Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

"Nussittuna nukkuisit sikeästi" - herätys Keskisuomalainen!

  • "Nussittuna nukkuisit sikeästi" - herätys Keskisuomalainen!

Varsinainen #toimigate on puheenvuoroni lopussa - hyvää kannattaa aina odottaa...

Sanomalehti Keskisuomalaisen päätoimittaja Pekka Mervola vaatii kirjoituksessaan "Suunnitelmapolitiikan kahleissa" vähemmän sitovia hallitusohjelmia - oli ilmeisesti sopiva väli haukkua edelliset hallituksetkin kuin huomaamatta samassa yhteydessä: "Jyrki Kataisen (kok.) ja Stubbin hallitukset jäävät muistiin lähihistorian saamattomimpina hallituksina", kirjoittaa Mervola.

Päätoimittaja Mervolan kirjoitukset ovat imeliä kuin kimalaisen kusi!

Oman eduskuntavaalikokemukseni kautta voin kertoa kaikelle kansalle, että sanomalehti Keskisuomalaisen nykyinen touhu entisenä Maalaisliiton ja Keskustapuolueen pääaisankannattajana hakee vertaistaan kaikessa tekopyhyydessään ja hurskastelussaan 2000-luvun Suomessa.

Perustamastani kansanliikeestä E-liike.net luvattiin tehdä juttua jo kuukausia ennen eduskuntavaaleja. Kun asiaan tutustuttiin ja huomattiin, että olinkin oikeasti ajatellut asioita jopa pärjätäkseni vaaleissa ja haastaakseni status quota, ei 120 päivän toimitusaika riittänyt loppupeleissä riviinkään Keskisuomalainen konsernin lehdissä!

Voiko "puolueeton" sanomalehti olla enemmän puolueellinen kuin Keskisuomalainen on? 

Mervola kirjoittaa kauniisti, mutta totuus on, että tekojen tasolla sanomalehti Keskisuomalainen on pahasti kiinni menneisyydessään etenkin aina silloin kun Keskusta on vallassa tai kun gallupit näyttävät isäntämiesten puolueelle varmaa vaalivoittoa. Väliajalla "sitoutumattomuus" on Keskisuomalaiselle kokemukseni perusteella parhaimmillaankin vain sitä, että ollaan täysin rähmällään kulloisiinkin vallanpitäjiin ikäänkuin maailma loppuisi eduskuntapuolueisiin - yksi valtaholismin muoto sekin...

missä on suomalaisen poliittisen median ruohonjuuritason tutkiva journalismi ja intohimo löytää uusia kykyjä? 

Entä jos jossain systeemin ulkopuolella tapahtuukin asioita, joilla voisi olla kaikkein eniten tekemistä sen kanssa miten maamme nykyisestä alennustilastaan selviää? Entä jos Arkadianmäen, muutaman yliopiston ja keskusjärjestön tai päätoimittajien, uutispäälliköitten ja kolumnistien tai edes bisnespuolen sisäpiirin ajattelu ei mitenkään yksin voi yltää sille tasolle mitä tämä maa kaipaa - 

nussittuna nukutaan sikeästi!

Pitääkö yhteiskunnallisista asioista kiinnostuneen kyvykkään ihmisen välttämättä olla ensin vuosia valtapuolueessa ja imeä agendat ja puolueen tapa ajatella itseensä ollakseen politiikasta kirjoittavalle medialle kiinnostava - juuri tällainenhan vieraannuttaa oikeasta elämästä ja vie oman ajattelun sekä innovointikyvyn!

Näyttäkää minulle yhteiskunnallisia innovaatioita tekevä valtapoliitikko niin minä näytän teille riippumattoman valtamedian!

  • Päätoimittaja Mervola - miksi tämä ei olisi mediaa kiinnostava yhteiskunnallinen uusi puheenaihe? Olisiko Keskisuomalaisella kiinnostusta lähteä asiassa etulinjaan? Ennustukseni on, että oma tähänastinen pelkkä kirjoitteluni ei johda vielä mihinkään - toivottavasti olen väärässä. Nostamme panoksia - minulle on paskan hailea minkä lähestymiskulman kukin ottaa kunhan itse asia menee eteenpäin.
  • Päätoimittaja Mervola - #toimigate miten ihmeessä on mahdollista, että paljastus Kankaanniemen edesottamuksista on lehdessänne vasta kuukausi vaali-illan jälkeen? Silloinhan kuvattiin video, joka kuulemma kirvoitti Toimin digitaalisesti lähentelemät naiset aktivoitumaan ja ottamaan yhteyttä Keskisuomalaiseen? Miten siinä voi mennä kuukausi ennen kuin saa jutun aikaiseksi moisesta median herkkupalasta? Oliko teillä tietoa asiasta peräti jo ennen vaaleja?

Epäilen vahvasti, että Kankaanniemen seksiviestikohussa ei ole vielä kerrottu koko totuutta mitä tulee sanomalehti Keskisuomalaisen rooliin?

Minuun voivat olla luottamuksella yhteydessä myös kyseiset naishenkilöt, jotka ovat vastapuolina asiassa. Olen juuri perustanut avoimen ryhmän Facebookiin, jossa pohditaan median roolia suomalaisen poliittisen kulttuurin ja yhteiskunnallisen innovoinnin kentässä. Sinänsä vakavaa asiaa keventää ryhmän erinomainen nimi -

"Nussittuna nukkuisit sikeästi!"

Tämä on oikeasti jakotavaraa - napit löytyvät alhaalta!

Sisumme on vapautemme!

21.5.2015

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

---

E-LIIKE.net 
-----------------------------------
Onnellinen Suomi Finland. 
-----------------------------------
Petri Hirvimäki 

Perustaja, 1. kapinallinen

puh.  +358 400 933 284 

petri.hirvimaki(at)E-liike.net

www.E-liike.net 

#uusiajattelu #reilupeli #hyvävallankumous

Kuvittele isänmaa, jossa yksikään poliitikko ei koskaan tekisi yhtään sellaista päätöstä, jota ei myös henkilökohtaisesti omana itsenään tekisi - siis ihmisenä ja yksilönä, eikä vain poliitikkona jossain puolueessa tai johtavana virkamiehenä jossain byrokratiassa! E-liike.net on kaikille avoin ja sitoutumaton tulevaisuuden johtava suomalainen kansanliike.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (25 kommenttia)

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

Pettikö Keskisuomalainen vai ko. persunaiset keskisuomalaiset äänestäjät?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Pertti - erinomainen kysymys. Entä Keskisuomalainen ja Mervola jos uutista pantattiin tarkoituksella?

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Mervola tuli sanomalehti Karjalaisesta, oli Yrjön opissa, joten varovaisuus on opittua.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Ari - sullahan on sisäpiirin tietoa... mutta varovaisuus... hmmm tässä keississä? Katsotaan sanoi vapaustaistelija. Lööpeistä huomasin juuri että #toimigate paisuu Toimin osalta. Ei ole minulle mikään jättiyllätys. Minulle tämä blogi ei ole Toimista vaan sanomalehti Keskisuomalaisesta ja suomimediasta yleensä vallankäyttäjänä...

Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen

Kyllä tässä taikinatiinussa riittää vielä kaavittavaa. Vaikka tuleva hallitus meitä "nusssii" (kolme ässää tarkoituksella), ei nukuta sikeästi.

Käyttäjän RaimoELaaksonen kuva
Raimo E. Laaksonen

Tuskin se silti on yksin Mervolan syy, jos Toimia panettaa.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Ei todellakaan ole. Yritän suunnata omalta osaltani keskustelua pois Toimin panettamisesta triljoona kertaa suurempaan yhteiskunnalliseen ongelmaan. Hyvä jos Toimin panettaminen on auttaa siinä.

Käyttäjän PauliinaMaukonen-Krkkinen kuva

Median rooli vallan vahtikoirana kaipaa varmasti tuuletusta ja laajaa yhteiskunnallista keskustelua, mutta minusta perustamasi FB ryhmän nimi ei kevennä, vaan antaa sille päinvastoin liian ison taakan. Sorry, en liity!

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Vielä... taakan. Siis missä mielessä? Jos ajattelet Kankaanniemeä niin en usko ollenkaan että hänellä on mitään sitä vastaan että keskustellaan vakavista asioista tässä yhteydessä hieman laajemminkin. Voisi kuvitella että päinvastoin. Siis ei pelkkää viihdettä.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Persuilla vaan on huonot iskurepliikit, ei se sen kummempaa ole.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Päivitin FB ryhmän sloganin: "Onko meillä laadukasta systeemiä haastavaa ruohonjuuritason poliittista journalismia lainkaan - vai ainoastaan v***n hauskaa aina välillä?" https://www.facebook.com/groups/1590251054570964/

Jos meillä joku asia toimii Suomessa niin se on sananvapaus - sopii herättää kysymys, ovatko sananvapauden vastapainoksi kehittyneet nämä inhodemokratian ongelmat, joita haluan nostaa esiin... sananavapaus ei siis Suomessa tarkoita millään tasolla, että välttämättä saisi ääntään kuuluviin vaikka olisi yhteiskunnallisesti miten merkittävää!

Odotan innolla mitä uusisuomi.fi tekee "Poimintojen" osalta tänään? Panokset pöytään ja veikkauksia onko Hirvimäki "Poiminnoissa" hetken kuluttua. Yleensä kun näitä kyselee niin ei ainakaan ole, heh, mutta kysyn kuitenkin - sananvapaus;-)

Seppo Hildén

Ottamatta kantaa blogiisi muuten, kun että kävin kattomassa perustamasi FB-sivun, niin mitä tulee sananvapauteen ja tekijänoikeuksiin, niin sivun kuvaksesi laittama Kankaanniemen lähikasvokuva tuskin on luvallinen, vai antoiko Kankaanniemi luvan käyttää kuvaa?

Jos mies puhuu sananvapaudesta eikä itse tiedä mitä laki sanoo julkaisulainsäädännöstä, niin siinä Hirvinäki menee nopeasti uskottavuus.

Neuvo, poista kuva jos et ole saanut lupaa julkaista.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Ensimmäinen poliisi paikalla - siis jos minulta kysyt niin kuva, joka on Wikipediassa yleisesti saatavilla (lupa käyttää) ja maamme eturivin poliitikko. Se ei taatusti loukkaa Kankaanniemeä mitenkään. En muuten laittanut edes Toimin komeaa nenää näkyviin ihan tarkoituksella. En ruoski Toimia ja saitti on asia saitti eikä mikään Seiska onko se niin vaikeaa käsittää, taitaa olla päinvastoin.

Seppo Hildén

Netissä on paljon kuvia yleisesti saatavilla, mutta niiden käyttö ei silti ole luvallista. Wikipedia ei ole poikkeus. Siellä olevat kuvat kuuluvat cc-lisenssin piiriin joissa sanotaan mm:ssa "Esimerkiksi teoksen esittämistä sille sopimattomassa ympäristössä (pornografia, politiikka, mainokset) pidetään tekijän kunniaa loukkaavana."

Mitäpä Hirvimäki luulet, kun olet otsikoinut fb-sivun vielä "Nussittuna nukkuisit sikeästi!", että täyttyisikö tuo määrite kuvan käytössä?

Ja mitä tulee kuvien julkaisemisiin, myös vapaasti saatavien, niin niiden yhteydessä pitäisi aina ilmoittaa mistä kuva on otettu ja kuka kuvan on ottanut. Eli creditit sinne minne ne lainatuissa kuvissa kuuluu, myös ilmaiskuvissa.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Facebookissa olevia kuvia saa käyttää. Kannattaa olla tarkkana mitä laittaa facebookiin myös kuvien suhteen.

Käyttäjän RaimoELaaksonen kuva
Raimo E. Laaksonen

Facebookiin laitettujen kuvien käyttö- ja julkaisuoikeus on Facebookilla. Ei sentään ihan kellä tahansa heebolla.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #17

Ainakin niihin saa linkata. Mutta eihän tuo kuva tässä blogissa ole välttämätön, voisihan blogisti sen poistaa, kun neuvotaan.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Täällä tehdään asiaa nyt tikusta kun on seipäitäkin olemassa - en poista mitään kun ei ole mitään syytä en oikeinusko että jollain laittaa miljoonan lasku tästä hirvittävästä rikkeestä - epäilen hyvin vahvasti.

Periaatteessa ko.FB kuva on itsenäinen teos jonka olen luonut sillä siinä on 1/16 osa wikikuvasuurennoksen (johon on annettu lupa) lisäksi musta tausta ja teksti joka kuuluu oleellisesti kuvaan. Voisin epäillä että tekijänoikeus saattaa olla tuollaisena minulla. Ei sinne voi laittaa alkuperäisen kuvanottajan nimeä kun on eri teos kyseessä.

Tarkoitus ei ole tienata on FB:ssa jne... ei taida olla keissiä tässä.

ja vielä Seppo kirjoitat - "Esimerkiksi teoksen esittämistä sille sopimattomassa ympäristössä (pornografia, politiikka, mainokset) pidetään tekijän kunniaa loukkaavana. Mitäpä Hirvimäki luulet, kun olet otsikoinut fb-sivun vielä "Nussittuna nukkuisit sikeästi!", että täyttyisikö tuo määrite kuvan käytössä?"

VAstaus: Ei täyttyisi - Nussittuna nukkuisit sikeästi! Onko meillä laadukasta systeemiä haastavaa ruohonjuuritason poliittista journalismia lainkaan - vai ainoastaan v***n hauskaa aina välillä?"

Heittämällä ei täyttyisi eli ei ole kenenkään kunniaa loukkaavaa.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Jos mennään niihin seipäisiin.

Blogini syntyi oikeastaan siitä asetelmasta kun Keskisuomalaisen päätoimittaja hurskastelee että tarvitaan avoimuutta päätöksentekoon ja oma pesä on mikä on ja resurssit luokkaa 200 miljoonaa +

"Keskisuomalainen-konserni on valtakunnallisesti merkittävä viestintäkonserni. Konserni toimii Uudellamaalla, Keski-Suomessa, Pohjois-Savossa, Varsinais-Suomessa, Hämeessä, Etelä-Pohjanmaalla sekä Etelä-Karjalassa. Yhtiön päätoimiala on sanomalehtien ja verkkolehtien kustantaminen, sanomalehtien ja muiden painotuotteiden painaminen sekä niiden jakelu."

Siis Keskisuomalainen on itse äärettömän suuri vallankäyttäjä jossa ei tarvitse 4 vuoden välein vaaleja käydä. Taseet ja lehdet on ja pysyy.

---> Ei ole mahdotonta että emme todellakaan tiedä miten Keskisuomalainen tapaus Kankaanniemessä on pelannut. Paljon outoja juttuja.

---> Esimerkiksi - Mikä on päätoimittajan asema jos käy ilmi että on joko a) "manipuloitu vaaleja" NÄIN ILMISELVÄSSÄ TAPAUKSESSA - ei se rikollista ole mutta noin muuten monessakin mielessä. tai b) tuodaan ajoitus noin kiusallisesti Kankaanniemen kannalta. Maakunnissahan lasketaan ministerin paikkoja per maakunta jne. JOku voi kehittää lisää.

Oleellista olisi tietää koko totuus. Mun kyssäri on - onko mahdollista että menee vajaa kuukausi siihen että kukaan naisista ilmoittautui Keskisuomalsiselle. EI. Onko mahdollista että KSML toimituksessa ei tajuta asian merkittävyyttä EI. Onko mahdollista että tietoa ei olisi kerrottu ajallaan tai jopa jo ennen vaaleja jos se oli. ERITTÄIN PALJON!

MIKSI?

Käyttäjän EetuKinnunen1 kuva
Eetu Kinnunen

Se on kyllä hauska seurata, miten perinteisellä Suomi-yrittäjän kaavalla tämä sinunkin hommasi menee: vika ei koskaan ole omassa liikeideassa, tuotteessa tai markkinoinnissa, vaan aina jos homma ei etene on syyllisiä media, byrokraatit, ahneet palkansaajat (jotka haluaisivat tulla palkallaan toimeen) ja kateelliset kilpailijat.

Olet vaatinut Tekesin lakkauttamista ja kansalaispalkkaa, siinäpä se. Loppu manifestistasi oli lähinnä retorista julistamista vailla konkretiaa. Etenkin olit missannut sen pointin, ettei ministereiden ja muiden poliittisten luottamushenkilöiden ole tarkoituksaan olla asiantuntijoita, vaan edustaa kansalaisia ja ohjata julkisen vallan toimintaa sen mukaiseksi. Jos yritysvertauksen haluaa tehdä, niin valtiosihteerit ja kansliapäälliköt ovat "toimareita" ja "vastuualuejohtajia", kun taas hallitus on, no, hallitus, joka edustaa osakkeenomistajien, so. kansalaisten intressin toteutumista.

On aika narsismia vaatia, että yhden agendan julistamisella pääsisi mediassa läpi ja että ilman kummempia meriittejä voisi "haastaa" isojen puolueiden puheenjohtajia ja olisi jotain sortoa jos ei läpi pääsisi. Mitä luulisit, että tapahtuisi jos vaikka Stubb haastaisi Barack Obaman ja Vladimir Putinin väittelemään kanssaan ulko- ja turvallisuuspolitiikasta, uskotko että lähtisivät?

Sama "valtajuoppous" josta syytät muita, löytyy myös sinusta itsestäsi.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos kommantistasi Eetu - tsekkasin profiiliasi.

Ensinnäkin arvostan sitä että uskallat sanoa mielipiteesi mutta en sitä että se perustuu taustaasi SDP nuorisojyränä sekä puhtaaseen luulemiseen -

"...vika ei koskaan ole omassa liikeideassa, tuotteessa tai markkinoinnissa, vaan aina jos homma ei etene on syyllisiä media, byrokraatit, ahneet palkansaajat (jotka haluaisivat tulla palkallaan toimeen) ja kateelliset kilpailijat."

1) Sun kannattaa huomata että en 16 vuoden aikana leirintäalueyrittäjänä (Emmasti Ky) koskaan väittänyt että vika olisi noissa. Olimme menestyvä yritys ja rakensimme 400-500% kasvaneen matkailutuotteen Keski-Suomeen. Meillä on yhteensä väkeä reilusti yli 100 ihmistä noiden vuosien aikana. Myös nuoria ihmisiä.

Ambrosia Professionals - on kokonaan toinen juttu. Mihin viittaan jutuissani nykyisin ja Tekes kuvuiossa. Se on niin pitkä tarina että en avaa sitä enempää muuta kuin saat lukea mitä minusta kirjoittaa kaveri joka aikoinaan teki toitä 80-luvun alussa vuosia Steve Jobsin kanssa ja jonka olen saanut tiimiini ja joka muutenvoisi auttaa 1-8 MEUR tarvitsevia suomalaisia Start-Uppeja (amerikkalaista VC rahaa) jos vain systeemi alkaisi tajuta mistä kana pissaa. -

"Petri is a visionary and business professional who is executing on his dream to bring entrepreneurs, professionals and investors together into one European interactive marketplace. He has proved his concept through successfully executing numerous Beach Boost and Slope Boost Events in Finland, Spain and California. Petri has the confidence and skills the expand this vision into the EU marketplace. He is exceedingly trustworthy loyal and hard working - and a pleasure to work with.less October 21, 2014, Mati worked directly with Petri at Ambrosia Professionals"

"Olet vaatinut Tekesin lakkauttamista ja kansalaispalkkaa, siinäpä se. Loppu manifestistasi oli lähinnä retorista julistamista vailla konkretiaa.

2) "Olet vaatinut Tekesin lakkauttamista ja kansalaispalkkaa, siinäpä se. Loppu manifestistasi oli lähinnä retorista julistamista vailla konkretiaa...."

Heh - et koskaan ole edes lukenut juttujani! Luepa sitten alkaen s. 25 täältä ja tule uudestaan juttelemaan ja tuollaista esittämään...

http://www.ambrosia.fi/images/eliikeagenda2015.pdf

3) "On aika narsismia vaatia, että yhden agendan julistamisella pääsisi mediassa läpi ja että ilman kummempia meriittejä voisi "haastaa" isojen puolueiden puheenjohtajia ja olisi jotain sortoa jos ei läpi pääsisi."

Verataan siis asioita - näytä minulle siis Stubbin itse luoma agenda ja Sipilän... ei ole mitään hävettävää minulla. On tekeleitä moni jo kehunutkin.

4) "Sama "valtajuoppous" josta syytät muita, löytyy myös sinusta itsestäsi." - ei todellakaan löydy ja voisin todistaa asian monin tavoin mutta sanon vain sen että onko hirvittävän laskelmoivan oloista oma lähestymistapani - siis kuin oikeilla valtajuopoilla? Mutta sen tiedän että valtaa on oltava jotta voisi muuttaa asioista ja yritän hankkia sitä aivan uusilla keinoilla jotta,

Voisimme muuttaa koko pelin, jossa valtajuoppous eienää kuki! Suuri visioni.

UGH.

Käyttäjän EetuKinnunen1 kuva
Eetu Kinnunen

Kyllä minä tuon manifestin luin jo ennen kuin kommentoin. Aika vähän oli konkretiaa tuolla s. 25 alkaenkaan. Paitsi sitten presidentin valtaoikeuksien kasvattamista ja kansanedustajien määrän vähentämistä. Miten tämä sopii yhteen sen kanssa, että saataisiin enemmän demokratiaa ja keskustelua päätöksentekoon? Vallan keskittäminen yksille henkilöille on varmin tie korruptioon: mitä laajemmat valtaoikeudet valtionpäämiehellä, sitä enemmän korruptiota. Tämän voi vahvistaa minkä tahansa esimerkin kautta. Mikään ei muuten nykyisinkään estä asettamasta presidenttiehdokasta valitsijayhdistyksen kautta, nimiäkään ei tarvita 50 tuhatta, 20 tuhatta riittää.

Oma näkemykseni on, että kun väkimäärä Suomessa on sadassa vuodessa lähes kaksinkertaistunut, niin kansanedustajiakin tarvittaisiin lisää. Sitä kautta saataisiin enemmän erilaisten ajatusten, ihmisten ja näkemysten edustajia yhteen keskustelemaan, vaikuttamaan ja viestimään.

Kansanäänestyksetkin ovat vähän heikko demokratian muoto, ellei niitä täydennetä parlamentarismilla ja kansalaisjärjestötoiminnalla. "Kädennostoäänestys" kun ei aseta ideoita paremmuusjärjestykseen tai synnytä ns. hedelmällisiä kompromisseja, vaan lähinnä mittaa voimasuhteita ja johtaa mätiin kompromisseihin, jossa aloite vesitetään jo esitysvaiheessa mahdollisimman suuren kansansuosion takaamiseksi.

Toni Tamminen

Olen samaa mieltä Eetu, tutustuin kanssa tähän ns. "agendaan" ja lopputulos on sama kun sinulla - 56 sivua täyttä pullamössöä ilman konkretiaa.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Toni kaikella kunnioituksella - mutta miksi et näytä naamaasi? Trolleja tässä on pyörinyt viime aikoina kimpussani kun uskallan ilmaista mielipiteeni...

Vastaan tähän olettaen että et ole. Saa selventää ym. ihmettelyäni profiilistasi...

Aika käsittämätön väite väittää, että ei ole mitään konkretiaa. Jos sanoisit, että et ole samaa mieltä niin voisin alkaa keskustella. Ne jotka ovat asiaan tutustuneet sanovat, että se on juuri se KONKRETIA ja rohkeus agendassa, joka on poikkeuksellista. en jaksa aikuisille antaa joka välissä ohjeita mitkä sivut lukea. 25- on konkretiaa. jos puhutaan sivuista 1-25 niin ymmärrän jos joku sanoo, että missä on konkretia, sillä se on pohjustus konkretiaosuudelle.

Mulla on mielipide, että valtaholismi on suurin mahdollinen ongelma mikä meillä on ja haluan avata sitä kunnolla. Voisi varmaan kirjoittaa siitä kokonaisen paksun kirjankin Minulle ja monelle muulle agendan sivut 1-25 siis on myös täyttä konkretiaa mutta ei kaikille ja ei etenkään niille joilla puuttuu vastaavanlainen kokemus elämästä. Silti edellisen ei tarvitse haitata siten että pitäisi olla alusta samaa mieltä tai tiedostaa ongelmaa samoin.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset