Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Heja Sverige - sankaripuolue Suomen Keskusta!?

  • Heja Sverige - sankaripuolue Suomen Keskusta!?
  • Heja Sverige - sankaripuolue Suomen Keskusta!?
  • Heja Sverige - sankaripuolue Suomen Keskusta!?

Nato-pallo on nyt heitetty Pohjanlahden yli suoraan Suomen Keskustan puheenjohtajajalle pääministeri Juha Sipilälle! 

Herra Tasavallan presidentti Nato-pallo on nyt heitetty suoraan Teille Linnan pääovesta! Timo Soini, Ville Niinistö, Antti Rinne ja muut puoluejohtajat Nato-pallo on nyt heitetty Arkadianmäen epäilijöille! Jokainen Nato-asiaa empivä suomalainen tai hyvän päälle jo ymmärtävä (ml. Alex ja kumpp.), Nato-pallo on nyt heitetty -

ottakaa tyylikäs koppi!

***

Ruotsin Keskustapuolueen puheenjohtaja Annie Lööf sekä puheenjohtajistoon kuuluvat Kerstin Lundgren ja Daniel Bäckström kirjoittavat artikkelissaan: 

"Syyskuisessa Falunin puoluekokouksessa Ruotsin Keskustapuolueen puoluehallitus tulee esittämään, että Keskusta ottaa kantaa Ruotsin Nato-jäsenyyteen ja tekisi sen yhdessä Suomen kanssa. Ruotsin Keskustapuolueella on vahva halu rakentaa yhteistä turvallisuutta. Jotta tämä olisi mahdollista, on vanhoja totuuksia pystyttävä kyseenalaistamaan.

Ruotsin nykyinen liittoutumattomuus ei ole enää selkeää, uskottavaa eikä läpinäkyvää turvallisuuspolitiikkaa. Liittoutumattomuus on ennemminkin turvallisuusriski kuin turvallisuutta lisäävä tekijä vaikka emme näkisikään mitään suoranaista sotilaallista uhkaa Ruotsille lähitulevaisuudessa."

***

Entä jos me väärällä puolen Pohjanlahtea näemmekin suoranaisen sotilaalisen uhan - mitäköhän silloin on lupa ajatella?

Tehdäänkö Nato-asiassakin loppujen lopuksi "balttiat" niin kuin Balttian maiden itsenäisyyden tunnustamisessa Neuvostoliiton hajoamisen yhteydessä aikoinaan - Venäjä siis "itse pyytää" meitä liittymään Natoon ennen kuin poliitikkomme heräävät maamiinanäpertelynsä ja muun puuhastelunsa parista karuun todellisuuteen?

Sellaista "pyyntöä" minä en halua koskaan nähdä, ethän sinäkään -

luojan kiitos kateuskin on keksitty!

 

***

Napit löytyvät alhaalta!

1.9.2015

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

Unitas kansanliike

E-liike.net

***

kansalaisaloite.fi - Käy tutustumassa uuteen Nato-kansalaisaloitteeseen! Allekirjoittamisen ja some-jakamisen lisäksi jos haluat aktiivisemmin osallistua Nato-asian edistämiseen liity myös Unitaksen sähköpostilistalle!

***

"Unelmoin vahvasta, rohkeasta, avoimesta ja innovatiivisesta isänmaasta Suomi Finland, joka ensin tunnistaa ja sitten yhdessä voittaa painajaisen nimeltään valtaholismi. Tämä ruma kupla, joka vahingoittaa meitä kaikkia, on pian hajoava miljooniksi pieniksi palasiksi. Se ei tarkoita ääntenlaskentaa tai silkkihanskoja kaiken aikaa vaan todellista sisäistä yrittäjyyttä isänmaamme eteen, ja jotain sellaista, mihin ei mikään toinen kansakunta ole koskaan pystynyt.

Nämä päivät tulevat jättämään jälkensä loppuelämäksemme kansakuntamme tulevaisuuteen. Minulla on täysi luottamus ystävieni ja tulevien ystävieni tukeen niin Suomessa kuin muuallakin ja kaikissa puolueissa, Perussuomalaiset mukaanlukien.

"Ihmisessä itsessään ovat pisimmät matkat" kuten Mika Waltari kirjoitti. Taistelemme isänmaamme puolesta loppuun asti niin, että voimme olla ylpeitä itsestämme muitten kansakuntien joukossa Euroopassa ja kaikilla mantereilla. Ihmiskunnan evoluutio ei tunne rajoja. Pelko pois ja tilalle visio, sitoutumista ja toimintaa. Voitto on meidän."

Petri Hirvimäki

(in english see here)

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Sanoisiko että "back in business" taas - Volgan lautturit ja muut Nato-trollit täällä ollaan! Ja ei ole vain Keskustalle tämä vaan sankaripuolueita hakusessa enemmänkin - Keskusta, Demarit, Perussuomalaiset (todellakin hallituksen salkut huomioiden!), Vihreät, Vasemmistoliitto... Kristilliset... kaikki puolueet.

Nato on parasta Suomelle!

Myös Kokoomus ja RKP siinä mielessä että nyt tarvitaan pörinää pönttöön, uutta ajattelua Nato-strategiassa ja toimintaa kaikilla rintamilla!

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Eeva pelin avaamisesta -

pakko kysyä noin hieno sana "hoviliiferantti". Mitä se on?

***

Mun Nato kannan kaikkein vahvin pointti on uusi näkökulma keskustelussa -"Vallankumous saapuu Punaiselle torille?" Et pysty kiertämään sitä asiaa millään. Siinä ei auta Venäjän laajentumishalujen analysointi koska ne ovat epäreleventteja lähtökohtina.

Lähtäkohta on se että joku (valtaklikki) pelkää henkensä edestä Kremlissä ja Moskovassa ja on valmis MIHIN TAHANSA sen vuoksi. Suomi on pelinappula hurjassa leikissä jossa ei mitään logiikkaa (odota niin linkki aukeaa kommenttiin)...

http://petrihirvimki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/1971...

Original - jonka tein vain 10 tuntia ennen Nemtsovin murhaa (en ollut minä) - http://petrihirvimki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/1882...

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Jännä miten "isänmaa" ja "Keskusta" on sanoja, joita käyttämällä mediaseksikyys meni saman tien täällä Usarissa - pieni välihuomautus vain

Väliin tuntuu onkohan täällä Keskustan porukkaa ollenkaan joka on sentään Suomen suurin puolue?

Jos olisi eräs toinen suomalainen puolue joka alkaa p kirjaimella niin toinen tilanne

Hieman tylsää pitkän päälle...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset