Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Ostaisitko (vähän) käytetyn Naton tältä mieheltä?

  • Ostaisitko (vähän) käytetyn Naton tältä mieheltä?
  • Ostaisitko (vähän) käytetyn Naton tältä mieheltä?
  • Ostaisitko (vähän) käytetyn Naton tältä mieheltä?

(EDIT 17.6.2015 - muutin hieman otsikkoa - pieni revittely sallittakoon näin jo hiilloksella;-)

***

Herra Tasavallan Presidentti, 

Kuten varmasti omakohtaisesti muistatte, oli Amerikan Yhdysvalloissa takavuosina vastaavassa yhteiskunnallisessa asemassa oleva henkilö kuin Te, Herra Tasavallan Presidentti, mies nimeltään Richard Nixon. Tämän sitruunafarmariperheen vesan ensimmäistä presidentinvaalikampanjaa 1960 säväytti erityisesti hirtehinen vastapuolen kampanja, jossa kysyttiin Nixonista -

"Would You Buy A Used CAR From This Man?"

Kun Amerikan Yhdysvalloissa oltiin niin siitähän riemu repesi! Arvatenkin noissa vaaleissa presidentiksi valittiin joku muu kuin kyseinen Nixon - hän oli irlantilaistaustainen pisamapää nimeltään John F. Kennedy. Nixonin aika tuli hieman myöhemmin vuonna 1968, mutta ei senkään saran niittäminen ihan helppoa ollut. Kolmansiin vaaleihinsa valmistautuvaa Nixonia vietiin taas, kun joku koiranleuka älysi kysyä Vietnamin sotaa käyviltä amerikkalaisilta - 

"Would You Buy A Used WAR From This Man?"

***

Entäs miten Moskovassa, herra Presidentti?

Kävitte Kremlissä pyörähtämässä ja saitte hieman ohjeistusta. Sitten oli se ETYJ Helsingissä - mitenkäs se menikään..? Pirauttelittekin Vladimir Putinille siitä eilen -

voisikohan Moskovassa kysellä noin kuin amerikkalaiset?

Mikäköhän olisi se kysymys, minkä Vladimir Putinista voisi tehdä venäläisille? Ai, ei voi kysellä tuollaisia Venäjällä... Noh, kysytään sitten suomalaisilta! Mikä olisikaan vastaava kysymys tästä Leningradin työläiskortteleiden suuresta lahjasta äiti-Venäjälle, Venäjän Presidentti Vladimir Putinista - 

saa kai sitä sentään Suomessa kysellä?!

***

Mutta on minulla ihan oikeaa asiaakin - 

"Ostaisitteko (vähän) käytetyn NATON  tältä mieheltä?" 

Teillä on hieno mahdollisuus vaikuttaa suoraan suomalaisen demokratian ja kansanvallan uudessa välineessä nimeltään kansalaisaloite.fi Ottakaa vain pankkiavaimenne esille ja klikatkaa ylläolevaa linkkiä - ohjeet siellä ja helppoa kuin heinänteko! 

Olisipa hieno veto Suomen Presidentiltä! 

(EVVK, Vladimir Vladimirovitš!)

***

kansalaisaloite.fi - Käy tutustumassa uuteen Nato-kansalaisaloitteen! Allekirjoittamisen ja some-jakamisen lisäksi jos haluat aktiivisemmin osallistua Nato-asian edistämiseen liity myös Unitaksen sähköpostilistalle!

***

Napit löytyvät alhaalta!

16.7.2015

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

Unitas kansanliike

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (13 kommenttia)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

OH YES, I DID! Volgan 17. mutka ja Samaran trollit, huhuu..!

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

"Ostaisitko kaulitun ja käännetyn Venäjän tältä mieheltä?"

https://fi.wikipedia.org/wiki/Vladimir_Putin

Putin taitaa olla helppo nakki;-) Laitetaan pystyyn pikku kisa! Pääpalkintona Hirvimäen blogien lukeminen venäjäksi yöaikaan Kremlin sillalla lokakuun vallankumouksen vuosipäivän yhteydessä!

Voittaja ammutaan ja heitetään Moskovajokeen!

(Palkintolautakuntana "Yön Sudet" tunturipappakerho)

Käyttäjän DanielMalinen kuva
Daniel Malinen

Auto
Sauli niinistöltä voisi kyllä ostaa käytetyn auton
Nixonilta, obamalta ja stubilta en
Putinille myisin omani
mutta nato
Suomella on vieressä hyvi kumppaneja kutenen ruotsi
En lähtisi mukaan usan sotatoimiin
Venäjä on iso ja äkyvä

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Daniel - jos ei ole elänyt Neuvostoliiton aikaisessa maailmassa itse niin ei voi olla perspektiiviä asioihin samallalailla...

Mitä ihmneen haittaa NATO jäsenyydestä olisi ettei sinne kannattaisi mennä?

Mitä ihmeen haittaa?

***

En tiedä onko blogini liian älyllinen, mutta yritän tuoda sellaisia asioita kuin sananvapaus ja yksilönoikeudet aivan perustasolla agendalle. IPUtinistit ja muut Venäjän yliymmärtäjät kirjoittaa kymmenen sivua jotain maailmanpolitiikkaa ja pöytäkirjoja jostain toiselta puolelta maapalloa!!!!?

---> Olisitko kantaa hallitukseesi ja presidenttiisi ottava RAP artisti mieluummin Venäjällä vai USA:ssa?

---> Ollaananko Suomessa jotenkin itsenäisiä ja edes vapaita henkisesti - miten olisi ihan tuollaiset perusasiat ja sitten miettiä auttaisiko NATO jotenkin näissä?

Kerro Daniel, mitä mieltä olet.

Ja saa muutkin...

Käyttäjän DanielMalinen kuva
Daniel Malinen

"Olisitko kantaa hallitukseesi ja presidenttiisi ottava RAP artisti mieluummin Venäjällä vai USA:ssa?"
Riippuu kannasta mistä räppää, sillä mahdollisuus tulla pidätetyksi väärän kannan ilmaisemisesta ovat molemmissa maissa. Venäjän sananvapauden rajoituksille on myös järkevä selitys. Sillä putin on pyrkinyt pitämään ylisuuren maan kansalaiset rauhallisina näin epävakaisuuden sekä levottomuuden aikana ja lievittää mm median aiheuttamaa lieveilmiöitä kuten niin sanottu media-, trolli-, ja mielipidesotaa. Mikään ei olisi maailmassa sen pahempi asia kuin sisäisesti hallitsemattomaksi riistäytynyt suurvalta (jolla on ydinohjus) Rajoituksilla on myös pyritty vähentämään kansankiihotusta. Yhtälailla on Espanjassa on tiukennettu lakko ja kokoontumisvapautta mellakoiden estämiseksi.

"Ollaananko Suomessa jotenkin itsenäisiä ja edes vapaita henkisesti - miten olisi ihan tuollaiset perusasiat ja sitten miettiä auttaisiko NATO jotenkin näissä?"
On tosi että venäjän suurimpiin uhkiin kuuluu Suomen liittyminen natoon (uhkaa ei enään ole jos suomi lopettaisi aikeet). Tämäkään ei ole kuitennkan myöskään niin yksinkertainen asia siitä huolimatta vaan koko herkkä tasapaino perustuu erimaiden lujaan luottamukseen (jonka keskiössä suomi on). Suomelta oli myös typerä temppu jättää venäjä etyj kokouksesta pois, tai en ainakaan ymmärrä miten rauhasta ja sen hieromisesta voitaisiin puhua ilman vastapuolta (yhtä typerää kuin pelata shakkia itseäänvastaan). Itse en kuitenkaan pysty sopasta toteamaan mielisteleekö suomi venäjää vai veljeileekö venäjä suomen kanssa.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #6

Kiitos Dan perusteellisesta vastauksesta -

""Olisitko kantaa hallitukseesi ja presidenttiisi ottava RAP artisti mieluummin Venäjällä vai USA:ssa?" Riippuu kannasta mistä räppää, sillä mahdollisuus tulla pidätetyksi väärän kannan ilmaisemisesta ovat molemmissa maissa."

No vaikka tästä ekana konsertti paikallisella futisstadionilla, käy pienempikin;-)

"Putin v*****n ou jee, ou jee ou jee... "

Ja sitten Moskovan yöhön bailaamaan ja nakarin kautta kotia aamuyön pimeässä...

VS.

"Obama v*****n ou jee, ou jee ou jee... "

Ja sitten Nykin yöhön bailaamaan ja nakarin kautta kotia aamuyön pimeässä...

---> Saat valita!

***

"Venäjän sananvapauden rajoituksille on myös järkevä selitys. Sillä putin on pyrkinyt pitämään ylisuuren maan kansalaiset rauhallisina näin epävakaisuuden sekä levottomuuden aikana ja lievittää mm median aiheuttamaa lieveilmiöitä kuten niin sanottu media-, trolli-, ja mielipidesotaa."

---> Olisikohan muuten tuolla totalitarismilla itsessään mitään vaikutusta siihen että joku haluaisi vaikka somessa hieman valitaa asioista...?

***

Mikään ei olisi maailmassa sen pahempi asia kuin sisäisesti hallitsemattomaksi riistäytynyt suurvalta (jolla on ydinohjus) Rajoituksilla on myös pyritty vähentämään kansankiihotusta. Yhtälailla on Espanjassa on tiukennettu lakko ja kokoontumisvapautta mellakoiden estämiseksi.

---> NIIN SE VAAN MENI NURIN NEUVOSTOLIITTO ja itäbloggi ihan vaan että yksi Transilvanian nero joutui lähtemään taivaaseen/helvettiin asti (tässä vaihtoehtona joku muukin käy lukijan uskonnosta ja vakaumuksesta riippuen).

Meillä on siis keissi joka todistaa päinvastaista!

LUOJAN KIITOS!

---> Ei Espanjassa tuota sovelleta käytännössä.

***

"Ollaananko Suomessa jotenkin itsenäisiä ja edes vapaita henkisesti - miten olisi ihan tuollaiset perusasiat ja sitten miettiä auttaisiko NATO jotenkin näissä?"
On tosi että venäjän suurimpiin uhkiin kuuluu Suomen liittyminen natoon (uhkaa ei enään ole jos suomi lopettaisi aikeet). Tämäkään ei ole kuitennkan myöskään niin yksinkertainen asia siitä huolimatta vaan koko herkkä tasapaino perustuu erimaiden lujaan luottamukseen (jonka keskiössä suomi on). Suomelta oli myös typerä temppu jättää venäjä etyj kokouksesta pois, tai en ainakaan ymmärrä miten rauhasta ja sen hieromisesta voitaisiin puhua ilman vastapuolta (yhtä typerää kuin pelata shakkia itseäänvastaan). Itse en kuitenkaan pysty sopasta toteamaan mielisteleekö suomi venäjää vai veljeileekö venäjä suomen kanssa."

---> Daniel - suomella on henkinen käsijarru päällä ollut viimeiset 70 vuotta ja 90% tästä syy on juuri Neuvostoliiton, Venäjän, YYA:n, suomettuneisuuden.

Tsekkaa itsaritilastot, masennustilastot, kiusaamiset, jne. Suomi porskuttaa näissä. Ylätason paska valuua aina alas asti. Suomalainen on toinen toisensa kurkussa oleva ja ylipolitisoitunut joka ei muusta tiedä

lue lisää täältä - http://www.ambrosia.fi/images/eliikeagenda2015.pdf

---> NATO on tekninen maailman paras puolustusratkaisu joka käy kommareille ja kapitalisteille ylös ja alas ja ympäri ja yhteen.

---> Toi historiattomuus on sun ongelma. Olet huikean terävä kommenteissasi monesti ja hyvin älykkään oloinen... ollaan 100% samaa mieltä monista asioista todellakin. (En ole Kokoomus;-))

---> Sellainen lännenmies kuin Ronald Reagan ei koskaan saa ansaitsemaansa kunniaa Suomessa tai Euroopassa mikä hänelle kuuluisi. Hän sanoi EI BREZNEVILLE, TSERNENKOLLE, ANDROPOVILLE... oneksi Gorbakin ehti hänen aikanaan... oikeastaan miksi Gorba valittiin oli juuri sisäinen paine ja sen aiheutti paljolti lännenmies Ronald Reagan.

R.I.P.

JOSKUS SUOMENKIN PITÄÄ LOPETTAA YMMÄRTÄMINEN JA SE AIKA ON NYT.

Ainakin yliymmärtäminen.

Kyse on suomen itsenäisyydestä.

Kyse on siitä, että VARMASTI vältämme HYVIN POTENTIAALISEN tavanomaisen sodan ja miehityksen Venäjän taholta.

***

Ja sitten se mahdollinen napinpainallus.

Who cares siinä vaiheessa?

En minä ainakaan. Maailma ei ole enää ihmisen paikka ja siinä ei auta enää mikään sitten - asia jolla ei ole mitään tekemistä sen kanssa vaikka olisimme Naton jäseniä.

Alla just in case - nuoret ihmiset ovat Suomen mahdollisuus!

***

Nato-asiaa voit nyt itse viedä tehokkaasti eteenpäin - https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1339

Käyttäjän DanielMalinen kuva
Daniel Malinen Vastaus kommenttiin #7

Kylläpä sinut on hyvin NATO-pesty. En sinäkin venäjästä ei ole uhkaa suomelle joscsiihen ei annasyytä, kysessä on pelikorttien oikeinpelaamisesta ja luottamuksesta. Toiseksi en näe mitään syytä miksi venäjää vastaan pitäisi puolustsutua tai hyökätä (tietysti on usan geopoliittinen halu päästä maailman valtiaaksi. Venäjä on kuin nurkkaan ajettu susi, sitä ei tule tikulla härnätä. Venäjä onkuin kuin koulukiusaaja, eikä ratkaisu ole kiusata takaisin. Venäjä on kuin nyrkkiä heiluttava humalainen, sille ei tule heiluttaa nyrkkiä takaisin ja lähteä yhittelemaan ellei halua mustaasilmää. Venäjä on kuin aidan yli pilkkkaava naapuri, ei sen pihaan kannata heittää savupommia ellei halua samanlaista omalle pihalle. On kuitenkin myös totta ettei suomenkaannata jäädä majailemaan venäjän kainoloon mutta sama koskee myös yhdysvaltoja ja natoa.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #8

Daniel hyvä - kiitos. Ei ole nato pesty olen AINA ollut Naton kannalla. Joss joku on minua kloorivalkaissut viime aikoina niin syy löytyy kaakon suunnalta 100%

Syitä kyllä pisaa.

Mutta nyt Dani - herranen aika sentään kirjoitat:

" Venäjä on kuin nurkkaan ajettu susi, sitä ei tule tikulla härnätä. Venäjä onkuin kuin koulukiusaaja, eikä ratkaisu ole kiusata takaisin. Venäjä on kuin nyrkkiä heiluttava humalainen, sille ei tule heiluttaa nyrkkiä takaisin ja lähteä yhittelemaan ellei halua mustaasilmää. Venäjä on kuin aidan yli pilkkkaava naapuri, ei sen pihaan kannata heittää savupommia ellei halua samanlaista omalle pihalle. On kuitenkin myös totta ettei suomenkaannata jäädä majailemaan venäjän kainoloon mutta sama koskee myös yhdysvaltoja ja natoa."

---> JOKAINEN NOISTA ON ERINOMAINEN SYY MENNÄ NATOON

---> JOKAINEN NOISTA ALLEVIIVAA SITÄ ETTÄ MEILLÄ ON SE PAKKOPAITA PÄÄLLÄ - SINÄKIN SEN TAJUAT ITSEKIN...

"Toiseksi en näe mitään syytä miksi venäjää vastaan pitäisi puolustsutua tai hyökätä (tietysti on usan geopoliittinen halu päästä maailman valtiaaksi."

---> Jos ei mennä tähän kun ei tarvitse. Ollaan van suomessa. IPUtinistit ja yliymmärtäjät (taidat olla yliymmärtäjä tässä nyt, daniel!) on mestareita laittamaan pitkät litaniat copypastella jostain aavikolta jotain asiakirjoja... ollaan suomessa,

Herää nuori mies, herää!

Hyvällä tarkoitan!

KAKKI MUUT VAKAUMUKSESTASI saat heittämällä pitää ja rohkaisen, mutta Nato asiaa kyllä kannattaa miettiä nyt.

ja ps - joissain asioissaa voi olla sen vastapuolen (Kokoomus, RKP...?) kanssa ihan samaa mieltä vaikka ei oikein muista olisikaan.

NATO ON SELLAINEN!

Käyttäjän DanielMalinen kuva
Daniel Malinen Vastaus kommenttiin #7

Pahoittelen, uudensuomen yhteysvika pyyhki vastaukseni.

Kirjoitin siitä miksi venäjää tulee ymmärtää ja loppuun sen ettei toisen kainalossa tule liikaa viihtyä oli sitten kyseessä usa, nato tai venäjä. Vertasin venäjää myös nurkkaan ajettuun suteen ja koulukiusaajaan, kumpaakaan kun ei kannata lähteä härnäämään ja kiusaamaan takaisin. Hyvin kuitenkin on sinut Petri NATO-pesty kannattajaks, ei kuitenkaan ole syytä puolustautua (=hyökätä?) Venäjää vastaan ellei siihen ole syytä eikä siihen ole syytä ellei sitä tekemällä venäjälle tee kuten nyt härnäämällä NATOlla ja sohimalla ampiaispesää kaivelemalla haavoja.

Käyttäjän DanielMalinen kuva
Daniel Malinen Vastaus kommenttiin #9

Ei näköjään hukannutkaan ?!?# =/

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #9

Ei tainnut hävitä se viesti -

vielä sekin. Olen syvästi pahoillani tavallisten venäläisten puolesta. Haluan että Venäjä pääsee eteenpäin. Putinismi on totalitarismia jossa ei silkkihanskat auta.

Mikset voisi rohkaista venäläisiä kärsiviä ihmisiä siellä oppositiossa?

Onko hienoa kun siellä tapetaan porukkaa kadulle!

Löytyykö meillä tässä ajatusta yhteistä.

JOS VENÄJÄ EI OLISI TOTALITARISMI NIIN en olisi Natoa tässä näin vaatimassa. Mutta kun on. Kekkosella oli aikanaa ne pelimerkit. kekkonne oman käsitykseni mukaan olisi tehnyt 100% takinkäännön 1980 luvun lopulla ja suomi olisi ollut natossa kun NL tilu alas.

Kekkonen oli itsenäinen pelaaja joka teki omia ratkaisuja.

Näin uskon.

Sanon koska monet ihailee Kekkosta ja vaatii sen jatkuvuutta.

ERI MAAILMA ON ERI PELI JA STRATEGIA.

(Suomi pelaa vanhaa peliä vaikka peli on kokonaan hävinnyt alta...)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

(EDIT - tämä siis julkaistu ennen noita ylhäällä olevia - Puheenvuoroissa tää aikajärjestys menee joskus hassusti alekkaisuuden kanssa ristiin..?)

***

Jännä juttu näissä blogeissa miten vaikuttaa se että täällä on itse paikalla riittävän pitkään kun julkaisee. Nyt hiljaista kuin huopatossutehtaalla... no nyt kuuluu koputusta jo...

Alla copypastea toisesta ketjusta johon laitoin asiaa. Tärkeää sellaista!

***

Olen 100% kanssasi samaa mieltä Kreikasta - Kreikka on jo minulle menetetty tapaus tietyssä mielessä. Ei siellä kannata mitään järjestellä kansanäänestyksiä.

EU JA EURO JA SUOMI eivät ole vielä menetettyjä tapauksia - kyllä minussa idealistia vielä on.

***

Oletko tutustunut minun NATO-keissiin. Se on omansa. Kansalaisaloitteeseen oli aivan pakko sisällyttää tuo "Neuvoa-antava kansanäänestys" jotta sen yleensäkin sai kansalaisaloitteeksi (oikeusministeriä vaatii lain). Mietin sitä pitkään jo ennen.

Nyt tajuan että tuollainen eduskunnalle hyvin liikkuma tilaa jättävä malli on juuri se millä eteenpäin.

---> Taisin tulla luoneeksi melkoisen prosessikaavion Suomen viemiseksi Natoon samalla - bloggaan tuostakin kun joudan...

Suomalaiset poliitikot laskevat ääniään ja kyttäävät galluppeja.

Nyt todellakin tarvitaan niitä jotka vievät asiaa eteenpäin. Nato-asia on järkyttävän yksinkertainen ja helppo verrattuna muihin asioihin mitä ajan. Siinä ei tarvita paljoa rautalankaa mutta siinätarvitaan toimintaa ja tekoja ruohonjuuritasolla! Kansalaisaloite on jo pieni kansanäänestys. Suomi ei mene Natoon koskaan jos Nato-porukka itse härsii itse koko ajan 6-0 tätä juttua.

"Elitistien touhua!!!????????"

Ei pidä liikaa ihmetellä jos on tuo kuva kansalla - katse peiliin, Stubbia, Haglundia jne. Miten olisi Hirvimäki, Alsio jne. Tuon jo olemassa olevan prosessin lisäksi... aivan uusi tapa, huikea synergia!

Logiikka on Nato asiassa ja siihen liittyvässä neuvoa-antavassa kansanäänestyksessä eri kuin Kreikassa 100%

NYT TARVITAAN KANSALLISSANKAREITA!

Sinustahan voisi tehdä yhden sellaisen... etulinjassa on tilaa!

Nato-kansalaisaloite - https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1339

Unitas kansanliike - http://tinyurl.com/ncsb2ky

Käyttäjän seppaeo kuva
Oskari Seppänen

Minusta kohtalaisen irrelevantti kysymys esitettäväksi, koska se asettaa ennen kaikkea kyseenalaiseksi ostajan kyvyn päätellä itse missä kunnossa tekniikka on. Harmillista nähdä kuitenkin valintaprosessin toimivan useimmiten tällaiselta pohjalta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset