Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Mayday, mayday, mayday - Timo Soini!

  • Mayday, mayday, mayday - Timo Soini!
  • Mayday, mayday, mayday - Timo Soini!
  • Mayday, mayday, mayday - Timo Soini!

Tämä on sinulle Timo Soini ja kumppanit - saa olla yhteyksissä asiasta, jonka esitän alla. 

Kirjoitin eilen blogissani pettymyksestäni vaalien lopputulokseen kotimaakunnassani Keski-Suomessa. Yleensä ottaen olen pettynyt siihen miten tylsästi neljän (kahdeksan) vuoden sykli taas toistui ilman että pienpuolueet olisivat nostaneet kunnolla päätään tai niitten olisi annettu nostaa.

Valtakunnantasolla lopputulema ei onneksi ollut miinus kymmenen askelta takapakkia, sillä kompensaationa mentiin muutama askel eteenpäinkin! Helsingin vinkkelistä on näköjään täysin käsittämätöntä ymmärtää, että Perussuomalaisten menestys heidän ottaessaan ansiosidonnaisilta tipahtaneitten ex-demariäänestäjien äänet oli suoranainen demokratian torjuntavoitto - "Demarit vie suomalaisen työn Kiinaan!"

Meillä siis on myös ajattelevia äänestäjiä tässä maassa ja nyt ei puhuta mistään neljän vuoden inhosyklistä vaan oikeasti ajattelevista äänestäjistä, hyvä ex-demariäänestäjät, hyvä Perussuomalaiset!

Monessa mielessä Timo Soini jos kuka, eikä suinkaan Juha Sipilä, on halutessaan paras mahdollinen pelintekijä, mitä tulee maamme todellisten ongelmien taklaamiseen alkuun edes paperilla tulevissa hallitusneuvoteluissa. Ennen kuin innostutaan liikaa siellä persujen leirissä sinulle olisi yksi "pikku homma", Timo, - 

pelasta suomalainen kasvuyrittäjyys!

Ja nyt ei olla Aalto yliopiston campuksella vaan jossain aivan muualla. Toisaalta maailmalta katsoen Otaniemi ei eroa Jyväskylästä tai Rovaniemestä mitenkään - 

Timo, iske nyrkki pöytään hallitusneuvotteluissa!

TEKES:n kaltaiset tehottomat (TEKES:ä tarvitaan vain koska se on olemassa) ja suurta eriarvoisuutta jakavat virkamiespömpöösit on heitettävä kasvuyrittäjyyden keskitysleirille, kun sinne on nyt viskattu lukuisa joukko "suomalaisia stevejobseja, puolikkaita ja neljäsosia" maakunnissa eritoten.

TEKES jne sekoittavat pakan ja myös yksityisen rahan täydellisesti, moni vetää välistä.

TEKES:n voi lakkauttaa "yhdessä yössä" ja silti valtio voi tukea halutessaan kasvuyrittäjyyttä verohelpotuksen kautta ja siten reilun pelin kautta. Meillä on isänmaassamme turhia poliitikkoja, vääriä virkamiehiä ja suurta mielivaltaa eikä tietoakaan reilusta pelistä monessa paikassa. Moni asia näyttää olevan kunnossa, mutta onkin oikeasti kaikkea muuta -

juuri kasvuyrittäjyysrahoitus on yksi sellainen ja supertärkeä kansakunnan menestyksen kannalta!

Kaikkein osaavimpia, yrittäjämäisimpiä ja sisukkaimpia veljiämme ja siskojamme on nyt laitettu tylysti syrjään samalla kun jotkut ylläpitävät oman valtaholisminsa nimissä suomalaista inhodemokratiaa ja maailmanluokan poliittista korruptiota! Suomen kansa tarvitsee näitä epäinhimillisen ahtaalle ajettuja, syrjäytettyjä huippuosaajia ja sisupusseja ennen kuin he muuttavat maasta tai heistä tulee tuntemattomia katutrubaduureja juomassa omaa päijänteellistään viinaa siellä jossain -

suomalaisen kasvuyrittäjyyden keskitysleirin portti on räjäytettävä ja kaikki potentiaali vapautettava välittömästi!

Timo Soini, tämä asia on saatava yksiselitteisesti mukaan hallituspapereihin - niin paljon kuin parakki 66:sta voi käskyjä kenellekään antaa... mutta en ole yksin tässä parakissa! Suurinta osaa meistä motivoi pelko ja huoli perheemme elättämisestä eli ihmiset eivät uskalla julkisuuteen.

Minulla ei ole enää mitään menetettävää. Se on pitkä tarina ja olen jo pudonnut, perheenikin kärsii. "Leipäjonoista Silicon Valleyhin ja toisinpäin" oli yksi sloganeistani eduskuntavaalikampanjassani, josta ei lupauksista huolimatta kirjoitettu loppujen lopuksi riviäkään Keskisuomalainen Oyj:n hallinnoimissa maakuntamme sanomalehdissä.

E-liike.net ja Hirvimäki jatkavat taisteluaan se on varma ja pyydän ihmisiä mukaan!

Emme ole vain kasvuyrittäjyysliike vaan paljon enemmän. Mietin koko ajan mistä teen voita leivän päälle. Mietin koko ajan onko isänmaassani yhtään ihmistä, jolla on resurssia, taloudellista tai suhteita tai molempia, ja jotka oikeasti haluaisivat muuttaa asioita - vai ovatko kaikki nykypelin menestyjät todellakin sisäpiiriläisiä, tai parhaimmillaankin vain harmittomia hovinarreja, jotka eivät tiedä mistään muusta kuin omien etujensa ajamisesta?

Sekö on isänmaani eliitin henkinen tila vuonna 2015?

Mies jolla on hirvittävästi kokemusta, osaamista ja joka näkee suomalaisen yhteiskunnan läpi paremmin kuin moni muu on tälläisessä jamassa ihmeissään mihin seuraavaksi, katutrubaduuriksiko - Hirvimäki vuonna nolla?

Reilun pelin luominen maamme yrityselämän ja startup-maailman parhaille visionääreille ja sisukkaimmille riskinottajille on jokaisen suomalaisen asia!

Me tarvitsemme oman sankarimme, jolle tasa-arvoiset mahdollisuudet ja taloudellinen tehokkuus sitä kautta - oikeasti parhaat voittakoon - on paljon tärkeämpi asia kuin turhien virkamiesten etujen ajaminen! Meidän on lopetettava Suomen valtion harjoittama ja veronmaksajien rahoilla tapahtuva eriarvoisuuden jakaminen potentiaalisten kasvuyrittäjien keskuudessa - pullamössöä toisille ja keskitysleiriä toisille!  

Minä ja moni muukin olemme valmiita vaikka tuleen asiassamme ja pyydämme apuasi, Timo Soini! 

Jos mikään muu ei auta tee asiasta kynnyskysymys tulevissa hallitusneuvotteluissa. "Kasvuyrittäjyyspuolue Kokoomus" on jo näyttönsä antanut ja uudella "kasvuyrittäjyyspuolue Keskustalla" taitaa silläkin olla aivan liikaa kavereita TEKES:ssä jo pelkästään tulevan pääministerimme kautta.

Kokemukseni kautta taidan olla yksi Euroopan parhaita asiantuntijoita tässä asiassa, jossa kentällä itseään haastamassa ja nykysysteemin pohjamudissa oppii monessa mielessä paljon paremmin kuin akatemioitten, yliopistojen, keskusjärjestöjen, tai finanssikonsernien edustustiloissa - sama logiikka pätisi mielestäni suomalaisessa yhteiskunnassa moneen muuhunkin asiaan.

Juha Sipilä ja Alexander Stubb osoittakaa minulle, että olen väärässä!

Jos pääsen Helsingin kauppatorille tai minne tahansa herroja Sipilä ja Stubb tai rouva kansanedustaja Anne Berner ja muita suomalaisen virkamiesvetoisen kasvuyrittäjyysrahoituksen sisäpiiriläisiä tasaveroisesti haastamaan, minulla tulee olemaan heille vain yksi kysymys ja se keskustelu on ohi -

haluaisitko sinäkin kuulla tuon kysymyksen, Timo Soini?

Sisumme on vapautemme! 

23.4.2015

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

---

E-LIIKE.net 
-----------------------------------
Onnellinen Suomi Finland. 
-----------------------------------
Petri Hirvimäki 

Perustaja, 1. kapinallinen

puh.  +358 400 933 284 

petri.hirvimaki(at)E-liike.net

www.E-liike.net 

#uusiajattelu #reilupeli #hyvävallankumous

Kuvittele isänmaa, jossa yksikään poliitikko ei koskaan tekisi yhtään sellaista päätöstä, jota ei myös henkilökohtaisesti omana itsenään tekisi - siis ihmisenä ja yksilönä, eikä vain poliitikkona jossain puolueessa tai johtavana virkamiehenä jossain byrokratiassa! E-liike.net on kaikille avoin ja sitoutumaton tulevaisuuden johtava suomalainen kansanliike.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Älä riehu Petri. Soinikin oli vain pienpuolueen puheenjohtaja aikoinaan. On selvitettävä miten pieni voi pysyä tuoreena kasvustaan huolimatta ja sitten iskettävä. Ei ole oikein arvostella muiden menestystä, sehän on äänestäjien käsissä.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Arvostelen muitten menestystä siksi että se ei tule demokratian kautta vaan suomalaisen inhodemokratian kautta. En ole kenellekään kateellinen mutta haluan reilun pelin. Sen jälkeen kun on reilu peli niin sitten on politiikkakin kunnossa. Nyt ei ole reilua peliä nähnytkään a) politiikka b) suomalainen kasvurahoitus.

Sananvapausasia. Ja vieläpä aivan totta. Onko superkorrektia arvostella vaalitulosta ja miten ihmiset äänestää - ehkä ei mutta mitä sitten? Miten muuten jengivoi alkaa muuttaa omaa käyttäytymistään?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Sitäpaitsi - minähän suorastaan KEHUN suurella äänellä niitä äänestäjiä jotka tajuavat muutoksen päälle. Kinnulan miehillekin olisi parempaa tavaraa tarjolla, paljon parempaa ainakin jatkossa;-)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Moni Kokoomuslainen äänestää Kokoomusta siksi kun ajattelee että Kokoomus tekee hyvää suomalaiselle kasvuyrittäjyydelle ja talouskasvulle. Paskanmarjat joillain TEKESeillä annetut näytöt on täysi nolla. Kokoomus on kapitalismin sossu! kuten olen sanonut jo pitkään

Ja mitä tulee Sipilään niin painetta niskaan ettei härsitä taas... Sipilä on a) saanut rahaa TEKES:ltä yrittäjänä b) Saanut rahaa TEKES:ltä sijoittajana c) Istunut TEKES:n johtokunnassa. Mies jolal on nyt valtaa voi olla kovasti väärä käsitys asioista.

---> JOS kaikki on oikein bueno omalla kohdalla ja kavereilla niin sitä voi kovasti ihmetellä Sipiläkin mikä oikein on ongelma. Minun tehtävä on avata keissiä sieltä piikkilanka-aidan toiselta puolen. Siinä ei silkkihanskat auta vaan pitää olla työmiehen rukkaset.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset