Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Erävoitto demokratialle!

  • Erävoitto demokratialle!
  • Erävoitto demokratialle!
  • Erävoitto demokratialle!

Tämä on sitten positiivinen!

Olen blogannut parikin kertaa viime aikoina liittyen ongelmiin demokratian kannalta Ylen vaaligalleriassa - Hirvimäki antaa Ylen! ja Uutispommi Kalervonkadulta - farssi vaaligalleriassa! Olen myös joutunut olemaan asioista yhteydessä jo kahteenkin kertaan aina eduskunnan oikeusasiamieheen asti.

Aivan fantastinen suoritus eduskunnan oikeusasiamies!

Ylekin parantaa, vai kuka on vastuussa siitä, että nyt kansanedustajaehdokas Petri Hirvimäki on nyt poliittiselta kannaltaan ja vaaliasetelmiltaan oikein siellä missä asioitten pitääkin olla oikein? Huomasin juuri että nyt jo ensimmäisessä listauksessa vaaligalleriassa lukee "sitoutumaton", ei näin ollut aikaisemmin -

Petri Hirvimäki - Piraattipuolue (Sitoutumaton)

Ei silti nuolaista vielä ennenkuin lopullisesti tipahtaa. Olenhan varmasti sitoutumaton merkinnällä myös virallisissa asiakirjoissa, jotka äänestäjillä on loppusuoralla edessään - tiedätte kyllä syyn ja se ei ole vain Hirvimäki?

Joku saattaa ajatella, että tämähän on mitättömän pieni asia? 

Yksi sana sinne tänne. Ei se niin ole - minulla on suuri kunnia tuntea erittäin hyvin, vaikkakin välillisesti ystävän ja oman intuition kautta, edesmennyt maailmankuulu tietotekniikkaguru, joka tapasi katsella 100 päivää pöytänsä nurkalla olevia malleja ennen päätöstä laitteen mittasuhteista - "sentti sinne toinen tänne, vai milli sinne toinen tänne?"

Se mies oli Steve Jobs.

Mies, joka oli intohimoinen yksityiskohtien suhteen, väliin huluuteen asti sivullisten mielestä, mullisti kuusi teollisuuden alaa oman visionsa kautta omin käsin. Liittyy tämä kovasti meihin suomalaisiinkin Nokian kännykkäbisneksen romahduksen kautta. Ei siitä pidä pahoillaan olla.

Siitä voi ottaa opikseen!

Minun visioni isänmaastani on sellainen, jossa "suomen stevejobseilla" on niin hyvä olla kuin he sen sallivat itselleen. Nämä luovat nerot ovat ihmisinä vaikeita, mutta jos heitä ymmärtää heille voi antaa anteeksi. Steve Jobs oli enemmän taiteilija kuin bisnesmies, mutta insinööriä hänessä ei ollut... tai siis oli... kyllä hän pystyi itsensä pakottamaan siihenkin muottiin tiukan paikan tullen hetkittäin.

Jobs ei koskaan kysynyt asiakkaalta mitä tehdään!

Politiikka ja eikä innovointi edellä jokapaikassa menevä nyky-Suomi TEKESeineen ja virkamiespömpööseineen ei todellakaan ole stevejobsien luvattu maa! Visioni Suomesta, E-liikkeen visio "Onnellinen Suomi Finland", on isänmaa, josta ei tarvitse kenenkään lähteä karkuun omaa sopeutumattomuuttaan tai erilaisuuttaan niin kuin nyt. Tai tarvitse löytää itseänsä kadunkulmien kaihoisana trubaduurina rimpuiltuaan aikansa tutkainta vastaan.

Visioni isänmaastani on sellainen, jossa yhdenkään tehtaan duunarin, palvelualan yksinhuoltajauurastajan, virkamiehen tai poliitikon ei myöskään tarvitse olla kateellinen Jobsin kaltaisille visio ja asiat edellä meneville neroille. Enemmänkin, heillä olisi jopa kykyä ymmärtää näitä hyvin harvoja lahjakkaita ja itseään piiskaavia "syntymähumalalaisia" ihmisiä eri elämän alueilla ei vain bisneksessä. Jokainen ajatteleva suomalainen tietää kyllä syyn.

"Suomen stevejobseille" olisi taatusti käyttöä politiikassakin!

Ensimmäinen erävoitto on ensimmäinen erävoitto. Tennistermein ilmaistuna jos puhutaan maailman neljästä tärkeimmästä turnauksesta ja on tullut erävoitto on mahdollista voittaa pari seuraavaakin erää ja sitä kautta koko ottelu. Sitten on mahdollista voittaa myös kuusi seuraavaa ottelua ja lopuksi polvistua kentälle suureksi ihmetyksekseen ja huomata, että on kyennyt johonkin suurenmoiseen.

Mutta ei tämäkään vielä riitä!

Jotta isänmaamme olisi maailman paras maa ei vain poikkeusyksilöille, vaan jokaiselle suomalaiselle, meidän on haastetttava itseämme oman mukavuusalueemme ulkopuolelle ja vaadittava täydellistä suoritusta uudestaan ja uudestaan omalla tasollamme, jokaisen meistä - 

tavoitteena Grand Slam eli kaikkien neljän suuren turnauksen voittaminen!

Se on sankariteko johon ei ole pystynyt kuin muutama kerrallaan maailmassa. On aivan selvää että tämän saavuttamiseen tarvitaan aivan uudenlaista ajattelua kuin tähän asti. Sitten voimme hetken huokaista, että olemme tavoitteessamme. 

Ei työ toimivan demokratian ja maailman parhaan maan rakentaminen siihen lopu! 

Mutta sitten meillä on alusta #reilupeli, joka alkaa tuottaa itse itseään ruokkivaa hyvinvointia ja onnellisuutta ennenkuulumattomalla tavalla ja vauhdilla ja ennenkaikkea käyttäen hyväkseen kaikkia niitä inhimillisiä voimavaroja, jotka tämä kansakunta ja sen ihmiset pystyvät tuottamaan - me suomalaiset!

Sisumme on vapautemme! 

26.3.2015

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

---

E-LIIKE.net 
-----------------------------------
Onnellinen Suomi Finland. 
-----------------------------------
Petri Hirvimäki 

Perustaja, 1. kapinallinen 

Kansanedustajaehdokas

nro. 114 Keski-Suomi

puh.  +358 400 933 284 

petri.hirvimaki(at)E-liike.net

www.petrihirvimaki.com www.E-liike.net 

#petrihirvimäki2015  #uusiajattelu #reilupeli #hyvävallankumous

Kuvittele isänmaa, jossa yksikään poliitikko ei koskaan tekisi yhtään sellaista päätöstä, jota ei myös henkilökohtaisesti omana itsenään tekisi - siis ihmisenä ja yksilönä, eikä vain poliitikkona jossain puolueessa tai johtavana virkamiehenä jossain byrokratiassa! E-liike.net on kaikille avoin ja sitoutumaton tulevaisuuden johtava suomalainen kansanliike.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset