Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Wahlroos, Sarasvuo & Fazer - tässä teille!

  • Wahlroos, Sarasvuo & Fazer - tässä teille!
  • Wahlroos, Sarasvuo & Fazer - tässä teille!
  • Wahlroos, Sarasvuo & Fazer - tässä teille!

Ave, Caesar, morituri te salutant!

Hyvät herrat, teitä on haastettu perintöverotukseen liittyen. Vihreitten puheenjohtaja Ville Niinistö totesi Twitterissään "on aika yrittää ja lopettaa valitus".

Minä, Petri Hirvimäki, sanon, että on aika lopettaa yritys ja iskeä nyrkki pöytään!

Haastan teitä ja muitakin tajuamaan, että Suomen kaipaama suuri muutos ei voi alkaa kehäkolmosen sisäpuolelta, ei valtaa pitävien poliitikkojen ja puolueiden kautta, ei akateemisesta maailmasta tai edes kaltaistenne yrittäjälegendojen ja monimiljonäärien turhautumisesta - 

teillä kaikilla on varaa olla muuttamatta isänmaatamme! 

Mutta suuri muutos tarvitsee silti kaiken tukenne! Jos muutosta todella haluatte, hakeutukaa niitten luo, joilla samaa ylellisyyttä ei enää ole - ja nyt ei puhuta rahasta. Puhutaan voimasta, joka kumpuaa syvältä kuin ikivanha graniitti Petäjäveden Sirsankallion uumenissa.

Puhutaan visiosta, jonka vasta aikuisena omien äärikokemustensa myötä löytää, jos löytää, kun on ensin kuusivuotiaana kuullut omalta papaltaan juttuja siitä, millaista touhua oli ampua suomalaisia veriveljiään Vilppulan junasta 97 vuotta sitten...

Puhutaan elämän sattumista, että asiat joskus tapahtuvat määrätyssä järjestyksessä.

Puhutaan siitä, että ei ole enää mitään hävettävää, mitään mistä olisi kenellekään kateellinen tai pelkäisi mitään. Puhutaan täydellisestä rehellisyydestä omalle työlleen ja kaikkensa antamisesta olosuhteista huolimatta, kävi miten kävi. Puhutaan siitä, että sinut on yritetty lannistaa liian monta kertaa, mutta olet vahvempi kuin koskaan -

etkä voi antaa itsesi karata minnekään!

Hyvä vallankumous on alkanut! Suomi voidaan rakentaa maailman parhaaksi maaksi vain jos tajuamme yhdessä, että rintamalinja ei enää 2000-luvulla pohjimmiltaan ole oikea-vasen, köyhä-rikas tai oma puolue-toinen puolue muuta kuin keinotekoisesti. Uuden ajan "vapaussodassa" ainut rintamalinja on tehoton ja latistava, politiikalle ja valtapelille rakennettu nykysysteemi. 

Meidän on aika riisua pois sadan vuoden sisäinen pakkopaita!

Nykysysteemi jakaa erilleen a) ne, jotka haluaisivat rakentaa ajassaan olevan rohkeitten yksilöitten, työmiesten ja naisten, pienyrittäjien, entreprenöörien, intraprenöörien, visionäärien ja vastarannankiiskien onnellisen ja vapaan Suomen b) niistä, jotka uskottelevat itselleen haluavansa jatkossakin mennä systeemin ja väärien kollektiivien kautta Suomea latistaen ja itseensä käpertäen - jäsenkirjan väristä riippumatta!

Edellistä ei pidä ymmärtää niin että kaikki virkamiehet ovat turhia, tai poliitikot - hekin voivat olla vapausrintaman joukoissa! Kyse on siitä, että he tekisivät sitä missä voivat tuottaa lisää onnellisuutta isänmaahamme. Kyse on sisäisestä yrittäjyydestä ja siitä että he vaatisivat itsekin alas rakenteita, jotka eivät toimi muutakin kuin vain oman edun tavoittelu mielessä. Kokonaisuus mielessä! 

Valitettavasti yhteiskunnallista valtaa pitävät ovat nykyisin lähes poikkeuksetta systeemiporukkaa ja vieläpä valtaholisteja ilman visiota!

He kylvävät eripuraa yksilöitten välille erilaisen piilotetun poliittisen korruption, tukihässäköiden jne. avulla. He saavat valtaosan ihmisistä luulemaan, että suomalainen nykysysteemi on hyvä ja sen tavoille oppiminen on kansalaisvelvollisuus - perustamani kansanliikkeen E-liike.net avulla haluan tuoda em. ilmiön päivänvaloon ja vapauttaa ihmisten ajattelu siten, että he näkevät kokonaisuuden uudessa valossa.

Kasvuyrittäjyyden keskitysleirin parakki 66:sta näkee kauas!

Tarvitaan äärikokemuksia, jotta asiat tajuaa kunnolla ja muutoksen aikaansaamiseen tarvittava energia on mahdollinen. Muutos voi olla alkuun vain yksi mies. Nyt meitä on jo enemmän. Se on vaatinut 48 vuoden sopeutumattomuuden ja yhden valtavan suuren oivalluksen. Lukuisia pieniä. 

Perustamani E-liike.net kansanliikkeen visioimassa Suomessa on maailman paras kansalaispalkkasysteemi, yksinkertaisuutta ja siellä kukoistaa "uusi onnellinen kapitalismi". Se on isänmaa, jossa kaikki ylimääräinen kuona on putsattu pois todellisen vapauden, reilunpelin ja tehokkuuden tieltä - ml. perintöverotus. 

Haluatko viettää loppuelämäsi juomalla poliitikkojen sokerivettä vai haluatko saada tilaisuuden muuttaa maailmaa?

Jos yksi mies on joutunut alussa avaamaan jokaikisen oven omin käsin ja pääsyt näin pitkälle, mitä tapahtuukaan kun "uuden ajan sekatyömiehiä ja naisia" alkaa tulla kunnolla mukaan? Mukaanlukien sinä Björn Wahlroos, sinä Jari Sarasvuo ja sinä Karl Fazer! Tulkaa mukaan viemään Suomi uuteen aikaan -

sillanpääasemana Suomen eduskunta!

Hölkynkölkyn - sisumme on vapautemme!

17.3.2015

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

 

E-LIIKE.net 
-----------------------------------
Onnellinen Suomi Finland. 
-----------------------------------
Petri Hirvimäki 
Perustaja, 1. kapinallinen 
puh.  +358 400 933 284 
petri.hirvimaki(at)E-liike.net

www.petrihirvimaki.com www.E-liike.net 

#petrihirvimäki2015  #uusiajattelu #reilupeli #hyvävallankumous

Kuvittele isänmaa, jossa yksikään poliitikko ei koskaan tekisi yhtään sellaista päätöstä, jota ei myös henkilökohtaisesti omana itsenään tekisi - siis ihmisenä ja yksilönä, eikä vain poliitikkona jossain puolueessa tai johtavana virkamiehenä jossain byrokratiassa! E-liike.net on kaikille avoin ja sitoutumaton tulevaisuuden johtava suomalainen kansanliike.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset