Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

TEKES - Alex Stubb, Juha Sipilä, media ja 5 475 450 suomalaista!

  • TEKES - Alex Stubb, Juha Sipilä, media ja 5 475 450 suomalaista!
  • TEKES - Alex Stubb, Juha Sipilä, media ja 5 475 450 suomalaista!
  • TEKES - Alex Stubb, Juha Sipilä, media ja 5 475 450 suomalaista!

1. ALEX STUBB - seuraavan linkin takana on minuutin mittainen youtube-video eilisestä kohtaamisestani pääministeri Alexander Stubbin kanssa Jyväskylässä.

Suomalaisen kasvuyrittäjyysrahoituksen virkamiespömpöösi TEKES on poliittisen korruption ja latistuksen yksi järkyttävimmistä ilmenemismuodoista maassamme! TEKES on "2000-luvun neuvostoliitto", jossa virkamies jakaa toisille ilmaista pullamössöä vaikkapa 100 000 tai 500 000 € "ole hyvä ja toteuta unelmasi" ja toisille keskitysleirikomennon - totuus on nimittäin se, että yksityinen raha seuraa aina julkista maassamme. Jokainen rahoituksen saanut saa toki kaupanpäälle massiivisen byrokratian.

2. SUOMALAISET - korpikylistä ja pellonreunoilta järvenrannoille kirkonkyliin ja kaupunkeihin -

Heitän jokaiselle asioita seuraavalle suomalaiselle poliittisista jäsenkirjoista välittämättä "tuhannen biotuotetehtaan kysymyksen" - voiko meillä olla isänmaamme talouselämän kehittämisen kannalta supertärkeä asia, jota sisäpiiri pitää ratkaisuna ongelmaan (tarkoituksellisen sokeana omien intressiensä takia), mutta joka todellisuudessa onkin itsessään ongelmien aiheuttaja - TEKES?

TEKES ei voi mitenkään olla tehokas siinä mihin se on tarkoitettu!

Tämä on päivänselvä asia. Myöskin TEKES on jotain sellaista mistä pääsemme halutessamme eroon "yhdessä yössä! Asia koskettaa aivan jokaista suomalaista - ei todellakaan vain kunnnianhimoisimpia yrittäjiä tai sijoittajia - luodaanhan tulevaisuuden hyvinvointi ja työpaikat ja kansainvälinen kilpailukyky pitkälti juuri menestyvissä kasvuyrityksissä. 

Lakkautetaan TEKES porukalla ja tuodaan reilu peli ja kansainvälisyys suomaiseen kasvurahoitukseen!

Oma tarinani viimeiseltä kolmelta tai neljältä vuodelta vuodelta on poikkeuksellinen. Lähdin rakentamaan jotain, mitä luulin juhlapuheisiin uskoen olevan sellaista, mitä tämä maa todellakin tarvitsee ja joka täydentäisi mahdollisuuksia, joita kasvuyrittäjillä on tarjolla. Lähdin visiooni uskoen rakentamaan hyvin kunnianhimoista yksityistä kasvuyrittäjyysekosysteemiä Ambrosia Professionals.

Valtavalla työllä ja itseäni peliin laittamalla sain menestystä ja verkostoiduin ihmisten kanssa maailmalla - peiliin pystyn katsomaan tässä milloin tahansa. Kukaan ei koskaan vain muistanut kertoa minulle alussa totuutta, joka maassamme asiassa on -

Suomessa on 100% julkinen kasvuyrittäjyyden ekosysteemirakentamisen (eli edellytysten luomisen) monopoli asiassa, josta julkisen sektorin oikeasti pitäisi pysyä mahdollisimman kaukana!  

Olen ehdokkuuteni yhteydessä alkanut viime aikoina puhua "kasvuyrittäjyyden keskitysleiristä" ja siitä kuinka sen parakki 66:sta (syntymävuoteni) näkee hyvin kauas! Sieltä näkee niin kauas, että olen alkanut vilpittömästi uskoa, että kaltaiseni elämässään ääriolosuhteisiin joutuneet ihmiset (tavalla tai toisella) ovat juuri niitä, joita eduskunnassa pitäisi olla - ei niinkään nykysysteemin pelisäännöillä menestyjiä!

Enkä muuten ole tämän maan ainut "kasvuyrittäjyyden keskitysleirikomennon" saanut!

Se on sellainen ihmistyyppi, joka tietää, että hänen ei todellakaan kuuluisi olla siellä. Vertaan asioita usein puhumalla siitä, että Steve Jobs, Applen perustaja ja mies joka mullisti kuusi teollisuudenalaa oman visionsa pohjalta, olisi pärjännyt noin minuutin suomalaisen kasvuyrittäjyysvirkamiehen kanssa! 

3. JUHA SIPILÄ - "Juha Sipilä - mites sen TEKES:n kanssa meidän pitäisi tehdä... ootsää miettinyt?"

Aivan sama kysymys myös Keskustan puheenjohtajalle. Juha Sipilä on maamme todennäköinen seuraava pääministeri ja haluan tietää myös pääministeripuolueen kannan tähän supertärkeään asiaan eli suomalaisen kasvuyrittäjyyden rahoitukseen tai oikeammin sen täydelliseen tehottomuuteen ja reilun pelin puutteeseen. Toki voin arvuutella Juhan mielipidettä asiassa, kuten olen jo tehnyt erittäin hyvillä perusteilla tosin, mm. aikaisemmassa Uuden Suomen blogissani -  Juha Sipilä – suomalaisen kasvuyrittäjyysmafian luottopakki?

Puhut johtajuudesta Juha Sipilä - osoita johtajuutta Juha Sipilä!

Juha Sipilällä jos kellä taitaa olla aivan liikaa kavereita TEKES:ssä? Toivon olevani väärässä! Suomessa on systeemin menestyneitä sisäpiiriläisiä, jotka trendikkäästi valittavat byrokratiasta ja holhouksesta ja yrittämisen esteistä. Kun heitä haastaa tulemaan mukaan talkoisiin ei heistä kuulu yhtään mitään. Oikeasti ko. pullamössöporukka ei ole kiinnostunut pätkääkään muusta kuin omasta edustaan ja siitä että saa kupattua löysät pois systeemistä - miellellään ilman turhaa byrokratiaa, kiitos. 

4. MEDIA - Hirvimäki heittää nyt huikean #vaalit2015 haasteen!

Mennäänkö tällä kertaa asioitten ytimeen niitten kautta, jotka eivät ole päässeet aivan helpollla tässä suomalaisessa systeemissä? Jos ei kysytäkään tällä kertaa Aalto Yliopiston, valtionvarainministeriön tai EK:n mielipidettä? Tässä on vaaleja ajatellen vielä hyvää aikaa ottaa nimenomaan suomalainen kasvuyrittäjyysrahoitus uudella tavalla TEKESeineen suurennuslasin alle ja haastaa oikein kunnolla! 

YLE, MTV, Helsingin Sanomat, Kauppalehti, Talouselämä, Uusisuomi.fi, Iltasanomat, iltalehti, Aamulehti, Keskisuomalainen... -

takaan teille että saamme iskukykyisen porukan haastamaan TEKES-uskovaiset. Lupaan olla etulinjassa tässä. Yhteystiedot alla ja odotan yhteydenottoa niin jutellaan lisää. Jos emme saa toisen puolen ykkösketjua kiinni niin ei anneta sen hämätä - kyllähän noilla resursseilla joku aina löytyy! 

Asia on todellakin "tuhannen biotuotetehtaan kysymys" ja kansalaiset varmasti seuraisivat mielenkiinnolla aivan uutta spektaakkelia vaaleihin liittyen. Parasta viihdettä ja samalla jokainen oppii yrittäjyydestä lisää mikä sekin on hyvin tärkeää Suomen tulevaisuuden menestyksen kannalta.

Vielä muutamat suositukset - jokaisessa on TEKES hyvin mukana!

  1. Dear Alex - Kill Tekes! 
  2. Hirvimäki 4 min. Ylen vaaligalleriassa
  3. Hirvimäki 90 min. vaalipaneelissa

Juha Sipilä, Alexander Stubb, media, suomalainen - sinut on haastettu, eikä ole aprilliä!

Sisumme on vapautemme! 

1.4.2015

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

---

E-LIIKE.net 
-----------------------------------
Onnellinen Suomi Finland. 
-----------------------------------
Petri Hirvimäki 

Perustaja, 1. kapinallinen 

Kansanedustajaehdokas

nro. 114 Keski-Suomi

puh.  +358 400 933 284 

petri.hirvimaki(at)E-liike.net

www.petrihirvimaki.com www.E-liike.net 

#petrihirvimäki2015  #uusiajattelu #reilupeli #hyvävallankumous

Kuvittele isänmaa, jossa yksikään poliitikko ei koskaan tekisi yhtään sellaista päätöstä, jota ei myös henkilökohtaisesti omana itsenään tekisi - siis ihmisenä ja yksilönä, eikä vain poliitikkona jossain puolueessa tai johtavana virkamiehenä jossain byrokratiassa! E-liike.net on kaikille avoin ja sitoutumaton tulevaisuuden johtava suomalainen kansanliike.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

TEKES - Alex Stubb, Juha Sipilä, media ja 5 475 450 suomalaista!

Muutin otsikon nyt uuteen muotoon. Eilen oli aprillipäivä ja tänään ei enää (otsikossa). Asia on "tuhannen biotuotehtaan paikka" Suomelle jota ei saa ryssiä! Kansalaiskeskustelua aiheesta TEKES ja sen aiheuttama vahinko suomalaiselle kasvuyrittäjyydelle. Nyt on aika nostaa kissa pöydälle...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset