsin todellakin olevani "sorrettu 2000-työmies" vaikka olinkin 100% tietotyöläinen, enkä missään tehtaassa vaan maailmalla bisnestä rakentamassa. Tavallaan rinnastus siihen... siis myös, että tarvitaan vallankumous, analogia. Sitten taisi olla että mietin, että siitä saa 2) kovasti kivoja E-alkuisia juttuja. Entrepreneurship, Europe, Education.... Ekat jutut tein englanniksi ja mm. tämä oli pieni hittikin: http://tinyurl.com/qzcx4ll kolmas peruste oli hauskin... 3) kierrätys. Ehkä sekin oli siinä että tarkoitus 4) on sekoittaa pakka uusiksi kokonaan. Löytyihän näitä kun alkoi mietiä.

Ei sitä E-liikettä ollut kenelläkään rekisteröitynä - logossa jos on samaa niin ei haittaa.

t. Petri

PS - anna mennä vaan!

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Vielä... eli ajatus on myös ollut koko ajan se että menee noin minuutti kun ei koskaan enää ajattele sitä vanhaa E-liikettä. Niin eri jutusta on kyse. Ja toihan on brändinrakantajan unelma;-) Tule mukaan jos siltä vaan tuntuu kun enemmän tutustut! Petri

Jonas Hellgren

Joitakin hyviäkin pointteja, muuten aivan liian pitkäksi ja koukeroiseksi kirjoitettu agenda.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Jonas - toisaalta tuo alun johdanto on lyhyt verrattuna asian painoarvoon (sisäinen pakkopaita, 100 v. käsitteelmätön trauma, sisäinen suomettuminen) - jos siihen viittaat? Pyydänkin lukijaa hyppäämään yli jos ei jaksa sitä lukea. Nuoremmat ihmisillä ei ole mm. kokemusmaailmaa 70 luvulta jne. ja siksi lukukokemus on hyvin erilainen eri ihmisillä. Myöskin resurssit on pienet, sitten kun saadaan webbisivut varsinaisesti niin sinne sitten pikashottia sopivasti. Aloitan fundamentaaleista ja siitä sitten eteenpäin kaikilla rintamilla. Kiitos kommentistasi!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset