Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Tapahtuuko pinnan alla parhaillaan jotain outoa?

  • Tapahtuuko pinnan alla parhaillaan jotain outoa?
  • Tapahtuuko pinnan alla parhaillaan jotain outoa?
  • Tapahtuuko pinnan alla parhaillaan jotain outoa?

KESKISUOMALAISET, SUOMALAISET, YSTÄVÄT & TUNTEMATTOMAT,

Vielä tunnelmia viime yöltä Jyväskylän kävelykadulta Jyväskylän keskipisteestä. Siellä otettiin monta kuvaa jeesusteippimiehestä ja etenkin hänen fillaristaan;-) Olen vilpittömästi yrittänyt kampanjani aikana ja sitä ennen tehdyssä ajatustyössä olla asioitten ytimessä niin syvällä kuin miehestä ikinä lähtee itseäni säästämättä. Ihmiset ovat alkaneet löytää ajatustani, täysin tuntemattomatkin. Tälläkin hetkellä E-liike.net käy paljon porukkaa miettimässä ratkaisuaan...

Ylen vaaligalleriassa olen kohonnut jo 5. katsotuimmaksi ehdokkaaksi 124 keskisuomalaisen ehdokkaan joukossa -

se on uskomatonta - tapahtuuko jossain parhaillaan jotain, mistä en itsekään oikein tajua..? Entä Piraatit..? Nukkuvat, jotka ovatkin heränneet..? Illalla tiedetään enemmän miten satasen budjetilla, mutta itsensä äärimmäisellä likoon laittamisella ilman ison puolueitten selkänojia ja ilman pienintäkään tasa-arvoa valtamediassa voi pärjätä. 

Jos jollakin tätä lukevalla on vielä ääni antamatta niin kannattaa muistaa, että ääni 114 Keski-Suomessa on suoraan suomalaisen demokratian, avoimuuden ja reilun pelin ääni ja se ei voi mennä mitenkään hukkaan.

Olen E-liike.net kansanliikkeen perustaja ja tämä eduskuntavaali (jossa olen ensimmäistä kertaa) on ollut valtava oppimisprosessi suomidemokratiasta niin hyvässä kuin pahassa - työ jatkuu vuorenvarmasti pienen huilin jälkeen ja kolme keihäänkärkeä ja pääteemaa ovat jo päässäni kristallinkirkkaasti. Ne ovat sellaisia, jotka kaikki koskevat suoraan maamme menestystä tulevaisuudessa niin ihmisten onnellisuutena kuin kilpailukykynämme.

Juuri nyt tässä ei ole kenellläkään aikaa hirvittävän pitkiä tarinoita enää lueskella.

Laitan muutaman linkin alle, jossa näet, että joku muu on jo tehnyt ajatustyötä puolestasi tutustuessaan juttuihini - olen sinunkin asiallasi jos mielestäsi yksilö on nostettava systeemin yläpuolelle ja se tehdään vain tuomalla innovointi (uuden oivaltaminen) mukaan yhteiskuntamme kehittämiseen sekä uudenlaisella yhteisellä joukkovoimalla eli kaikille avoimen kansanliikkeen kautta E-liike.net, joka haastaa systeemin aivan uusilla säännöillä - maamme suuret puolueet ovat näyttönsä jo antaneet.

http://www.e-liike.net/vaalit2015/me-tuemme-petria

http://hansi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/193499-jos-mina-olisi… - Lappilaiset numerosi on 52 jänkhällä - juuri Hansi Harjunharjan kaltaisia kykyjä maamme insinööri- ja virkamiesajattelu tarvitsee rinnalleen ja haastajaksi!

http://arialsio.puheenvuoro.uusisuomi.fi/193022-sataneljato… - Ari palataan pian astialle!

Jaahas... onkin aika lähteä tästä pikkuhiljaa itsekin äänestämään - Huom! katso parasta ennen päiväys ja kellonaika.

Kiri, kiri, kiri ja havuja perkele!

Sisumme on vapautemme!

19.4.2015

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

(114, Pir. sit. Keski-Suomi)

---

E-LIIKE.net 
-----------------------------------
Onnellinen Suomi Finland. 
-----------------------------------
Petri Hirvimäki 

Perustaja, 1. kapinallinen 

Kansanedustajaehdokas

nro. 114, PP sit. Keski-Suomi

puh.  +358 400 933 284  

petri.hirvimaki(at)E-liike.net

www.petrihirvimaki.com www.E-liike.net 

#petrihirvimäki2015  #uusiajattelu #reilupeli #hyvävallankumous

Kuvittele isänmaa, jossa yksikään poliitikko ei koskaan tekisi yhtään sellaista päätöstä, jota ei myös henkilökohtaisesti omana itsenään tekisi - siis ihmisenä ja yksilönä, eikä vain poliitikkona jossain puolueessa tai johtavana virkamiehenä jossain byrokratiassa! E-liike.net on kaikille avoin ja sitoutumaton tulevaisuuden johtava suomalainen kansanliike.

‪#‎petrihirvimäki2015‬ ‪#‎uusiajattelu‬ ‪#‎reilupeli‬ ‪#‎hyvävallankumous‬

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Kävi miten kävi, mutta häntä pystyyn!

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Niin onnittelut Petri äänimärä on valtava, mutta ei tarpeeksi. Työ jatkuu. Pidetään yhteyttä.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Ari - sun tuki aivan fantastinen. 139 kertainen kannatus Keski - Suomessa lähtö tilanteesta ja ilman rivin riviä mediassa. jokainen joka äänesti (pl muuttama sukulainen) tietää ketä äänesti. en varmasti saanut yhtään ääntä vahingossa.

olla omalla agendalla toisen puolueen sisässä on tilanne jonka tiesin haastavaksi. alun alkaen ei ollu tarkoitus edes sekaantua vaaleihin

nyt kolme asia keihäänkärkeä politiikassa joihin pitää saada muutos ja joilla mennään. neljäntenä valtaholismi ja korruptio on se iso ongelma ja siitä keskustelua myös.

tulos oli osoitus siitä missä maa makaa. #ajattelematonäänestäjä oli vaalien suuri voittaja. lupaa hyvää jatkon kannalta saada muutkin tajuamaan että perinteinen tie yrittää muuttaa asioita ei onnistu

on aika vaihtaa taktiikkaa. Olen oikealla tiellä mutta ei näitä yksin tehdä. Uutta ajatusta päässä ja resursseja yhteen - puhun ihmisistä en puolueista

onko sulla skype?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset