Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Perussuomalaiset r.p. - mikä ihana puolue!

  • Perussuomalaiset r.p. - mikä ihana puolue!

Puheenvuoroni on jatko-osa eiliselle ja se on omistettu ex-kansanedustaja Reijo Tossavaiselle (ps), joka mukasuvaitsi Hirvimäkeä. 

Ympyrä sulkeutuu ja kolmen viikon persuiluni herpaantuu jatkossa. On aika mennä muihin juttuihin, ellei jotain aivan liian räväkkää taas kohta tapahdu persujen suunnalta?

Sitten päivän epistolaan.

***

Aloittamani kansanliikkeen agendassa sekä Uuden Suomen blogeissani olen aikaisemmin jo haastanut kaikki muut valtapuolueet niitten omissa (luulemissaan) ”vahvuuksissaan”. En haasta haastamisen ilosta (ei se mitään ihanaa ole) tai pätemisen tarpeesta vaan siksi, että olen kokemusteni kautta päättänyt muuttaa omaa isänmaatani ja käytän siihen kaikki keinot mitä demokratiassa on olemassa – ennen kaikkea innovoimalla ja olemalla itse etulinjassa esimerkkinä uudesta tavasta ”tehdä politiikkaa”.

Perussuomalaiset r.p. – uutena suomipolitiikan supersarjalaisena ja kivipesunkestävänä hallituspuolueena ehdotankin teille nyt uutta slogania kovasti ajamanne sananvapausasian tiimoilta soinilaista retoriikkaa mukaillen:

”Perussuomalaiset – sananvapautta pelko perseessä!”

***

Samalla sekunnilla kun perussuomalainen Olli Immonen ”sananvapauden nimissä” kylvi vihan siemenensä Facebookissa, hän istutti uudenlaisen pelon suomalaiseen yhteiskuntaan ja myös poliittiseen keskusteluun. Tästä olisi vielä selvitty jos toinen perussuomalainen Timo Soini olisi repinyt idut irti juurineen Turun 20-vuotisjuhlakokouksessa viime viikonloppuna, mutta ei hän sitä todellisuudessa tehnyt vaikka totesikin: "Perussuomalaiset eivät hyväksy väkivaltaa ja vihapuhetta…" hohhoijaa ”…mutta puolustamme kyllä omiamme jos joku sattuisi joskus hieman lipsumaan” – tämä jälkimmäinenkin olisi hyvin voinut olla Soinin puheen jatko ja taisi asiallisesti sitä ollakin selitysosioineen?

Perussuomalaiset voisivat kipeästi kaivata muitakin mittareita kuin pelkkiä vaalien äänisaaliita menestystään mittaamaan?

Timo Soini jatkoi Turussa hehkutustaan: "Meiltä ei viini ja jauhot lopu." Eikä taida loppua ihan heti laulu ja naisetkaan – jatkuvaa valitustanne median ”kaltoin kohtelusta” kannattaisi ehkä joskus edes hieman verrata niitten asemaan, joilla voisi olla kykyä ja halua tehdä uudistuksia mitä isänmaamme kipeästi tarvitsee, jopa muuttaa koko peliä – puhun nyt tietenkin jostain muualta kuin valtapuolueista ponnistavista!

Suomimedialla on roolinsa latistuksen ja inhodemokratian portinvartijana, mutta se ei koske perussuomalaisia!

Nuivaprofeetta Jussi Halla-Aho totesi Immos-kohusta samaisessa Turun puoluekokouksessa viime viikonloppuna: ”Jotkut asettavat itsensä demokratian yläpuolelle” – tiedä häntä onko näin, mutta ainakin suomalaisten valtapuolueitten yläpuolelle asettumisyrityksille voisi olla tilausta paljon enemmänkin?

***

Onneksi olkoon Timo Soini!

Kansan kapinasta alkaneen puolueesi suurin ”saavutus” on se, että olette onnistuneet betonoimaan pullamössövaltaeliitin vallan suuremmaksi kuin koskaan ja samalla maamme yhteiskunnallisen innovointikyvyn pienemmäksi kuin koskaan. Perussuomalaiset on aivan liian sopiva vastavoima väärälle eliitille (immosineen etenkin!) haastaakseen sitä oikeasti enää mitenkään - 

mutta pinnan alla kytee jo!  

***

Timo älä ota tästä itseesi.

En ainakaan henkilökohtaisesti yhdistä sinua tuohon meemikuvaan mitä tulee rasismiin. Se oli vaan niin hauska, että halusin sen ottaa - mutta todellisen valtajuopon vikaa sinussa taitaa olla siinä mitä Aatussakin oli?

Olen tähän mennessä arvostanut erilaisuuttasi, myös perussuomalaiset puolueen erilaisuutta vaikka en asioista samaa mieltä olisikaan. Nyt on vain tullut raja jollekin isolle vastaan siinä immos-touhussa. Minähän en ole mikään punavihreä… mikäs minä sitten olen… kerron sinulle salaisuuden, Timo. Toivon että arvostat, että saat olla Puheenvuoron lukijoitten kanssa ensimmäisiä, jotka salaisuuden kuulevat –

olen kertonut asiasta aikaisemmin vain pojalleni, jonka elämän ensimmäinen päivä koitti reilu viikko sitten.

Vaikka nuorimmaiseni on noin pieni on minulla silti ollut pappa, Emil Mikael Sandelin (myöh. Hirvimäki), joka syntyi jo vuonna 1893. Olin kahdeksan vanha kun vapaussoturi kuoli – pari sukupolvea jäänyt välistä siis. En silloin vielä tarkasti ymmärtänyt vanhan miehen katkeraa olemusta, jonka saimme me kaksosveljekset aina hetkeksi häivytettyä taka-alalle… pappa antoi meille viisikymmenpennisiä pöytälaatikostaan ja jutteli harvakseen… tai ehkä ymmärsin jotain jo silloin omalla lapsenymmärrykselläni?

Teitä oli neljä siellä saunassa missä Perussuomalaiset synnytettiin?

Olen alkanut vasta pikkuhiljaa tajuta, että enhän se minäkään ole koskaan yksin ollut ”omissa löylyissäni” vaikka se on siltä ulospäin alussa näyttänyt… noh, se on jo toisen blogin aihe ja paljon enemmänkin, pääsitköhän yhtään jyvälle mitä tarkoitan?

Siinä pelissä, jos se onnistuu, on perussuomalaisilla suuri rooli, jos he sen haluavat, kaikilla muillakin, jotain ihan uutta. Eikä sitäkään peliä ihan silkkihanskat käsissä voi rakentaa -

asuukohan minussa joskus taas pieni persu?

 

***

kansalaisaloite.fi - Käy tutustumassa uuteen Nato-kansalaisaloitteeseen! Allekirjoittamisen ja some-jakamisen lisäksi jos haluat aktiivisemmin osallistua Nato-asian edistämiseen liity myös Unitaksen sähköpostilistalle!

***

Napit löytyvät alhaalta!

13.8.2015

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

Unitas kansanliike

E-liike.net

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Noh ei linkitetä Tossavaiselle sitten ei... ;-)

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

E,ergiaa ja kirjoitustaitoa löytyy näistä ja napit kuulemma alhaalta.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Sini - mikä aamunavaus lukea kommenttisi! Nyt puurot ja tyttö kouluun. Kiitos ja tsemppiä sinunkin päivääsi!

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

"Persuilussani" kannattaa huomioida muutama asia -

1) Persueliitti Soini, Immonen, Halla-Aho ja puolueen kärkkyjät EI OLE SAMA ASIA MINULLE kuin persukenttä laajassa mielessä.

---> Se mikä on hyvää persueliitille ei ole sama asia kuin se mikä on hyvää persuille - "persumiehille ja naisille" siis äänestäjille.

2) Oikeasti vaikka sitä ei Tossavaiset usko niin haluan auttaa puoluetta omalla panoksellani. Puolueessa on hyvääkin, jokaisessa puolueessa on hyvääkin. Minun tehtävä on ajaa alas valtaholismia ja kaivaa hyvää - silkkihanskoilla ei voi rakkauttaan antaa tässä koko aikaa (ja alussa) jokainen tajuaa sen.

Natsiretoriikan viljely omassa populismissaan kansanedustajalta, jolla valtion liksat, päivärahat ja edut ei edusta sitä hyvää. Olen 100% varma, että ei se edusta hyvää myöskään kentän "persumiehille ja naisille" eikä tietenkään Suomellekaan.

3) Se, että jollain populismilla silloin kun se on vahingollistakin saa "demokratiassa" ääniä ja valtaa EI TARKOITA SITÄ ETTÄ sitä jotenkin itsessään tarvittaisiin. Minulle on päivänselvää että natsikorttien takana on inhimillistä hätää ja pahoinvointia ihmisillä... raivostun kun joku muuttaa tuota energiaa omaan valtapeliinsä. Olen tainnut tehdä asiani kiitettävän hyvin selväksi.

---> Emme tarvitse lisää uhreja tähän maahan, niitä on jo enemmän kuin tarpeeksi.

4) Parasta terapiaa (sitäkin tarvitaan positiivista) ja hienoa tekemisen meininkiä on olemassa yllinkyllin kun innovoidaan maan asiat kuntoon. Olen tehnyt asian suhteen aika paljon viime aikoina.

E-liike.net kansalaispalkkamalli, joka putsaa ilmaa muutenkin on avain hyvin pitkälle sen epätoivon voittamiseksi, joka Immosen joukkojen takana on. On siellä paljon muutakin.

5) En vain ole kuullut ensimmäistäkään esitystä Immosilta miten asiat laitetaan kuntoon tuon natsiretoriikan keskeltä - mamujen potkiminen päähän ei ole sitä vaikka miten olisi terapiaa - siinä tulee jäämään pää vetävän käteen hyvin nopeasti ja siksi tietoisesti joku saattaa lisätä vain kierroksia...

6) Luuleeko joku että siinä asiassa ei sitten tarvittaisi actionia, vauhtia ja vaaratilanteita jota mitä ajan - SUOMIPOLITIIKAN GRAND SLAM? Voin luvata että natsikorttien heiluttelu unohtuu hyvin pian, jos ja kun porukka lähtee mukaan.

Se mikä pitää haastaa on itse politiikka ja maamme pullamössövaltaeliitin tapa tehdä politiikkaa - meillä on väärä alusta, sitä on muutettava.

#hyvävallankumous

***

Jokainen Olli Immosen takana oleva lukekaa juttujani - Olli Immonen lue juttujani. Jokainen suomalainen lukekaa juttujani.

Olen valmis.

Täällä ollaan.

http://e-liike.net/kansalaispalkka

http://www.ambrosia.fi/images/eliikeagenda2015.pdf

ps. Ehkä kannattaa tsekata myös luomani "väärä kollektiivi" käsitteeni (E-liike.net)

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

"Perussuomalaiset r.p. - mikä ihana puolue!"

- En ole psykiatri, mutta tuo otsikon hihkaisu vaikuttaa jossain määrin patologiselta.

Polveilevasta tekstistäsi bongasin sanan "vapaussoturi". Käytätkö sitä harkitun poliittisena käsitteenä, vai tuleeko se sellaisenaan isoisäsi sanastosta? Nimittäin vuoden 1918 tapahtumat, jotka vapauttivat yhden, vangitsivat toisen - ja surmasivat kolmannen.

PS. Onneksi olkoon tuoreelle isälle!

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Tuomo - tunnen olevani etuoikeutettu saadessani väliin rakentavia komentteja!

***

1) Patologinen - piti oikein tarkistaa sanakirjasta, ettei mene pieleen. Minä viittaan omassa patologiassani suoraan tuohon mikä on olleelista ymmärtämisen kannalta - siis tajuta mitä tarkoittaa

"Väärä kollektiivi"

---> Kollektiivihan on historian saatossa pystynyt saamaan "yksilönsä" mukaan patologiseen itselleen valehteluun. Onhan noita esimerkkejä. Ja huom! Jokaisen puolueen (ja kollektiivin) pitää skarpata.

Yksilö menee aina kollektiivin edelle omassa ajattelussani em. mielessä. Vapaat yksilöt muodostavat hyvän kollektiivin ja sääntöjä kyetään koko ajan muuttamaan (jossa tietenkin saa olla jännitteitäkin). Väärä kollektiivi sen sijaan menee kollektiivi ja valtaholismi edellä...

ei Adolf Hitler mikään vapaa mies ollut eikä edes lähtökohtaisesti pahuudessaan eronnut meistä muista - hänen isäpuolensa hakkasi pojan joka päivä. Väärä kollektiivi se Aatustakin teki sitten lopulta sen kuin me Hitlerin ajattelussamme käsitämme... Kannattaa aina kysyä myös oliko Adolf Hitlerillä itselläänkään enää vaihtoehtoja tietyn vaiheen jälkeen...

vrt. Venäjä ja Putin nyt.

2) Tässä "vapaussoturi" oli harkittu KOSKA kerroin, että pappani oli katkera ihminen loppuelämänsä - ei tainnut vapaus koittaa niillä jotka sodassa olivat?

Sehän oli sisällissota vaikka meni oikein päin jos kahdesta on aivan pakko valita -

jäljellähän meillä on 100 vuoden velat...

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Sinä kuitenkin sallit kommentoinnit, mutta Zitan ei ole enakkosensuurillan päästänyt yhtää kommentia näkyviin.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #7

Enkä bannaa ketään jos ei oikein terroria - en Tossavaista tai Remestä. Jos yksittäinen kommentti on perheelliselle miehelle vähän vierestä niin pois vaan ja matka jatkuu... ;-)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset