Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Verilammikko Kremlin sillalla & populistipuolue Suomen Keskusta r.p.

  • Verilammikko Kremlin sillalla & populistipuolue Suomen Keskusta r.p.
  • Verilammikko Kremlin sillalla & populistipuolue Suomen Keskusta r.p.
  • Verilammikko Kremlin sillalla & populistipuolue Suomen Keskusta r.p.

Isänmaa kutsuu sinua suomalainen!

Minä Petri Hirvimäki, suomen kansalainen 48 v. monipuolisella kokemuksella, en voi muuta kuin suuresti ihmetellä sitä valtaholismin määrää, joka maamme eturivin poliitikkoja ajaa heidän kierrellessään ja kaarellessaan vaalipaneeleissa Suomen elintärkeitä turvallisuuskysymyksiä!

Voiko juuri keskustapuolueen johdossa ja syvissä riveissä olla niin vähän maalaisjärkeä mitä tulee siihen mennäkö vai eikö mennä Natoon, vieläpä tietää se asia tässä ja nyt - olkaa hyvä Suomen Keskusta ja muut populistit (tai ajattelemattomat) suuri Nato-selvitys on valmis, se tulee tässä -

Boris Nemtsov, karismaattinen toisinajattelija, mies, josta on tulossa kovaa vauhtia kansallissankari Venäjällä murhataan kylmäverisesti sillalle Kremlin viereen!

Olen seurannut Neuvostoliiton ja Venäjän touhua 40 vuotta. Olen viime aikoina myös jutellut Suomessa asuvien venäjän kansalaisten kanssa. Kirjoitin Suomen turvallisuuspolittisesta tilanteesta blogin vain 10 tuntia ennen Boris Nemtsovin murhaa. Blogini sanoma oli se, että Suomella on edessään ei vain vaaran vuodet vaan vaaran kuukaudet, viikot ja päivät. Meillä on naapuri, joka ei ole epäonnistunut demokratia vaan onnistunut totalitarismi, kuten erinomainen Venäjän tilannetta valottava amerikkalaisdokumentti asian ilmaisi.

Politiikka by maalaisjärki -

Ajatteluni pääpointti on se, että Moskovan valtakoneistoa (jossa Putinkin on vain yksi osa) ohjaa ennen muuta "pelko henkensä puolesta" eli se, että vallankumous saapuu Punaiselle torille. "Väärä kollektiivi" on äärimmillään myös paha kollektiivi ja pelätessään henkensä puolesta se on valmis aivan mihin tahansa pitääkseen vallan itsellään - ulkorajojen suunnalla kun provosoi tarpeen mukaan niin Punaisella torillakin säilyy kuri ja järjestys!

Viime ajat ovat osoittaneet, että meillä on "pohjoisen Saddam ja Irak" naapurinamme! 

E-liike.net on perustamani kansanliike. Se ei ole Nato-liike missään mielessä, vaan innovoi uutta "poliittisen päätöksenteon alustaa" isänmaamme pelastamiseksi nykyiseltä valtaholismilta, inhodemokratialta ja nollasummakakunjaolta. Mielipiteeni Nato-kysymyksessä on oma kansalaisen mielipiteeni ja tarkoitus on herättää keskustelua tässä äärimmäisen tärkeässä asiassa - jos joku panee tiukemmat argumentit tiskiin kuin mitä itselläni niin lupaan olla toista mieltä. Saa koettaa!

Väärä kollektiivi nimeltään suomalainen valtapuolue osaa pitää silmänsä tiukasti kiinni omien etujensa ajamiseksi -

Missä ovat suomipolitiikan rohkeat yksilöt ja visionäärit? Missä ovat Suomen yhteiskunnalliset johtajat, joilla olisi oma selkeä mielipide päivänselvään asiaan ja vieläpä uskallusta vedota kansaan vakavassa asiassa? Eivät missään, heitä ei ole suomalaisessa inhodemokratiassa! Omien asemien ja lautakuntapaikkojen varmistaminen on kaikkein tärkeintä suomalaisessa pullamössöajattelussa. Oma mukavuusalue on se kaikkein paras paikka köllötellä rauhassa ja sitten saada valtaholistin täyttymys ja paikka parrasvaloissa aina 4, 8, tai 12 vuoden välein! #ajattelematonäänestäjä

btw. vielä lopuksi tarkistakaapa "asiantuntija" Hiski Haukkalan jäsenkirjat ja kytkennät -

Miten riippumaton yksikään huippututkijoistamme loppujen lopuksi on? Jos tässä jotain on matkan varrella #hyvävallankumous oppinut suomalaisesta inhodemokratiasta, niin sen, että jäljet johtavat aina sylttytehtaalle. Käytännössä jokainen, joka pääsee Suomessa valtamediassa ääneen on osa systeemiä - ja jos ei aivan sisäpiiriläinen niin hovinarri ainakin. 

Herätkää suomalaiset - suuri sankaruus on näyttänyt meille tien!

Sisumme on vapautemme!

12.4.2015

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

(114, sit. Keski-Suomi)

---

E-LIIKE.net 
-----------------------------------
Onnellinen Suomi Finland. 
-----------------------------------
Petri Hirvimäki 

Perustaja, 1. kapinallinen 

Kansanedustajaehdokas

nro. 114 Keski-Suomi

puh.  +358 400 933 284  

petri.hirvimaki(at)E-liike.net

www.petrihirvimaki.com www.E-liike.net 

#petrihirvimäki2015  #uusiajattelu #reilupeli #hyvävallankumous

Kuvittele isänmaa, jossa yksikään poliitikko ei koskaan tekisi yhtään sellaista päätöstä, jota ei myös henkilökohtaisesti omana itsenään tekisi - siis ihmisenä ja yksilönä, eikä vain poliitikkona jossain puolueessa tai johtavana virkamiehenä jossain byrokratiassa! E-liike.net on kaikille avoin ja sitoutumaton tulevaisuuden johtava suomalainen kansanliike.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (15 kommenttia)

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

8 vuotiaana jos aloitit Venäjän tarkkailun niin hyvä on. Minä aloitin kuusi vuotiaana.

Venäjällä on kaksi päätä, mutta yksi ruumis. Ja se ruumis on milloin missäkin.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Serkun isä oli kova kommunisti ja ehkä tuli serkun kanssa jo lastentarhaiässä jotain pientä jo? Ton sun filosofisen lauseen voi ymmärtää monella tavalla tarpeen mukaan...

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Totta, Venäjän asioissa pitää olla kieli keskellä suuta, mutta ei pidä sortua Ilaskiven tapaan nöyristelemään.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Vau - Google Analytics kertoo että tätä luetaan Venäjällä jo 10 minuuttia julkaisemisesta - nopeaa toimintaa pojat!

Käyttäjän velimattivanhanen kuva
Veli-Matti Vanhanen

Hirvimäki:"Olen lähdössä kevään 2015 eduskuntavaaleihin sitoutumattomana Keski-Suomesta - vedä hihasta milloin vaan isänmaan asian merkeissä!"

Tuollaisella kiihkoilulla ja itänaapurin demonisoimisella et todellakaan ole isänmaan asialla.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Veli-Matti - joskus pitää nostaa äänenpainoja kun alkaa tulla tilanne päälle, jotta menee sanoma läpi vaikka olisi hieman vaikkua korvissa. Meillä on tilanne päällä!

Kai Schleutker

Analyysisi on ihan oikea. Vastuullisilla päättäjillä olisi hälytyskellojen olisi pitänyt ruveta soimaan siinä vaiheessa kun naapuri julkaisi asevarusteluohjelmansa (500 mrd€ aseistukseen vuosina 2010-20) ja rupesi toteuttamaan sitä. Nyt ollaan ohjelman puolivälissä, onneksi rahat rupeaa loppumaan, mutta paljon on saatu aikaiseksi, ikävä kyllä, Euroopan vakauden kannalta.

Kyllä, meiltä todellakin puuttuu johtajuutta. Tuntuu että vieläkin Suomessa oman mielipiteen sanojat ammutaan alas. Media ampuu, muut puolueet ampuvat , itsesensuurimme ampuu.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Ulkoturvallisuusasioissa kantasi on kohdallaan. Toivotaan, että pääset eduskuntaan. Siellä tarvitaan tekijöitä eikä kymmeniä vuosia siellä nuhjanneita puhuvia päitä, jotka eivät ymmärrä siirtyä syrjään.

Jari Rauhala

Kerroppa Hirvimäki miten Kansansa Edustajana voi palvella viisaasti, jos hänelle Suomeenkin vaikuttava globaali geopolittiikka on pelkkä Kreml ja jonka yksi lukuisista uhreista on Ukraina?
Tässä en tarkoita kansanedustajaa ja jätetään Venäjä syrjään.

Todellisuudessa on kaksi vaihtoehtoa:
1. Koti, uskonto ja Isänmaa
2. Koti, uskonto ja Usa / Venäjä / EU / Kiina tms.

Nyt johtoon ei tarvita pelkkiä sodanlietsojia ja sillä ääniä kalastavia. Niitä siellä on jo yrittämässä ja jotka toistavat kuin käskystä median antama mantraa. Tarviskohan sinne ihan toisenlaisia näkemyksiä ja taitoja? Nykyisillä näkemykset ovat historiallisen kapeita. Monella uudellakaan ei ole niitä kummempia.

Onko tullut mieleen, että jospa se Venäjä ei olekkaan ainoa painostaja, niin mitähän se mahtaisi tarkoittaa?
Itse en tiedä, mutta nykyisten soolouraa (viimeisin herra Haglund) katsoessa alkaa tulemaan kaikenlaista mieleen.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Jari, en ole ihan varma ymmärsinkö 100% tätä kysymystäsi. En ole sodan lietsoja - mun mielestä kaikki ne, jotka eivät ymmärrä että on tillanne päällä ovat sodanlietsojia. Nimittäin kaikki on mahdollista niin "tyylikkäästi" Venäjä on edennyt viime aikoina.

Onko Yhdysvallat tai EU ajanut Venäjää nurkkaan jo pidemmän aikaa? Pitää kysyä Merkeliltä ja Obamalta mikä on ollut meininki, ehkä jossain määrin.

Kuitenkaan mikään ei poista seuraavia tosiasioita -

1) Venäjää johtaa KGB:n DDR vakoilija joka jatkoi uraansa muurin murruttua korruptiotuneena apulaiskaupunginjohtajana (kun Venäjä syntyi) ja kohosi sieltä vallan huipulle erinäisten tempausten avittamana. Oppiiko vanha koira uusia temppuja, tuskin.

2) Sanotaan että Putin on 43 mrd dollaria pystyssä kansalle - koko valtakoneisto pelkää henkensä puolesta jos vallasta on luovuttava.

3) Koko ajan lisääntynyt hässäkkä kaikkialla Venäjän rajoilla alkaen jo ennen Krimiä ja Ukrainaa... Valmius toimia miehittäjänä.

4) Koko ajan kiihtynyt asevarustelu ja uhittelu

5) Tapaus Nemtsov

JO TUO KOHTA 1) on sellainen että se riittää minulle syyksi hakea NATO jäsenyyttä. Olen ollut asian kannalla siitä asti kun Gorbatsovista tuli presidentti ja ajattelin sen olevan mahdollista.

----> ITSENÄINEN VALTIO EI JOUDU KOKO AJAN OTTAMAAN HUOMIOON NAAPURIAAN kaikessa mahdollisessa - näinhän mentiin 1945-1991. Sama pätee ihmiseen. Olimme itsenäisiä 1991-2014 (YYA nurin - Krimin miehitys).

Nyt olemme taas harmaalla alueella. Äkkiä pois sieltä ja Natoon eikä koskaan enää sitä samaa kuin 1945-1991. Itseasiassa edustan vahvasti näkemystä että Suomen olisi pitänyt mennä Natoon seuraavana aamuna kun viimeinen Neuvostoliittolainen sotilas oli lähtenyt porkkalasta!

Ei nato vie meiltä itsenäisyyttä, vaan antaa ylivoimaisesti parhaat mahdollisuudet säilyttää se.

Jari Rauhala

Kaikki kirjoittamasi makaa sillä samalla perustalla mitä myös valtamedia on vuoden ajan kirjoittanut.

Juuri sattui toistamiseen silmiin sama aihe:
-Ranskan tiedustelu: Venäjän interventio Ukrainassa on myytti.
Venäjän "toimet" Ukrainassa ovat olleet pääuutisia vuoden ajan ja perusta Suomen mahdolliselle Nato-jäsenyydelle.
http://offguardian.org/2015/04/11/french-intellige...

Näitä on tullut ajoittain, jopa mm. Naton komentajalta (Mûnchen ja viime tammikuu). Mutta ei tämän maan valtamediasta. Eli kun pyrit eduskuntaan, niin miten hyvin olet perillä asioista (myös geopolitiikasta)? Ettei tulisi virhearvioita väärän tiedon pohjalta.

Siksi kutsuin sodanlietsojiksi, niitä jotka kyseenalaistamtta ja tarkistamatta median uutisia jatkavat mielipiteissään sen linjaa.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Jari, sun pitää huomioida myös se että Venäjä käyttää ehkä noin miljardin (heitän luvun) nykyisellään siihen että propagandaa on myös lännessä.

En pysty oikein luottamaan mihinkään mitä Venäjä esittää nykyään. Periaatteessa kaikki on ostettavissa mitä mediassakin on. On niin epäjohdonmukaista tiedotus Venäjän suunnalta että sen täytyy olla trollausta suurelta osin.

Venäjä on kapinallisten puolella ja yrittää ainakin hajoittaa Ukrainaa. Miten se käytännössä asiat hoitaa sitä ei tarkasti tiedä kukaan.

Jari Rauhala

Palaan alkuun koti, uskonto, Isänmaa. Tämä oli ymmärtääkseni osa sinun tarkoitusra.

Ei tässä ole tarkoitus aloittaa luottamuskamppanjaa Venäjää kohtaan. Miksi sellainen pitäisi aloittaa?
Kysymys on kohtuu isossa asiassa siitä, että onko oman maan median raportointi Venäjästä tosiasioita, vai sanomaasi propagandaa, jonkun asian tai tavoitteiden hyväksi?
Entä jos asia on kuten ranskalaislehti tuo tiedustelunsa raportin esiin?
Pienessä mittakaavassa sama asia tuli esiin, kun Loimaan Sanomat raportoi "Mellilän miehen" kypsyneen median uutisiin ja käyneen tarkistamassa Donbassissa, miten asia todellisuudessa on. Ei löytynyt.

Kysymys on sodankäynnistä, oli sitten konventionaalista tai nykyisin menossa olevaa informaatisotaa. Eiköhän läpi maailman keinot ja aseet ole samalla tasolla. Tämä kohta jää monelta pimentoon.

Antaa venäläisten, amerikkalaisten hoitaa omat asiansa, etenkin riitansa, me hoidamme omamme.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Jari, Venäjän karhu on pillastunut karhu ja täysin arvaamaton nyt. Syyt minulla sisäpoliittiset siis Venäjän valtaklikin kuolemanpelko kun pistäneet kansaa halvalla yli 20 vuotta. Faktoja. Jos jotain pientä kosmeettista säätöä niin se ei isoa kuvaa muuta minnekään - myös toisinpäin, eihän me edes tiedetä kaikkea!

Jari Rauhala

Luin reilu vuosi sitten saksalaispolitiikon haastattelus, jossa hän sanoi, että jos Putin pitää päänsä kylmänä niin Ukrainassa vältytään suursodalta. Ajattelin aika oudoksi sanomisen, koska venäjähän on kaikkeen syyllinen?
Asia oli tutkittava ja se oli varsin toisenlainen minkä kuvan media täällä antoi.
Median anti täällä kitetyy Ruotsalaisten sukellusveneeseen joka olikin soutuvene (Yle).
Ei poista Venäjän väärinkäytöksiä ja osuutta, eikä Usa-EU:n vastaavia Ukrainan osalta tai Suomen omia ongelmia, mutta huomion sillä saa jälkimmäisistä pois.
-geopolitiikka + luonnonvarat-

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset