Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Bluffasiko Soini, koko troikka?

  • Bluffasiko Soini, koko troikka?

Käsi ylös, joka oikeasti uskoi Timo Soinin vaikeuksiin valita ministerisalkkuaan? 

Käsi ylös, joka uskoi iloisten SSS-miesten vilpittömyyteen, mitä tulee Soinin ja Stubbin keskinäisen salkkujenjaon "problematiikan ja intohimojen" esilletuontiin hallitusta muodostettaessa - ei kai koskaan edes ollut muita vaihtoehtoja kuin mihin päädyttiin, jos asioitten taustoja yhtään miettii?

Ainakin Soinin Jaakobinpaini kahden salkun välillä oli täydellistä bluffia!

Persujen onnistuneella populismikampanjalla tehty jatkojytky ei olisi millään kestänyt valtionvarainministerin salkkua esitetyillä leikkauksilla, jotka kohdistuvat lähinnä köyhimpiin. (Edit. 10:39 johonkin unohtui yöllä Kreikan lainoitukset eli kaksikin isoa syytä Soinilla kieltäytyä VM salkusta) Timo Soini jos kuka tietää tämän ja hän yritti tehdä kaikkensa, jotta into ottaa ulkoministerin pesti ei vain olisi näkynyt liikaa ulospäin.

Ihan kohtuu ulkoministeri meillä silti on Timo Soinissa - Nato-kannat ajan tasalle niin peräti erinomainen? 

Alexander Stubb taas tuskin olisi halunnut selkeänä yes-Nato-miehenä olla jatkuvasti ulkoministerinä altavastaajana presidentti Niinistöön, Soiniin ja pääministeri Sipilään nähden. Valtiovarainministerin salkku oli luonteva Stubbille eikä mikään jäämäpala -

valtionvarainministerin pesti on vienyt kokoomuslaisen presidentiksikin asti!

Siinä missä Stubb olisi Soinia parempi ulkoministeri Nato-asiassa hän häviää EU:n haastamisessa. Kamreeri Stubbin näytöt antavat vielä odottaa, vaikka ei sekään aivan outo homma ex-pääministerillemme voi olla?

Kaikkea ei voi saada - mutta Juha Sipilähän sai kaiken?

Sipilä on paitsi kokenut yritysjohtaja, myös jo täysiverinen valtapuoluepoliitikko. Uusi hallitus ohjelmineen on Keskustan ja sen puheenjohtajan todeksi tullut märkä uni. En voi kuin ihailla sitä prosessia miten jämäkästi hallitus synnytettiin. Sipilällä on johtajuutta ja otetta mitä maa kaipaa, mutta silti paraskin insinööriajattelu vaatii paljon seurakseen - kuinka monta pätevää ministeriä meillä on uudessa hallituksessa?

Entä osaako kukaan purkaa aikapommeja?

Sisumme on vapautemme - napit löytyvät alhaalta!

29.5.2015

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

---

E-LIIKE.net 
-----------------------------------
Onnellinen Suomi Finland. 
-----------------------------------
Petri Hirvimäki 

Perustaja, 1. kapinallinen

puh.  +358 400 933 284 

petri.hirvimaki(at)E-liike.net

www.E-liike.net 

#uusiajattelu #reilupeli #hyvävallankumous

Kuvittele isänmaa, jossa yksikään poliitikko ei koskaan tekisi yhtään sellaista päätöstä, jota ei myös henkilökohtaisesti omana itsenään tekisi - siis ihmisenä ja yksilönä, eikä vain poliitikkona jossain puolueessa tai johtavana virkamiehenä jossain byrokratiassa! E-liike.net on kaikille avoin ja sitoutumaton tulevaisuuden johtava suomalainen kansanliike.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Ropi Jarrela

Positiivinen seikka on ainakin se, että STM:n salkku on persuilla, ja uskon, että se tulee olemaan paljon esillä, ja positiivisesti, ja hyvä niin!

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Ja tuohon jos jatkaisi, niin uskon Jari Lindströmin ymmärtävän hyvin työllisyysasioita jne.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Kyllä hallituksella on kokonaisvastuu salkuista riippumatta.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Laborantti oikeusministerinä - AUTS..?!

Käyttäjän JormaHrknen kuva
Jorma Härkönen

Entäpä Seppo, aiotko ajaa ylinopeutta oikeusministeri "Jarppa" Lindströmin ohjeen mukaan nyt, valtion kassaa kartuttaen? eikös se ole jokaisen uskollisen PS-puolueen kannattajan velvollisuus isänmaata kohtaan.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Hanna Mäntylä on minulle uusi tuttavuus. Mites noi Sote-sotku menee ilmeisesti Kepun hommia ? "Rehulan tehtävänä on tuoda sote-laki eduskunnan käsiteltäväksi seuraavan kahden vuoden aikana. Tämän jälkeen tehtävä siirtyy Saarikolle.".. ?

Käyttäjän SepSaa kuva
Seppo Saari

Kun (Soininvaaran mukaan) "Suomen huonoin hallitus" oli työnsä puolivälissä, Kiinassa pidettiin talousfoorumi, jossa puhui mm. pres. Niinistö 7.4.2013:
"Huonojen poliittisten päätösten kanssa pystyy ehkä elämään vähän pidempään jos on vauras, mutta lopulta rahat loppuvat."
http://www.presidentti.fi/public/default.aspx?cont...

Kun SSS-troikka pian ryhtyy työhön, sen tehtävänä on aluksi lähinnä siivota six-pack'in jälkiä. Siksi puheenjohtajatrioa voisi kutsua Suomen Servi Systems -kentälliseksi.
EU:lla on pian edessään sama työ, kun britit haastavat Brysseliä, joka hädissäään yrittää kiireesti betonoida myös toimimattomia rakenteitaan "peruuttamattomiksi".

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Tässä on juuri se pointti miksi minulle sitoutumattomalle vapaa-ajattelijalle käy hyvin Timo Soini ulkoministeriksi! Minussakin asuu pieni persu mitä tulee EU:n haastamiseen. Tulevan hallituksen jutut mitä pitäisi tehdä Suomessa on vieläkin näpertelyä ja onko ne niin rakenteellisia muutoksia? Kaikkein tärkeintä olisi ajaa tukiaishässäkät alas asap ja samaan visioon voidaan kytkeä todella isoja muutoksia eli kansalaispalkka (aloittaa kokeilu) ja työmarkkinoitten vapauttaminen AY-liikkeen ikeestä.

Kyse on ylipolitisoitumisen alasajamisesta. Meilä on pirusti hommaa ja oleellista olisi että siitä mahdollisimman suuri osa olisi tuottavaa.

Jokainen asia on sama EU tasolla noin periaatteessa. EU nykyisellään on poliitikkojen ja väärienvirkamiesten paratiisi. Niin on Suomikin mutta ongelmaa pahentaa moninverroin nykyinen EU. Samat ongelmat ja eniten oksettaa tukiaiset - yritystuet ja tietysti saksalaisten pankien tuet - siis Kreikka tuet...

Kysymys kuuluu miten Soini voi ottaa roolia tässä toimivasti jotta aidosti haastaa - alkaako ulkoministeriön ja Brysselin virkamiehet pian viedä Soinia kuin pässiä narussa ja kiirettä piisaa liikaa jo pelkkiin tulipaloihin..?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Edellistä kommenttia muokkailin pariinkin kertaan jos joku luki yli vartti sitten... tuli uutta pointtia.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Niin minulle tuo mitä kirjoitin puheenvuorossani oli itselleni konkretiaa siitä mitä olen kuullut puhuttavan Timo Soinista. Pidänkin hänestä monessa mielessä räväkkyydestä, mutta on valtaholisti (tavallaan todistettu nyt kun olen alkanut enemmän seurata) ja se ominaisuus joka saa aikaan sen että vaikea luottaa oikein tiukassa paikassa... valtaholismin kitkeminen niin paljon kuin vain mahdollista olisi parasta mitä voimme maallemme tehdä (ja Euroopalle) ja se vaatisi kokonaan uuden pelin. Iloiset SSS-miehet on loppujen lopuksi samaa paskaa eri paketissa?

Onnistuminen samaa kuin Kiinan meneminen yksipuoluesysteemissä kohti demokratiaa. Voit ottaa aina askelia parempaan etanan vauhdilla ja vielä 1000 km. jäljellä....
Sipilä, Stubb on valtaholisteja myös. "Puoluepolitiikkasuomi" -

täällä olisi jotain muuta: http://www.ambrosia.fi/images/eliikeagenda2015.pdf

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset