Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Kupla Etelärannassa

Kokoomuslainen Tuomo Luoma kirjoitti 2.5.2015 blogissaan "Hakaniemeläinen kupla" suomalaisen ay-liikkeen vaikeuksista seurata aikaansa.

Luoman ajatukset ovat herättäneet vilkasta keskustelua. Ymmärrän hyvin hänen pointtinsa, sillä onhan Luoma monessa mukana oleva liikemies, yrittäjä ja Verkkoteollisuus ry:n entinen puheenjohtaja ja nykyinen sisäpiiriläinen. Olen samaa mieltä oikeastaan kaikesta mitä hän blogissaan kirjoitti. Kuitenkin minulla on huonoja uutisia Luomalle ja Kokoomukselle - tai hyviä, miten sen ottaa?

Kun Kokoomuksen leiristä aletaan kertoa totuuksia, voisi samalla kertoa koko totuuden eikä vain 1/3 totuutta!

Heitän ilmoille jotain hyvin tärkeää, mutta maassamme melkein kuoliaaksivaiettua. Jotain sellaista, minkä pitäisi nykyisessä tilassaan olla vähintäänkin yhtä kuuma peruna keskusteluissa maamme talouden ja yrittäjyyden hyvinvoinnista ja pärjäämisestämme globaalissa kilpailussa kuin jatkuva ay-vääntökin on. Keskustan voittoisan vaalikampanjan retoriikkaa mukaillen voisimme puhua ei vain yhden tai kahden vaan "sadan biotuotetehtaan veroisesta jutusta" kansantaloudellemme -

on aika kaulita ja kääntää kunnolla suomalainen julkisvetoinen kasvuyrittäjyysrahoitus Tekeseineen ja muine virkamiespömpööseineen!

TEKES ja vastaavat ovat kannettua vettä kaivossa. TEKES jakaa suurta eriarvoisuutta ja epäonnistuu räikeästi tehtävässään. Virkamies ei voi mitenkään osata päättää miten veronmaksajan raha pitäisi jakaa tuottavasti ja millaista riskiä pitäisi ottaa (kasvuyrittäjyys), asia, jonka tajuaa lapsikin, mutta ei suomalainen poliitikko! Koko TEKES:n virkamiesarmeija voitaisiin haluttaessa lakkauttaa vaikka yhdessä yössä tasapuolisesti kaikille sijoittajille annettavan verovähennyksen kautta! 

TEKES:ä tarvitaan Suomessa vuonna 2015 ainoastaan siksi, että se on olemassa ja se on oiva väline harjoittaa maailmanluokan poliittista korruptiota!

Syitä siihen miksi supertärkeästä asiasta ei puhuta riittävästi ovat bisnespuolella toisaalta pullamössö (ilmainen lahjaraha kelpaa aina) ja toisaalta suoranainen pelko siitä, että jos yhtään haastaa nykysysteemiä ei varmasti enää saa julkista rahoitusta, mutta ei myöskään yksityisten sijoittajien rahaa, joka Suomessa menee täysin julkisen perässä. Politiikassa syitä ovat poliitikkojen suoranainen tietämättömyys asian tärkeydestä "ei tämä meidän puolueelle kuulu" tai hyötyjien osalta tietoinen tai tiedostamaton poliittinen korruptio, jota ei ole kiva availla kenellekään tai itse turhia tarkemmin mietiskellä.

Bisnespuolella minut varmaankin tunnetaan jo maamme "TEKES:n tappajana no. 1"?

Olen ollut TEKES-asiassa hyvin aktiivinen oikeastaan koko sen ajan mitä perustamani avoin kansanliike E-liike.net on ollut olemassa eli kesästä 2014 asti. E-liike.net ajaa poliittisen korruption ja tuhoisan valtaholismin alasajoa aivan kaikilla rintamilla.

Sanaa epäreilun pelin problematiikasta on jo mennyt etenkin Kokoomuksen ja pääministeri Alexander Stubbin suuntaan. Myös herrat tuleva pääministeri Juha Sipilä (joka on ollut TEKES:n sisäpiiriläinen jo vuosia) ja Timo Soini tietävät mistä kirjoittelussani on kyse. Tämä blogini olkoon siis täsmätietoa suoraan kentältä Rinteelle, Arhinmäelle, Haglundille, Räsäselle, Niinistölle ja pienpuolueille sekä niille maamme 5 475 450 kansalaisesta, jotka eivät ole asiasta vielä kuulleet.

Veronmaksajien rahoilla tapahtuvan epäreilun ja tehottoman julkisen kasvuyrittäjyysrahoituksen muuttaminen reiluksi peliksi, jossa parhaat voittavat, on kirjoitettava seuraavaan hallitusohjelmaan -

suomalaisen kasvuyrittäjyyden pelastaminen kuuluu kaikille eikä vain yhdelle Hirvimäelle!

Jos demareitten ja vasemmistoliiton jäljet valtapelissä, politikoinnissa ja toimintansa rahoituksessa johtavat monessa asiassa sylttytehtaalle niin kyllä Kokoomuksellakin omalleen! Elinkeinoelämän keskusliitto EK (os. Eteläranta 10) ja muut työnantajapuolen keskusjärjestöt ovat taustapiruina mitä tulee Kokoomuksen hiekkalaatikkoleikkeihin -

mutta miksi ihmeessä EK ei halua Suomeen reilua peliä ja markkinataloutta edes itse bisnekseen?  

Siksi että Suomessa rehottaa ja voi hyvin maailmanluokan poliittinen korruptio ja EK on elimellinen osa tätä prosessia omalla reviirillään! EK, TEKES jne, Kokoomus, eräät rahamiehet ja valitut kasvuyrittäjät ja isot korporaatiot ovat sisäpiiriläisiä "Team Finland keitoksessa", jossa jokaisella on omat intressinsä (syrjään heitettyjen kustannuksella) ylläpitää suomalaisen yrittäjyyden ja talouselämän potentiaalin, innovointikyvyn, tehokkuuden, reilun pelin ja markkinatalouden toimivuuden täydellistä latistusta!

Suomalainen älä usko propagandaa, usko Hirvimäkeä - jokainen veronmaksaja osallistuu tahtomattaan tähän yhteen inhodemokratiamme likaisimmista peleistä!

TEKES:n ja muitten mekanismien kautta isänmaassamme ei edes tarvita ruskeita kirjekuoria vaan asiat voi tehdä näppärästi ottamalla jonkun toisen selkänahasta. Siinä missä "Demarit vie suomalaisen työn Kiinaan" on "Kokoomus Suomen kapitalismin sossu"! Vastaavasti Elinkeinoelämän keskusliitto EK on maamme pysähdyksen ja kasvuyrittäjyyden latistuksen ylläpitäjänä vähintäänkin yhtä luotettava kuin mitä toverit Hakaniemen suunnalla konsanaan! 

Kun tähän vielä lisätään että "Keskusta on Suomen maaseudun suuri latistus" ja otetaan analogia MTK:n ja maaseudun tukihässäköihin niin aletaan olla jo hieman tasapuolisemmassa vuoropuhelussa toverien vasemmalla kanssa - vaikka kuinka olisi vaalien jälkeen pollea olo Keskustan ja Kokoomuksen suunnalla.

Ja olkaa huoletta Perussuomalaiset - Hirvimäki ja E-liike.net seuraa kyllä teidänkin tekemisiänne ja tekemättä jättämisiänne! 

Valitettavasti Persut eivät ole haastaneet rivilläkään itseään tässä Suomen hyvinvoinnin kannalta elintärkeässä asiassa (puheenjohtaja Soinille osoitetusta pyynnöstäni huolimatta) mitä tulee puolueen vastauksiin Sipilän 15 kysymyksen listaan hallitusneuvotteluihin liittyen.

Kokoomuksen vastauksissa Sipilän kysymyksiin oli alleviivattuna tottakai paitsi TEKES: "Tekesin rahoitustaso on turvattava..." myös Stubbin lempilapsi Team Finland oli vahvasti kuvassa mukana: "...Team Finland –konseptia kehittämällä." Keskustan suuntaan heitettyä kosiskelua piisasi siinä missä ay-liikkeen ja vasemmistopuolueitten haastamistakin - miksi ihmeessä Kokoomus haluaa yhtäkkiä paaluttaa suomalaisen maataloustukipolitiikan innokkaammin kuin maaseudun latistajapuolue itse? Sitten oli sääntelyn purkamista ja kilpailun lisäämistä ja monta muutakin kivaa juttua ja hienoa sanaa äkkiseltään vilkaistuna.

Lopuksi lainaan Tuomo Luoman blogin päätössanoja Hirvimäkisittäin soveltaen.

"Jos muutos pitäisi aloittaa jostain, sen voisi aloittaa tunnustamalla tosiasiat. Mutta jos EK:n ja sitä komppaavien puolueiden johtajien retoriikassa vilisee lauseita tyyliin ”jokainen Nobelin palkinnon voittanut taloustieteilijä ja jokainen riippumaton asiantuntijakin Suomessa on sitä mieltä, jokainen suomalaisen kasvuyrittäjyysrahoituksen mädän silmilleen saanut entreprenööri ja jokainen Afrikan tähteä osaava lapsikin on sitä mieltä, mutta minä olen toista mieltä ja teen päätökseni sen mukaan”, niin ennuste tulevaisuuteen on huono. Hyvin huono."

Se saadaan paljon paremmaksi kun aletaan yhdessä hommiin - napit löytyvät alhaalta!

Sisumme on vapautemme! 

4.5.2015

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

---

E-LIIKE.net 
-----------------------------------
Onnellinen Suomi Finland. 
-----------------------------------
Petri Hirvimäki 

Perustaja, 1. kapinallinen

puh.  +358 400 933 284 

petri.hirvimaki(at)E-liike.net

www.E-liike.net 

#uusiajattelu #reilupeli #hyvävallankumous

Kuvittele isänmaa, jossa yksikään poliitikko ei koskaan tekisi yhtään sellaista päätöstä, jota ei myös henkilökohtaisesti omana itsenään tekisi - siis ihmisenä ja yksilönä, eikä vain poliitikkona jossain puolueessa tai johtavana virkamiehenä jossain byrokratiassa! E-liike.net on kaikille avoin ja sitoutumaton tulevaisuuden johtava suomalainen kansanliike.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (19 kommenttia)

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

- Kuvittele isänmaa, jossa yksikään poliitikko ei koskaan tekisi yhtään sellaista päätöstä, jota ei myös henkilökohtaisesti omana itsenään tekisi - siis ihmisenä ja yksilönä, eikä vain poliitikkona jossain puolueessa tai johtavana virkamiehenä jossain byrokratiassa!

Helpompi kuvitella sellainen yksilö, ei meitäkään ole monta.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Eihän tuo ole kokonaan koskaan ole mahdollista, mutta kummasti auttaa tunnistamaan valtaholistin ja asioilla motivoituvan yksilön. Siispä rakennetaan alusta jossa holismi kitketty niin paljon kuin mahdollista. Kannattaisi aloittaa tukiaishässäköistä esim. TEKES kun ei mitään kolmikantoja edes tarvita. Kaikki ne seinille jotka ei tule puolustamaan inhokki systeemiä vaikka ovat sen takana. Yleensähän hiljaisuus on paras ase kaikilla tälläisillä... niin kauankuin on hiljaista systeemi on vahvoilla. Pitää kiroilla lisää...!

Käyttäjän jormaajaakkola kuva
Jorma Jaakkola

Kiitos Petri hyvästä blogista.

Kaikki ei ole ollenkaan sitä, miltä näyttää.

Tekes on joissakin yhteyksissä tullut vastaan, mutta varsinaisesti en ole siihen liittyviä asioita tutkinut.

Käyttäjän jormaajaakkola kuva
Jorma Jaakkola

Kokoomuksen "osallisuudesta":

Ostin joskus Kauko Holopaisen (sdp) kirjoittaman kirjan "Kahden presidentin mies Harri Holkeri".

Holopainen kirjoitti, että sini-punan esileikit alkoivat syksyllä 1985.
Sorsa oli lonksutellut hallitusovia Kokoomukselle ja sanonut, että Kokoomuksen on tunnustettava vain olevansa urbaani keskustalainen puolue, niin ovet vallan kammareihin avautuvat.

Demarit ja kokoomuslaiset tapailivat salaa. Puheenjohtaja Suominen ja puoluesihteeri Isotalo eivät olleet mukana.

Taitaa olla niin, että Kokoomukseen soluttautui demareita.

Jo keväällä 1986 demarit ja muutamat kokoomuslaiset suunnittelivat vuoden 1987 budjettia.

Ei ole ihme, että puheenjohtaja Ilkka Suominen teki kassakaappisopimuksen Paavo Väyrysen ja Christoffer Taxellin kanssa.

Olen koonnut Mauno Koiviston omaperäistä CV:tä.
Mainittakoon, että Koivisto kirjoitti muistelmakirjaansa "Historian tekijät" kokonaisen luvun "IV Uusi maailmanjärjestys".
http://jormajaakkola.fi/Koiviston%20CV

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos - ei todellakaan ja etenkään maassa nimeltä Suomi joka on täynnä silmänkääntötemppuja. TEKES on sellainen ja koko yritystukipolitiikka on sellainen. Hölmöläisten hommaa ja oma oksa on kohta katki. Ongelma on siinä että jokaisella valtaapitävälläon ollut oma sumutuksensa ja siten kaveria toisessa valtapuolueessa ei koskaan edes haasteta kunnolla. Ei pitäisi olla tälläistä mentaalienergian jatkuvaa raiskausta enää vuonna 2015 vaan kaikki inhimilliset energiat suunnattava oleelliseen. Ja sitten vaan osa porukkaa kansalaispalkalla tekemään mitä lystää ja elämään vähän vähemmällä kun iso pyörä pyörii joka tapauksessa...

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Onhan se todella mukavaa kun tätäkin jaetaan facebookissa. Mutta se tervettä miestä vituttaa että YKSIKÄÄN valtapuolueitten edustajista ei koskaan tule tikullakaan koskemaan mitään järkevää kirjoittelua, joka hieman haastaa heidän rajoittunutta kantaansa nähdä maailmaa ja ei ole viihdettä ensisijaisesti.

KOKOOMUS - vaikkapa Luoma missä olet - tulepa puolustamaan TEKES:ä tänne nyt...

KEPULIT - Puheenjohtajanne on Mr.TEKES - (saanut rahaa yrittäjänä, sijoittajana, istunut johtokunnassa jne) tekin aina mainitsette tukien karsimisesta ja byrokratiasta jotain. Nythän olisi konkretiaa tarjolla... tulkaapa mukaan keskustelemaan ja viemään sanaa eteenpäin.

PERSUT - Teilä on noin joka kerta kun Soinilta kysyy mistä säästetään niin "Yritystuet" kuuluu vastaus - missä olette? Ei suomi ole vielä vähään aikaan täynnä afrikkalaisia ja eikös se ole hyvä jos niille parhaille auringonpaahtamille riittäisi hommmia ja myös Suomessa maksukykyä hoitaa velvoitteitaan...

Suomea ei saada kuntoon ilman että haastamme puheenjohtajia tekemään niitä asioita mistä he puhuvat - TEKES on juuri sellainen "byrokratiaa pitää karsia ja tukia vähentää ja valtiuon menoja saatava kuriin." Kolme kärpästä yhdellä iskulla ja ketään ei oikein kiinnosta, vai - aika uskomatonta?!

Noh olen ymmärtänyt yskän ja muutetaan taktiikkaa jatkossa hieman enemmän persujen suuntaan. Mutta tähänkin voi hyvin osallistua.. .saa kysyä jne ei ole oleellista että tietää vaan oleellista että ottaa selvää. Jos joku asia ei tukien vahingollisuudessa kansantaloudelle aukea niin kysymään...

ugh.

Anna-Leena Nieminen

"KEPULIT - Puheenjohtajanne on Mr.TEKES - (saanut rahaa yrittäjänä, sijoittajana, istunut johtokunnassa jne) tekin aina mainitsette tukien karsimisesta ja byrokratiasta jotain. Nythän olisi konkretiaa tarjolla... tulkaapa mukaan keskustelemaan ja viemään sanaa eteenpäin."

Eli rikastunut valtion (veronmaksajien) avulla. Ja nyt komentaa alamaiset tekemään pitempää työpäivää.

Kyllä on kieroutunut järjestelmä. Yksi ihminen määrää toisten ihmisten työasiat. Ja sitten syytetään kapitalismia riistosta ja kaikesta pahasta.

Valtio on kupla.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Anna-Leena älä muuta sano! Sitähän minäkin yritän koko ajan tuoda esille että pää on tullut jo aikaa sitten vetävän käteen joissain tälläisissä TEKES jne tukihässäkkä kuvioissa. Aika mennyt ohi ja tämä on muutettava kertakaikkiaan. Toi Sipilän 100 h jotenkin on insinöörilääkintää ja ei se mitään rakenteita edes muuta missä ne ongelmat on. Lisää täällä vaikka pariksikin illaksi tai loppuelämäksi - http://e-liike.net t. Petri

Käyttäjän tuomoluoma kuva
Tuomo Luoma

Petri, en minä ole missään olettanut, että kaikki ay-liikkeen edustajat olisivat demareita. Älä sinäkään oleta, että kaikki etelärantalaiset ovat kokoomuslaisia.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Tuomo, hyvä huomio. Onhan siellä Vasemmistoliittoa seassa, SKP, STP ja mitä niitä olikaan ja tietysti jotain muutakin. Puhuit "tulipunaisesta hakaniemeläisestä" niin vetää tietysti ajatukset muualle kuin Akavaan...

Etelärannassakaan ei varmaan ole vaan kokkareita myönnetään mutta sait pointtini.

No niin Tuomo selitäpä nyt miksi sitä TEKES:ä ei saada millään hengiltä vaikka kovasti puhutaan tukiaisten vähentämisestä jne. Mikä siinä TEKES:ssä on niin erinomaista että Kokoomus haluaa sitä pitää agendallaan?

Tai saadaanhan se matalaksi kun yhdessä aletaan.

Kerro!

Käyttäjän VilleVarjo kuva
Ville Varjo

Aika teräviä havaintoja! Meillä on paradoksaalinen tilanne; kaikki lienevät yhtä mieltä siitä, että yrittäjyys on hyvä asia, mutta yrittäjyys ja sen tuoma k i l p a i l u saattaakin olla monelle rakenteisiin juuttuneille kauhistus. Kansainvälisen kapitalismin pahin uhka ei muuten ole sosialismi, vaan se on kansankapitalismi.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos - hmmm... aloin miettiä tota sun heittoa... siis että omistusta olisi vähän joka jannulla? Hyvä olisi todellakin jos olisi, mutta eihän sen tarvitse ajaa kansainvälistä kilpailua ja suuryrityksiäkään alas?

Mun nyrkkisääntö on että missä väärä virkamies niin sielä ongelma - toimii myös kapitalismin ikävien puolien suhteen. En ole TIPP asiantuntija, mutta eikös siitä ole kyse osaltaan ainakin?

Käyttäjän VilleVarjo kuva
Ville Varjo

Kansankapitalismi tosiaan tarkoittaa sitä että mahdollisimman suuri joukko ihmisiä omistaa mahdollisimman paljon esim. osakkeita. Mitä suorempi omistus sen selvemmin ollaan kansankapitalismissa. Aikanaan kun jo 70-luvulla suunniteltiin ns. palkansaajarahastoja, moni vanha parta näki sen siirtymisenä sosialismiin. Itse asiassa kyse oli enemmänkin varhaisesta kansankapitalismin "edustuksellisesta" versiosta kuin sosialismista, vaikka silloin nuo termit ehkä olivat hiukan erimerkityksisiä kuin nykyään.

Jotkut ajattelijat ovat jopa julkisesti sanoneet, että suuri osa ihmisistä ei pysty itse hallinnoimaan omaisuuttaan tuottavasti. Nuo puheenvuorot käytetään markkinatalouden ja kansainvälisen kapitalismin perustelujen nimissä. Siitä on lyhyt matka sellaiseen pohdintaan, jossa todetaan, että suuri osa ihmisistä ei olisi kykenevä edes hallinnoimaan omaa elämäänsä. Tuo teema onkin lähes kaikille totalitäärisille malleille tuttua asiaa ja sitä on käytetty perusteena milloin millekin järjettömyydelle.

Tuota vapaakauppasopimusasiaa en tunne, pitää perehtyä asiaan!

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #15

Ei siinä voi mitään pahaa olla että työväki itse omistaa itse tuotantovälineitä nimenomaan osakeomistuksen kautta. Olen aina kannattanut ajatusta. Moni vassu todennäköisesti ei pidä ajatuksesta että alkaa yrityksen kannattavuus OIKEASTI kiinnostaa myös tyäntekijäpuolella laajemmassakin merkityksessä;-)

TTIP sopimus - sama täällä mutta protektionismin selätys ajatuksena on kyllä hyvä asia. Tuossa vastustuksessa on a) tietämättömyyttä (kapitalismi on muka paha asia) ja sitten b) sopimusjuridiikkaa, joka jarruttaa ja ihan ymmärrettävää. Vain b) on järkevä peruste hyvää asiaa muuten mitenkään hidastaa tai jopa vastustaa, mutta siinäkin voi olla status quon loppauksesta..? http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/81393-varustelekan... - mulla kommentti tähän ketjuun myös.

Anna-Leena Nieminen

Juuri näin ja sen takia shampanjasosialismi(=poliittiset päättäjät ja feikkikapitalistit) jyrääkin länsimaissa. Siksi on sääntelyä(kilpailun rajoituksia), jotta vain muutamat pääsisivät helpommin rikastumaan.

Ja alamaisten "sivistämistä" (aivopesua) erilaisilla ideologioilla, mm. monikulttuurisuudella, vähemmistöjen ja köyhyyden suosimisella, ilmastonmuutosuskonnolla, avustamisteollisuudella.

Aito vapaa markkinatalous on uhka niin poliitikoille kuin osalle yrittäjistä joita voikin näin ollen kutsua feikkikapitalisteiksi.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Hyvä termi tuo shampanjasosialismi - allekirjoitan. Olisiko täällä jotain siihen liittyvää? http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/81393-varustelekan...

Käyttäjän IluPilu kuva
Ilkka Ali-Melkkilä

Ihmisten ajatusmaailma perustuu tietoon ja olettamukseen. Suomessa politiikan osalta paljon olettamukseen.
Mitä enemmän tätä paskaa kaivetaan esiin ja heitetään tuulettimeen, sitä enemmän lisääntyy ihmisten ymmärrys korruptoituneesta vallankäytöstä suomessa.
Tekes, Team Finland jne. pitää paljastaa kokonaisuudessaan mediassa.
Iltapäivälehtien lööppeihin ja joka puolelle.
Suomessa ollaan juuri nyt suhtellisen herkkiä epäkohtien suhteen.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Juuri näin Ilkka - sori jäi huomaamatta tämä ajallaan. Mutta asialinja sulla!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset