Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Suomi tarvitsee uuden Kekkosen!?

  • Suomi tarvitsee uuden Kekkosen!?

Saatanan tunarit! 

Nyt kun Helsingin henkikin on alkanut haiskahtaa monessakin mielessä herää kysymys mitä jos Urho "UKK" Kaleva Kekkonen laskeutuisi pilven reunalta takaisin johtamaan Suomen ulkopolitiikkaa? Urkkiko siis takaisin isänmaan asialle kun nykyisistä politiikon retaleista ei siihen oikein ole, vai onko? 

***

Berliinin muurin kaatumiseen ja Itäblokin luhistumiseen päättynyt pitkä kylmän sodan aikakausi katkesi pariksikymmeneksi vuodeksi vuosituhannen vaihteen aikoihin. Kaikki näytti hetken jo todella hyvältä -

sitten joku heitti väärän pommin.

Koko paketti hajosi kun kolmannen maailman kautta tulikin aivan uusia mutkia matkaan. Keksittiin internet. Joku panosti kerrostalon autotallin täyteen räjähteitä. Ei riittänyt - joku lennätti satoja ihmisiä täydessä kerosiinilastissa suoraan päin pilvenpiirtäjää toimiston aamupalaveriin niin johan syttyi!

Tieto maailman tapahtumista valonnopeudella ja reaaliajassa on kaikkien saatavilla, mutta ei vain relevantti tieto!

Kuka heittää seuraavan pommin missäkin tai aloittaa kokonaisen sodan - syillä ei niin väliä ja kuka niistä selvää enää ottaa nykymaailmassa? Maailma on täynnä erilaisia intressejä, erilaisista lähtökohdista tulevia ihmisiä, vihaa, katkeruutta, kärsimystä ja kateutta ja niistä kumpuavaa propagandaa ja disinformaatiota - voiko paketti pysyä kasassa kenelläkään? Nyt voidaan jo hyvällä syyllä puhua maailmasta, jossa kuumien konfliktien kautta ajaudutaan kohti uutta kylmää sotaa. Joissain skenaarioissa uskalletaan mennä jo paljon pidemmällekin...

tarvitseeko koko maailma uuden Kekkosen?

***

Niinpä niin. Helpommin sanottu kuin tehty. Emme valitettavasti saa Urkkia tänne lihallistettuna nykymenoa ihmettelemään, mutta voimme yrittää mennä hänen päänsä sisälle tässä ajassa. Sekin on vaikeaa. Todennäköisesti yhtä monta tapaa kuin on miestä ja naista - minullakin alkaa olla oma selkeä käsitykseni siitä mitä Urkki nyt tekisi?

Mietitäänpä asiaa porukalla alkuperäisen Etykin hengessä!

Kerro sinäkin oma näkemyksesi "uuden ajan Kekkosesta". Autetaan noita saatanan tunareita, johtavia poliitikkojamme, ymmärtämään mistä kana pissii jos Urkilta kysytään! Kuka nykypäättäjistämme voisi olla uusi Kekkonen, vai olisiko kukaan? Entä millainen se oikea Kekkonen loppujen lopuksi oli? 

Ja jos tämä homma ei nyt jostain syystä onnistu - 

syyttäkää minua, Hirvimäkeä.

***

Sisumme on vapautemme - napit löytyvät alhaalta!

3.7.2015

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

E-liike.net

***

ps - kesällä Jyväskylään tai Poriin?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (34 kommenttia)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Iskä lähtee tästä biitsillle pariksi tunniksi lasten kanssa raapimaan tekokaljua ja miettimään omaa avausta. Antaahan muut palaa sillä välin..!

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

Pelkkä Kekkosen huutelu ei riitä senkään vuoksi, että UKK:n poliitikkohistoriaan sisältyi erilaisia vaiheita. Kaipaat varmaan lähinnä Pekka Peitsi -versiota sotaisine mielipiteineen? Vai olisiko 1980-luvun Urkki käypäisempi maan isä?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Tuomo - tsekkaa tämä blogistin Kekkospaalutus ja kommentoi takaisin jos tuntuu... http://petrihirvimki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/1978...

Käyttäjän juhanikahelin kuva
Juhani Kahelin

Tarvitaan arkisen kriisitietoisuuden yläpuolelle kohoavaa visionäärisyyttä. Etyk-konferenssin aikaansaaminen 1975 (sen pohjustaminen kesti vuosia) oli ja on hyvä näyte tällaisesta visionäärisyydestä. Tämän päivän Sauli Niinistöltä, Teija Tiilikaiselta, Timo Soinilta ym puuttuu vastaava visionäärisyyden kyky. Pelaavat pikkunäppärää sääntöpeliä. Lapsellista. Visionäärisyyteen kuuluu ymmärtää myös sitä miksi Venäjä alkoi kokea syrjäytymistä ja alkoi reagoida aggressiivisesti. Uudenlaiset "Etykit" on muotoiltava myös Venäjän "syrjäytymiskehitys" huomioonottavaksi.

Timo Soinin tulisi erota, miksei Sauli Niinistönkin.

Kuinkahan Eero Heinäluoma olisi ulkoministerinä toiminut?

Käyttäjän KuinkaKarlMarxTavataan kuva
Seppo Oikkonen

"" Kuinkahan Eero Heinäluoma olisi ulkoministerinä toiminut? ""

En tiedä kummalle kannalle Heinäluoma olisi asettunut, mutta luulen, että määräävä motiivi olisi ollut yhtä pelkurimainen kuin noilla kahdella muulla maitsemallasi.

Näin ainakin siitä päätellen kuinka hän reagoi ruotsalaisen vasemmistolaisen pilapiirtäjän Suomen-vierailuun ennen vaaleja. Hän ei todellakaan erota yleismaailmallisesti tärkeää omista paikallisista poliittisista mutasarjaotteluistamme:

http://alkonkassalla.blogspot.fi/2015/04/lars-vilk...

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Juhani - tsekkaa tämä blogistin Kekkospaalutus ja kommentoi takaisin jos tuntuu... http://petrihirvimki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/1978...

Käyttäjän KuinkaKarlMarxTavataan kuva
Seppo Oikkonen

Kekkonen oli mies paikallaan ja ajassaan:

http://kuinkakarlmarxtavataan.puheenvuoro.uusisuom...

Kahtiajakautuvassa maailmassa tarvittaisiin komplementoivan vaihtoehdon edustajia. Puolueettomuuspolitiikka olisi oikeasti rohkeinta politiikkaa. En tiedä miten EU voisi sen estää, jos sitä todella haluaisimme toteuttaa. Mutta nyt sen sijaan meilläkin pelkurimaiset poliitikot mieluummin sortuvat mukaan kahtiajakoihin, alkavat valita puolta ja vaativat kansalaisilta samaa.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Seppo - tsekkaa tämä blogistin Kekkospaalutus ja kommentoi takaisin jos tuntuu... http://petrihirvimki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/1978...

Käyttäjän heke kuva
Heikki Paananen

Kun katsoo Suomen legendaarista taivalta ryysyrannasta maailman huippumaaksi, on sille pakko olla selitys. Oliko se johtajien hyvyyden ansiota vai heistä huolimatta tapahtunut kohtalo?

Aina voi kiistellä siitä, kuka olisi voinut parhaiten toimia Suomen eduksi vaikeina aikoina. Kekkonen oli kiistämättä aika kurko kaveri. Huonomminkin olisi voinut valita.

Kekkonen on kansallissankari.

Kuka on seuraava?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Heikki - tsekkaa tämä blogistin Kekkospaalutus ja kommentoi takaisin jos tuntuu... http://petrihirvimki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/1978...

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Fakta on että Kekkosen aikana Suomesta tehtiin velaton hyvinvointivaltio.

Käyttäjän DanielMalinen kuva
Daniel Malinen

Fakta on että kekkosta ei enään ole ja hyvivointivaltio on tehtykannattomattomaksi. Onnea kesti hetkisen ja nyt loput vedetään pöntöstä alas.

Käyttäjän jperttula kuva
Juhani Perttu

Kekkosta ei saa takaisin, mutta kelpaisiko Väyrynen ?

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Kekkosta ei saa takaisin mutta olisiko hänen talouspolitiikastaan jotain oppimista? Vihjaan senverran että Kiinan ja Intian talouskasvu perustuu joiltain osin Kekkosen aikaan.

Käyttäjän jperttula kuva
Juhani Perttu

Tunnen huonosti Kekkosen talouspolitiikkaa, mutta seuraavat asiat ovat jääneet mieleen:
-Kekkonen perusti tehtaita, kuten Rautaruukki
-Kekkonen järjesti vastakauppoja Neuvostoliittoon
-Kekkonen devalvoi markkaa, jotta kotimainen sellu ja paperi olivat kilpailukykyisiä
-Kekkonen uhkasi määrätä lakkoilevat veturimiehet kertausharjoituksiin ajamaan junia, jos työkiistassa ei päästä sopimukseen

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"-Kekkonen uhkasi määrätä lakkoilevat veturimiehet kertausharjoituksiin ajamaan junia, jos työkiistassa ei päästä sopimukseen"

Löysit yhden negatiivisen näkemyksen Kekkosen kaudelta.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Juhani - ei taida Väyrysistä ja kummpaneista kovin monesta olla näihin saappaisiin... http://petrihirvimki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/1978...

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos kommentoijille. Uintireissu on tehty ja blogisti jatkaa. Siellä oli mielipiteitä ja siellä oltiin hajulla myös siitä mitä ajan itse takaa.

1) Heikki Paananen mietti oliko Kekkonen parasta mitä Suomelle oli saatavissa - niin olen sitä itsekin miettinyt ja välillä heivannut koko Kekkosen ajattelussani. Nyt onneksi Kekkonen on taas agendalla. Lisäksi moisen pohdinta ei oikein johda mihinkään nykymaailmassa.

2) Jarmo Makkonen viittaa tuohon että olihan siinä pientä rakennemuutoksen tynkää sisäisesti - ilmeisesti maaltamuutto kaupunkeihin (ja Ruotsiin) oli maailmanennätystasolla 1960-1970 luvuilla?

3) Seppo Oikkonen heitti sinne puolueettoman Kekkosen. Hyvä.

4) Juhani Kahelin - visionääri Urho Kaleva Kekkonen vs. nykypoliitikot. Erinomainen havainto!

Sitten oli pari muutakin jotka viittaavat siihen, että Kekkonen ehtimoneen paikkaan...

***

Tunnette varmasti jo kirjoitteluani ja profiloitumistani "vallankumouksellisena" irti puolueista ja toisaalta suomettuneisuuden inhoajana ja oikeastaan Nato-trollina. Oma kypsyttelyni tässä viime aikoina Kekkosen osalta on johtanut siihen, että vapaudun tuosta "Kekkosen murhaamisesta" ajattelussani täysin kun en keskity siihen mitä hän teki vaan KESKITYN SIIHEN MILLAINEN KEKKONEN OLI - siksi -

Uuden ajan Kekkonen Hirvimäkisessä ajattelussa on "NATO-KEKKONEN."

Miksi? Siksi että Urkki pystyi samaan aikaan olemaan sekä reaalipoliitikko että visionääri. Sellaisia ei ole enää nykyisin. Visionäärit eivät pääse valtaan (ainakaan enää Kekkosen jälkeen ja etenkään someaikakaudella) Ja relaalipolitiikot ovat valtajuoppoja jotka eivät osaa visioda pätkääkään - ovat menettäneet sen kyvyn parlamentarismissa. (Suomi on "Yhteiskunnallisen innovoinnin Ambomaa" kuten bloggasin talvella - http://petrihirvimki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/1882...)

"Visionääri Kekkosen" ajattelussa kaikken tärkeintä oli säilyttää Suomen itsemääräämisoikeus niin paljon kuin se on mahdollista ja nostaa maa sodasta hyvinvointi yhteiskunnaksi - olihan talkoissa muitakin, mutta Kekkonen oli mies paikallaan ja isäntä talossa sekä sisä- että ulkopolitiikassa!

"Reaalipoliitikko Kekkonen" junaili sen siis noin kuin junaili mitä idänsuhteissin tulee - joku on väittänyt että Kekkonen oli agentti ties minne - voi hyvin olla, että meillä ei kertakaikkiaan ollut paljoa pelivaraa. Sota juuri sodittu ja takkiin tuli pääsääntöisesti, valvontakomissio maassa, sotakorvaukset, Karjala menetetty, siirtolaiset... Kekkonen tiesi että Kreml halusi oman luottopakin Suomeen. Kekkonen uhrautui.

En tiedä rakastiko Kekkonen hommaansa (tuskin), mutta todellakin tiesi mitä oli tekemässä!

---> Minun Nato-Kekkoseni olisi laittanut hakupaperit Natoon vetämään salaa jo vuosi ennen kuin Berliinin muuri murtui 1989 ja julkisesti samalla kun Neuvostoliitto hajosi 1991 - ei olisi odotellut edes siihen asti kun Balttia haki Natoon.

---> Minun Nato-Kekkoseni olisi mies, joka menee Moskovaan ja kertoo venäläisille että Suursaaressa ei sitten pojat harjoitella. Piste. Palauttakaa se Karjala ensin niin katostaan sitten missä harjoitellaan vaikka harjoiteltaisiin porukalla...

---> ENNENKAIKKEA minun Nato-Kekkoseni ei olisi Nato-Kenraali-Kekkonen vaan sama mies joka yrittää maksimoida Suomen, rakastamansa isänmaan, turvallisuuden. Sen hän tekisi edustamalla länsimaista demokratiakäsitystä ja markkinataloutta rinta kaarella missä tahansa. Ei hän olisi kenenkään agentti, etenkään amerikkalaisten tai venäläisten, vaan pyrkisi kaikin voimin tuomaan tälläisessa tilanteessa Venäjää, EU:ta, Ukrainaa, Yhdysvaltoja samaan neuvottelupöytään.

Kuka kieltää kekkostani olemassa linkki idän ja lännen välillä vaikka olisi liittoutunutkin - itseasiassa noinhan se meni silloin kun Kekkonen elikin, toisinpäin vain.

MINUN KEKKOSENI EI OLISI NATO-KEKKONEN VENÄLÄISILLE vaan jotain sellaista mikä pystyy jo pelkällä henkilökohtaisella karismallaan ja olemassaolollaan alleviivaamaan sen että Suomen kautta Venäjälle ei hyökätä vaikka miten Karjala olisi agendalla. Hän olisi se sama Kekkonen tässä uudessa ajassa - ryhdikäs, maanläheinen, älykäs ja rohkea -

Urkki.

Käyttäjän DanielMalinen kuva
Daniel Malinen

Minun nykykekkoseni miettisi aina kahdesti, katsoisisi ana kammastakin suunnasta ja kysyisisi mielipidettä ennen kuin tekisisi päätöksen. Silti hän olisi yhä suorantoiminnan ja kovansanan kansanmies.

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

Jos Kekkosta kaivataan, tulee mieleen Keijo Korhonen. Hän kuitenkin elää jo ehtoopuolta elämäänsä.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Pertti - kiitos. Kyllä Kekkosta kaivataan siis KEKKOSEN OMINAISUUKSIA mutta ei presidentti Kekkosen politiikkaa - kaksi täysin eri asiaa jotka pitää erottaa ajatuksellisesti. -

Siis mitä Kekkosen ominaisuuksilla varustettu ihminen juuri nyt tekisi - väitän että olisi kovaa valuuttaa vuoden 2015 maailmassa ja Suomessa!

Käyttäjän DanielMalinen kuva
Daniel Malinen

Ensinpitäisi lisätä presitendin valtaa, sitten etsiä uusi Kekkonen ilman vaaleja ja asettaa suoraan presidentiksi. Loppu onkin sitten toivomista peukut pystyssä.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #22

Daniel kiitos - mitä se touhu nykyisin sitten on ja vielä visiointi puuttuu? Parlamentarismi, jossa lainsäädäntö ja toimeenpanovalta on samaa puuroa on ongelmallinen. Luepas Agendan sivulta 29 alkaen olisiko siellä uuden ajan Kekkosen mentävä hole - kaiketi on ja ei mikään hiirenkolo olekaan - http://www.ambrosia.fi/images/eliikeagenda2015.pdf

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

Vaan eipä meilla ole sellaista syntyperäistä Suomen kansalaista joka olisi:

1 18 vuotiaana olisi toiminut teloitusryhmän johtajana.

2 Olisi opiskeluaikanaan tienannut elatuksensa valtiollisen poliisin kuulustelujohtajana.

3 Olisi sisäministerinä ollessaan antanut potkut entiselle esimiehelleen Etsivän keskuspoliisin johtajalle.

4 Olisi muuttanut sodan aikana ulkopollittista suuuntaustaa.

5 jne.

Kaikki tämä on nykyään mahdotonta!

Käyttäjän jperttula kuva
Juhani Perttu Vastaus kommenttiin #23

Nykyään on uudenlaisia mahdollisuuksia.

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen Vastaus kommenttiin #27
Käyttäjän PerttiRampanen kuva
Pertti Rampanen

Varsin outo rinnastus Petri : Kekkonen vs. "politiikon retaleet"!? Kaikki viimeaikaiset poliitikot?

Kekkosta kaipaillaan takaisin kuin Stalinia Venäjällä. Ja kaveruksiahan he olivatkin.
UKK myötäili aivan liiaksi Neuvostoliittoa. Tähän hänellä oli opportunistiset syynsä. Suomettumisen ajan valtiollinen mateleminen itänaapurin edessä oli aivan liiallista.
Ja väitteet, että neuvostojohto ei puuttunut Suomen sisäisiin asioihin olivat täyttä valhetta. Puuttuminen oli lähes jokapäiväistä. Suomen hallitusten kokoonpanot hyväksytettiin aina neuvostojohdolla.

Suomen historian pääministerillinen alennustila paljastui kun Kekkonen totesi Stalinin kuoleman jälkeen tämän olleen suuri Suomen ystävä ja suomalaisten surevan syvästi suuren valtiomiehen poismenoa!?

Kekkosen ohjailuin, kommunistien kanssa toimien, tuomittiin sodan ajan poliitikkomme täysin syyttöminä.

Lehdistöä ja kansalaisia Urho ohjeisti pysymään ruodussa: kritiikittömään suhtautumiseen Neuvostoliiton selviin valtiollisiin epäkohtiin.

Kirjoja sensuroitiin ja järjestöjä yritettiin lakkauttaa pitkälle sotien jälkeenkin.

Kekkosen "lastenkutsut" nuorille vasemmistolaisesti ajatteleville poliitikonaluille olivat farssimaisia.

Armeijaan UKK suhtautui karsaasti.

Jos itänaapurin kaupasta suurin osa olisi saatu käydä vapaasti länsimaiden kanssa, olisi se ollut kannattavampaa.

Sodistamme Kekkosella oli takinkääntönä varsin neuvostoväritteisiä kannanottoja.

Evakon poikana myönteisenä näen Kekkosen yritykset saada osa pakkoluovutettuja alueitamme palautetuksi. Sen jälkeen asiasta on täysin vaiettu.

Petri. Presidentti Kekkosen ominaisuudet olivat herkkähipiäisyys ja pitkävihaisuus. Myös itsensä korvaamattomaksi tunteva hän oli. Tavoiteltaviako luonteenpiirteitä nykypolitiikoille?

Naisasioissa kyllä monet "valtiomiehemme" ovat ottaneet selvästi UKK:lta oppia.

Kovaa valuuttaa eivät ainakaan olisi Kekkosen ominaisuuksin nyky-Venäjän kritiikitön myötäily.

Uutta Kekkosta ei tarvita!

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Pertti - suuri kysymys on oliko Kekkonen a) hengen vaarallinen Suomen itsenäisyydelle b) sen sankaripelastaja vai c) sekoitus molempia

Jos luet kunnolla mun blogin ja myös sen pitkän vastauksen niin et syytä minua ainakaan perinteisesta Kekkosen kritiikittomästa ihailusta - kehitin oikeastaan aivan oman lähestymistavan!

siis miten Kekkonen toimisi jos eläisi tässä ajassa! Kukaan ei voi sitä varmasti tietää mutta annan itselleni oikeuden soveltaa.

"Armeijaan UKK suhtautui karsaasti."

---> Annatko linkin tähän!

Käyttäjän PerttiRampanen kuva
Pertti Rampanen

Suoranaista linkkiä en voi antaa, mutta luehan vaikka VTT Hannu Rautkallion "kekkoskirjat", tai professori Juhani Suomen kirjasarja Kekkosesta, kyllä asia niistä käy selvästi ilmi.

Kimmo Kovanen

Hieno kirjoitus Petri Heikkinen.

- On ihan älytöntä lähteä tumppaamaan sinun visiotasi.

- Se on oikea, en nyt kuvitellutkaan, että kysymys olisi henkilöstä vaan hengestä ja toimista.

-Pyrkimystä konfliktien syvenemisen estämiseen, rauhaan ja kokonaisvaltaiseen järjen sekä tunneälyn käyttöön ovat avaimia - mitkä on heitetty ajat sitten olan yli jonnee ruostumaan.

-Kysymys on konfliktien , ristiriitojen ja kriisien ennakoinnista , sovittelusta , dialogista ...

- Olemme rakentaneet , kehittäneet ja jalostaneet hienon systeemin koko maahan ... päiväkodeista ... oikeuslaitoksen eri asteisiin , työelämään ... nyt siltä katkotaan rankalla kädellä lankoja .... ja keinutuolista sahataan jalkoja ... säästetään ja kupataan .... se on sitä samaa ollut globaalissa mitassa ...

- olemme nyt täällä Kalan Suomun sopessa ymmärtämättömyyksissä kannattamassa juuri sitä porukkaa - joka vääntää sijoiltaan Suomi-neidon käden .... samalla kun selfailee twittuillen ... kuten eräs Narkissoksen sukuun kuuluva ... Margareta Thatcherin hautajaisissa ... Mutta Minkäs teet ... kun Kokomustan Nuorisoliito ... hakee mallinsa 30-luvun Lapuanliikkeestä ....
- SE ON VASTARINNAN AIKA - MONESSA MIELESSÄ - MUTTA VASTARINNAN TULEE OLLA ASIALLISTA ... KÄYTTÄEN NIITÄ VUOROPUHELUUN JA NEUVOTTELUUN - PERUSTELTUUN SOVITTELUUN PERUSTUVIA MIELIPITEITÄ JA
KEINOJA ... nykyisen sss-hallituksen toiminta alkaa muistuttamaan
simmosta meininkiä - että sekin ja meediot voisivat omalta kohdaltaan säästää ja selkeämmin voitais puhua SS-hallituksesta.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Kimmo - nimikin korjattu tuolla alempana. Oikein ajateltu. Sulla meni hieman sisäpolitiikan puolelle niin en tässä enempää kommentoi - täällä lisää http://e-liike.net

Meillä puuttuu sellainen politiikko tyyppi kuin Kekkonen kokonaan ja tarvittaisiin!

Herra tasavallan presidentti:-)

Kimmo Kovanen

Petri ... nyt oikein HIRVIMÄKI ...

- Laitanpa nyt VIÄLÄ tähän TÄMMÖSEN KUVAUKSEN SS-HALLITUKSEMME KESÄLEIRISTÄ ...

卐卍 卍 NYT SAA VATULOINTI RIITTÄÄ - KAIVETAAN VANHAT KALUT KÄYTTÖÖN 卍卐 卍 JA KEHIIN 卐卍 HAKARISTIN SÄRMIKÄSTÄ 卍卐

❥1) --------------------------------------------------------
卐 Oman ARKUNTEKOKURSSI 卍
--------------------------------------------------------

卍Arkuntekokurssi .
Pahanteontarpeeseen
luotettavasti.

Yksityisesti Yrittäen
Erehtyen Aina ja Iankaikkisesti.

Täytä hakemus tästä ja nyt !

... levitelkääpä sanaa siitä ja tästä ...
__________________________________________________________

❥2) --------------------------------------------------------
卐 VAPAA-EHTOISET 卍
--------------------------------------------------------

卍✡ ☮卐 卍✡ ☮卐 卐卍 卍✡ ☮卐 卍✡ ☮卐卍✡ ☮卐 卍✡ ☮卐 卍

TULE VAPAAEHTOISESTI MUKAAN VIELÄ KUN SE ON KOHDALLASI MAHDOLLISTA - TÄMÄ TARJOUS EI TOISTU !!!!

卍✡ ☮卐 卍✡ ☮卐 卐卍 卍✡ ☮卐 卍✡ ☮卐卍✡ ☮卐 卍✡ ☮卐 卍 __________________________________________________________

Kimmo Kovanen

KYLLÄ SIINÄ VAAN KÄVI - ETTÄ SS-KESÄLEIRILLE ON ILMIANNETTU NIIN SUURI MÄÄRÄ MEITÄ EPÄTÄYDELLISYYKSIÄ KÖYHIÄ , SAIRAITA , TYÖTTÖMIÄ , TYÖLLISTETTYJÄ JA MUITA KUMMALLISUUKSII-ETTÄ SS-KESÄLEIRIN OHJELMAA PITI LAAJENTAA ...

卍✡ ☮卐 卍✡ ☮卐 卐卍 卍✡ ☮卐 卍✡ ☮卐卍✡ ☮卐 卍✡ ☮卐 卍

--------------------------------------------------------
❥3) 卍 TERVETULOA kylmään KESÄLEIRIIN 卐
--------------------------------------------------------

Uberfuhrer Sipilän SS-hallituksen ...

-Köyhien , Sairaitten ja Syrjäytettävien
Kyykkyhyppelyä ,

-Huippuhauskaa SoTe-pullonpyöritystä ja paljon paljon muuta ...

❥4) -----------------------------------------------------------------
卍 Illat huipentuvat Tarkkuustikanheittokisoihin 卐
------------------------------------------------------------------

- Silmien Välliin Ryssään

... ja ehdoton huippu :

卍✡ ☮卐 卍✡ ☮卐 卐卍 卍✡ ☮卐 卍✡ ☮卐卍✡ ☮卐 卍✡ ☮卐 卍

-----------------------------------------------------------------------------------------------
❥5) 卍 LakuPekoille suunnattu Viimeinen PariUunista Ulos ! 卍
----------------------------------------------------------------------------------------

- Avokrematorian Katonharjalla ...
jokaikinen Ilta Eniten Pisteitä keränneet
saavat Mitalin
suoraan Rintakehään ruuvattuna ...

卍✡ ☮卐 卍✡ ☮卐 卐卍 卍✡ ☮卐 卍✡ ☮卐卍✡ ☮卐 卍✡ ☮卐 卍

----------------------------------------------------------------------------------------
❥6) 卐 Romanian Kerjäläisten Pullonpyörityskilpailut . 卍
----------------------------------------------------------------------------------------

- Keskellä Jokapäivää klo:12.00 alkaa
Romanian Kerjäläisten Pullonpyörityskilpailut ...

- Huomaatte , että meillä riittää puuhaa
Kaiken Sortin Ideanikkareille ...

- Kaipaamme Nuorisotyöttömiä vähintään
rasvaamaan Hirttoköysiä
ja hiomaan Silmät HAKA-Ristissä - tikkapelin välineistöä.

卐 卐卍 卍卐 卐卍 卍卐 卐卍 卍卐 卐卍 卍卐 卐卍 卍卐 卐卍 卍

Käyttäjän DanielMalinen kuva
Daniel Malinen

Ei tarvittaisi uuttakekkosta jos vanha löytyisi gyroclastisesti jäädytettynä jostai arkadianmäen uumenista, varsinkin siellä suoritettavan kunnostus jaremonttityön yhteydessä. Mutta Se haave vain...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset