Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Mediakeisari munasillaan

  • Mediakeisari munasillaan

Viimeviikkoisen blogini "Nussittuna nukkuisit sikeästi" - herätys Keskisuomalainen! tarkoitus oli avata uutta näkökulmaa keskusteluun suomimediasta inhodemokratiamme portinvartijana.

Toimi Kankaanniemen seksiviestikohua on Kankaanniemen itsensä osalta moralisoitu jo aivan tarpeeksi, ellei mitään suoranaisen rikollista jatkossa asiassa ilmene. Yhteiskunnallisesti paljon tärkeämpää olisi saada selvyys siihen, mikä on ollut sanomalehti Keskisuomalaisen todellinen rooli asiaa julkisuuteen tuotaessa - 

olen kuullut sisäpiirin kommentteja, että vastapuolena olleita naisia olisi pyydetty olemaan hissukseen ja pysymään poissa julkisuudesta?

Onko mahdollista, että menee kokonainen vajaa kuukausi Kankaanniemen vaali-iltavideon jälkeen siihen, että kukaan naisista ilmoittautuu medialle - äärimmäisen epätodennäköistä! Onko mahdollista, että Keskisuomalaisen toimituksessa ei tajuta asian merkittävyyttä ja siksi viivytellään - ei! 

Mikä on päätoimittaja Pekka Mervolan asema jos käy ilmi, a) että eduskuntavaaleja on "manipuloitu" eli tietoa pantattu jopa yli vaalien ja/tai b) että ajoitus on pelattu tarkoituksella noin kiusalliseksi Kankaanniemen kannalta - valtapeliin kuuluvaa "pientä taktikointiako" vain?

Myös suomimedia on täynnä tuhoisaa valtaholismia!

Valtaholismi on luomani uusi käsite, jota olen avannut enemmän E-liike.net kansanliikeen kautta. Se tarkoittaa yhteiskunnan kokonaisuuden kannalta kestämätöntä tilannetta, jossa yksilötason tai kollektiivin päätöksiä tehdään ennen muuta vain oman valta-aseman pönkittäminen huomioiden.

Maassa maan tavalla, so what?

Sitä sitten, että valtaholismi on yhteiskunnallisen päätöksentekomme ylivoimaisesti suurin ongelma, jonka ratkaiseminen on avain kaikkien ratkaistavissa olevien ongelmien selättämiseen!

E-liike.net kuningasajatus on luoda "uusi peli", joka vie keinot pois valtaholismin keskeisimmiltä linnakkeilta: valtapuolueilta, ay-liikkeeltä ja eräiltä turhilta virkamiespömpööseiltä sekä edellisten suosimilta yksityisen sektorin pullamössötoimijoilta. Oman eduskuntavaalikokemukseni myötä olen kevään 2015 aikana saanut tuta myös suomimedian keskeisen roolin valtaholismin ruokkijana ja yhtenä aivan pääpelurina.

E-liike.net agenda2015 ja sen "Kymmenen askelta vapauteen" on täsmäpommi valtaholismiin! 

Yhdenneksitoista agendamme askeleeksi on jatkossa lisättävä suomalainen poliittinen valtamedia ja ne uudet keinot, joilla median viljelemä latistus ja pysähtyneisyys voitetaan - innovoinnilla, muutosvoimien laajamittaisella mobilisoimisella ja suomalaisella sisulla!

Olen kevään blogeissani kuvannut sitä ylimielisyyttä, mikä rakkaan kotimaakuntani Keski-Suomen maakuntalehteä tuntuu vaivaavan. Tämä on surullista maakunnassa, jossa esi-isäni ovat ikiaikaisesti asuneet, Emil-pappani taistellut vapaussodassa ja Veikko-isäni luonut maailmanluokan kuvataidettaan -

pojasta polvi paranee, sanotaan?

Jos joku systeemin ja sisäpiirin ulkopuolelta tuleva saa monipuolisen 48 vuoden elämänkokemuksen jälkeen "kaikkien aikojen yhteiskunnallisen herätyksen", laittaa itsensä täysillä peliin ja luo omin käsin tyhjästä jotain E-liike.net kaltaista, ei se ole 2000-luvun Suomessa mitään verrattuna siihen, että valtapuolueen puoluetoimistosta soitetaan ja vinkataan uudesta oppilaskunnan puheenjohtajasta tai ministeristä jakamassa mummoille naistenpäiväkukkia - 

vastauksia odotellessa päätoimittaja Mervola!

Sisumme on vapautemme!

26.5.2015

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

---

E-LIIKE.net 
-----------------------------------
Onnellinen Suomi Finland. 
-----------------------------------
Petri Hirvimäki 

Perustaja, 1. kapinallinen

puh.  +358 400 933 284 

petri.hirvimaki(at)E-liike.net

www.E-liike.net 

#uusiajattelu #reilupeli #hyvävallankumous

Kuvittele isänmaa, jossa yksikään poliitikko ei koskaan tekisi yhtään sellaista päätöstä, jota ei myös henkilökohtaisesti omana itsenään tekisi - siis ihmisenä ja yksilönä, eikä vain poliitikkona jossain puolueessa tai johtavana virkamiehenä jossain byrokratiassa! E-liike.net on kaikille avoin ja sitoutumaton tulevaisuuden johtava suomalainen kansanliike.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Onneksi Kankaanniemen täydellinen nujertaminen ei onnistunut, mutta "Immenruusut" ovat kadonneet täydellisesti medialta.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Taas mennään - jos päätoimittajien suuri tehtävä tuntuu olevan suomalaisessa inhodemokratiassa olla aina väliin tarkoituksella hissunkissun niin joidenkin tehtävä on demokratian nimissä pitää meteliä siitä #toimigate #hirvimäkigate

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Jaahas - pitääkin käydä kysymässä asioita Toimilta itseltään - http://toimikankaanniemi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/...

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kävin kyselemässä. Onpa melkoinen ropina päällä tuolla osastolla nyt - http://toimikankaanniemi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/...

ps - Mervola saa osallistua myös;-)

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset