Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Poika, jonka isä halusi Suomen presidentiksi

 • Poika, jonka isä halusi Suomen presidentiksi
 • Poika, jonka isä halusi Suomen presidentiksi
 • "Isä" - Veikko Hirvimäki 1968
  "Isä" - Veikko Hirvimäki 1968

Olin vastassa kun synnyit sunnuntaiaamuna 2.8.2015 Keski-Suomen keskussairaalassa Jyväskylässä. Olemme äitisi kanssa nimenneet sinut Robertiksi – tervetuloa maailmaan poika! 

*** 

Robert, isäsi haluaa Suomen presidentiksi! 

Se tuli vain yhtäkkiä isäsi mieleen huikeana uutena mahdollisuutena niin kuin aina joskus tulee tiukassa paikassa. Vähättelijöille ja kylähulluksileimaajille tiedoksi sama kuin aiemminkin – ensin ”kypsytys” 48 vuotta aivan muissa ympyröissä ja kertahan se on ensimmäinenkin! Presidentiksi haluamisella ei myöskään ole lähtökohtaisesti mitään tekemistä itse presidenttiyden kanssa vaan jo presidenttiehdokkuus (ja saa tulla presidenttikin!) avaa aivan uusia näköaloja visioon, mitä isäsi oman kokemuksensa kautta niin kovasti haluaa -

että Suomi olisi maailman paras maa jokaiselle suomalaiselle!

Huldan 7 v. ja Rafaelin 4 v. jälkeen on nyt sinun vuorosi, Robert. Muun elämänkokemuksen ohella omat lapset ovat olleet isällesi huipputärkeitä juttuja avaamaan silmät ja antamaan rohkeutta aloittaa tiettyjä asioita. Isäsi ei ole ollut minkään puolueen jäsen koskaan. Tunne siitä, kuin olisi ”väärä mies omassa isänmaassaan” sai lopulta aikaan suuren oivalluksen ja se taas synnytti sarjan uusia oivalluksia.

Robert, kyse on todellisesta vapaudestamme!

Meillä on jatkuvasti päällämme tiedostamaton sadan vuoden yhteiskunnallinen pakkopaita – historiansa, maantieteellisen asemansa ja valtaholistipoliitikkojensa rakentaman väärän pelin noidankehän vuoksi Suomi ei ole koskaan päässyt yli sata vuotta sitten syntyneistä kansalaissodan traumoista ja jatkuvasta vastakkainasettelusta.

Suomi vuonna 2015 on ”väärien kollektiivien taistelukenttä” – suomalaisia yhdistää kauna, kateus ja katkeruus toisenlaisia suomalaisia kohtaan. Meitä kaikkia yhdistää häpeä omasta erilaisuudestamme. Suomalainen tuhlaa rajallista energiaansa vääriin asioihin. Suomi ei kykene olemaan rohkea ja luomaan nahkaansa maailman muuttuessa kovaa vauhtia ympärillämme.

Tässä pelissä kukaan ei oikeasti ole voittaja.

Paha valuu aina alas asti yksilötasolle. Suomalainen ei tiedosta kunnolla henkistä tilaansa, asioitten kaikkia syy- ja seuraussuhteita. Olemme toinen toisemme kimpussa jatkuvasti. Isänmaamme on ylipolitisoitunut, systeemin kahleessa oleva poliitikkojen ja väärien virkamiesten paratiisi. Tämä myös näkyy, mutta aivan muissa kuin Pisa-tilastoissa! Aivan liian monella elämänalueella yksilö ei ole Suomessa mitään jos hän ei osaa mennä systeemin kautta! Sellainen systeemi on räjäytettävä –

Robert, meidän on rakennettava ”uusi peli” isänmaallemme!

 

***

Kyse on rakkaudesta siihen, mitä me suomalaiset pohjimmiltaan olemme, mutta jonka olemme viime vuosikymmeninä menettäneet. Kyse on parempaan huomiseen tarvittavan oivalluksen etsimisestä ilman mitään rajoja kaikin käytettävissä olevin keinoin ja ilman latistavaa valtapeliä.

Yhteiskunnallisessa oivaltamisessa kollektiivi ei ole koskaan keskinkertaista parempi, mutta itseään eniten haastavat yksilöt voivat olla briljantteja jos olosuhteet vain ovat oikeat. Iso muutos oikeaan suuntaan tapahtuu varmasti jos heidän annetaan tulla näyttämölle isänmaamme yhteiseksi hyväksi. Yksilöiden kautta tapahtuvan yhteiskunnallisen evoluution saaminen keskiöön ei ole kovin suomalaista ajattelua vuonna 2015 – mutta se on syvällä geeneissämme ja oli hyvin suomalaista ajattelua silloin kun taistelimme elämästämme täällä jäätikön reunalla aina moderniin aikaan ja sotiimme asti!

Ensin meillä on kuitenkin oltava se oikea peli!

Jo ”uuden pelin” säännöistä puhuminen ja asioitten ymmärtäminen voi olla yksilötasolla suuri henkinen vapautus. Meidän pitää skarpata, sillä mikään hyvä ei tule aivan itsestään. Kyse on siitä, että suomalainen antaa itselleen luvan olla mitä hän pohjimmiltaan on, tunnistaa rehellisyyden ja oikean kokonaisuudesta lähtevän vision sekä luopuu vääränlaisesta kateudestaan (hyvää ja rakentavaakin kateutta on olemassa!)

Kyse on siitä, että suomalainen muuttaa katkeruutensa energiaksi muutokseen ja antaa tukeaan kun oikeat ihmiset alkavat tulla esiin – ja voithan sinäkin, hyvä Puheenvuoroni lukija, olla se maailman tärkein muutoksentekijä, etulinjassa on aina tilaa! Joittenkin suuri tehtävä voi olla oman kokemuksensa, etsintänsä ja löytämisensä kautta auttaa toisia suomalaisia löytämään suomalaisuus ja sen kätketyt voimavarat uudestaan –

löytämään toinen toisemme, me suomalaiset!

 

***

Robert – olosuhteiden ajamana syksyllä 2014 isäsi kirjoitti omassa yksinäisyydessään (tuntematta vielä lainkaan sitä miten ”politiikkaa tehdään” ja aina välillä ”pikkumökin” korotushirsiä työstäen) maailmaan jutun, joka on ollut kaiken perusta sille päättäväisyydelle, millä isäsi muutosta ajaa -

”Eläköön kansalaispalkka, vapaus ja hyvä vallankumous - suomipolitiikan Grand Slam”

Ilmestymisensä jälkeen, 10.12.2014, riviäkään ei ole ollut tarve muuttaa. Vain joitain tärkeitä lisäyksiä kaivataan tapahtumarikkaan vajaan vuoden jälkeen:

 • Suomen Nato-jäsenyys suoraan agendan ”askeliin”
 • Pakolaiskriisin integrointi agendaan
 • ”Uusi Euro” -ajattelun avaaminen
 • Suomimedia muutosagentti vai jarru?

Agenda on sarja yhteiskunnallisia oivalluksia ja niistä kumpuavia toimenpiteitä, jotka liittyvät kaikki toinen toisiinsa. Ylätasollaan oleellista on tunnistaa perusongelma eli ”valtaholismi” ja sen tuhoisuus maamme yhteiskunnalliselle päätöksenteolle, jota ”väärä kollektiivi” eli suomalainen valtapuolue (ay-liike, virkamiesbyrokratiat jne.) ruokkii ”nollasummakakunjakonsa” kautta. Asioitten syyt, seuraukset ja ratkaisut kaikki löytyvät agendan sivuilta kun sen lukee kokonaan.

Suomi on täynnä maailmanluokan poliittista korruptiota!

Robert, isäsi on etenkin suomalaisen ”kaverikapitalismin” haastajana aivan parhaita oman kokemuksensa kautta – Tekes alas on uusi Nokia!” Sama analogia on kaikissa niissä asioissa, jotka liittyvät poliittiseen korruptioon ja joilla valtapuolueet ostelevat ”ääniä seuraavissa vaaleissa”. Isot puolueet eivät haasta status quota kosmetiikkaa enempää. Kokonaisuuden huomioimisesta ei ole tietoakaan.

Ratkaisu on se, että otetaan valtaholistit pois päättämästä yhteiskunnallisista asioistamme muuttamalla koko päätöksenteon alustaa sopivasti – samalla kun tämä tehdään oikealla tavalla tulevat myös matonaluset siivottua kaupanpäällisenä! Se taas on yhtä kuin reilu peli, tasa-arvo, kannustavuus, luovuus, tehokkuus jne..!

 

***

#hyvävallankumous ei ala valtapuolueista, mutta se on istutettava myös niihin!

Kaikki riippuu sinusta suomalainen, kyvystäsi ajatella totutun ulkopuolella, innostua ja viedä Suomi 2000-luvulle ja tehdä siitä maailman edistynein demokratia, luovuuden ja yrittäjyyden pikkujättiläinen – ”Onnellinen Suomi Finland”. Agendan luvussa ”6. INNOSTUS – Kymmenen askelta vapauteen” on esitetty muutoksen käytännön toimenpiteet ja sen ”moottoriöljy” eli maailman paras kansalaispalkkasysteemi. Kaikki liittyy kaikkeen ja tuon muutoksen jälkeen Suomi ei ole enää entisensä hyvässä mielessä.

Robert, se on sinun isäsi omin korvienvälein rakentama muutosagenda Suomelle!

Suomipolitiikan Grand Slamin” pohjiksi ei ole otettu riviäkään copypastella puolueagendoista eikä mistään muusta kuin omasta 48 v. kokemuksesta. ”Suomipolitiikan Grand Slam” on käyttövoima muutokseen ja sitä tukevaan Petri Hirvimäen presidentinvaalikampanjaan. Suomen ja suomalaisten on kyettävä ”pieneen vallankumoukseen” ennen kuin on liian myöhäistä yhteiskunnallisen sisäisen kuohunnan tai maamme ulkoisen uhan takia. Muutokset ympärillämme ovat suuria ja toimenpiteitten pitää olla niitä vastaavia – toinen skenaario voi hyvin olla uudistumiskykynsä lopullisesti menettänyt slummiutunut poliisivaltio.

 

***

Haluatko viettää loppuelämäsi juomalla poliitikkojen sokerivettä vai haluatko saada tilaisuuden muuttaa maailmaa? (Petri Hirvimäki 2014 Steve Jobsia mukaillen)”

 

***

”Unitas” on latinaa ja se tarkoittaa ”yhtenäisyyttä”.

Puolueitten heikkous 2000-luvulla on niitten takertuminen ideologioihin, joitten takaa ei enää tajua kokonaisuudesta mitään. Petri Hirvimäen kesäkuussa 2014 perustaman Unitas kansanliikkeen (aik. E-liike.net) tarkoituksena on viedä suomidemokratia uudelle tasolle koko maailmankin mittaluokassa siten, että maamme ylipolitisoituminen loppuu ja uudenlainen yrittäjyys ja sisäinen yrittäjyys alkavat toden teolla kukoistaa maassamme.

”Luova luokka” on avainasemassa muutosprosessissa.

Alussa muutoksentekijöitä on aina vähemmän. Ihan alussa oli vain yksi mies. Periaatteessa siihen voi lopulta kuulua ”jokainen suomalainen” omalla tavallaan muutosprosessia tukien jos peli vain on oikea. Politiikkaan on saatava mukaan etenkin ”itsepäisiä visionäärejä”, jotka motivoituvat oikeilla asioilla eivätkä vain koko ajan ”laske ääniään” seuraavissa vaaleissa – ja toisaalta kuka järkevä ihminen jäsenkirjaministereitä olisikaan vaatimassa joka paikkaan asioista päättämään? ”politiikka by maalaisjärki”!

Robert, isäsi on alkanut viime aikoina kutsua uutta ajattelutapaa ”unitarismiksi”.

Ajatustyötä on jo tehty valtavan paljon ja pohjat ovat kunnossa. Työ ei silti lopu koskaan ja yhdelle miehelle sitä on aivan liikaa. Muutos pitää viedä toteutukseen ja siinä on äärettömän tärkeää jatkossa jokaisen suomalaisen panos, joka kuulee isänmaan kutsun ja haluaa osallistua. Suuri kiitos niille suomalaisille, joista monista on tullut ystäviäni, jotka ovat minua jo tähän mennessä tukeneet ja auttaneet henkisesti eteenpäin työssäni – olemme kaikki samassa veneessä ja itse Saarikoski, Jobs ja Mannerheim olisivat hyvin ylpeitä teistä!

 

***

Nyt haastetaan "lautakuntasuomi"!

 • Suomalaiset ”leipäjonoista Silicon Valleyhin” nyt mennään!
 • Ihmiset tasavallan huipulla teidät on haastettu!
 • ”Principles of Unitarism in Politics” akateemikot missä olette?
 • Yritysmaailmalle kutsu tulla mukaan perustamaan uusi yhteiskunnallinen start-up!
 • Julkkikset ja taiteilijat – Jari Tervo sinut on taas haastettu!
 • Media, päätoimittajat, kustantajat, lehtikeisarit – hep, hep!
 • Suomalaiset sankarimainostoimistot täällä ollaan!
 • Puoluetoimistot ja puolueaktiivit herätys, pienpuolueet!
 • jne. yhteys allekirjoittaneeseen: petri.hirvimaki(at)gmail.com

 

***

Lopuksi Robert, poikani –

Kirjoitan ehkä joskus toisella kerralla enemmän isopapastasi Emil Mikael Hirvimäestä (s. Sandelin), joka oli täällä vuosina 1893 – 1975. Emil-pappa liittyy kaikkeen aivan oleellisesti. Isäsikin ehti lapsena onnekseen vielä tutustua tuohon hieman pelottavaan kansalaissotaan osallistuneen ”vapaussoturiin” ja saada viisikymmenpennisiä hänen pöytälaatikostaan. Vapaussoturi, joka tarinassaan ampui ”punaisia Vilppulan junasta” ei koskaan saavuttanut elämässään vapautta.

Isäsi on myös tajunnut viime aikoina, että hän ei silloin alussakaan ollut aivan yksin… milloin kaikki oikeastaan alkoi? Ja onko se matka lopussa koskaan? Kaikki ilmeisesti liittyy tavalla tai toisella kaikkeen tässä maailmassa, josta aikuinen toisinaan luulee jotain oppineensa? ”Ihmisessä itsessään ovat pisimmät matkat” jokaisessa meissä, niin kuin Mika Waltari kirjoitti.

Ei se, mitä isäsi tekee ole helppoa. Ei se mitä äitisi ja sisaruksesi saavat kestää isäsi yhteiskunnallisen heräämisen takia ole helppoa, kaikkea muuta. Lohdutan sinua pieni mies samoin kuin kaikkia lähimmäisiäsi sanomalla, että onhan hyvä, että isä on se mitä hän on, eikä yritä olla jotain muuta? Se on rehellisyyttä ja ei kai siinä aina voi laskea aikaa ja rahaa samassa yksikössä toisten kanssa, ei hyvässä, ei pahassa? Mutta totisesti siinä saa nipistellä itseään välillä ja onneksi juuri nyt onnellisena ja hyvin kiitollisena siitä, että äidilläsi ja isälläsi on sinut, veljesi ja siskosi –

sinun perheesi, Robert Emil Hirvimäki!

 

***

Napit löytyvät alhaalta!

16.9.2015

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

Unitas kansanliike

 

***

"Unelmoin vahvasta, rohkeasta, avoimesta ja innovatiivisesta isänmaasta Suomi Finland, joka ensin tunnistaa ja sitten yhdessä voittaa painajaisen nimeltään valtaholismi. Tämä ruma kupla, joka vahingoittaa meitä kaikkia, on pian hajoava miljooniksi pieniksi palasiksi. Se ei tarkoita ääntenlaskentaa tai silkkihanskoja kaiken aikaa vaan todellista sisäistä yrittäjyyttä isänmaamme eteen, ja jotain sellaista, mihin ei mikään toinen kansakunta ole koskaan pystynyt.

Nämä päivät tulevat jättämään jälkensä loppuelämäksemme kansakuntamme tulevaisuuteen. Minulla on täysi luottamus ystävieni ja tulevien ystävieni tukeen niin Suomessa kuin muuallakin.

"Ihmisessä itsessään ovat pisimmät matkat" kuten Mika Waltari kirjoitti. Taistelemme isänmaamme puolesta loppuun asti niin, että voimme olla ylpeitä itsestämme muitten kansakuntien joukossa Euroopassa ja kaikilla mantereilla. Ihmiskunnan evoluutio ei tunne rajoja. Pelko pois ja tilalle visio, sitoutumista ja toimintaa. Voitto on meidän."

Petri Hirvimäki

(in english see here)

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (14 kommenttia)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Voi sitä ihmettä kun emäntä kuulee tästä! Ja jos joku keksii hyvän syyn, miksi ei, niin luovun heti hankkeesta.

Ja ei ole mikään vitsi - nipistää itseään...

Jaakko Häkkinen

Savolaisen kiemurainen kirjoitus, mutta ilmeisesti punainen lanka (joka jää nyt vähän piiloon) on se, että haluat presidentiksi? Tuon kansaliikkeen kauttako keräisit kannattajakortit?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Savolaisen kiemurainen kommnetti kun et perustele yhtään - kiitos kuitenkin kommentista.

Löysit punaisen langan. Ei jäänyt piiloon;-)

EDIT - aina pikkaisen Hirvimäki laittaa taiteilijan vapaudella. Ei toi kyllä muuten mikään kiemurainen ole jos puhutaan kansakunnan henkisestä tilasta blogissa.

SEHÄN EI OLE MILJARDI SINNE TOINEN TÄNNE puhtaalla insinöörilogiikalla (joo en inhoa insinöörejä mutta PELKKÄÄ insinööriajattelua en arvosta väärässä paikassa - olisko uudenlaista porukkaa tarvis saada kehiin niin kuin ehdotan?

***

EDIT EDIT - nyt honasin!!! Sori Jaakko - siksi tässä kirjoitellaan omalle pojalle kun ei ole puolueita takana jne. eli käytän sivupersoonaa. "Minä juttuja" ei suomalainen osaa lukea kovin hyvin (lue blogi). Siksi häivytin itseni. Kannattaa verrata aina siltä kantilta että minun juttu todellakin on erilainen mutta ei se siitä automaattisesti huonompaa tee.

Ja minun juttuni voi olla Suomen juttu mikä mahdottomuus se on.

Tiedän taas on systeemi vastassa. Mutta jos pelaa sampoilla säännöillä niin ei varmasti mikään muutu koskaan. Pelissä se vika nimenomaan on. Pitää näyttää esimerkkiä.

JA myös ajattelin että onpa hauska veto Robertille (pojalle) kun lukemaan oppii mitä isänsä aikoinaan kirjoitteli... ehkä sitten myöhemminkin, kuka tietää?

;-)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Eikön Unitas E-liike ole oikein hyvä kannattajakorttien keräämiseen. Yleensäkin tässä vaiheessa on monta optiota tehdä asioista.

Ihmisiä mukaan niin porukalla mietitään. Nyt on sen aika.

Jaakko mukaan tekemään hyvää vallankumousta - ja joka HUOM! voi lähteä myös näin liikkeelle täysin epätyypillisesti nykysuomelle ilman mitään isoa porukkaa (kollektiivia) alussa - oikeastaan sen pitäisi lähteä näin liikenteeseen...

jos suomalaisesta yksilöstä siis puhutaan.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

onnittelut!
Kuka maalasi isäsi muotokuvan?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos kovasti Sini tuo lämmittää!

Isä Veikko Hirvimäki sen maalasi ihan varma en ole vuodesta 1968... isällä oli tuossa sellainen lyhyt Van Gogh sivellin muutamissa muotokuvissa. Äidistään Vienosta teki samaan aikaan samanlaisen - sai äidiltään taiteilijan geenit. 21 v. ikäeroa muuten oli heillä... mummolla ja papalla.

Kumpaakaan ei ole koskaan ollut onneksi tarkoitus myydä minnekään. Sattuneesta syystä.

Pullamössö ei muuten ole hyvä kasvualusta taiteenkaan tekemiselle sillä tasolla kuin isä tekee ja on elämässään tehnyt... ja sille vimmalle. Paradoksi on että yleensä ne tarvitsee aika rankkoja lapsuuden kokemuksia käyttövoimakseen, mitä itse elämästä ymmärrän ja olen seurannut.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Onnittelut perheenlisäyksestä.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Taru - muuten en näitä tekisi ilman perhettä. Paradoksaalista sekin.

Ei se helppoa ole. Mutta onhan tässäkin jo jotain -

"Nyt haastetaan "lautakuntasuomi"!

Suomalaiset ”leipäjonoista Silicon Valleyhin” nyt mennään!
Ihmiset tasavallan huipulla teidät on haastettu!
”Principles of Unitarism in Politics” – akateemikot missä olette?
Yritysmaailmalle kutsu tulla mukaan perustamaan uusi yhteiskunnallinen start-up!
Julkkikset ja taiteilijat – Jari Tervo sinut on taas haastettu!
Media, päätoimittajat, kustantajat, lehtikeisarit – hep, hep!
Suomalaiset sankarimainostoimistot täällä ollaan!
Puoluetoimistot ja puolueaktiivit herätys, pienpuolueet!
jne. yhteys allekirjoittaneeseen: petri.hirvimaki(at)E-liike.net"

---> sähköposteja odotellessa. Suomen ongelma todellakin on se että täällä pidetään kiinni säännöistä ja jätetään ideat vähemmälle.

Komentaattoreita tietysti myös piisaa. Kaikkia tarvitaan mutta innovatiivinen maa Suomi ei ole yhteiskunnallisesti todellakaan! Tuloksen näkee jokainen.

Siis sähköposteja odotellessa!

Käyttäjän danielantti kuva
Daniel Leppäjärvi

Presidenttiehdokkaaksi? Itse en sinun kirjoittelusta kummoisemmin välitä, muuten kuin nauruja hakiessani, mutta toivotan paljon onnea yritykseen.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Daniel - toi kommenttisi lopetus pelasti paljon, sori jos hiukan provosoidun jos ymmärsin hieman väärin -

minkähän puolueen nuorimies oli kyseessä?

Ainakin osaat epäoleellisen poimia hyvin. En kiellä etteikö joskus tuskassani - Suomi ei ole tehty systeemin ulkopuolisille, jotka systeemiä uskaltavat OIEKASTI haastaa olisi hieman naurettavaakin lukea jotain yksittäistä kommenttiani.

Jo tämä kaari Usarissa yhden vuoden aikana on ollut pitkä.

Tarina ei suinkaan ole vielä ohi - se on kunnolla vasta alkamassa mitä tulee suuremman yleisön tietoisuuteen.

Älä nyt pahastu - jos et siis ajatellut omilla aivoillasi vaan muitten aivoilla ja juosten kusten niin täällä kannattaa lukea vaikkapa s. 25-51 ja sen jälkeen esittää se mies tai nainen suomipolitiikan aivan huipulta, joka pärjää omillaan ja omalla agendallaan nauruja hakiessa kyseiseen presidenttiehdokkaaseen verrattuna?

http://www.ambrosia.fi/images/eliikeagenda2015.pdf

Olihan se nauruja, varmasti?

t. Presidenttiehdokas Hirvimäki

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Copypastella toisesta blogista -

***

Juuri näin Pasi - mutta ensin pitää ymmärtää se että työelämä ei ole mikään erillinen saari tästä kokonaisuudesta eli suomalaisesta inhodemokratiasta ja kaverisosiaaliryöstökapitalismista - myös suomalainen työelämä on suomisysteemin uhri.

Jokainen suomalainen on suomalaisen systeemin uhri!

Mitä tulee minuun olen kenties saanut enemmän aikaan kuin kukaan muu pystyisi? Tähän asti isot vaikeudet ovat kuuluneet prosessiin ja olleet elintärkeä asia tajuamisen kannalta ja että on löytänyt uusia tapoja millä oma isänmaa vapautuisi "sadan vuoden taakastaan."

Jatkossa vaikeudet eivät vie enää automaattisesti eteenpäin - kyse on muutoksen tekemisestä käytännössä.

Mutta perusta muutokseen on isossa kuvassa ainutlaatuisen vahva - sanon sen itse koska sekin kuuluu nyt asiaan ja prosessiin. Jos joku siihen kuolee niin hän ymmärtää asiat sitten myöhemmin.

Olen muutoksen moottori - mutta vain sen moottori!

Jatkossa se aikaansaamiseni voi perustua vain muitten aikaansaamiseen - siihen että ihmiset alkavat tajuta että #hyvävallankumous alkaa jokaisen pään sisältä.

Koordinaatit ovat jo olemassa.

Olemme perustamassa myös startuppia joka "muuttaa kaiken" - oikeasti. Jos sitä ei tarvitse yksin yrittää tehdä.

Tervetuloa. kyse on luottamuksesta minua kohtaan ja pienestä lukuhetkestä, josta hyviä linkkejä etenkin täällä (linkki tähän blogiin)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Copypastella toisesta blogista osa II -

***

Vielä - parit NDA eli salassapito sopimukset tehty - innostus on tarttunut jokaiseen ihmiseen jotka tietävät perustettavan startupin konseptin

Niitä ei ole montaa jotka sen tietävät

Jos saisi jostain hieman resurssia millä maksaa joitain välttämättömiä asioita niin päästään alkuun vaikka heti.

Tiimi tässä on syntymässä.

Jos minulla olisi omaa rahaa vielä niin en miettisi hetkeäkään jonkun 20 000 euron sijoitusta. Noh, kaivetaan. Ja onhan LinkedIn.

Joku Tekes tai Fiban älkää naurattako enää minua -

jos siellä on joku joka ei mene Tukiaisrahan perässä vaan on oikeasti ihminen joka saada muutoksen aikaan niin täällä ollaan.

Suomalainen systeemi vaan on naurettava etenkin juuri silloin kun sitä joku haastaa.

kaiken innovoinnin edellytys on se systeemin ja pysähdyksen haastami nen ja se tapahtuu vain luopumalla noudattamista enää systeemin sääntöjä!

Eikä vain puhumalla siitä!

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Niinistö ja Kokoomus edustavat systeemiä. Suomalainen voi tehdä muutoksen oman päänsä sisässä HYVIN NOPEASTI kun alkaa tulla hyviä vaihtoehtoja tietoisuuteen.

Siinä sitä haastetta.

Mikään mittari asian oikeutukselle ei ole se miten iso haaste joku asia on vaan se miten oikeassa se on ja miten rehellistä se on.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset