Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Juha Sipilä ja Lauri Lyly - hehän ovat kuin kaksi marjaa!

  • Juha Sipilä ja Lauri Lyly - hehän ovat kuin kaksi marjaa!

Peruuttakaa perjantain suurmielenosoitus! 

Oheisesta kuvasta ei valitettavasti näy onko herrojen Sipilä ja Lyly ranteessa molemmilla Rolexit vai kenties joku muu sveitsiläinen laatumerkki - Etelärannan ja Hakaniemen suunnalta jos valaistaisiin presidenttiehdokas Hirvimäkeä ja muitakin kansalaisia, niin tiedetään taas paremmin miten maa makaa, kiitos! 

Niinpä niin. 

Ensin yksi ”pikku juttu” ja sitten tarkemmin otsikkoon - minä kyllä tiedän ja tunnen munaskuitani myöten miten isänmaa vuonna 2015 makaa! Hyvä Puheenvuoroni lukija luit aivan oikein "presidenttiehdokas Hirvimäki"!

Kenties otsikointinsa vuoksi eilinen blogini ei vielä tavoitanut paljoakaan lukijoita, mutta siellä se on ja sitä ei sieltä pois oteta. "Presidenttiehdokkaallinen ilmoitukseni" sisältää oleellisia asioita, mielenmaisemia ja koordinaatteja jatkoa varten. Kannattaa käydä tutustumassa jos asioilla on sinulle oikeasti merkitystä - parit tsempit jo sain, jotka oikeasti lämmittävät, kiitos niistä!

Laitoin sinne listaa ja haastetta eri intressiryhmille Suomen viemiseen uudelle tasolle ja operatiivisessa mielessä presidenttiehdokkuuteeni liittyen. ”Sankarimediaa” ja ”sankarimainostoimistoja” odotellessa -

pitäisiköhän "sankariblogisteja" lisätä listaan myös?

 

***

Puheenvuoroni ensimmäisen kappaleen sanassa ”herra” ei ole kateutta - ei vaikka minulla ei tässä elämäntilanteessa olisi Rolexin pattereihinkaan varaa. Sanan sävy on puhdasta pullamössöä. Seuratessani ja saadessani omakohtaisesti tuta tätä suomalaista vähemmän jaloa ”väärien kollektiivien” ja ”pullamössövaltaeliitin” kaksin- ja kolmintaistelutragikomediaa en tiedä itkeäkö vai nauraa.

Sipilän ja Lylyn touhu on täydellistä puuhastelua!

Suomi vuonna 2015 on ”yhteiskunnallisen innovoinnin Ambomaa”. Onneksi myös kansan syvissä riveissä on tajua siitä, että joku on pielessä isommassakin kuvassa - siinä toivoni pystyä auttamaan isänmaatani omalta osaltani. Mitä tulee juuri perjantaiseen suurmielenosoitukseen, asian kiteytti erinomaisesti nelivuotiaan Rafael-poikani kerhosetä, jonka kanssa päivä pari sitten asioista juttelin -

”Vielä kun tietäisi osoittaako mieltään hallitusta vai SAK:ta vastaan?”

Presidenttiehdokas Hirvimäen neuvo on osoittaa mieltä sekä nykyhallitusta että SAK:ta vastaan mutta Suomen puolesta - nollasummakakunjakoon perustuva valtaholistipoliitikkojemme luoma nykysysteemi on räjäytettävä! Sitten aina kannattaa myös kysyä missä ovat herrojen Sipilä ja Lyly omat Grand Slamit?

Niinpä niin.

 

***

Lopuksi ote ”presidentti Hirvimäen” puheesta Suomen kansalle, joka menisi jotenkin näin -

”Isänmaamme on nyt suuren mahdollisuuden edessä, jossa voimme lopettaa maatamme sata vuotta koetelleen vastakkainasettelun. Suomi voi ottaa paikkansa maailman edistyksellisimpänä kansanvaltana, demokratian, innovoinnin ja yrittäjyyden pikkujättiläisenä, jossa yksilöä ei koskaan jätetä vaikka reilu kilpailu vallitseekin.

Jokainen suomalainen on kansalaispalkkansa ansainnut! 

Kansanliike Unitas E-liikkeen alun perin ideoima kokonaisvaltainen kansalaispalkkamalli sisältää 800,00 euroa aikuisille ja 400,00 euroa lapsille per kuukausi puhtaana käteen. Se on mahdollistanut hallituksemme, yhteistyössä kanssani, tekemään isoja korjauksia kaikkiin lahonneisiin yhteiskuntamme rakenteisiin. Esimerkiksi:

1) Työehtosopimusten yleissitovuuden (palkat) nyt poistuessa sekä 2) TEL ja 3) työttömyysvakuuttamisen siirtyessä suoraan työntekijälle itselleen, raja työmiesten ja –naisten sekä yrittäjien ja työnantajien välillä häviää. Olemme kaikki jatkossa tavallaan yrittäjiä niin kauan kuin meillä on edellytykset siihen.

Jokainen saa jatkossa itse päättää siitä miten hän haluaa tulevaisuutensa turvata. Kansalaispalkka on silti aina turvana jokaiselle kehdosta hautaan. 4) Voimme valtiontaloudessa keskittyä oleelliseen ja tiedämme koko ajan missä mennään, koska valtio ei jatkossa maksa työttömyyskorvauksia jne. lainkaan. 5) Tätä kaikkea tukee verotuksen raju yksinkertaistaminen.

6) Tasapuolisuuden nimissä, veronmaksajien rahan tuhlaamisen lopettamiseksi ja ennen kaikkea suomalaisen innovoinnin ja kasvuyrittäjyyden vapauttamiseksi hallitus on nyt myös lakkauttanut kaikki yritystuet ml. maataloustuet. Tekesin jne. virkamiehet ovat jatkossa käytössä maamme yrityselämässä jos sinne kelpaavat. Kasvun rahoittaminen tapahtuu jatkossa parhaalla mahdollisella tavalla suoraan suomalaisten ja kansainvälisten yksityisten sijoittajien toimesta sekä maahan nyt syntyvien uusien ekosysteemiyritysten työn hedelmän kautta -

poliitikkojen ja virkamiesten ainut rooli on pysyä pois tieltä!  

Suomi voi jatkossa keskittyä oleelliseen. Markkinatalouden näkymätön käsi hoitaa resurssit jatkossa ylivoimaisen tehokkaasti verrattuna aiempaan. Ammattiyhdistysliike ja työnantajajärjestöt voivat keskittyä jatkossa täysin työelämän pelisääntöjen kehittämiseen. Työntekijät voivat tulla ilman minkäänlaisia kannustinloukkuja mukaan yritysten kehittämiseen tai jos oma intohimo vie niin ”mennä töihin omaan yritykseen”, joka on jatkossa valmiiksi olemassa jokaisella suomalaisella yli 16-vuotiaalla aikuisella.

Kukaan ei koskaan tipu mistään ja aina pääsee takaisin ilman minkään aidan ylikiipeämistä vaikka samana päivänä. Olemme siirtyneet kaverikapitalismista ja korporaatioitten Suomesta ”onnelliseen kapitalismiin” ja suomalaisten Suomeen!

Suomalaiset, olemme matkalla eteenpäin!”

 

***

PS. Ennen kuin kukaan puoluesuomen juoksupojista ja -tytöistä kipaisee edellisen luettuaan omaan puoluetoimistoonsa kertomaan miten maan asiat pitää laittaa kuntoon, muistakaa kertoa terveisiä - 

presidenttiehdokas Hirvimäeltä!

 

***

Napit löytyvät alhaalta!

17.9.2015

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

Unitas kansanliike

E-liike.net

 

***

Presidenttiehdokas Hirvimäki kutsuu sinut mukaan!

  • Suomalaiset ”leipäjonoista Silicon Valleyhin” nyt mennään!
  • Ihmiset tasavallan huipulla teidät on haastettu!
  • ”Principles of Unitarism in Politics” – akateemikot missä olette?
  • Yritysmaailmalle kutsu tulla mukaan perustamaan uusi yhteiskunnallinen start-up!
  • Julkkikset ja taiteilijat – Jari Tervo sinut on taas haastettu!
  • Media, päätoimittajat, kustantajat, lehtikeisarit – hep, hep!
  • Suomalaiset sankarimainostoimistot täällä ollaan!
  • Puoluetoimistot ja puolueaktiivit herätys, pienpuolueet!
  • jne. yhteys allekirjoittaneeseen: petri.hirvimaki(at)E-liike.net

***

kansalaisaloite.fi - Käy tutustumassa uuteen Nato-kansalaisaloitteeseen! Allekirjoittamisen ja some-jakamisen lisäksi jos haluat aktiivisemmin osallistua Nato-asian edistämiseen liity myös Unitaksen sähköpostilistalle!

***

"Unelmoin vahvasta, rohkeasta, avoimesta ja innovatiivisesta isänmaasta Suomi Finland, joka ensin tunnistaa ja sitten yhdessä voittaa painajaisen nimeltään valtaholismi. Tämä ruma kupla, joka vahingoittaa meitä kaikkia, on pian hajoava miljooniksi pieniksi palasiksi. Se ei tarkoita ääntenlaskentaa tai silkkihanskoja kaiken aikaa vaan todellista sisäistä yrittäjyyttä isänmaamme eteen, ja jotain sellaista, mihin ei mikään toinen kansakunta ole koskaan pystynyt.

Nämä päivät tulevat jättämään jälkensä loppuelämäksemme kansakuntamme tulevaisuuteen. Minulla on täysi luottamus ystävieni ja tulevien ystävieni tukeen niin Suomessa kuin muuallakin ja kaikissa puolueissa, Perussuomalaiset mukaanlukien.

"Ihmisessä itsessään ovat pisimmät matkat" kuten Mika Waltari kirjoitti. Taistelemme isänmaamme puolesta loppuun asti niin, että voimme olla ylpeitä itsestämme muitten kansakuntien joukossa Euroopassa ja kaikilla mantereilla. Ihmiskunnan evoluutio ei tunne rajoja. Pelko pois ja tilalle visio, sitoutumista ja toimintaa. Voitto on meidän."

Petri Hirvimäki

(in english see here)

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Palasin siis "minä persoonaan" - eilinen oli niin täpinä juttu että oli pakko häivyttää itsensä siitä ja kirjoittaa se pojalle. Ei sitä joka päivä Hirvimäkikään ole tasavallan presidentin vaaliin lähtenyt mukaan...

huh, huh ;-)

Mutta mitäs mieltä puheesta ja sen asiasisällöstä - se oli ihan lonkalta ja ulkomuistista oman agendan pohjalta?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Rohkeasti vaan kommenttia. Ei se presidenttiehdokas Hirvimäki sen enempää purematta niele kuin ennenkään. Mun mielestä tää blogi ali aika Naseva. Nyt hirsi työmaalla laittamassa mökkiä sateen suojaan. Rauhallista on. Maailman paras paikka ajatella. Jos joku haluaa tulla joskus mukaan niin siitä vaan. 27 km Jyväskylästä suoraan hiljaisuuteen.

Elämä on laiffii!

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Ei mitään isompaa liekkiä keskustelussa. Porukka taitaa ottaa Hirvimäen joskus turhan vakavasti? ;-)

Se mun vahvuus kaiketi on. Osaan olla vähän kaikkea. Tai välillä joskus liiankin paljon

Sitten minusta löytyy jokaisen puolueen miestä hieman. Ihan varmana. Pitänee joskus kirjoitella kun lähtee juttu lentoon

Kyllä se siitä!

Käyttäjän MiaNygrd kuva
Mia Nygård

Hei! Laittamastasi linkityksestä blogini kommenteissa, luin juuri blogisi. Uskon myös yrittämiseen sekä nykyisen byrokratian yksinkertaistamiseen. Näitkö muuten tämän: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1546

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Mia - siinä myös oikein hyvä kansalaisaloite! Jos kiinnostaa niin ole yhteyksissä petri.hirvimaki@e-liike.net perustamme uutta yhteiskunnallista startuppia, jolla kaksi kärpästä (ainakin) yhdellä iskulla.

t. Petri

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset