Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Kommunisti Juha Sipilä

  • Puinen hirvi
    Puinen hirvi
  • Avajaiset
    Avajaiset
  • Veikko Hirvimäki - "Kohtaamisia" Jyväskylän taidemuseo 5.6.-13.9.2015
    Veikko Hirvimäki - "Kohtaamisia" Jyväskylän taidemuseo 5.6.-13.9.2015

Pääministerimme, Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilän, ajattelua ja tekoja voi hyvin peilata marxismi-leninismin keskeiseen oppiin mitä tulee valtion rooliin kansakunnan ”hyvinvoinnin” rakentajana.

Ensinnäkin systeemin hyväksikäytön A:sta Ö:n osaava miljonääriyrittäjä, sijoittaja ja sisäpiiriläinen Sipilä, jos kuka, on suomalaisen valtiojohtoisen ja virkamiesvetoisen pk-kasvuyrittäjyysrahoituksen pysähdyksen takuumies. Tekes, Ely-keskus, Sitra, Teollisuussijoitus jne. – aivan kuin nämä virkamiespömpöösit eivät jo riittäisi, Sipilä esitti Keskustan oppositiokauden lopuksi vielä suunnitelmansa uudesta megaluokan kokoisesta valtion omistamasta kasvurahastosta.

Juha Sipilän tienaamat miljoonat ovat veronmaksajilta otetuilla yritystukirahoilla valellut!

Toisekseen isänmaamme ”nelivuotissuunnitelmassa”, siis SSS-troikan tuoreessa hallitusohjelmassa, pääministeri Sipilän omalle lempilapselle, biotuoteteollisuudelle, on varattu hyvin keskeinen rooli tulevassa suomalaisessa elinkeino- ja kasvupolitiikassa. Propagandassa biotuoteteollisuutta on markkinoitu ”Suomen uutena Nokiana” –

Pihtiputaan mummokin tajuaa minne veronmaksajien rahaa jatkossa mätetään!

”Suomen uutta Nokiaa” ei voi meille yksikään poliitikko tai liikemies etukäteen päättää. Sen meille kertoo, jos sellainen jossain oikeasti on, markkinatalouden näkymätön käsi aikanaan eli mekanismi, jossa suuren määrän asiakkaita ja sijoittajia rahat ohjautuvat vapaaehtoisuuden pohjalta ja maailmanlaajuisesti jonkin tietyn kaupallisesti innovatiivisen suomalaisen yrityksen suuntaan –

mutta eihän meillä ei ole mitään käsiä saati vapaata markkinataloutta asiaa auttamassa!

Niillä toimialoilla, joilla Tekesit ja vastaavat toimivat, ei ole olemassakaan julkisesta markkinasta aidosti riippumatonta yksityistä markkinaa alkuvaiheen pääomasijoituksissa. Potentiaalinen kasvuyrittäjä on kuollut, jos yritykseen sijoittamista miettivä bisnesenkeli ei saakaan valtion tukirahaa alentamaan riskiään.

Silloin kukaan ulkopuolinen ei sijoita ko. yritykseen!

Kyseinen tilanne, jossa virkamiehet allokoivat käytännössä myös maamme yksityisiä alkuvaiheen riskipääomasijoituksia on karmeaa tehottomuutta ja resurssien tuhlausta. Se on usein myös räikeän epätasa-arvoista perustuen enemmän pärstäkertoimeen ja suhteisiin kuin yrittäjän ja yrityksen substanssiin, prosessi, jossa intohimot kumpuavat muualta kuin itse asiasta –

”Tekes alas on uusi Nokia!”

Mitäs jos Juha Sipilän edustama kommunismi pk-kasvuyrittäjyysrahoituksessa ja suomalaisessa systeemissä yleensäkin lopetettaisiin ja annettaisiin reilun pelin ja markkinatalouden hoitaa hommat? Allekirjoittanut on tässä asiassa täsmälleen samaa mieltä jokaisen taloustieteen Nobelin voittaneen huippuekonomistin kanssa. Tekes ei ole ratkaisu ongelmaan vaan ongelma itsessään.

Alun hyvästä draivistaan huolimatta uuden visiomiseen kykenemätön pääministeri Sipilä on toistaiseksi ollut vain yksi kokki lisää keittelemässä suomalaisen sosiaalikapitalismin sata vuotta vanhaa sekametelisoppaa.

Juha Sipilä on piilokommunisti, joka ei tietenkään koko ajattelunsa leveydeltä edusta kommunistista aatesuuntaa proletariaatin diktatuureineen. Piilokommunistimme Sipilä on huono kommunisti eikä huono kommunisti ole yhtä kuin hyvä kapitalisti. Mutta missä ne ovat tämän maan hyvät kapitalistit ja hyvät kommunistit, yhteiskunnalliseen innovointiin ja uuteen uskovat, latistuksen voittajat –

käykää kanssani!

Sisumme on vapautemme - napit löytyvät alhaalta!

11.6.2015

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

---

E-LIIKE.net 
-----------------------------------
Onnellinen Suomi Finland. 
-----------------------------------
Petri Hirvimäki 

Perustaja, 1. kapinallinen

puh.  +358 400 933 284 

petri.hirvimaki(at)E-liike.net

www.E-liike.net 

#uusiajattelu #reilupeli #hyvävallankumous

Kuvittele isänmaa, jossa yksikään poliitikko ei koskaan tekisi yhtään sellaista päätöstä, jota ei myös henkilökohtaisesti omana itsenään tekisi - siis ihmisenä ja yksilönä, eikä vain poliitikkona jossain puolueessa tai johtavana virkamiehenä jossain byrokratiassa! E-liike.net on kaikille avoin ja sitoutumaton tulevaisuuden johtava suomalainen kansanliike.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

EDIT 9.10.2015 : lisäsin uuden ajankohtaisen Sipilä ja Hirvimäki kommentin tuonne perään. Tsekkaa!!!

***

Blogin yhteyteen laitoin samalla myös pienen taide-elämyksen - isäni on kova jätkä suomalaisessa nykytaitessa ja ajankohtainen näyttely kesällä Jyväskylässä - käy sekä hyville kommunisteille että hyville kapitalisteille;-) http://www.jyvaskyla.fi/taidemuseo/nayttelyt/veikk...

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Mutta siihen asiaan - politiikka on ihmeellinen laji. Siinä on kyse vallasta ja hyvin vähän innovoinnista mitä olen vuoden aikana huomannut asioita seuratessani.

Minusta ei tule koskaan valtapoliitikkoa niin tylsää se on - innovointi on paljon kivampaa vaikka (melkein) itsekseen. Toki asioihin pitää päästä vaikuttamaan.

Juuri tuota asetelmaa E-liike.net ja Hirvimäki yrittää murtaa. OIkeastaan ollaan jo sen verran innovoitu että ei se mitenkään mahdotonta ole saavuttaa että kääntyy valta/innovointi asetelma päälaelleen -

MUTTA!

Juuri tuo status quo asetelma ylläpitää itse itseään. Se on kuin hurrikaani lämpöisen meren yllä. Ei mitään järkeä se vain on ja voi paksusti.

Mutta jos joku keksii agandan millä valtaholismi voidaan syrjäyttää niin on vain ajan kysymys kun hurrikaani eksyy mantereelle (siinä vaiheessa kun useampi ihminen alkaa puhua asiasta #hyvävallankumous) ja peli kirjoitetaan kokonaan uudestaan.

http://www.ambrosia.fi/images/eliikeagenda2015.pdf

Ehkä joku on jo keksinyt?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Jaajas nyt siis 9.10.2015 aamuna kun laitoin linkin jos joku lukee heitän ajatuksen otsikkoani tukemaan.

Mitä ajatella miehestä joka lanseeraa suoranaista suunnitelmataloutta Suomeen, jossa valtio päätttää resurssienjaosta kasvuyrittäjyyteen ja bisnekseen entistä enemmän - siis "kärkihankkeet", joitten resursoinnissa poliitikot ja virkamiehet ja koordinaattorit häärivät kuin siat maissipellossa.

Markkinatalouttako?

Heh. Kommunismia. Paras määritelmä lienee kehittämäni "kaverisosiaalikapitalismi". Miksi uskallan sanoa asioita on se että itselläni on tarkka visio siitä miten asioita pitäisi Suomessa kehittää.

Hieman lisää sipilästä ja presidenttiehdokas Hirvimäen "puhe" Suomen kansalle löytyy täältä - viisi minuuttia niin tiedät paljon enemmän.

http://petrihirvimki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2027...

***

Ja täällä ollaan.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset