Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Immos-gallup - kaikki mukaan!

  • Immos-gallup - kaikki mukaan!
  • Immos-gallup - kaikki mukaan!

"Mitä tapaus Olli Immoselle pitäisi mielestäsi tehdä?" 

GALLUPIN VIIMEISIN TILANNE TÄÄLLÄ! 

Suositun ja ajassaan liikkuvan gallup-sarjani pääosassa on tällä kertaa itseoikeutetusti perussuomalaisten (ainakin vielä) kansanedustaja Olli Immonen antamansa toimeksiannon pohjalta.

Iso kysymys kaikkien huulilla on what next?

Ensisijaisesti ehdotan, että Olli Immonen pyytäisi Suomen kansalta anteeksi vihapuheitaan. Jos kansanedustaja Immonen tuomitsisi itse riittävän vakuuttavasti oman toimintatapansa kyseisessä asiassa, olisi elämä monella paljon helpompaa - etenkin maahanmuuttajilla ja perussuomalaisilla itsellään. 

Koska en kuitenkaan oleta toisen kauden kansanedustajan moista tekevän, esitän asiassa paljon ilmeisempiä muita toimintamalleja jatkon osalta, joihin pääset Immos-gallupissa nyt ottamaan kantaa!

Trendikkäästi englannin kielellä ilmaistua "what next" asetelmaa ei tässä gallupissa rajata koskemaan vain Perussuomalaiset puoluetta tai sen puheenjohtaja Timo Soinia ja eduskuntaryhmän puheenjohtaja Sampo Terhoa vaan Immosen toimeksiantoa laajennetaan myös maamme hallitukseen ja oikeuslaitokseen päin. 

Mennäänpä itse asiaan.

***

TAPAUS OLLI IMMONEN -

Tässä gallupissa tarkoitetaan siis Olli Immosen Facebook postauksen johdosta noussutta kohua (kts. alempi kuva) - postauksen suomennos:  

  • "Unelmoin vahvasta ja urheasta kansakunnasta, joka kukistaa painajaisen nimeltä monikulttuurisuus. Tämä inhottava kupla, jossa vihollisemme elävät, tulee pian rikkoutumaan miljoonaksi pieneksi palaksi.​ Nämä ovat ne päivät, jotka jättävät jäljen kansakuntamme tulevaisuuteen. Minulla on vahva usko kanssataistelijoihin. Me tulemme taistelemaan loppuun saakka kotimaamme ja yhden aidon suomalaisen kansakunnan puolesta. Voitto tulee olemaan meidän."

"Äänestäminen" tässä gallupissa on mahdollista kaikille, jotka lukevat Uuden Suomen Puheenvuoroja - kaikki saavat vapaasti myös kommentoida.

Alla ohjeet. Voit osallistua täysin anonyymisti tai sitten liputtaa asiassa omalla nimelläsi ja kertoa miksi kannatat jotain vaihtoehtoa, tai sitten miksi kantasi ei ole asiassa selvä.

Koska puheenvuoroblogi ei ole mikään varsinainen gallupkone pyydän osallistujilta ymmärrystä. Ainakin Usarin käyttäjille pitäisi olla pässinlihaa, mutta niille, jotka eivät kirjaudu blogiin voi äänestäminen seuraavilla ohjeilla olla vaikeampaa. Usariin voit kirjautua myös FB tunnuksillasi. 

KYSYMYS -

  • "Mitä tapaus Olli Immoselle pitäisi mielestäsi tehdä?"

OHJEET -

  • Äänestäminen tässä blogigallupissa tapahtuu klikkaamalla "suosittele" nappia JOKAISEN haluamasi vastausvaihtoehdon kohdalla (eli kommentin 1-6 kts. alla) - VOIT ANTAA USEAMMAN VAIHTOEHDON. Jos kommentit eivät näy klikkaa "Näytä kommentit". ("Suosittele" nappi on siinä kommentin oikeassa yläreunassa.) 
  • Kommentin (vastausvaihtoehdon) järjestysnumero on kommentin vasemmassa alareunassa. Voit korjata helposti jos tuli huti painamalla suosittele toisen kerran.
  • Voit halutessasi antaa lyhyen perustelun asialle klikkaamalla "vastaa" ja kirjoittamalla perustelusi kyseiseen kommentiin jota "kannatit". 

TULOKSET -

  • Tulokset päivittyvät koko ajan sen mukaan montako suositusta kukin vastausvaihtoehto saa. Luku siinä sydämen vieressä on vaihtoehdon saama "äänimäärä". HUOM! Suositukset vain noihin alkuperäisiin lasketaan mukaan varsinaiseen galluppiin. Toki voit muitakin kommentteja vapaasti suositella.

Kiitos osallistumisestasi - alhaalta kommenteissa vastaamaan!

***

kansalaisaloite.fi - Käy tutustumassa uuteen Nato-kansalaisaloitteeseen! Allekirjoittamisen ja some-jakamisen lisäksi jos haluat aktiivisemmin osallistua Nato-asian edistämiseen liity myös Unitaksen sähköpostilistalle!

***

Napit löytyvät alhaalta!

27.7.2015

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

Unitas kansanliike

E-liike.net

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (31 kommenttia)

Käyttäjän jorkkajaatinen kuva
Jorkka Jaatinen

Immosella on oikeus mielipiteeseensä ja sen esittämiseen.

Ehdotan itse kansanäänestystä maahanmuutosta ja monikulttuurisuuden suosimisesta.

Jotkut harhaanjohdetut päättäjät, ja pää pilvissä olevat idealistit ovat käynnistäneet Suomeenkin massiivisen maahanmuuton, mistä kukaan ei kykene esittämään yhtään järkeen perustuvaa etua maallemme. "Työvoimapula" on roskapuhetta, sillä maassamme on jo 300 000 työtöntä.

Kansa päättäköön.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Jorkka - lue mitä kirjoitin ja muut kirjoittavat!

Yksilön vapaus kehittyneessä demokratiassa ja länsimaisessa sivistysvaltiossa voi olla vain sellaista, joka ei samalla loukkaa toisen vapautta ja oikeutta - tässä tapauksessa vapautta ja oikeutta turvallisuuteen ja elämään ilman pelkoa.

Tapaus Olli Immosen hyssyttely ei ole kenenkään todellisen vapauden edistämistä!

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Vielä tuohon esittämääsi... kaikista asioista voi puhua myös asiallisesti.

Olli Immonen ei ole puhunut kyseisessä tapauksessa asiastaan asialllisesti vaan aiheuttanut pelkoa ja hämmennystä suomalaisten keskuudessa ja jolla voi olla vakavia seurauksia sisäiseen turvallisuuteemme.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

2) IMMONEN PITÄÄ EROTTAA PERUSSUOMALAISISTA

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Perussuomalaisilla on demokratiassa kaikki oikeudet tehdä niin kuin itse katsoo - tottakai myös seuraukset ovat sen mukaiset.

Sekin kannattaa huomioida, että on olemassa myös katumusta ja pahoillaanoloa ja "katumusta ja pahoillaanoloa" -

"Kansan edustaja" Hirvimäen ilmaista konsultointia...

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

3) JOS PERUSSUOMALAISET EI EROTA IMMOSTA, PUOLUEEN PAIKKA EI OLE ENÄÄ MAAN HALLITUKSESSA

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Minä näen asian näin jos Olli Immonen ei itse tee uskottavaa käsijarrukäännöstä asiassaan.

Aivan puhdas valtaholistipuolue ei ole kovin hyvä juttu - jos osoittautuu että Perussuomalaiset on sitä.

Olen kyllä haastanut tässä muitakin puolueita ja tulen haastamaan - tämä asia on vakavuudeltaan kuitenkin sellainen että joku TEKES (Kokoomus) tai AY (Demarit, vas) tai Maataloustuet (Keskusta) ei yllä samaan sarjaan.

Odottelen uutisten päivityksiä persuleiristä.

***

ps. se käsijarrukäännös ja anteeksipyyntö?

Käyttäjän uninenmies kuva
Tuomo Niemelä

Onneksi #demokratia - eikä Hirvimäki

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

4) IMMONEN EI VOI TOIMIA ENÄÄ KANSANEDUSTAJANA

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Ei kestä kansanedustuslaitoksen arvovalta tälläistä, mitä nyt tapahtuu millään.

Jos tämän annetaan vain tapahtua eikä siihen puututa, niin se ei ole demokratiaa vaan demokratian heikkoutta.

Ennenkaikkea Olli Immosella itsellään on avaimet käsissään asiassa ratkaista tilanne, ettei tällaiseen tarvitse mennä - vinkkiä on jo annettu aiemmin.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

5) IMMOSEN TOIMINTA TULEE ASETTAA POLIISIN TUTKINNAN ALAISEKSI RIKOSLAIN "KIIHOTTAMINEN KANSANRYHMÄÄ VASTAAN" PYKÄLÄN PERUSTEELLA

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

(EDIT - 27.7.2015 klo 14:20 - kaikille tiedoksi MINÄ EN OLE TEHNYT rikosilmoitusta Olli Immosesta. Joku muu sensijaan on jo tehnyt kuten linkistä ilmenee - http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/immosen... )

***

Onko meillä Suomessa varaa siihen, että tälläisistä asioista tulee maan tapa?

Paljon on kirjoitettu jo tapaus Immosesta ja yhdestä pistin merkille seikan, joka meidän on huomioitava - "pikkuhiljaa hyvä tulee... niin tulee huonokin"

Jos nyt ei todella skarpata niin peli on menetetty.

***

KYSYMYKSENI TÄHÄN KOHTAAN RIKOSOIKEUDELLISESTA VASTUUSTA -

1) Koska Suomen laissa on "kiihottaminen kansanryhmää vastaan" olemassa, niin onko tarkoitus ajaa se kokonaan alas (ei missään nimessä tämä tapaus osoittaa sen) vai aidosti suojella ISÄNMAATAMME siltä, että laki mahdollistaisi sivistyneen toiminnan ISÄNMAASSAMME - oliko juuri näillä "Immosilla" jotain ajatusta vaatia lakia peräti kumottavaksi?

2) On jo kommentoitu, että ketä vastaan se kiihotus olisi? Lukekaa Olli Immosen postaus joukoilleen... oletko syntyperäinen suomalainen? Eikös suomalaiset ja suomessa asuvat maahanmuuttajatkin ole "kansanryhmä" kollektiivina siinä missä Suomessakin syntyneet suomalaiset on kansanryhmä? En ole juristi, mutta ei tuossa paljoa pelivaraa ole muuta kuin johonkin juridiseen kikkailuun - onko edes siihen?

3) Jos jotain sattuu - täällä on viitattu jo tapaus Breiviikiin ja nähty siinä turhan paljon yhteistä potentiaaliin, joka on tapaus Immoseen yhdistettävissä.

***

Henkilökohtainen kysymys juuri sinulle Olli Immonen -

Oletko valmis ottamaan suoraan kontollesi mahdollisen murhenäytelmän ja syvän inhimillisen katastrofin maassamme ja sen monissa perheissä jos jotain Norjan veriteon kaltaista tapahtuisi?

Tätäkin taustaa vasten kannattaa miettiä kenestä tehdään nyt sankaria Ollin joukoissa tai kenen sankaruutta ei ajeta porukalla nyt kunnolla alas niin, että jokaisessa pirtissä ISÄNMAASSAMME tiedetään se, että tuli huti Olli Immoselta nyt...

Olli Immonen haluatko itse tosiaan olla etulinjassa tässä asiassa em. taustaa vasten - miten kerrot asian lapsillesi?

Ennen kuin on myöhäistä.

***

Olli Immosen tapaus osoittaa minulle entistä enemmän, että maassamme on paljon kuntoon laitettavaa - eikä se tapahdu vain sanomalla Olli Immoselle "hyi, hyi, ei saa" vaan on tajuttava, että Ollin taustajoukoissa on vaikeutta ja hätää sielläkin. Jokaisen pitää omalla tavallaan katsoa peiliin. OLEMME KAIKKI OSALTAAN SYYLLISIÄ jos jotain tapahtuu - toki Olli Immosella ja kumppaneilla ei ole pienintäkään syytä nyt mennä tuon kortin taakse...

jos ISÄNMAALLISUUS mitään sinulle oikeasti merkitsee, Olli immonen?

***

Minä seison asiani takana vaikka yksin - tämä on yksi "asiani", on niitä muitakin.

Paljon olen sitä jo tehnytkin, yksin seisomista - iso kiitos niille, jotka ovat kannustaneet, hyvin pienetkin asiat ovat vieläkin tässä vaiheessa paljon enemmän kuin "ei mitään".

Haluan tehdä kaikkeni ISÄNMAANI eteen, jotta lapsillani ja kaikilla suomalaisilla olisi parempi, en tiedä onnistunko, mutta tottavie näillä pelimerkeillä ja kokemuksilla on pakko yrittää kaikkensa -

ja ääniä ei siinä pelissä lasketa, Olli Immonen!

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

GALLUPIN VIIMEISIN TULOSPÄIVITYS:

"Mitä tapaus Olli Immoselle pitäisi mielestäsi tehdä?"

***

TILANNE 28.7.2015 klo 23:22

1) ​Ei yhtään mitään - 8

2) Immonen pitää erottaa perussuomalaisista - 1

3) Jos Perussuomalaiset ei erota Immosta, pois hallituksesta - 5

4) Immonen ei voi toimia enää kansanedustajana - 4

5) Immosen toiminta poliisin tutkinnan alaiseksi - 1

6) En osaa sanoa - 0

AIKAISEMPIA TILANTEITA:

27.7.2015 klo 2:25 - aloitus

***

Käyn päivittämässä täällä aina väliin. Voit helposti myös muuttaa kantaasi jos mieli muuttuu.

Jaakko Häkkinen

Kysehän näyttää olevan vain tyypillisestä informaatiokatkoksesta. Ne, jotka ovat tuominneet ja mustamaalanneet Immosen omien virhetulkintojensa perusteella, voivat pyytää anteeksi häneltä. Immonen voi pyytää anteeksi korkeintaan sitä, että oletti muidenkin kuin perussuomalaisten ymmärtävän monikulttuurisuuden hänen merkityksessään.
http://jaska.puheenvuoro.uusisuomi.fi/199007-ohipu...

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Monikulttuurisuus - aika naurettavaa jos persut vetää tuota korttia, että mukamas jokainen tietää täsmälleen mistä on kyse kun tuollaisia joku Immonen julkaisee...

Pitääkö meillä olla rynkkysarja jossain ja hiljaisuus sen jälkeen ennen kuin tajutaan, että ongelma EI TODELLAKAAN OLE VAIN JOKU SANOJEN YMMÄRRYS vaan ihan jotain paljon vakavampaa.

Tai noh, onhan sekin sanojen ymmärrystä.

Leikitäänkö sanojen ymmärrystä ennen kuin leikki muuttuu todeksi?

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/pekka-...

Käyttäjän ilarikiema kuva
Ilari Kiema

7 Immosen toiminta tulee asettaa poliisin tutkinnan alaiseksi sillä perusteella että tekijä tahallaan vahingoittaa Suomen suhteita ulkovaltoihin.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

En ole juristi, mutta ei se maamme mainetta ainakaan taida parantaa noin keskimäärin. Pohdin asiaa täällä:

http://petrihirvimki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/1990...

Käyttäjän HannuSiipola kuva
Hannu Siipola

Hei Petri.

Tästähän puuttuu yksi nappi: IMMOSELLE PALKINTO aktiivisesta kommentoinnista.

Oletkohan sinä gallupisti nyt vähän puolueellinen. Miten minusta sinä vähän haiskahdat. Neutraaleja vaihtoehtoja on sinulla vain kaksi. negatiivisia 4

Ollille pitäisi olla valittavana myös 4 erikokoista palkintoa.

vaikkapa näin: Numero 1 olisi se paras

4: kunniajäsenyys puolueessa
3: valtion rahapalkinto
2: Patsashanke ja ilmainen tontti (kuten urheilijalle)
1: Kaikille Immosen vastustajille menoliput Ruotsiin

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Jaahas... iskä on taas jalkeilla, aamukahvit hörpätty ja aika tarkastaa gallup-laskurin laakereitten kunto (tulin kommenttiisi ensimmäisenä)...

***

Persuterapiaa tapahtuneen jälkeen. Tämä Hannu sinun avauksesi oli erinomainen - huumoriakin tässä todellakin kaivataan on niin vakavasta asiasta kyse. Jos jotain asiaa saa kunnolla pistää "läskiksi" niin jotain tälläistä!

Mutta ei vain läskiksi tietenkään - etenkään persuleirissä!

29-vuotiaalla Olli Immosella on vielä korvataukset pahasti märät. 48- vuoden jonkun asteinen ikäni ei ole rasite silloin kun on jotain omakohtaista tuntumaa omien vanhempien ja isovanhempien kautta siihen miten tavallisista perheenisistä tuli "väärän kollektiivin"kautta joukkomurhaajia saksassa 75 vuotta sitten ja millaisen maailman se silloin jälkeensä jätti.

Berliinin muuria ei maailmassa tarvita - emme tarvitse myöskään "nuivuuden muureje" omaan rakkaaseen Suomeemme. Nuiva saa toki olla mutta on tunnettava vastuunsa - pitäisihän maailman olla jotain oppinut?

Kerrotaan yhdessä sille Immosen klopille mistä hänen asiasaan on kyse.

Kaikilla mahdollisilla keinoilla.

Kyse on ihmisyydestä.

***

ps - lisää näitä - http://tompackalen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/199000...

Käyttäjän TorstiThtinen kuva
Torsti Tähtinen

Maan tavan mukaan ehdollista.....

Käyttäjän RikuReinikka kuva
Riku Reinikka

Merkel väittää monikultuurisen yhteiskunnan epäonnistuneen Saksassa.

http://www.bbc.com/news/world-europe-11559451

David Cameron menee vielä pidemmälle, johtamansa poppoo väittää monikultturismin, voivan johtaa jopa radikalisoitumiseen ja terrorismiin.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2518504/Da...

Ranskassa kompataan edellisiä, Sarkozy antaa ymmärtää monikulturismin olevan epäonnistunut valinta.

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/f...

Terveisiä Australian entiseltä pääministeriltä Jonh Howardilta..

"Howard's way: multiculturalism is out, assimilation is in"

http://www.theage.com.au/articles/2006/01/26/11380...

Myös Espanjan entinen pm Jose Maria Aznar on todennut monikulturismin olevan epäonnistunut tie..

Mistä tämä vimma tuon ideologian puolustamiseen näin voimakkaasti täällä Suomessa. Muut on sitä jo kokeilleet ja tuloksista voidaan päätellä, kuten oletan em henkilöiden mielipiteensä muodostaneen, ettei futaa se systeemi.

Kyseessähän ei siis ole edes suoranainen maahanmuuton tai varsinkaan maahanmuuttajien vastustaminen tai nimeäminen viholliseksi, saati mikään sodanjulistus. Olkoonkin että käyttämänsä retoriikka oli melkoisen "lennokasta", parempaa harkintaa sen suhteen olisi voinut toivoa.

Monikulturismihan on siis politiikka tai "ismi", joka pyrkii korostamaan kulttuurillisia erityispiirteitä ja säilyttämään niitä. Se voi olla ja aivan varmasti onkin haitallista kotoutumisen ja integraation kannalta. Varsinkin kun maahanmuuton myötä, hum.turvapaikanhakijoina ja pakolaisina, saattaa eri kriisialueilta saapua väestöä, jotka omissa kulttuureissaan ovat mahdollisesti jopa sodassa keskenään.
Monikultturismin keskeinen ongelma on siis näiden ryhmien säilyminen tiiviinä "vähemmistöryhminä" länsimaisessa yhteiskunnassa. Tämän seurauksena eri ryhmien väliset yhteenotot ovat mahdollisia ja se myös ruokkii radikalisoitumista, kuten Cameron kertoo.

Länsimaiden sota terrorismia vastaan, ja kulttuurillisesti ja uskonkollisesti tiiviit vähemmistöryhmät noilta "sotatoimi alueilta", eivät todennäköisesti ole positiivinen yhtälö. Tämän luulisi olevan ktistallinkirkas asia jokaiselle joka vaivautuu asiaa hieman pohtimaan. Ihmettelenkin kuinka tuota pakettia sen ilmiselvistä ongelmia synnyttävistä mekanismeista huolimatta ajetaan ainoana oikeana vaihtoehtona. Tahallaanko? Onko tarkoituskin että Euroopassa vähän kuohahtelee ja keskustelu oikeasti tärkeistä asioista siirtyy "Immosen fb päivityksiin"?

Itse näkisin enemmän sulauttamiseen ja kotouttamiseen tähtäävän maahanmuuttopolitiikan paljon nykyistä monikultturismia parempana vaihtoehtona.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kansanedustaja - "parempaa harkintaa" - oikeusvaltio - ihmisoikeudet - tapaus Breivik...

Onko sananvapaus sitä, että saa vapaasti vaatia toisia oikeudettomiksi?

Joku viisashan on joskus muistuttanut, että vapauteen liittyy aina myös vastuu..?

Käyttäjän RikuReinikka kuva
Riku Reinikka

"Onko sananvapaus sitä, että saa vapaasti vaatia toisia oikeudettomiksi?"

Ei tietenkään. Mutta nyt en saa asiayhteydestä kiinni. En paljonkaan keskity näihin Immosiin ja kumppaneihin, mutta nyt kyseessä olevassa fb kommentissa en havaitse kyllä mitään oikeuksien karsimiseen viittaavia toiveita.

Kuten sanoin, Immonen näkyy vastustavan monikultturismia, joka on usean eurooppalaisen johtajankin toimesta kuvailtu epäonnistuneeksi ja toimimattomaksi maahanmuutto politiikaksi. Luitko antamani linkit?

En nyt vaan näe tässä mitään maata mullistavaa. Retoriikka on tosin lähes yhtä paatoksellista kuin "monikulttuuri-uskovaisten" vastaava. Tällä tarkoitan sitä, että tietynlaista politiikkaa puhkeavaksi kuplaksi nimittävää ja politiikan toteuttamista vastaan taistelevaa kansanedustajaa verrataan nyt massamurhjaajaan. Alkaa lähennellä mielestäni kunnianloukkausta. Ehkä jopa sitä paljon puhuttua vihapuhetta jos kyseisen politiikan arvostelijoita voidaan käsitellä kansanryhmänä tmv.
Luulen sen olevan myös haitallista demokratian toteutumiselle, koska nyt vallalla olevan maahanmuuttopolittisen suuntauksen (monikultturismi) arvostelu tuomitaan näin jyrkin sanankääntein, se väistämättä hiljentää osaa porukasta ja osaa se taas lietsoo yhä kovempiin kannanottoihin. Tästä se Breivik myös käyttövoimansa ammensi, näin uskon..

Ymmärrätkö sinä "monikulttuurisuuden" niinkuin se oikeasti muualla ymmärretään vai näetkö sen maahanmuuton väistämättömänä seurauksena?

Se kun on vain ja ainoastaan yksi maahanmuuttopolitiikan toteuttamisen tapa.. Siis "erilaisuuden" korostaminen ja vaaliminen. Joka johtaa/tähtää tiiviiden vähemmistöryhmien syntymiseen, joissa sitten osin länsimaiden omien toimien seuraksena on kasvualustaa radikalisoitumiselle. Tai vähemmistöryhmien välisien konfliktien kasvulle. Selkeää logiikkaa.

Ei "monikulttuurisuus" ole ne montaa kulttuuria edustavat ihmiset. Ei maahanmuutto, eikä maahanmuuttajat. Se on tapa jolla maahanmuuttajia käsitellään ja miten heidän kanssaan toimitaan.

Tässä suht tuore Forein Affairs artikkeli monikultturismin epäonnistumisesta. Lue nyt vaikka se, ennekuin jatkat lynkkaysprojektiasi.

https://www.foreignaffairs.com/articles/western-eu...

Ottakaa nyt hyvät ihmiset selvää asioista ja termeistä ennenkuin nostatte ihmisiä seipääseen kivitettäviksi.

Ranskassa tosin ei edes assimiloiva maahanmuuttopolitiikka ole pystynyt estämään, islamistista radikalisoitumista ja jihadismin kasvua. Itse näen sen Ranskassa seurauksena yhdestä Euroopan suurimmista muslimivähemmistöstä ja länsimaiden, etupäässä USAn holtittomasta "terrorismin vastaisesta sodasta", jossa arvottommiksi on tehty kaikki "sotatoimialueella" asuvat ihmiset ja heidän elämäntapansa. Lennokeilla murhataan tunnistamatta kohteita, samaan kasaan menee naiset, lapset ja vahnukset.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #35

Kiitos Riku perusteellisesta vastauksesta - omani on lyhyt.

Suomi on kylmä ja pohjoinen maa. Ei meillä ole mitään rajat auki politiikkaa vaan harkintaa. Ei nykyisessä tavassa ole vikaa.

Jos alkaa vyöry Afrikan suunnalta niin sitte voidaan laittaa vaikka ovi säppiin.

Nyt kannattaa mennä näillä.

On ovi auki meillekin.

Jari Rauhala

Harvinaisen järkevä kooste Reinikka.

Toni Tamminen

E-liike ei ole uusi räksyttäjä eikä uusi harmiton hovinarri, mutta näin se ainakin toimii viikosta ja kuukaudesta toiseen - miksi? Vapautta haluavat,yksilö tärkein vs systeemi ihmiset, systeemi tärkein - kummalla puolella E-liike on nyt? Sivuillasi kerrot kuinka sinulla edelleen (?) on Boris Nemtsov vapauskulkue Jyväskylässä, yleisellä tasolla vapauskulkue järjestetään yksilön, uuden ajattelun, rohkeuden, reilun pelin ja vapaan kansalaisyhteiskunnan puolesta. En sano, että Nemtsov oli Venäjän Immonen, mutta ajatuksentasolla uskoin E-liikkeen jopa puolustavan näitä rohkeita, omaan asiaansa uskovia ihmisiä, vaikka heidän lausuntonsa on yhtä paljon tai vähän loppuun asti ajateltuja kun E-liikkeenkin ja joiden johtohahmot haluavat kärjistää ja provosoida ja käyttää vahvaa retoriikkaa? Je suis Olli!

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Ei kun Nemtsov oli Venäjän anti-Immonen!

Toni Tamminen

http://remesperttu.puheenvuoro.uusisuomi.fi/199066...

Pitäisikö tätäkin "märkäkorvaa" opettaa E-liikkeen tavoille?

Käyttäjän SeikkuKaita kuva
Seikku Kaita

Missasinko oikean vaihtoehdon? Saattaa olla, joten:

8. Immoselle tulee antaa kunniamerkki vihavasemmiston (johon puoli kokoomusta kuuluu) kiehauttamisesta täysin laillisin ilmauksin ja itse asiassa esimerkillisen hengennostatuksen saamisesta kaikkien kansallismielisten tietoisuuteen

Kiitokset mainoskampanjasta onkin näemmä eilen jaettu Työmiehen tuumaustunnilla erityismaininnan muodossa. Valitettavasti vain 13 nimeä voitiin palkita, hyviä ehdokkaita oli toki runsaasti tarjolla.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset