Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Hirvimäki antaa Ylen!

  • Hirvimäki antaa Ylen!
  • Hirvimäki antaa Ylen!

En tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa sen suhteen millainen farssi Ylen vaaligalleria on omalta osaltani tähän asti ollut!

Itse videon kuvaus Ylen Keski-Suomen toimituksessa oli positiivinen tapahtuma. Olin kuvauksessa vasta päivä gallerian avaamisen jälkeen torstaina 12.3.2015, koska omalta osaltani ehdokkuus varmistui myöhäisessä vaiheessa (sekin on pitkä tarina). Videon kuvaus meni hyvin ja olin tyytyväinen sekä omaan suoritukseen että mahdollisuuteen päästä ”20 € budjetilla” haastamaan tasapuolisesti muita ehdokkaita edes jollakin areenalla. Ajattelin saavani uuden sosiaalisen median työkalun ja neliminuuttisen, jota kaikkien on kiva sitten jakaa.

Videoni on nähtävissä täällä - Petri Hirvimäki Ylen vaaligalleriassa.

Sen jälkeen alkoi tapahtua! Torstai-iltana kun katsoin ensimmäistä kertaa huomasin, että videoni pikkukuva galleriassa oli aivan suttuinen – sinne oli laitettu kameran huonosti tarkentama pysäytyskuva. Ei näytä hyvältä. Ei kiva. Soitan aamulla Ylelle.

Se oli perjantai 13 päivä todellakin!

Ohjelman paikallinen tuottaja totesi, että eihän tuossa mitään vikaa ole – heh, katso kuva vieressä ylhäällä onko siinä vikaa? Pyysi olemaan yhteydessä Helsinkiin. Soitin Helsinkiin ja siellä sentään tajuttiin, että ei se oikein toimi samalla viivalla muitten kanssa. Sovittiin siis että korjataan pikimiten. Samalla pyysin myös lisäämään (sit.) sinne ”Piraattipuolue” nimen perään koska olen sitoutumaton - selvitetään asiaa sanottiin Helsingissä vai meneeköhän tällaiset puolueesi kautta, selvitetään..?

Hetkinen kysyin, että mitä tässä puolueita tarvitaan?

Täällä on sitoutumaton Hirvimäki toisessa päässä luuria korjatkaa se oikein niin kuin asia on, kiitos – itse asian ja myös kaikkien oikeusturvan kannalta, ehdokkaan, puolueen eikä suinkaan vähiten äänestäjän! Oli perjantai ja palaveria kuulemma pukkasi ja kotiinkin pitää päästä tuntui olevan meininki Ylellä asiani korjaamisen suhteen - ainoa, joka ei saanut tuntipalkkaa olin muuten minä!

Meni muutama tunti ja huomasin, että kuva on vaihdettu. Olin jo laittanut edellisenä iltana suttukuvan Facebookiin ja kertonut kannattajilleni, että tulee parempaa tavaraa jaettavaksi kun saadaan homma kuntoon kuvan osalta. Mutta mitä ihmettä – ihan sama suttukuva ilmestyy Facebookiin kun meinaan jakaa videota jakonamiskan kautta… äkkiä pois tuo kuva omalta aikajanalta! (Copypastella osoiteriviin ei pysty edes kiertämään ongelmaa, koska kuvaksi tulee vaaligallerian logo eikä ehdokkaan naamakuva.)

Kilpailu on kovaa eduskuntapaikoista

ei todellakaan ole merkityksetöntä millaista se mitä jaat on ja millainen on kuvasi. Jokainen ehdokas tietää tämän. Joku epätarkka kuva ehdokkaasta on huonoin mahdollinen. Tämä ”Ylen vaaligalleriafarssi” jatkuu ja paranee vielä mutta hypätään hetkeksi laajempiin merkityksiin –

Omalla kohdallani uskallan väittää, että tuskin kukaan on tehnyt kotiläksyjään kevään ehdokkaista niin kuin itse olen. Olen olosuhteiden kautta päätynyt ”48 vuoden kokemuksella” perustamaan kokonaisen kansanliikkeen ajamaan Suomen kipeästi tarvitsemaa isoa muutosta E-liike.net. Olen kovassa paineessa tehnyt hyvin kattavan agendan, josta voin syystä olla ylpeä ja josta myös moni vanha ja uusi ystäväni on sanonut, että se on jotain juuri sellaista mitä tämä maa tarvitsee!

Ei ”hyvän vallankumouksen” tekeminen mitään lastenleikkiä tässä maassa suinkaan ole!

Tässä oppii koko ajan – valitettavasti Suomi on valtavan latistuksen kourissa. Kaikki menee systeemin kautta ja yksilö ei ole oikein mitään ellei hän itsekin ole osa systeemiä ja pelaa tasan sen pelisäännöillä. Suomalainen ei ole oikeasti vapaa, rohkeudesta tai luovuudesta on turha puhua niistäkään. Olen keksinyt terminkin tälle ”sisäinen suomettuminen” eli ollaan rähmällään omaan systeemiimme päin – kaikki ne asiat, joitten takia haluan kiihkeästi muuttaa isänmaatani haraavat vastaan muutosta!

Mitä tulee mediaan, se on elimellinen osa systeemiä.

Kuinka monesti minulle onkaan käynyt niin, että kuunnellaan tarinaani ja luvataan sitten olla yhteyksissä. Mitään ei yleensä kuulu – syyn meistä tietää jokainen kun tajuaa millainen maa Suomi oikeasti on. Pääkaupunkiseudun mediaan maalaispoika Hirvimäki on jo menettänyt toivonsa (ainakin toistaiseksi), vaikka juttujani luetaan analytiikan todistamana kovasti juuri sillä suunnalla ja minut tunnetaan siellä kansainvälisenä suomalaisen kasvuyrittäjyyden uudistusmielisenä.

Jyväskylän osalta olin liikenteessä jo hyvissä ajoin joulukuussa 2014 E-liikkeen agendan äärimmäisen vaativan synnyttämistyön jälkeen. Olin muutaman paikallisen johtavan median juttusilla, myös Ylen aluetoimituksen -

”kyllä me tehdään juttuja tästä sinun hommastasi, mielenkiintoista”!

Menee tammikuu ja sitten helmikuussa soittelet kun ei kuulu mitään. Päätoimittaja kertoo, että sori ei voida tehdä enää suoraan ehdokkaista tässä vaiheessa… heh, samaan aikaan suurten puolueitten ehdokkaat ovat koko ajan esillä mediassa päivittäin samalla agendalla mitä hokevat vuodesta toiseen!

Jos joku kaltaiseni hyvin pitkän kokemuksen omaava rohkea ja systeemin pelisääntöjä haastava ihminen saa kovien kokemusten jälkeen päähänsä alkaa tehdä jotain E-liike.net kaltaista juttua… siis haastaa itsensä äärimmilleen ja vaatia itseltään lähes mahdottomia… JA IHAN OIKEASTI INNOVOI POTENTIAALISEN YHTEISKUNNALLISEN TIMANTIN niin sekään ei riitä tässä maassa yhtään mihinkään!

Et pärjää mediassa edes verrattuna siihen, että jonkun suuren puolueen puoluetoimistosta soitetaan paikalliseen lehteen ja pyydetään tekemään teiniliiton uudesta finninaamaisesta parikymppisestä piirijohtajasta parin sivun juttu lehteen – kiinni veti huomenna tullaan!

”Suomi Finland - yhteiskunnallisen innovoinnin Ambomaa” niin kuin kirjoitin aikaisemmassa uusisuomi.fi blogissani.

Palataan sitten varsinaiseen tarinaan – videon pikkukuvan vaihdoksen jälkeen myöhemmin 13. päivä perjantaina aloin huomata uutta kummallisuutta. Nimittäin laskuri omassa videossani tuntui juuttuneen 181 katsojaan. Varmistin asiaa pyytämällä kavereitani lataamaan videota – 181 lukema ei hievahtanutkaan. Suivaantuneena laitoin illalla sähköpostia ”Ylen galleria päivystykseen” ja pyysin 1) korjaamaan suttukuvan Facebook jakamisessa 2) laittamaan laskurin toimintaan 3) lisäämään sen (sit.) puolueen perään.

Nyt on jo sunnuntain puoli kello 01:20 ja tilanne on muuttunut vain siten että Hirvimäen laskuri näyttää nyt jo lukemaa 0 – siis tasan nolla! (alempi kuva)

Yle on täysin verovaroin kustannettu laitos, jonka pitäisi kohdella tasapuolisesti ehdokkaita – kysyn itseltäni millaista olisi ollut kohtelu jos pääministerin tai ison puolueen sisäpiiriläisen kuva, laskurit, puoluemerkinnät jne. olisivat olleet epäkunnossa? Ne tarkistetaan kymmeneen kertaan isoilla resursseilla ennen kuin laitetaan. Ja jos on ongelmaa niin armeija avustajia auttaa vaikka keskellä yötä.

Voitte olla varmoja siellä Ylellä, että haastan myös teidät julkisena verovaroin toimivana valtakunnallisena mediana!

Tämä on oikeusturvakysymys ja täydellistä epätasaarvoa, jolla on suoraa negatiivista vaikutusta menestykseeni tulevissa vaaleissa – kaikki tämä sattuu eräälle asiallisesti kenties mielenkiintoisimmista ehdokkaista koko Suomen vaaleissa, vaikka itse sanonkin, tai sattuisipa moinen kenelle tahansa ehdokkaista – onkohan meitä muitakin?

Kysyn myös onko suoranaista demokratian halventamista, että suurelta osin juuri laskureitten ansioista kannabiksella ja tyhmyydellä näyttää saavan eniten näkyvyyttä vaaligalleriassa..? Ihmettelin alun alkaen koko homman järkeä käyttää laskureita ja myös antaa mahdollisuus rankata ehdokkaita vaalikoneen sisällä näyttöjen perusteella.

Siihen tarkoitukseenhan on sosiaalinen media – vai ehkä systeemi haluaa sirkuksen itsekin?

Eräs kaverini ehdotti kaikkien laskureitten nollausta – voisi olla ainoa järkevä homma jos seuraavat viisi viikkoa on tätä eikä laskureihin ole mitään luottamista? Luvuilla on iso psykologinen vaikutus joka tapauksessa ja mitä niillä voitetaan, eikö se ole päinvastoin ja ajaa kollektiivisen käyttäytymiseen eikä omaan harkintaan? Näytää siltä että mopo on karannut Ylen käsistä pahemman kerran ja tässä ei ole kyseessä mikään SOTE ja kymmenen vuotta vaan kyse on max. muutamista tunneista jolloin tuollaiset asiat pitää korjata, jos laskureita käytetään!  

Systeemin omana mediana keksitte varmasti hyvän selityksen tälläkin kertaa E-liikkeen osalta olla läpäisemättä edes piirikunnallista uutiskynnystä asiassa, joka potentiaalisesti voisi olla koko Euroopankin mittaluokassa mielenkiintoinen: E-liike.net – born in Sirsankallio, Petäjävesi, Finland… miten ne säännöt olivatkaan, aivan samat kaikille vai, heh!

Jos ”säännöt ovat säännöt” niin jutellaan sitten vaikka suomalaisesta inhodemokratiasta ja sen uusimmista käsitteistä, Venäjästä, roistoista ja sankareista, kansalaispalkasta, arvoista, onnellisesta kapitalismista, parlamentarismin umpikujasta, hyvistä ja vääristä virkamiehistä, holhouksesta, yksinkertaisuudesta, verotuksesta, yrittäjyydestä, nollasummakakunjaosta… E-liikkeen agenda 2015!

Jälkikirjoitus (linkki) - onhan kaikilla asioilla myös hyvät puolensa?

Maanantaina palataan!

Hölkynkölkyn - sisumme on vapautemme!

15.3.2015

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

 

E-LIIKE.net 
-----------------------------------
Onnellinen Suomi Finland. 
-----------------------------------
Petri Hirvimäki 
Perustaja, 1. kapinallinen 
puh.  +358 400 933 284 
petri.hirvimaki(at)E-liike.net

www.E-liike.net www.petrihirvimaki.com

#petrihirvimäki2015  #uusiajattelu #reilupeli #hyvävallankumous

Kuvittele isänmaa, jossa yksikään poliitikko ei koskaan tekisi yhtään sellaista päätöstä, jota ei myös henkilökohtaisesti omana itsenään tekisi - siis ihmisenä ja yksilönä, eikä vain poliitikkona jossain puolueessa tai johtavana virkamiehenä jossain byrokratiassa! E-liike.net on kaikille avoin ja sitoutumaton tulevaisuuden johtava suomalainen kansanliike.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset