Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Juha Sipilä – suomalaisen kasvuyrittäjyysmafian luottopakki?

  • Juha Sipilä – suomalaisen kasvuyrittäjyysmafian luottopakki?
  • Juha Sipilä – suomalaisen kasvuyrittäjyysmafian luottopakki?

Onko Juha Sipiläkin vain mies menneisyydestä?

Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilällä on huonot näytöt uudenlaisen tehokkaan ja markkinavetoisen yrittäjyys- ja innovaatioympäristön rakentamiseksi Suomeen – tähänastiset näytöt kestävät huonoudessaan vertailun Alexander Stubbin kanssa. Valitettavasti.

Keskustan hupaisat keskiolutlinjaukset tai oman kylän ydinvoimalajunttaukset (Venäjä yhteys) ovat asiallisesti vielä pientä verrattuna siihen, että Suomalaisen kasvuyrittäjyysmafian uudesta kummisedästä, Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilästä, leivottaisiin maamme seuraava pääministeri –

Yksikään Suomessa rehottavan maailmanluokan poliittisen korruption sisäpiiriläinen ei saisi olla maamme tuleva pääministeri!

Juha Sipilän johtamat ja omistamat yritykset ovat hänen toimiessaan yritysjohtajana Oulun seudulla vastaanottaneet vuosien saatossa miljoonien markkojen/eurojen tukirahoitusta veronmaksajien kukkarosta. Lisäksi hän on toiminut sijoittajana ja sitäkin kautta tietää miten peli toimii.

Tekes/Ely/Teollisuussijoitus jne. ovat juuri niitä poliittisen korruption bisnespuolen instrumentteja ja vääriä virkamieskollektiiveja (jokaisella sektorilla on omansa), joita johtavat puolueet käyttävät hyväkseen ostaessaan verorahoillamme lisää valtaa ja ääniä seuraavissa vaaleissa milloin minkäkin ”edun nimissä” –

Oikeasti se on nollasummakakunjakoa, joka vie miinukselle!

Bisneksiesi julkisrahoituskuvioita sinun ei tarvitse pyydellä anteeksi, Juha Sipilä, maassa maan tavalla valitettavasti… sen sijaan et saa anteeksi sitä, että olet johtavana poliitikkona viime vuosina ollut mukana sekä TEKES:n että Teollisuussijoituksen johtokunnassa – korviini kun ei ole kantautunut vieläkään, että olisit niitä lakkauttamassa vaan taisi olla esityksesi aivan päinvastoin?

Onneksi olkoon, Juha Sipilä, olet lyhyestä poliittisesta urastasi huolimatta systeemin mies jo kiireestä kantapäähän – johtuen kaiketi siitä, että systeemin sisältähän sinä sinne loppujen lopuksi tulitkin?

Suomalainen kasvuyrittäjä tai sellaiseksi haikaileva – olethan varmasti jo Juha Sipilän Twitterkaveri? Tai mitäs jos et tällä kertaa siihen hommaan enää lähtisikään? Onhan meitä muitakin, minun lisäkseni, jotka totisesti tunnemme myös kolikon kääntöpuolen! Mikä muu voisikaan olla hyvinvointimme pohja kuin parhaalla mahdollisella tavalla toimiva talouselämä ja yrittäjyyden kaikkinainen kukoistus?

Mitäs jos Suomessa toimisi vihdoinkin oikea markkinatalous etenkin siellä missä sitä kaikkein eniten kaivataan?

Olen kirjoittanut kesäkuusta 2014 lähtien paljon virkamiesvetoisen innovaatioekosysteemimme mädännäisyydestä, suoranaisesta valtiomonopolista ja sen yhteydestä valtavaan poliittiseen korruptioon maassamme. Ensimmäinen juttuni ” Moneyfesto Humanum Europae” oli suomeksi, muut englanniksi alun perin LinkedIn:ssä. Ne ovat olleet luetuimpien juttujen joukossa tässä maassa. Kaikki blogini on nyt koottu samaan paikkaan uusille kotisivuillemme.

Uuden E-liikkeen (E-liike.net), tulevaisuuden johtavan suomalaisen avoimen ja sitoutumattoman kansanliikkeen, visioima ”onnellinen kapitalismi” veisi maamme yritteliäisyyden ja liike-elämämme aivan uuteen tehokkuuteen, kannustavuuteen ja pelisääntöjen yksinkertaisuuteen. Se toisi meille uusia resursseja maailmalta ennennäkemättömällä tavalla – riippumattomia ja tekesvapaita startup ja kasvusijoittajia.

Ennenkaikkea se avaisi meille uuden reilun pelin yrityssektorillemme, jossa oikeasti rohkeimmat, ahkerimmat ja parhaat pärjäisivät! (kts. E-liikkeen agenda 2015 s. 33)

Suomalaisen veronmaksajien kukkarolla käymiseen ja kansantalouden kannalta tuottamattomaan ja vääränlaiseen verkostoitumiseen perustuva nykyinen virkamiesvetoinen ”innovaatioekosysteemimme” on täysin kannettua vettä kaivossa! Täällä on TEKES:n virkamiesten ja johtavien puolueitten luoma epätasa-arvoinen, tehoton ja innovointia suorastaan latistava systeemi, jossa on tarjolla pullamössöä toisille ja keskitysleiriä toisille.

Massiivinen propaganda siitä, että asiat olisivat jotenkin kunnossa, on täysin verrattavissa kolmannen valtakunnan tanssisaleihin a la Joseph Göbbels! Ei varmasti tarvitse kenenkään kysellä fiiliksiä vääriltä ihmisiltä – heitä kun ei ole kutsuttu! Samoin kuin aikoinaan Berliinissä, pelko on iso tekijä myös ”suomalaisen kasvuyrittäjyyden tanssiaisissa” koto-Suomessamme vuonna 2015!

Mutta minua ei enää pelota!

Eikä pelota aivan kaikkia muitakaan. Suomalaisen 100 vuotta vanhan ”sosiaalikapitalismin” riemukkaat hautajaiset ovat alkaneet! Kasvuyrittäjyyden keskitysleiriltä alkanut uusi ajattelu ja #kansalaiskapina2015 on pian leviävä jokaiseen niemeen ja notkelmaan tässä maassa! Siellä on jo helsinkiläisiä, kiteenmiehiä, jämsänkoskelaisia, jyväskyläläisiä, tamperelaisia ja lisää tulee koko ajan… mukaan mahtuu aina jos isänmaa vain kutsuu täysin puoluerajoista välittämättä!

Suomi on maa, jossa moni hyvältä näyttävä poliitikkojen ja virkamieskunnan sumuttama asia onkin kansan kokonaishyvinvointi huomioiden kaikkea muuta! Suomeksi sanottuna meitä todellakin kusetetaan ja pahasti. Ylätason ”väärä peli” luo meille keinotekoista vastakkainasettelua ja kaunaa toisiamme kohtaan – kuona ja valtapeli valuu systeemin ”pikku stalineitten ja stalinittarien” toimesta aivan alas asti jokaisen suomalaisen arkeen. Suomalainen yksilö kantaa em. syystä suurta turhaa häpeää, kateutta, katkeruutta ja jopa suoranaista vihaa kanssasisariaan ja veljiään kohtaan!

Edellä mainituista asioista on täysin mahdollista päästä eroon 2000-luvun Suomessa!

Tunne antaa sisun. Otetaan myös järki käteen. Säädetään poliittista päätöksentekomekanismia sopivasti niin, että se ei enää tuota käyttäytymistä, joka meitä niin latistaa ja lannistaa ja joka meille sisäisen pakkopaitamme pukee, niin yksilöinä kuin kansakuntana.

Rintamalinja on aivan selvä – nyt on aika kaikkien niitten yhdistää voimansa, jotka eivät halua enää tai ole koskaan oppineetkaan menemään mukaan suomalaiseen yhteiskuntaan ”systeemin kautta” – siis suurten puolueitten ja politikoinnin, tukiaisten ja virkamiesbyrokratioitten, AY-liikkeen tms. kautta.

Suomalaiset entreprenöörit ja intraprenöörit ”Silicon Valleysta leipäjonoihin ja toisinpäin” – meitä on puoli suomea jos laskemme mukaan myös kaikki ne syrjäytyneet, joita systeemi latistaa almujaan antamalla ja jotka eivät ole enää vuosiin äänestäneet. Heillekin riittää jo! Systeemin ”hyötyjät” – sahaatte isossa kuvassa omaa oksaanne ja miten olisi kerrankin aito välittäminen lähimmäisestään? Systeemiltä itseltään on raha jo lopussa. Kaikki on tuhlattu!

E-liike.net on potentiaalinen uusi vaikutuskanava kansalaisille suoraan päästä vaikuttamaan ylätason päätöksentekoon. Tarkoitus on, että kansalaiset tajuavat vihdoinkin, että tärkeintä ei ole äänestää aina uusia valtajuoppoja ja systeemin tosiuskovaisia päättämään yhteiskunnallisista asioistamme vaan tarvitaan koko poliittisen päätöksentekojärjestelmän päivitys, joka alkaa automaattisesti tuottaa ylätasolle ihmisiä, jotka motivoituvat asioista niitten itsensä vuoksi. Jäsenkirjat joka paikasta pois ja hommat kuntoon!

Siskot ja veljet täällä ollaan!

Hölkynkölkyn - sisumme on vapautemme!

13.2.2015

Kalervonkatu, Jyväskylä

t. Petri

PS - Laitoin soittopyyntöä syksyllä Alexille... vielä ei ole mitään kuulunut. Kuka tahansa saa pirautella (myös sinä Juha) minulla menee sekunti alkaa hommiin isänmaan hyväksi, mutta vain asiat edellä.

 

 

E-LIIKE.net 
-----------------------------------
Onnellinen Suomi Finland. 
-----------------------------------
Petri Hirvimäki 
Perustaja, 1. kapinallinen 
puh.  +358 400 933 284 
petri.hirvimaki(at)E-liike.net

www.E-liike.net www.petrihirvimaki.com

#petrihirvimäki2015  #uusiajattelu #reilupeli #hyvävallankumous

Kuvittele isänmaa, jossa yksikään poliitikko ei koskaan tekisi yhtään sellaista päätöstä, jota ei myös henkilökohtaisesti omana itsenään tekisi - siis ihmisenä ja yksilönä, eikä vain poliitikkona jossain puolueessa tai johtavana virkamiehenä jossain byrokratiassa! E-liike.net on kaikille avoin ja sitoutumaton tulevaisuuden johtava suomalainen kansanliike.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän grohn kuva
Lauri Gröhn

Ehkä Sipilän oli kannattanut olla kauemminkin Tekesin johtokunnassa. Hänen kautensa jälkeen Tekes sai tällaisen hömppästrategian:

http://grohn.puheenvuoro.uusisuomi.fi/175700-tekes...

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Lauri- kiitos tästä. Huh huh! Jos on ollut jonkun tuollaisen (Tekes) johtokunnassa eikä tajua alkaa vaatimaan touhun alasajoa niin on joko a) liian tyhmä tai sitten b) täydellinen ääntenlaskija ja valta-peli-nolla-summa-kakun-jako poliitikko. Onko sinulla esittää muita vaihtoehtoja tämän maan todennäköisesta seuraavasta pääministerista - toivottavasti on!

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Kotimaiseen metsähakkeeseen perustuvassa hajautetussa energiantuotannossa Sipilällä olisi paljonkin annettavaa ja varmaankin myös syöttötarifeissa.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Aimo, Kiitos. En itse ymmärrä näitä juttuja mitä tulee pelaamiseen. Minun tyyli on aina sanoa kuin siltä tuntuu että joku mättää ja on itselläni riittävästi haltuunottoa ko. asiassa... Sehän ei mene normaalisti Suomessa oikein missään noin. Pelko jne.

Ei Sipilä kaiketi mikään kovin tyhmä mies voi olla. Sillä on vaan kavereita Tekes:ssä turhan paljon...? On vaikeaa kun Suomi on näin rakennettu. Tämän seikana takia myöskään silkkihanskoilla ei tätä maata muuteta!

Mitä eliitti siitä menettää jos hieman uskaltaisi. Valtansako? Kumpi on pahempaa menettää sielunsa vai valtansa?

"Kuvittele isänmaa, jossa yksikään poliitikko ei koskaan tekisi yhtään sellaista päätöstä, jota ei myös henkilökohtaisesti omana itsenään tekisi - siis ihmisenä ja yksilönä, eikä vain poliitikkona jossain puolueessa tai johtavana virkamiehenä jossain byrokratiassa!" http://E-liike.net - "Petrin Prinsiippi

---> Tässä voisi olla selitystä jatkuvaan juosten kusemiseen? Siis ei oteta selvää niin ei tunnu niin pahalta tehdä päätöksiä tai olla tekemättä niitä!

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

@juhasipila Surunvalitteluni rakkaimpasi poismenon johdosta. Blogini @uusisuomi vain hieman aikaisemmin - nyt voimaa sinulle ja perheellesi!

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Back to business taas - nyt ei kainostella vaan sopivasti haastaen ja hommat kuntoon laittaen, vai mitä Juha Sipilä?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Back to business taas - nyt ei kainostella vaan sopivasti haastaen ja hommat kuntoon laittaen, vai mitä Juha Sipilä?

Käyttäjän grohn kuva
Lauri Gröhn

"Gallupeita johtavan keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä on kertonut aikovansa johtaa Suomea kuin yritystä. Steinberg olisi tällaisissa vertauksissa varovainen. Yrityksen johtaminen on erilaista kuin valtion johtaminen."

http://www.hs.fi/talous/a1428631565010?jako=5d0966...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset