Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Iso kiitos, pieni analyysi ja huikea loppukevennys!

  • Iso kiitos, pieni analyysi ja huikea loppukevennys!
  • Iso kiitos, pieni analyysi ja huikea loppukevennys!
  • Iso kiitos, pieni analyysi ja huikea loppukevennys!

Vaalit on käyty - kansa on puhunut ja pulinat pois? 

Kokoomus väittää, että politiikka on rikki. Ei politiikka ole koskaan rikki ollutkaan vaan päinvastoin politiikka ja politikointi ovat voineet koko ajan erinomaisesti. Uusimpana osoituksena politiikan riemukulusta on se, että eduskuntavaalien 2015 jälkeen vallassa on taas "yllättäen" vanhansäilyttäjäpuolue Keskusta. Isossa kuvassa pekkaa pahempia eivät viime vuosina tosin ole olleet Kokoomus ja demaritkaan, jotka paalupaikkaa myös ovat välillä pitäneet.

Raha, puolue ja politiikan sisäpiirissä mukanaolo ratkaisi  -

uuden innovoinnilla, rohkeudella ja todellisella haastamisella ei niin väliä. Kotimaakunnastani Keski-Suomesta mukaan pääsi ikivanha käpykaarti kokonaisuudessaan. Kosmetiikkana mukaan kiilasi myös nuori politiikan konkari Petri Honkonen, jonka Keskustapuolue katsoi hovikelpoiseksi eduskuntaan näissä vaaleissa nostaa.

Vihreissä vuoro oli Touko Aallolla. Puolue oli se, joka Toukonkin sinne loppupeleissä nosti, onhan Touko peräti Vihreiden varapuheenjohtaja. Toisaalta Vihreitten agenda ei ole sata vuotta vanha eikä perustu aivan samaan inhologiikkaan kuin kolmella suurella. Olen iloinen, että Vihreät kiilasi mukaan nyt ensimmäistä kertaa Keski-Suomesta. 

Se olikin näitten vaalien ainoa positiivinen muutos Keski-Suomessa.

Oma satasen budjettini, mukaantuloni puskista politiikan ulkopuolelta täysin omalla agendalla ja aivan uudella lähestymistavalla haastaen politiikan itsensä, suomalaisen pienpuolueen (Piraattipuolue) listalla jne. ei varmasti ollut lähtökohdiltaan kaikkein helpoin vaaleihin saada suuria äänimääriä heti ensimmäisellä kerralla - mutta mitkä olivat todelliset muut vaihtoehdot?

Piraatit nostivat äänisaalistaan edellisiin vaaleihin reilusti ja se on hyvä demokratian kannalta - numeroitten valossa todelliseksi haastajaksi on Piraateilla silti vielä matkaa.

Kansa on vaaleissa oikeassa sillä tiedolla mitä sille on annettu.

Nyt mentiin näillä ja hyvä niin että yleensä mentiin. Opin paljon. Kampanjan aikana suurin järkytys oli huomata miten toimii media inhodemokratian portinvartijana isänmaassamme. Onneksi olkoon sanomalehti Keskisuomalainen ja olihan Ylelläkin oma haista-paska-ei-tuolla-niin-väliä asenteensa pienpuolueen ehdokasta kohtaan.

Heh, katsoin Ylen galleriasta äsken mikä mies onkaan Petri Honkonen. Hämmästelin suuresti sitä miten voi olla totta, että sama haastattelija keskeyttää E-liike-Hirvimäen noin 20 kertaa ja Keskusta-Honkosta ei kertaakaan? Joku voisi tsekata myös sen kysyykö kukaan Ylen haastattelijoista Keski-Suomessa suoraan Natosta yhdeltäkään Keskustan ehdokkaalta, epäilen että ei - 

tuli vain mieleen. 

Itse en ole yksikseni mitään, mutta Hirvimäki yhdessä oikeitten ihmisten kanssa ja se "hyvä vallankumous" on vain ajan kysymys. E-liike.net vastaa suomalaisen latistuksen ja inhodemokratian haasteeseen jatkossa armottomalla innovoinnilla, jossa katsotaan kuka on kukin myös median kanssa. 

Kiitos kaikille minua Keski-Suomessa, muualla Suomessa ja myös ulkomailla tukeneille ja äänestäneille! 

Jokainen saamani ääni on voitto suomalaiselle demokratialle. Jokainen saamani ääni on minulle henkilökohtaisesti hirvittävän tärkeä. Lupaan jatkossakin tehdä työtä hartiavoimin, jotta isänmaassamme aletaan keskustella oikeista asioista ja että innovointi saadaan mukaan suomalaiseen yhteiskuntaan kaikilla tasoillaan - kyse on vapaudestamme ja onnellisuudestamme. 

Palaan E-liike.net jatkosuunnitelmiin pian ja minuun voi olla yhteydessä milloin tahansa!

Huomenna haastetta persuille!

Sisumme on vapautemme! 

22.4.2015

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

---

E-LIIKE.net 
-----------------------------------
Onnellinen Suomi Finland. 
-----------------------------------
Petri Hirvimäki 

Perustaja, 1. kapinallinen

puh.  +358 400 933 284 

petri.hirvimaki(at)E-liike.net

www.E-liike.net 

#uusiajattelu #reilupeli #hyvävallankumous

Kuvittele isänmaa, jossa yksikään poliitikko ei koskaan tekisi yhtään sellaista päätöstä, jota ei myös henkilökohtaisesti omana itsenään tekisi - siis ihmisenä ja yksilönä, eikä vain poliitikkona jossain puolueessa tai johtavana virkamiehenä jossain byrokratiassa! E-liike.net on kaikille avoin ja sitoutumaton tulevaisuuden johtava suomalainen kansanliike.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Eipä muuta kuin uutta matoa koukkuun. Ollaanpa yhteyksissä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset