Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Koplaako hallitus Fennovoiman ja tapaus Immosen toisiinsa?

  • Koplaako hallitus Fennovoiman ja tapaus Immosen toisiinsa?
  • Koplaako hallitus Fennovoiman ja tapaus Immosen toisiinsa?

Vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö haastoi mediaa kaivamaan "hämärät esiin" eilisessä blogissaan "Sipilän hallituksen Fennovoima-keplottelussa arvot ovat kaupan". 

Jospa Hirvimäki tekee samalla oman Fennovoima-avauksensa ja auttaa hieman sekä Niinistöä että mediaa miettimään voisiko otsikossa mainituilla asioilla olla yhteys keskenään -

onko lehmänkaupat käytännössä jo tehty?

***

Maa jonka kanssa olemme melkein puolisodassa harjoittelee maihinousua ennen Suomeen kuuluneessa Suursaaressa kivenheiton päässä rannikoltamme! Miten voi olla mahdollista, että tilaamme ydinvoimainfraa kyseisestä maasta, siis Venäjältä?

Millainen farssi Fennovoimaprosessi onkaan jo aiemmin ollut eikä se suinkaan osoita laantumisen merkkejä!

Ydinvoiman rakennuspaikkakunta Pyhäjoki on Juha Sipilän omaa vaalipiiriä ja hyvin vahvaa Keskustan kannatusaluetta. Pyhäjoki oli yksi keskeisempiä asioita, jolla ratsastettiin Keskustan vaalivoittoon. Keskustalaiset kansanedustajat ovat äänestäneet ja liputtaneet vahvasti Pyhäjoen voimalan puolesta. Fennovoiman ydinvoimahakemus meni läpi eduskunnassa joulukuussa 2014. Tulos ko. äänestyksessä oli JAA 28 - EI 8 Keskustan kansanedustajien osalta.

Olli Immosen puolueessa Perussuomalaisissa Fennovoiman vastustajia löytyy sen sijaan huomattavasti enemmän, jopa niin, että puolueen voi hyvin sanoa olevan jakaantunut kahtia asiassa. Samassa eduskuntaäänestyksessä perussuomalaiset jakaantuivat JAA 19 - EI 13 peräti kolmen persukansanedustajan äänestäessä tyhjää ja kahden ollessa poissa ml. Olli Immonen.

Oikeat tutkivat journalistit saavat jatkaa...

***

Olen aiemmin esittänyt monissa immos-blogeissani, että tapaus Immoseen ei tulisi maamme hallituksenkaan suhtaantua millään tavalla kevyesti. Pelkät oho-lausunnot eivät riitä, vaan tarvitaan tekoja vakavassa asiassa.

Jos Perussuomalaiset ei tee mitään, pitäisi edes maan hallituksen vetää oikeat johtopäätökset!

Koplaus - onko siis jo sovittu herrojen Juha Sipilä ja Timo Soini (Alex Stubb) kesken, että mitään johtopäätöksiä ei näillä pelimerkeillä tarvitsekaan enää tehdä sen paremmin Perussuomalaisten omassa puoluekokouksessa viikonloppuna Turussa 8.-9.8.2015 kuin Suomen hallituksenkaan myöhemmin?

Ja kansa on jo kaduilla!

***

ps. 6.8.2015 oli minulla peräti kahden blogin päivä!

***

kansalaisaloite.fi - Käy tutustumassa uuteen Nato-kansalaisaloitteeseen! Allekirjoittamisen ja some-jakamisen lisäksi jos haluat aktiivisemmin osallistua Nato-asian edistämiseen liity myös Unitaksen sähköpostilistalle!

***

Napit löytyvät alhaalta!

6.8.2015

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

Unitas kansanliike

E-liike.net

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (14 kommenttia)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Ei pitänyt tätä tehdä vaan laittaa maailmaan eräs toinen aihio... mutta minkäs teet kun alkoi kovasti päässä vaivata asioitten yhteys ja valtapolitikointi? Vaivaako muillakin...?

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Oliko lapsesi poika ja oletko ajatellut antaa nimen Olli muistoksi tästä huonosta ajasta, kuten isäni teki antaessaan minulle toiseksi nimekseni Adolf.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Aimo - nimi on mietitty ja toiseksi tulee mun papan nimi. Teen siitä blogin kun sinne asti päästään.

Voisi olla mielenkiintoinen blogi kaikille olla lukematta sekin - kun ei ole mulla vielä kollektiivia takana. Siihen on vielä tekemistä, että suomalainen uskaltaisi uskoa itseään.

Vapaustaistelija.

Pojalle.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Pappa oli muuten sen Adolfin aikalainen - syntynyt 1893.

Se on huikea tarina. Olikohan sinun isäsi poikanen mun Emil pappaan verrattuna?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

"Keskenään" vs. "toisiinsa"... no nyt on noin ei voi ajatella eri tavalla enää otsikkosta? Nukkumaan...

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

No niin... huomenta - jännä miten vaikuttaa se että ei ole koko aikaa julkaisemisen jälkeen täällä (ja ei ole mikään tunnettu valtapoliitikko vielä.)

Olisin olettanut että korkealla, mutta ei - tosin uskon että nousee kohta, katsotaan.

Oikein relevantti blogi uudeksi keskustelunavaukseksi - facessa kovasti kuitenkin kommentoitu.

JOku haluaa kuoliaaksi vaieta taas - persujen kannattaa lohduttautua sillä että en minä persuja vainoa mitenkään kategorisesti. Todellakaan...

siinäpä heille syy pelätä minua ja dissata, taitaa purra.

Mutta kun se asia.

Teenpä pienen kierroksen...

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Usarille vinkiksi - ei olisi paha jos raskaan työn raataja sekatyömies Hirvimäki huonoilla päivärahoillaan isänmaan asiaa ajavana uudenlaisena politiikan ulkopuolelta tulevana kaverina EDES JOSKUS saisi suuren kunnian että olisi blogi "poiminnoissa."

Heittämällä tässä esimerkiksi keskustelun avaus sellainen?

Jos niitä on ollut jo paljonkin sellaisia niin miksi ei mene sinne koskaan?

***

Tai miksi sitten monella muulla (kavereilla?) menee lähes aina - enkä tarkoita puheenjohtajatason poliitikkoja tässä nyt verrokkeina?

***

Verrattuna siihen mitä perussuomalaiset isona kollektiivina saa paskaa silmilleen ja onko se niin kauheaa asioitten valossa kollektiiville (joka saa siitä vain lisää energiaa) niin voi tietysti miettiä voisiko joku saada ihan yksilönäkin paskaa koko ajan silmilleen suhteessa tekemisen tasoon ja intohimoon ja uhrauksiin...

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

KAIKILLE MINUA FACEBOOKISSA JAKANEILLE - en voi olla kuin äärettömän onnellinen siitä tuesta mitä saan kun katson että joku on taas jakanut.

Tiedän sydämessäni että en ole yksin.

Asia on myös hyvin käytännöllinen resurssikysymys (vrt. puoluetomistot). Tiedän emmännän kommenteista ainakin kirjoittelultanni ;-) että resurssit ovat hyvin rajalliset vielä - hyvä kun saan ajatuksiani maailmalle. Tiedän sen että isänmaani on täynnä niitä joilla on palava halu määritellä sana -

"ISÄNMAA" AIVAN UUDELLE TASOLLE.

Sille on annettava se merkitys mikä noin hienolla sanalla voi olla olemassa - ja mikä sillä ei nyt ole.

Se tehdään yhdessä - ja siitä lisää tuonnempana... mutta nyt tähän päivään ja blogiin.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

No niin... katsotaan saadaanko vielä hyvääkin keskustelua (ja ei niin hyvää)... nousussa ja pieni kutina että kohta ollaan karusellissa.

Aihehan on hyvin mielenkiintoinen - jos joku ei ymmärrä minun omaa turhautumistani (tai ei erota sitä itse aiheesta) niin ei väkisin tarvitse keskustella.

Muut antaa palaa...

***

Usarille kehittämisehdotus - täällä on ollut keskustelua "poiminnoista" - mitäs jos se olisi oikeasti "poiminta". Tarkoitan sillä sitä, että sellainen blogi, joka ei ole top kympissä MUTTA muuten hyvä ja tärkeä näkökulma teidän mielestä siellä toimituksessa niin sellaiset "poimitaan"

---> nousevat siten keskusteluihin.

Nythän tilanne on oikeasti myös se, että vaikuttaa hassutkin jutut... mainitsemani "nukuin onneni ohitse" mm. ja julkaisuajankohta jne. Tarkoitus olisi kai pitää keskustelun taso mahdollisimman korkeana ja monipuolisena.

Em. olisi mielestäni oikeaa "poimintaa" - jos joku kansanedustaja ei pääse omilla ansioillaan (vielä huono juttukin, toistoa jne väsynyttä liturgiaa) keskusteluissa korkealle niin sehän on hyvä vaan - ei sellaista pidä "poimia" ollenkaan. Jos joku mr. Nobody ekaa kertaa elämämässään heittää oikein hyvän tekstin Usariin niin äkkiä "poimimaan" ja peukuttamaan.

Tuollaisella "poimimisella" olisi kovasti merkitystä oikeaan suuntaan.

ugh.

Käyttäjän SariKarlstrm kuva
Sari Karlström

Hmmmm.... Tekee blogialustuksen ja juttelee itsensä kanssa =D

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Terapiaa... paljon parempi kuin ei jutella kenenkään kanssa. Se on pitkä tarina ja ei tapahdu joka kerta - mutta kommentoitko itse asiaa?

Kiitos.

t. "Ei näillä pressiosastoilla"

Käyttäjän Keijo Lindgren kuva
Keijo Lindgren

On hyvä että ollaan huolestuneita sijoittajien riskeistä varsinkin köyhän Venäjän.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Älä muuta sano Keijo! Oligarkien ja Kremlin politrukien on saatava Venäjällä aina omansa tai muuten lipsahtaa aivan liikaa demokratian puolelle!

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1339

Ja meidän velvollisuus on pitää huolta kaverin edusta kaikin puolin - missään nimessä emme saa mennä Natoon, jotta "ystävien" edut eivät vaarannu!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset