Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Suomi Finland – pahuuden valtakunta?

  • Suomi Finland – pahuuden valtakunta?
  • Suomi Finland – pahuuden valtakunta?
  • Suomi Finland – pahuuden valtakunta?

Isänmaatamme ahdistaa sisäinen pakkopaita!

Ilmiöllä on paljon näkymättömiä ilmenemismuotoja, mutta myös kaikkien tuntemia – Suomessa juodaan puoli Päijänteellistä viinaa vuosittain, syödään satoja miljoonia masennuspillereitä ja tehdään lukemattomia itsemurhia. Viikonloppuisin täällä ollaan nyrkkitappeluissa, puukkohippasilla, keskellä perheväkivaltaa ja miehentappoja ja murhiakin tehdään. Viime vuosina Suomessa on tapahtunut järkyttäviä massaveritekoja, joihin ei ihmisen ymmärrys tahdo riittää… olemme omassa lintukodossamme aivan liian hyviä kaikissa näissä tilastoissa. Toisaalta moni onnellisuustilasto romantisoi Pohjolan kylmää ja kaukaista maata ilman suurempaa tietoa pinnan alla olevista tosiasioista.

Nykyisen ymmärrykseni valossa väitän, että pahuus alkaa usein jo siitä kun pääministeri nimittää uuden ministerin virkaansa. Kuinka usein nimitys tehdäänkään ohi paljon pätevämpien – onko kenenkään edes mahdollista ilman puolueen jäsenkirjaa koskaan päästä ministeriksi asti? Tosiasiallisena tärkeimpänä perusteena nimityksissä on tuoda omia kavereita mukaan vallan huipulle sisäpiiriin ja valtapeliin omia osakkeita nostamaan ja myös vaikuttaa tuleviin vaaleihin oman puolueen äänimäärää maksimoiden erilaisilla nimitystaktiikoilla.

Puhtaalla vallalla motivoituvat ihmiset ovat pahoja ihmisiä. Valta-asemaa pönkittämään tehdyt päätökset ovat vääriä, pahoja päätöksiä. Ne aikaansaavat samanlaista käyttäytymistä lähipiirissään. Tapahtuessaan yhteiskuntamme huipulla ne aikaansaavat ketjureaktion kautta pahuutta kaikkialla yhteiskunnassamme – Suomi on tuhansien pikku Stalinien ja Stalinittarien luvattu maa!

Uudessa E-liikkeessä asioista puhutaan niitten oikeilla nimillä!

Suomi on täynnä taitavasti naamioitua pahuutta – ”tiedostamaton maan tapa, niinhän ne kaikki puolueet tekevät kukin omalla vuorollaan, on sitä muuallakin jne.” Mitä selityksillä on merkitystä jos ko. käyttäytyminen saa aikaan pahuuden ketjureaktion ja luo tehokkaasti omalta osaltaan latistavaa ilmapiiriä, tehottomuutta, työpaikkakiusaamista, hätää ja masennusta ja sitten paineen kasvaessa loppupeleissä osaltaan aiheuttaa jopa niitä viikonloppujen nyrkkitappeluita, puukkohippasia, perheväkivaltaa, miehentappoja ja murhia isänmaassamme?

Systeemin väliinputoajia on nyt enemmän kuin koskaan ennen historiamme aikana ja aivan uusissa väestöryhmissä. ”Vika” ei ole väliinputoajissa itsessään juuri koskaan, vika on systeemissä ja latistuksessa, joka tänne on tekemällä tehty edustuksellisen konsensuskakunjakodemokratian nimissä ja pahimpien valtajuoppojen toimesta. Isänmaa ei ole luova, oikeasti vapaa ja tasa-arvoinen vuonna 2015 –

Suomi on monessa mielessä demokratian irvikuva!

Maailma on nyt 2000-luvulla kokonaan toinen kuin aikaisemmin. Silti pelaamme vieläkin samaa sata vuotta vanhaa peliä! Uuden E-liikkeen, tulevaisuuden johtavan kansanliikkeen, tehtävänä on pitää huoli siitä, että iso luuta alkaa lakaista, jotta asiat oikeasti muuttuvat. Ihmisten täytyy alkaa tajuta, että mikään ei muutu neljän tai kahdeksan vuoden välein puoluetta vaihtamalla. Sillä sahataan vain omaa oksaa. Ei auta, että pahuuden valtakirja annetaan vain sille, jonka vuoro sattuu taas olemaan – koko systeemi on laitettava uusiksi, nyt tarvitaan oikea moderni demokraattinen vallankumous! (linkki)

E-liike on koko kansan liike – E-liikkeen Suomessa jokainen yksilö on tuhat kertaa tuhat kertaa arvokkaampi kuin yksikään nollasummavaltapelin rakentama latistuskollektiivi, joita isänmaamme on pullollaan, johtavat puolueet etunenässä ja niitten rakentamat virkamiesdynastiat.

Isänmaan parhaat siskot ja veljet liittykää yhteen!

Väittääkö joku oikeasti, että isänmaamme hallitukseen valitut ministerit osaavat tai edes haluavat toimia parhaimmalla tavalla kansamme, sen jokaisen yksilön, hyvinvoinnin ja onnellisuuden eteen? Poliittiset kakunjako-jäsenkirja-ministerit Suomen tasavallan hallituksessa – ei vain nykyisessä hallituksessa, vaan joka ikisessä hallituksessa ennen ja jälkeen niin kauan kuin nykyinen systeemi on se alusta, jolla maata ylimmällä yhteiskunnallisella tasolla rakennetaan?

Eihän koko touhussa ole mitään järkeä!

Väittääkö joku oikeasti, että Tekes, Ely, Sitra, Team Finland jne. pullamössöorganisaatiot veronmaksajien rahoja lutraavine virkamiesarmeijoineen osaavat kaikkein tehokkaimmin lisätä suomalaisten onnellisuutta mitä tulee innovaatioihin ja kasvuun? Kansallinen Kokoomus – näyttäkää minulle se taloustieteen Nobelisti, joka sanoo, että Suomen kasvurahoitussysteemi on taloudellisesti tehokas ja paras innovaatioalusta mitä on olemassa! Minäpä kerron omasta etulinjan kokemuksestani viimeiseltä kolmelta vuodelta, että se on pelkkä vitsi. On meitä kasvuyrittäjyyden keskitysleirillä muitakin – Alexander Stubb, Sinuhe Wallinheimo ja kumppanit odottakaahan kun kevät vielä ehtii!

Eihän koko touhussa ole mitään järkeä!

Väittääkö joku oikeasti, että suomalainen maaseutupolitiikka luontoa raiskaavine tehometsätalouksineen ja maaseudun ihmiset latistavine tukihässäköineen on vuosikymmenien saatossa ollut parasta, mitä maaseudun ihmiset pellonreunoilta ja korpikylistä järvenrannoille ovat ansainneet? Suomen Keskusta – näyttäkää minulle missä on isänmaan maaseudun suuri innostus niin minä näytän teille Kinnulan väkiluvun kehityksen – Juha Sipilä, Mauri Pekkarinen ja kumppanit odottakaahan kun kevät vielä ehtii!

Eihän koko touhussa ole mitään järkeä!

Väittääkö joku oikeasti, että maamme ammattiyhdistysväki on suomalaisen työmiehen ja –naisen tai toimihenkilön asialla vielä vuonna 2015? Kenties niitten harvojen, jotka tehtaalla vielä yövuoron eväsleipänsä syövät, ennen kuin loputkin työt on pian viety ammattiyhdistyksen itsensä toimesta Kiinaan – viimeinen mies sammuttaa valot! Antti Rinne, Lauri Ihalainen ja kumppanit – odottakaahan kun kevät vielä ehtii!

Hölkynkölkyn - sisumme on vapautemme!

13.1.2015

Kalervonkatu, Jyväskylä

t. veli Petri

 

E-LIIKE.net 
-----------------------------------
Onnellinen Suomi Finland. 
-----------------------------------
Petri Hirvimäki 
Perustaja, 1. kapinallinen 
puh.  +358 400 933 284 
petri.hirvimaki(at)E-liike.net

www.E-liike.net www.petrihirvimaki.com

#petrihirvimäki2015  #uusiajattelu #reilupeli #hyvävallankumous

Kuvittele isänmaa, jossa yksikään poliitikko ei koskaan tekisi yhtään sellaista päätöstä, jota ei myös henkilökohtaisesti omana itsenään tekisi - siis ihmisenä ja yksilönä, eikä vain poliitikkona jossain puolueessa tai johtavana virkamiehenä jossain byrokratiassa! E-liike.net on kaikille avoin ja sitoutumaton tulevaisuuden johtava suomalainen kansanliike.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän PahaLukki kuva
Juho Salo

Aivan oikein. Poliitikot ajavat politiikkaa poliitikkoina 4 vuoden omassa syklissään välittäen lähinnä itsestään. Huipputason poliitikkoa ei keskimäärin kiinnosta isänmaan etu ja kehittäminen, tai ruohonjuuritason kulurakenne: asuminen, liikenne, koulutus.. eikä oikeastaan kiinnosta ihmisten työllistyminenkään. Näitä kavereita kiinnostaa pysyä omissa töissään, ja järkätä läheisilleen lisää töitä. Ja he varmistavat selustansa erinäisillä tuilla ja eläkkeillä itselleen, sitten jos kun ei joistain vaaleista läpi pääsekään. Jo pelkät kansanedustajat eläköityvät keski-iässä sellaisille summille, joita kaksi täysipäiväistä työntekijää tässä maassa tekisi palkkojensa eteen -- ministereiden eläkkeistä puhumattakaan. Tällaiset kaikki bonarit pitäisi käytännössä ottaa pois. Että jos ei seuraaville kausille pääse, olkoon vaikka kuinka hardcore poliitikko 30 vuoden ajalta, niin työkkärin luukulle, tai johonkin koulutukseen, normaalisti. Että he myös käyttäisi ja eläisi sitä samaa järjestelmää, jonka ovat luoneet.

Toinen asia, mikä pitäisi korjata, on puoluetuet. Ne pitää lähinnä olemassaolevat puolueet vahvoina ja vallassa. Ne pitää yksinkertaisesti lopettaa. Puoluetuet sekä nuorisojärjestöille, että puolueille itsessään. Tai jos tällaisia tukia on, ne pitäisi olla yhtäsuuret kaikille puolueille huolimatta siitä ovatko ne eduskunnassa vai ei. Eli pikkusummia korkeintaan 10000e/vuosi -- ei mitään satojatuhansia.

Kolmas asia mikä pitää korjata, on vaalikoneet. YLEn pitäisi myös tehdä puoluevaalikone. Puolueiden pitäisi ennen vaalia täyttää vaalikoneet sillä kannalla, joka on puolueen virallinen kanta, jotta ihmiset tietää äänestää oikeaa puoluetta. Yksittäisen ihmisen äänestäminen menee hukkaan, koska puoluejohto voi olla eri mieltä, ja ryhmäkuria ei ole käytännössä estetty.

Mutta tärkein asia kuitenkin olisi saada talousdemokratiaa. Oli se sitten euroalueelle, tai sitten oma markka. Minä kannatan vielä euron kehitystä, sillä se auttaisi koko eurooppaa. Nykyinen deflaatio ja etelä-euroopan massatyöttömyys olisi käännettävä aktiivisella raha- ja finanssipolitiikalla. EKP:stä pitää tehdä koko EU:n kansan äänestämä poliittinen elin, jolla on mandaatti rahoittaa EU-aluetta ilman velkaa. Näin koko EU-alueen velkaongelmat voidaan jossain aikataulussa ratkaista, ja deflaatio estää.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Juho - sinulla ja minulla taitaa olla ajatuksissa paljon yhteistä. Tuo Piraattipuolue on myös arvoiltaan samansuuntainen mitä olen ymmärtänyt?

Sinulla oli asiaa ja allekirjoitan kaikki nuo. Ainoa mihin en nyt viitsi ottaa isosti kantaa on tuo Euroopan talouspolitiikka vaikka talous on mun expertiisiä... siksi että en ole miettinyt asiaa ihan loppuun asti vielä. E-liikkeen tarkoituksena on uudistaa koko systeemi isossa mitassa joten talouskin on vain yksi palanen, tosin hyvin iso sellainen. JOs meillä olisi ollut järkeä sekä Suomessa että EU alueella niin eihän tätä tilannetta olisi päässyt koskaan syntymään! Syy ja seuraussuhteet ihan samoja ja näen suoran yhteyden poliittiseen korruptioon tässä.

Voit olla varma että mielipidekin löytyy siitä taloudesta - pitää ekana tietää mikä on nykytilanne riittävän tarkasti jotta voin heittää mitä next. Myös sen tiedän että on pidemmässä juoksussa pidettävä optiot myös siihen että lähdetään pois jos ei saada mitään muutettua EU:n rakenteessa samaan suuntaan kuin ajataan muutosta Suomessakin. Olen aina sanonut että EU on loistava maailmanluokan missio mutta piirikunnallinen toteutus joka, ei yllä edes pistesijoille. JOs EU pystyy uudistumaan niin hyvä mutta pystyykö se... Aloitetaan prosessi Suomesta!

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino

Saas nähdä kolahtaako tuo isänmaalisuus vielä omaan nilkkaan. Toki toivon ettei niin kävisi.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Vellu. Tämä kommenttisi on mielenkiintoinen - vallankumouksen tekemisessä on kolme asiaa 1) huippuluokan substanssi 2) huippuluokan tekijät 3) Oikea strategia.

JOs lähdetään siitä että 1) kunnossa ja 2) tehdään töitä koko ajan ja laajennetaan piiriä... sitten 3) on tosi ongelmallinen. Joku isänmaalisuus on eri asia tilanteessa a) ja myöhemmin tilanteessa b). Siis olisi helppoa jos olisi ennustaja. Avaatko hieman omaa ajatustasi. Vain vallankumous merkitsee ja strategian osalta on joustoa kunhan se on tietoista. Itsellänikin elää päässä tilanne ja hieman erilailla ajattelee strategiasta jokainen uusi päivä. Sen tiedän myös että on pakko erottua massasta vaikka se alussa voi olla joillekin kauhistus - myöhemmin mainstreamia?

Vain se että asioihin saadan iso oikeansuuntainen muutos on tärkeää. Kerro hieman lisää mitä tarkoitat E-liikkeen isänmaallisuudella, miten näet sen juuri nyt meidän strategian valossa?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset