Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Nato-keskustelu - vallankumous saapuu Punaiselle torille?

  • Nato-keskustelu - vallankumous saapuu Punaiselle torille?
  • Nato-keskustelu - vallankumous saapuu Punaiselle torille?

Herra Tasavallan Presidentti,

Viitaten Dagens Nyheter lehdelle antamaanne haastatteluun -

http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/78366-sauli-niinisto-lehdelle-tata-putin-haluaa

Ajatusmallinne on juuri oikea: "Perimmäinen tarkoitus on selvä: Putin ei halua, että Ukraina tulee lähemmin kytkeytyneeksi länteen tai EU:hun – Natosta puhumattakaan".

Mutta tämän jälkeen on jatkettava ajatusta eteenpäin vielä kahdella tapaa!

Maassa, jolla on yhteistä rajaa yli 1000 km ja veristä(kin) historiaa Venäjän kanssa ei oikein kukaan tunnu käsittävän mistä on pohjimmiltaan kyse? Ainakaan en ole sitä julkisessa keskustelussa itse havainnut. Asian tajuaminen on oleellista miettiessämme suhtautumista sotilaalliseen liittoutumiseen tai liittoutumattomuuteen, siis Natoon.

1) Kyse on pohjimmiltaan Venäjän sisäpolitiikasta!

Tapahtumien vyöry Krimillä, Ukrainassa ja myös Naton ja EU:n paine saavat meidät luulemaan, että kyse on aivan lähtökohtaisesti Venäjän aidosta huolesta siitä mitä sen lähialueilla tapahtuu. On väärin kuvitella, että Venäjä, joka on ydinasevalta, ja jolla on yksi maailman suurimpia ja varustelluimpia armeijoita oikeasti pelkäisi, että joku vieras taho hyökkäisi sen rajojen kimppuun mitä tulee äiti Venäjän alueeseen. Nyt ei puhuta sissitoiminnasta 2000 km Moskovasta jollain vuoristoalueella, nyt ei puhuta edes Ukrainasta -

nyt puhutaan Kremlistä, Punaisesta torista ja Moskovasta!

Moskovan valtakollektiivi ja Putin pelkäävät, että hyökkäys tuleekin sisältä ja vallankumous saapuu Punaiselle torille! Sitä he yrittävät välttää kaikin keinoin! Olen omassa ajattelussani ja kokemuksissani vallan mekanismeista päässyt 48 vuodessa jo aika pitkälle. Ajatuksiini voi tutustua lukemalla alhaalla olevista linkeistä tarkemmin. Toinen asia mitä Suomessa ei ymmärretä on se, että ei Putin ole sellainen Putin kuin yleisesti lännessä ymmärretään -

2) Putin on vain osa "väärää kollektiivia" nimeltään nyky-Venäjä!

"Väärä kollektiivi" on luomani käsite ja viittaa siihen, että kollektiivissa, jossa yksilö ei ole toiminnan lähtökohta, tyhmyys todellakin tiivistyy niin kuin vanha kansanviisaus hyvin tietää. Siis "väärä kollektiivi" pystyy ihan mihin vain vaikka siellä olisi aivan tavallisia perheenisiä ja äitejä - niin kuin aina onkin.

Euroopassa, jos missä meillä on historiamme tässä asiassa!  

Näiden kahden seikan syvällinen ymmärtäminen on avain järkiperusteilla käytävään Nato keskusteluun. Ne selittävät Venäjän (ml. Putin) käyttäytymistä enemmän kuin mikään muu ja niiden pitäisi olla myös pohja miettiä isänmaamme tulevaisuuden skenaarioita ja uhkakuvia. "Väärä kollektiivi" - Kremlin koko valtakoneisto ja sen kytkennät - pystyy valtansa säilyttämiseksi tekoihin, joihin yksi mies ei koskaan pystyisi! Provosoimalla eri paikoissa sopivasti "väärä kollektiivi" voi ylläpitää valtaansa ja raivata vastustajiaan kaikkein tehokkaimmin.

Suomihan on Venäjälle mitä mainioin pelinappula tässä rajussa leikissä!

Meillä on maa täynnä poliitikkoja, jotka eivät koskaan kykene luopumaan menneestä oman valtapelinsä ja osin inhimillisen ymmärtämättömyytensäkin takia. Tämä maa tarvitsee todellista johtajuutta nyt enemmän kuin koskaan sitten Vaaran vuosien ja Yöpakkasten. Viittaan tässä erään eturivimme poliitikomme tämänaamuiseen liturgiaan omassa uusisuomi.fi blogissaan.

http://paavovayrynen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/188213-erillista-nato-selvitysta-ei-ole-mahdollista-tehda

Täysin politiikan ulkopuolelta tarkasteltuna siinä(kin) käytetään vain sitä arsenaalia, joka osaavalla pitkään toimineella poliitikolla hallussaan on. Isänmaan asia on niin vakava, että se ei kaipaa enää ensimmäsitäkään ammattipoliitikkoa, joka ei kykene uudistamaan omaa ajatteluaan!

Natoon vai ei - on minulla kantani siihen.

Suomalaisen olisi päästävä tässäkin hetkeksi oman mukavuusalueensa ulkopuolelle ja siihen on vain yksi keino - oma itsenäinen ajattelu. Kirjoitukseni tarkoitus ei ole antaa yhtä ääntä mahdollisessa kansanäänestyksessä jo ennakkoon. Kirjoitukseni tarkoitus on tuoda uutta sisältöä itse asiaan. Demokratiassa kukin päättää asiassa niin kuin parhaakseen katsoo jos kansanäänestykseen mennään -

mutta päätetään (hyvin) nopeasti jos saa pyytää!

Hölkynkölkyn - sisumme on vapautemme!

27.2.2015

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

 

E-LIIKE.net 
-----------------------------------
Onnellinen Suomi Finland. 
-----------------------------------
Petri Hirvimäki 
Perustaja, 1. kapinallinen 
puh.  +358 400 933 284 
petri.hirvimaki(at)E-liike.net

www.E-liike.net www.petrihirvimaki.com

#petrihirvimäki2015  #uusiajattelu #reilupeli #hyvävallankumous

Kuvittele isänmaa, jossa yksikään poliitikko ei koskaan tekisi yhtään sellaista päätöstä, jota ei myös henkilökohtaisesti omana itsenään tekisi - siis ihmisenä ja yksilönä, eikä vain poliitikkona jossain puolueessa tai johtavana virkamiehenä jossain byrokratiassa! E-liike.net on kaikille avoin ja sitoutumaton tulevaisuuden johtava suomalainen kansanliike.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän hansi kuva
Hansi Harjunharja

Jaahas, Hirvimäki pyytänee vastetta tälle. Koitanpa kirjoittaa sille toisenlaisesta näkökulmasta käsitellyn vasteen vielä tämän vuorokauden puolella.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset