Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Katsotaan sanoi neekeri

 • Katsotaan sanoi neekeri
 • "Kuningasajatus" Mika Waltarin muistomerkki - Veikko Hirvimäki 1985
  "Kuningasajatus" Mika Waltarin muistomerkki - Veikko Hirvimäki 1985
 • Katsotaan sanoi neekeri

Onko perussuomalaisten masinoima ja immoslaisten äärimmilleen virittämä impivaaralainen "monikulttuurisuuskeskustelu" kuplien kupla? 

Ei mitään tapaa esittää asioita pidä demokratiassa tietenkään kieltää jos ei sentään mennä yhteiskuntarauhaa rikkoviin "sodanjulistuksiin". Missä menee raja? Ainakin voi kysyä, onko joku tarkoitushakuisen mustavalkoinen provosointi relevantti lähtökohta millekään hyvälle keskustelulle -

huutaako Olli Immonen säestäjineen "Sveitsiä Natoon" omassa populismissaan?

 • Suomalaisuutemme määrittyy suhteessa muihin. Tajuamme olevamme suomalaisia vain peilatessamme omaa suomalaisuuttamme muihin kulttuureihin ja tapoihin ajatella elämästä - unohtakaa Kanarian reissut, en puhu nyt niistä.  
 • Pelko Suomen muuttumisesta mitenkään monikulttuuriseksi kokonaisuudessaan edes tulevaisuudessa on täysin vailla perusteita - jos sellaista joku oikeasti pelkää?
 • Monikulttuurinen yhteiskunta pitää aina sisällään hyvinvoivia monokulttuurin saarekkeita ja kokonaisia "monokulttuurin mannerlaattoja", mutta ei koskaan toisinpäin - "moni" sallii monon, mutta "mono" ei salli monia!
 • Helsinki, Jyväskylä, Nivala - monikulttuurista monokulttuuriin. Väittääkö joku vakavissaan, että islamin invaasio Nivalaan on alkanut? Monikulttuurisuus sallitaan Suomessa siellä, missä sitä on ja sitä ei sallita siellä, missä sitä ei ole eikä tule käytännössä olemaankaan - what's the problem?
 • Olemme suomalaisia ja 99,99% meistä ei salli minkäänlaista ihmisoikeuksia oikeasti rikkovaa "monikulttuurisuutta" omassa kotimaassamme - meillä on siis valmiina jo olemassa hyvin luontevat rajat monikulttuurisuudelle omaksumassamme länsimaisessa ihmisoikeuskäsityksessä.
 • "Politiikka by maalaisjärki" - Suomihan on kylmä ja routainen maa ja täällä asuu juro kansa jne. Pannaan rajat vaikka kiinni sitten jos on tarvetta. Mahdollinen isokin ongelma tulevaisuudessa ei tule siltä suunnalta mistä persupropaganda väittää, vaan paljon lähempää.
 • Sitten niitä perinteisiä - Suomi ja talouselämämme tarvitsee työikäistä fiksua porukkaa rakentamaan tätä maata ja turvaamaan hyvinvointiamme. Eihän solidaarisuuskaan pahasta ole. Olisiko reilua jos muut sulkisivat rajat suomalaisilta ja suomalaisuudelta? jne.

***

Ei mitään pahaa, ettei jotain hyvääkin -

Olli Immosen papukaijamerkki tulee siitä, että ilmiön nostaminen esille osoittaa hyvin konkreettisesti jokaiselle suomalaiselle, että ihmisten hätä, turhautuminen ja pelko voi hyvinkin muuttua vihaksi ja toiminnaksi oikeissa olosuhteissa. Itselleni mikään mitä ensi syksynä tapahtuu ei tule olemaan yllätys.

Immosen ja persumyötäilijöiden agenda on sata vuotta vanha - sillä ei nosteta Suomea puuhun, päinvastoin. Eikä sitä nosteta SSS-hallituksen pilkunviilauksellakaan. Isänmaan asian ei pitäisi olla enää millään tasolla perinteistä puoluepolitiikkaa! Suomi nostetaan puuhun aivan muilla keinoilla - kunpa niistäkin lähtisi sanoma eteenpäin ennen kuin olemme poliisivaltio.

Olli Immonen sinut on juuri haastettu kauppatorille puhumaan kanssani!

***

Lopuksi "Kuningasajatukseni" immonen-style, josta englanninkielisen version julkaisin jo aiemmin -

eikä se tähän vielä jää, älkää huoliko!

***

"Unelmoin vahvasta, rohkeasta, avoimesta ja innovatiivisesta isänmaasta Suomi Finland, joka ensin tunnistaa ja sitten yhdessä voittaa painajaisen nimeltään valtaholismi. Tämä ruma kupla, joka vahingoittaa meitä kaikkia, on pian hajoava miljooniksi pieniksi palasiksi. Se ei tarkoita ääntenlaskentaa tai silkkihanskoja kaiken aikaa, mutta se on todellista sisäistä yrittäjyyttä isänmaamme eteen, ja jotain sellaista, mihin ei mikään toinen kansakunta ole vielä koskaan pystynyt.

Nämä päivät tulevat jättämään jälkensä loppuelämäksemme kansakuntamme tulevaisuuteen. Minulla on täysi luottamus ystävieni ja tulevien ystävieni tukeen niin Suomessa kuin muuallakin ja kaikissa puolueissa, Perussuomalaiset mukaanlukien.

"Ihmisessä itsessään ovat pisimmät matkat" kuten Mika Waltari kirjoitti. Taistelemme isänmaamme puolesta loppuun asti niin, että voimme olla ylpeitä itsestämme muitten kansakuntien joukossa Euroopassa ja kaikilla mantereilla. Ihmiskunnan evoluutio ei tunne rajoja. Pelko pois, tilalle sitoutuminen ja vision mukainen toiminta. Voitto on meidän."

Petri Hirvimäki

 

***

kansalaisaloite.fi - Käy tutustumassa uuteen Nato-kansalaisaloitteeseen! Allekirjoittamisen ja some-jakamisen lisäksi jos haluat aktiivisemmin osallistua Nato-asian edistämiseen liity myös Unitaksen sähköpostilistalle!

***

Napit löytyvät alhaalta!

4.8.2015

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

Unitas kansanliike

E-liike.net

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (14 kommenttia)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Vai olikohan se lääkäri..?

Käyttäjän ilarikiema kuva
Ilari Kiema

Edmund White, merkittävä amerikkalainen kirjailija, kertoo omaelämäkerrallisessa teoksessaan City Boy - My Life in New York During the 1960s and 1970s kirjan loppupuolella mm. kohtaamisistaan Robert Mapplethorpen kanssa, jonka näyttely on nyt Kiasmassa:

"In the long, skinny sitting room, a curious tray swung out from the bathroom. I never understood its functions, but Robert told me that he'd been "into shit before it got too dangerous when everybody started having amoebas." It was because he gave up shit, he told me, that he got "into niggers."" (White 2009, 239.)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Ilari - nyt meni liian älylliseksi mulle... laitatko rautalankaversion;-)

Käyttäjän ilarikiema kuva
Ilari Kiema

Tyhmä juttu ja känniassosiaatiota, mutta White kertoo kadonneesta kulttuurista, joka kerran sallittiin New Yorkissa:

"We were hostile to the idea of assimilation since we knew that would mean resembling straights, whereas we felt we had something better to offer." (White 2009, 228.)

Tuo kulttuuri kuoli aidsiin, mitta asiantuntijavaltainen monikulttuurisuuspolitiikka estää muidenkin vastaavien uusien ja vähemmän riskialttiiden kulttuurien synnyn tai olemassaolon Suomessa

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #4

Olen varmaan jotenkin kamalan tyhmä kun ajattelen että ei meillä mitään "monikulttuurisuuspolitiikkaa" JUURI SUOMESSA niin hirvittävästi tarvita. Miksi tarvittaisiin?

Persuilleko?

Antaa kukkien kukkia ihan rauhassa ilman persuja ja turhia virkamiehiä. Ei suomi mikään San Francisco tai NY koskaan tule olemaan...

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #5

Hirvimäki, jo nyt voit tuoda esille millä aloilla työvoimapulaa esiintyy ja miten saadaan työllistettyä maassamme olevat työttömät ?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #7

Aimo kiitos - diggailisit mun juttuja "kybällä" jos tuon agendan jossain välissä lukisit.

http://www.ambrosia.fi/images/eliikeagenda2015.pdf

Lyhyesti .

1) Maahan tarvitaan pullamössöeliitin sijaan valtaan visionäärit ja entreprenöörit (intraprenöörit) - he eivät motivoidu vallalla vaan sillä että tekevät priimaa.

2) KAIKKI tukihässäkät pois ---> kansainvälinen kasvurahoitus vapautuu sitä kautta.

3) Uusi luova entreprenööriluokka luo vaurauden maahan - NO MORE TEKES!

4) Varallisuus siirtyy muillekin. KANSALAISPALKKA on se millä ostetaan yhteiskuntarauha - työ on määriteltävä uudelleen. Sitä ei riitä kaikille 40 h ja viikko. No problem.

5) Yrittäjä on kuningas... "jokainen on yrittäjä" jo lähtökohtaisesti.

6) Ei ensimmäistäkään tuloloukkua.

7) Talouden dynamiikka hoitaa asiat - markkinatalouden näkymätön käsi toimii, perusturvasysteemi maailman paras ja tehokkain.

8) Maaseutu asuttuna myös minun suomessani. Aivan uudet mahdollisuudet suomalaisella maaseudulla,

Ei ole kyse siitä josko jotain tuollaista vaan kuinka pian.

***

"Suomi joka toimii kuin ajatus. #hyvävallankumous

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #9

"Maanpäälle, tänne taivas takokaamme, niin kaikki kuninkaita olla saamme".
(Prologi, Eino Leino)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #11

Mutta Aimo - se on itse taottava. #Idioottiäänestäjä on toinen juttu mikä on ongelmallinen suomalaisessa pullamössökakunjaossa -

pitää olla jatkossa vaihtoehtoja. Mietin omia vetojani. Ylipolitisoituminen saatava alas ja uusi porukka päättämään.

Oleellista on, että ei pelaa vanhaa peliä, pitää luoda uusi - ainakaan tiedostamattaan pelaa vanhaa peliä vanhoilla säännöillä.

(jos alkaa vanhasa pelissä menestyä niin sitten miehestä mitta otetaan)

Nyt on pullat syöty ja murusia osalle enää.

Alkaa tapahtua,

Hyvä.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #7

Tähän vielä - meillä on satakertaisesti töitä silel porukalle joka pystyy haastamaan Silicon Valleytä - omassa visiossani Suomi pystyy siihen.

Ei näin kuin nyt.

---> Siksi ennenmuuta oltava rajat auki. Toinen on palvelutyö mutta toi edellinen ennen muuta.

Palveluissa väki muuttaa pois jos ei töitä - ja sisään jos on. Dynamiikka siis toimii,

Tuolle huipputuottavalle yrittäjäporukalle "Steve Jobs - porukalle" jne on aina töitä. He luovat tuhatkertaisesti töitä... tai enemmän.

***

MUTTA ei siihen työhön pysty kuin harva. Siis pitää hakea sitä ympäri maailman. Ei ole kyse massasta mutta silti porukasta jo luo varallisuutta massoille.

Käyttäjän AriTero kuva
Ari Tero

Mitä tähän sanoisi, ilmeisesti kaksi älykköä kohtasi toisensa, toinen oli keskustelun jälkeen huuli pyöreänä?.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Ari - ketkä ne kaksi olivatkaan ;-) - luulen että olen viettänyt aivan liian kauan aikaa persu- ja hetoromiesten kanssa elämästäni ja moni kirjakin jäänyt lukematta kun "elämän sekametelisoppaa" keittää... minkä sitä luonteelleen voi.

20 - vuotta leirintä-alue bisneksessä - joista 16 v. yrittäjänä veljen kanssa.

http://www.emmasti.pp.fi/

***

Ilari - hajulla, hajulla... mutta tänään ei ole kaikkein paras ollut muutenkaan jos joku verbi on ihan uusi, sori. Syy varsin inhimillinen. Olen katsellut kolmatta lastani tänään joka tuli maailmaan noin 67 tuntia sitten. Pientä hässäkkää. 4 ja 7 vuotiaat säestää. Vanha ukko 48 v. syyttäköön itseään.

Mutta kyllä tämä tästä;-)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Eilen kirjoittelin Faceen ajatuksiani - pikkuhiljaa suomalainen "monikulttuurisuuskeskustelu" alkaa allekirjoittaneelle hahmottua. Ilmeisesti siis vasemmiston agendalla varsinaisesti ja sitten persut ottaneet silmätikukseen. Muna kana ongelma.

Ei se kovin relevantti ole ja voin sanoa että jos noin on niin persut on osanneet tehdä "monikulttuurisuudesta"poliittisen lyömäaseen ihan hienosti.

Nimittäin ei ainakaan Hirvimäellä aiemmin ollut tajua niin hirveästi siitä että vassarit joku "monikulttuurisuus" edellä menee... kun en tiennyt yhtään koko ilmiöstä.

Persut - onneksi olkoon - olette itse luoneet vastustamanne asian oikein ilmiöksi - varokaa se voi vahvistua entisestään!

***

ja valtaholismi kukkii.

http://e-liike.net/e-liike/vallanpitaja

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kirjoitin äsken Vasemmistoliiton Irma Hirsjärven blogiin jotain hyvin oleellista. Irmakin on jyväskyläläinen niin kuin minäkin -

"En ole vassu mutta ajattelen samoin - mutta en halua puoluepolitiikkaa sotkea tähän jos meinaa tavoitteessa onnistua tai sitten mennä entistä syvemmälle suohon...

Irma sinutkin on siis haastettu;-)"

http://ipa.puheenvuoro.uusisuomi.fi/199674-julkitu...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset