Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

”Kempeleen pakolaishallitus”

  • ”Kempeleen pakolaishallitus”
  • ”Kempeleen pakolaishallitus”

Puheenvuoroni on omistettu kaikille epäisänmaallisille kaverikapitalisti-populisti-pääministereille – laulakoon somet ja uutistoimitusten sähköpostit Jyväskylästä Damaskoksen kautta New Yorkiin! 

*** 

Juha Sipilä, miksi tyytyä muutamaan pakolaisperheeseen kun samalla voisimme perustaa kokonaisen pakolaishallituksen Kempeleen kakkospesään?

”Kempeleen pakolaishallitus” olisi virkaatekevä Suomen tasavallan seuraava hallitus. Se muodostettaisiin sellaisista rehellisiksi, osaaviksi ja ahkeriksi todetuista Suomen kansalaisista, joilla ei ole enää mitään menetettävää omassa isänmaassaan! Uusi pakolaishallitus koostuisi totaalisesti suomalaisen systeemin seinään juosseista sisupusseista, joilla kaikesta huolimatta – tai ehkä juuri sen vuoksi – on ylittämätön tahtotila visioida Suomi uuteen kukoistukseen siitä sadan vuoden pakkopaidasta, henkisestä taakasta ja kahtiajakautumisesta, jota se on aina Kansalaisodasta asti kantanut.

Nimettävän ”Kempeleen pakolaishallituksen” jäsenistä hyvin moni on aikoinaan lähtenyt Suomesta vähin äänin ilman sen suurempia mediakohuja ja ”rannallehuutoutuvaa” dramatiikkaa saati tungeskelua väärien EU-maitten rautatieasemilla. He ovat suomisysteemin pakolaisia, isänmaamme menetettyjä toivoja, joita ajaa kiihkeä halu ja kokemansa vuoksi myös potentiaalinen kyky oikeasti muuttaa Suomea eikä vain päteä henkilökohtaisesti omaa valtaholismiaan ruokkien ”puoluesuomen” luomilla nollasumma-kakunjako-pelin säännöillä.

”Kempeleen pakolaishallituksen” ministerit olisivat luovia ja lahjakkaita suomalaisia kaikkine inhimillisine ominaisuuksineen. He ovat niitä, jotka elävät ”rajalla”, yksilöitä, joilla toinen vaihtoehto on luisuminen alkoholismiin, lääkekierteeseen, masennukseen, kiusatuksi tulemiseen tai kiusaajiksi, perheväkivaltaan ja moniin muihin epätoivoisiin tekoihin ml. uudet ääriliikkeet ja viimekädessä jopa rikoksiin ja itsemurhiin – me suomalaiset olemme niin monissa tilastoissa ”maailman parhaita!”

***

Juha Sipilä et ole sellainen visionääri, jollaista Suomi nyt eniten tarvitsee!

Et myöskään motivoidu oikeilla asioilla vaan poliitikko sinussa laskelmoi jatkuvasti kaikkea tekemistäsi! ”Dynaaminen yritysjohtaja”, ”mies politiikan ulkopuolelta” ja ”laupias kempeleläinen” –maineellasi ja mediatempuillasi bluffaat Suomen kansaa minkä ehdit. Olet toki insinöörismies, hyvä organisaattori ja manageri, mutta iso visio ja iso muutos ei asu sinussa Juha Sipilä!

Olet systeemin mies kiireestä kantapäähän, ihminen, joka on osannut ottaa löysät pois epäreilusta systeemistä parhaalla mahdollisella tavalla – tienaten sillä ”kyvyllä” kokonaisen omaisuuden ja päässyt politiikassakin mukavasti osalliseksi menestyksestä. Onneksi olkoon Juha Sipilä. Toki se vaatii osaamistakin, mutta ennen muuta aina jonkinasteista ”itsensäkieltämistä” ja puhdasta sattumaa siinä, että ihminen on persoonaltaan systeemiin sopiva – ei kai menestyksen koskaan pitäisi kenenkään kohdalla olla enimmäkseen kykyä olla jotain muuta kuin on ja puhdasta sattumaa?

Yritysjohtajana tunnet varmasti sanonnan ”on parempi tehdä oikeita asioita kuin asioita oikein”?

Taustastasi johtuen sinusta, Juha Sipilä, ei ole päättämään mitkä ovat oikeita asioita, joilla ”Suomi kuntoon!” niin kuin puolueesi slogan hokee, jonkun muun on se sinulle kerrottava. Minäpä kerron oman lyhyen näkemykseni 1) epäisänmaallisuudestasi 2) kaverikapitalismistasi ja 3) populismistasi menemättä lainkaan siihen mistä SSS-hallitustasi yleensä syytetään eli kreikkapaketit ja leikkaukset vähäosaisilta, jotka jätän suosiolla muille.

***

1) Epäisänmaallisuutesi näkyy parhaiten siinä, että sinussa ei ole miestä viemään Suomea Natoon! 

Kaikki lähtee ulkoisesta turvallisuudestamme ja siitä että kansalaisten ei tarvitse enää pelätä vieraan valtion hyökkäystä tai maamme miehitystä. ”Kempeleen pakolaishallituksen” ensimmäisenä tehtävänä tulee olemaan alkaa kiireellä valmistella Suomen Nato jäsenyyttä – herranen aika, että voi ottaa koville kaikkien jarrumiesten ja –naisten kanssa niin yksinkertainen asia kuin Suomen Nato-jäsenyyden eteenpäinvieminen! Juha Sipilä viet ”uussuomettumista” uusiin sfääreihin yhdessä perussuomalaisten hallituskumppaneittesi kanssa!

Juha Sipilä käsi raamatulle – asioita ymmärtävänä et taatusti näe mitään järkevää vaihtoehtoa Suomen Nato-jäsenyydelle. Kyttäät Nato-galluppeja ja odottelet. Vatulointi Nato-asiasssa riitti nostamaan sinut pääministeriksi, mitäs tässä turhia stressaamaan, ajattelet… mutta ei se maatamme pelasta totalitaristi-Venäjän paineessa voit olla varma siitä!       

Ja mitä teetkään kun saat elämäsi Nato-pallon Ruotsista – et yhtään mitään! Se ei todellakaan ollut mikään kaunis koppi vaan käry heti ykköspesällä! Tajuatko oikeasti millaisella tulella leikimme tässä asiassa ja miten hengenvaarallista tuollainen on Suomelle? Liittyykö uusin ”kempelekampanjasi” jotenkin tähän kiusalliseen Ruotsin Keskustan Nato-heittoon? Luepa täältä lisää missä maamme pitäisi Nato-asiassa mennä.

***

2) Kaverikapitalismin "osaaminen" on ilmeisesti aina ollut suuri "vahvuutesi?" 

Olet saanut TEKES:ltä veronmaksajien rahaa subventiona kokonaisen omaisuuden tienaamiseen – kaikki eivät ole saaneet. Olet saanut TEKES:ltä rahaa sijoitustoimintaasi. Olet istunut TEKES:n johtokunnassa. Minäpä kerron sinulle, Juha Sipilä – TEKES alas on uusi Nokia!

Olet mies, joka nyt pääministerinä puhuu virkamiestyönä valmistelluista kärkihankkeista, joihin syydetään jatkossa satoja miljoonia veronmaksajien rahaa. Olet mies, joka puhuu pääomittamisista ja valtion rahoilla ostettavista ”referenssiasiakkaista”, valtion hääräämisestä joka ikisessä paikassa bisneksessä kun valtion, poliitikkojen ja virkamiesten tehtävä olisi oikeasti pysyä mahdollisimman kaukana!

Kirjoitin kesäkuun alussa blogin nimeltään ”Kommunisti Juha Sipilä” ja lauantaina Ylen haastattelua kuunnellessani totesin, että kommunistihan se Sipilä todellakin on suunnitelmataloussuunnitelmineen - apua, pelastakaa suomalainen PK-sektorin kasvuyrittäjyys!

”Kempeleen pakolaishallituksen” toinen supertärkeä tehtävä on pelastaa suomalainen kasvuyrittäjyyspotentiaali mikä meillä on olemassa. Kenties olen parhaita asiantuntijoita tässä asiassa koko Euroopassa oman kokemukseni kautta Ambrosia Professionalsissa? Kasvuyrittäjyyden keskitysleirin portti on räjäytettävä! TEKES voidaan lakkauttaa yhdessä yössä jos halutaan ja taata reilu peli kaikille ja säästää valtavat summat veronmaksajien rahaa integroimalla Suomi muuhun maailmaan vapauttamalla kasvuyrittäjyys poliittisen korruption ikeestä – luomalla uutta kasvua!

***

3) Juha Sipilä, miksi näen tekemisessäsi niin paljon puhdasta populismia ja valtaholismia?

Miksi en millään osaa sijoittaa sinua muuhun kuin vallalla motivoituvaan ”pullamössövaltaeliitti” kategoriaan? Tämä asia on ongelmien ydintä tietysti kaikkialla – Suomessa vielä toiseen potenssiin johtuen historiastamme ja maantieteellisestä asemastamme. Meidän on luotava ”isänmaan uusi peli” eli ”politiikan stevejobsien” on päästävä päättäviin asemiin. Ihmiset joita ohjaa visio eikä valta. Meidän on haastettava itse politiikka – sinä et siihen kykene vaikka moni suomalainen on erehtynyt moista luulemaan!

Osaat kuorruttaa, mutta et edusta muutosta – miten siis eroat yhdestäkään vallan huipulle päässeestä suomipoliitikosta? Jos olisin ilkeä, niin kysyisin milloin Kempeleen kotisi oli alun alkaen tarkoitus laittaa myyntiin? Ai, ei saa juuri nyt hyvää hintaa? Mutta keksit oivan tavan hyödyntää tilanne? Hmmm… Entä miksi sallit hallituspuolueen (Perussuomalaiset) ilman mitään seuraamuksia toimia siten kuin he toimivat immosgaten jälkipyykissä, jos se kerran on niin vastoin periaatteitasi – ovathan ne periaatteitasi?  Ydinvoimala Pyhäjoelle, joka on omaa vaalipiiriäsi – ei paljon haittaa Venäjät silloin tavarantoimittajana? Entä tuo Nato-asia? Entä kaverikapitalismi? jne.

***

Älä huoli Juha hyvä, olet toki ”kotiisi” tervetullut jatkossakin!

”Kempeleen pakolaishallituksen” alustavana tunnustelijana velvollisuuteni on tosin pyytää sinua pidättäytymään kaikista uusista ”normienpystytystalkoista” isänmaamme edun nimissä. Parempi varmastikin on, että minä kerron ”mitä” ja sinä saat päättää sitten yksityiskohtaisemmin ”miten”, jooko? Palkaksi minulle riittää vallan hyvin se, että saan perheeni ruokittua ja joskus livahtamaan tuulisena päivänä purjelautailemaan siihen lähelle Hailuodon Marjaniemeen –

fair play isänmaa!?

 

***

Napit löytyvät alhaalta!

7.9.2015

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

Unitas kansanliike

E-liike.net

 

***

kansalaisaloite.fi - Käy tutustumassa uuteen Nato-kansalaisaloitteeseen! Allekirjoittamisen ja some-jakamisen lisäksi jos haluat aktiivisemmin osallistua Nato-asian edistämiseen liity myös Unitaksen sähköpostilistalle!

***

"Unelmoin vahvasta, rohkeasta, avoimesta ja innovatiivisesta isänmaasta Suomi Finland, joka ensin tunnistaa ja sitten yhdessä voittaa painajaisen nimeltään valtaholismi. Tämä ruma kupla, joka vahingoittaa meitä kaikkia, on pian hajoava miljooniksi pieniksi palasiksi. Se ei tarkoita ääntenlaskentaa tai silkkihanskoja kaiken aikaa vaan todellista sisäistä yrittäjyyttä isänmaamme eteen, ja jotain sellaista, mihin ei mikään toinen kansakunta ole koskaan pystynyt.

Nämä päivät tulevat jättämään jälkensä loppuelämäksemme kansakuntamme tulevaisuuteen. Minulla on täysi luottamus ystävieni ja tulevien ystävieni tukeen niin Suomessa kuin muuallakin ja kaikissa puolueissa, Perussuomalaiset mukaanlukien.

"Ihmisessä itsessään ovat pisimmät matkat" kuten Mika Waltari kirjoitti. Taistelemme isänmaamme puolesta loppuun asti niin, että voimme olla ylpeitä itsestämme muitten kansakuntien joukossa Euroopassa ja kaikilla mantereilla. Ihmiskunnan evoluutio ei tunne rajoja. Pelko pois ja tilalle visio, sitoutumista ja toimintaa. Voitto on meidän."

Petri Hirvimäki

(in english see here)

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (13 kommenttia)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Olikoha siinä ihan pientä v*******a seassa - määrittelykysymys... Ainakin ihan rehellistä ja hyvin pientä siihen mitä itse saa tuta samassa isänmaassa. Kun leikkiin on lähtenyt niin silkkihanskat ovat tippuneet... ja aika tasaisesti on tullut haastettua jos on tarvetta ollut eri puolueista viime aikoina?

Eniten (ex?)yrittäjänä ärsyttää toi Sipilän dynaamisen yritysjohtajan illuusio erilaisuudesta. Ei ole kovin erilaista jos asiaa atomitasolla yhtään lähestyy.

Ongelma on siinä että porukka ei tajua sitä etenkään noihin "biotalouksiin liittyen".

Minä tajuan liiankin hyvin.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Jaahas... jos ei jo otsikkoon laita kärjistystä ja vastakkainasettelua niin ei ole suosikkiblogi. Onpa todella harmi - tässäkin mausteita vaikka mihin.

Avaako joku pelin?

Toivoisi todella että täällä Usarissa yleisemminkin porukka viihtyisi myös laajemmissa sfääreissä enemmän kuin nyt. Ainakin ne jotka ei jaksa "viihteellä" koko aikaa olla (väliin sekin on ihan ok)...

***

EDIT - joku saattaa huomata kyllä näissä mun vakavissakin viihdettä ihan kerrakseen. En minä välitä siitä että jotkut kommentoi että "on tahatonta komiikkaa"

OLKOON!

tuskin se maailma siitä huonommaksi tulee. Kun savuttaa 48 v. kunnioitettavan korkena iän (ja pari muutakin juttua) niin siinä ei komiikat enää niin haittaa.

Sitä paitsi kyllä fiksu porukka sen tietää että olen kartalla koko ajan;-)

Vaikka pientä painetta joskus elämäntilanne kieltämättä pukkaa... kotona 0, 4 ja 7 vee lapset ja mies ei oikein tiedä enää sosioekonomista statustaan... Emäntäkin saattaa joskus muistutella aiheesta...

Käyttäjän juka39 kuva
juhani kaimio
Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Profiilissasi lukee -

"Ennen talvisotaa syntynyt 12-kertainen pappa. Linux harrastaja. Palvellut kansalaisia lähes 40 vuotta valtion aluehallinnossa. Olin 1980-luvulla Keskustapuoleen jäsen - en ole enää."

Nyt ei muuten Jyväskylän pappa pääse noin vähällä... annahan tulla!

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

Jostain tuli mieleen Terijoen hallitus 1939-40 ja sen pyrkimyksiä/aikaansaanoksia.

Joillekin pakolaisille avautuu jossain vaiheessa mahdollisuus paluumuuttoon. Pääministeri Sipilän äiti ja rauhannobelisti-presidentti Ahtisaari eivät saa vieläkään palata pakolaisuudestaan kotisuomeensa Viipurin läänissä, ks. http://rescordis.puheenvuoro.uusisuomi.fi/201853-s...

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Veikko - stay tuned. Muutoksia asioihin tulossa kun vaan edetään "kaikki yhdes koos"... ;-)

Ja blogiakin aiheisiin liittyen.

Käyttäjän juka39 kuva
juhani kaimio

Ehkä olen liian vanha ymmärtääseni mitä ja kenen etuja blokikirjoitus palvelee. Kunnioitan pääministeriämme suuresti, ei vain hänen pakolaisnäkemyksensä takia. Siksi hämmästelen kirjoitusta ja sen tyyliä. Asioista voi tietenkin olla montaa mieltä.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Juhani -

"Ehkä olen liian vanha ymmärtääseni mitä ja kenen etuja blokikirjoitus palvelee."

Voisiko maailmassa olla myös sellaisia ihmisiä, jotka ainutlaatuisen (kovan) ja laajan kokemuksensa perusteella ovat nähneet asioita aivan uudessa valossa ja saaneet siitä yhteiskunnllisen herätyksen, panneet sitten kaiken peliin ja vaatineet itseltään vastaukset kysymyksiin -

huomanneet jotain todella ainutlaatuista ja tajunneet että puoluepolitiikka itsessään on väärätapa edes jäsentää asioita. Siis väärä peli.

Suomi on täysin ylipolitisoitunut. Se voidaan ajaa alas yhdessä. Juha Sipilä ei sitä aja alas vaan päinvastoin suorastaan lisää politiikan roolia yhteiskunnassamme - huvittavinta että eniten siellä missä ihmiset luulevat hänen olevan hyvä... siis kasvuyrittäjyydessä.... siksi hän saakin huseerata kun ihmiset eivät ymmärrä.

MINÄ YMMÄRRÄN. JUHA SIPILÄN VALTIOVETOINEN KASVUYRITTÄJYYSSTRATEGIA ON KUIN SUORAAN POHJOIS-KOREASTA!

***

Eivät sisäpiirin edunsaajat yrityspuolella häntä haasta - miksk kun löysää rahaa tarjolla systeemin kautta. Loput yrittäjistä pelkäävät että eivät saa resurssia mistään jos puhuvat asioista.

SATTUU VAIN OLEMAAN KOHTALONKYSYMYS Suomelle tämä pk-kasvuyrittäjyysrahoituksen saaminen 2000-luvulle. Jostainhan meidän piti saada uusia Nokioita tilalle.

YKSIKÄÄN TALOUSTEITEEN NOBELISTI EI taatusti pidä järkevänä tälläistä huseeraamista väärässä paikassa mitä Sipilä nyt entistä vahvemmin tuo. Kirjoitin seuraavan blogin puolisen vuotta sitten ja vaistoni sanoi että pieleen menee... nyt Sipilä on korttinsa näyttänyt ja se kaverikapitalismia puhtaimmillaan Sipilän kortit -

Sipilällä on aivan väärä kokemusmaailma mihinkään muutoksen jota maamme kaipaa. Pullamössö ei edesauta muutosta.

http://petrihirvimki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/1869...

***

Vastaus oli hieman pitkä. Vastaus. JOKAISEN SUOMALAISEN ETUA!

Myös Natoasiassa kyllä mutta siitä en ole niin vihainen kuitennaan Sipilälle kuin tuosta edellisestä johtuen Sipilän yrittäjätaustasta.

http://petrihirvimki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/1926...

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

"Kunnioitan pääministeriämme suuresti, ei vain hänen pakolaisnäkemyksensä takia" Juhani ennenkuuin hutkit huomioi se, että olen liberaali ja suvaitsevainen ihminen, jolle ihmisten hätä ei katso ihonväriä.

Jos tsekkaat minun aiempia puheenvuorojani niin huomaat, että minä haastoin yhtenä kaikkein eniten Olli Immosta ja sitten perussuomalaisia... (hieman lopuksi myös vassujakin siitä, että liian puhdasta puoluepolitiikkaa oli paljon haastamisessa.)

Kysyinpä siellä sellaistakin miksi hallitus ei vaadi Perussuomalaisilta yhtään mitään asiassa?

http://petrihirvimki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/1997...

---> Eikös se ole Sipilän hallitus?

***

Niin oliko se loppujen lopuksi vain puhdasta miehen jaloutta tämä Kempelekeissi vai halua heittää kiusallisempia asioita syrjään mediassa - niitähän piisaa ja Nato asia yksi iso sellainen jossa Keskustaa haastoin -

http://petrihirvimki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2014...

Heitin siis aika oleellisen kysymyksen - eikä tuo Nato asia ole ainoa jota voi yrittää lakaista maton alle muilla konsteilla?

***

Ei Sipilä mikään ihmishirviö ole ja kehunkin häntä osaltaan - oleellista on että yritän avata ihmisiä näkemään että heillä ei ole hänestä oikeaa kuvaa.

Ja se väärä kuva voi olle suomalaisille pahempikin juttu.

t. "Kasvuyrittäjyyden keskitysleirin parakki 66"

https://www.linkedin.com/profile/view?id=AAIAAAaOX...

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Hirvimäki,mihinmaahan olet suunnitellut perustaa pakolaishallituksesi,samalla ilmoitan kieltäytyväni hallituksesi ministerintehtävistä.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #17

Aimo - älä nyt kaikkihan oli laskettu sinun varaan, mitäs nyt;-))

Yllätys Aimo, yllätys...

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #18

Et kuitenkaan vaivautunut edes kysymään, vain yhteenkö itsesi lisäksi luotit?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #19

On meillä ihan osaavaa porukkaa maassa mutta puuttuu kykyä ajatella kokonaisuutta TÄYSIN IRTI siitä väärästä pelistä mikä nyt on

Uuden innovoinnin lähtökohta

Ennenkaikkea se vaatii johtajuutta ja ei mitä tahansa johtajuutta. Täällä pääsee asemiin pelaamalla vanhaa peliä ja siksi tarvitaan niitä joilla asemiin pääsy ei ole se juttu vaan maan muuttaminen

Uuden pelin luominen on avain koko hommassa. Minä pelaan omaa peliä omilla säännöillä ja kun se peli alkaa tulla selväksi niin siihen tulee porukkaa mukaan

Sankareita onko heitä?

Minä olen tosissani koska kyse on rehellisyydestä itselleen. jos se ei riitä ei tarvitse valittaa vanhana ettei yrittänyt

eikä minun itseni PAKKO ole mikään sankari olla jos muutos tulee muutenkin

eipä vaan taida tulla?

Yksi sankari ei riitä etulinjassa on hyvin tilaa.

Sillä voi lohduttaa että visio ei pala tullessakaan - vai Väitätkö minun olevan jossain väärässä;-)

Yllätys, Aimo, yllätys - ja jatkuva innovointi.

***

ps. se että alussa on ollut aika yksin ei ole niin kamalaa kun ymmärtää että se on sallinut ajattelun vapauden ja hiomisen. Ilman noita ei kukaan luo mitään uutta tähän maailmaan!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset