Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Kaksinaismoralismin maailmanennätySSS!?

  • Kaksinaismoralismin maailmanennätySSS!?

Hyvä tasavallan hallitus, voisitteko itse hoitaa osuutenne siinä, mitä vaaditte muilta, kiitos! Pahempaakin, sillä uskottelette kansalaisille, että teillä olisi joku erityinen positiivinen muutosdraivi päällä maamme talouden ja kasvuyrittäjyyden edellytysten laittamiseksi kuntoon! 

***

Arvostan suuresti blogisti Pertti Lindemanin rohkeutta tuoda omat kokemuksensa suomalaiseen yhteiskunnalliseen keskusteluun. Hän purki taas nasevasti tuntojaan edellisen laman aikana tapahtuneista asioista puheenvuorossaan 13.9.2015 ”Miksi te tuhositte luovuuden ja yrittäjyyden?” -Nuorille minulla on ainut järkevä neuvo, lähtekää maasta niin nopeasti, kuin se on mahdollista, sillä maailmalla teidän taitojanne arvostetaan. Tietotaitojanne, luovuuttanne ja ideoitanne ei varasteta sivistyneissä ja demokraattisissa oikeusvaltioissa.”

Juha Sipilä ja kumppanit - miksi ette tee yhtään mitään maan jälleenrakentamisen aloittamiseksi? Miksi jatkatte yhteiskunnallisen tuotekehityksemme sadan vuoden kukkasta ja kaksinaismoralismia, suomalaista ”kaverisosiaalikapitalismia”, kuten olen itse alkanut sitä kutsua?

”Kommunisti Juha Sipilä” - herra pääministeri, tehkää jotakin!

Ei ole Keskustaa parempi ”kasvuyrittäjyyspuolue” Kokoomuskaan. Kokoomuksen Tuomo Luoma kirjoitti blogissaan ”Herätys” pari päivää sitten ihan asiaa niin kuin silloinkin kun häntä, EK:ta ja Kokoomusta samassa asiassa viimeksi haastoin. Luoman blogin kohdat 1) 2) ja 3) korjausliikkeitä siitä, mitä tovereiden ay-liikkeessä pitää tajuta ja hieman byrokratiasta ja sen sellaisesta - mutta voi, voi miten kaksinaismoralismi ja osatotuuksien kertominen kukkii Kokoomuksenkin suunnalla - ei tullut herätystä ainakaan Hirvimäelle!

***

Mennään aiheeseen liittyen hetkeksi maailmalle -

”Petri Hirvimäki is a visionary and business professional who is executing on his dream to bring entrepreneurs, professionals and investors together into one European interactive marketplace. He has proved his concept through successfully executing numerous BEACHBOOST®, SLOPEBOOST® and CITYBOOST® events in Finland, UK, Spain and California. Petri has the confidence and skills to expand this vision into the EU marketplace. He is exceedingly trustworthy loyal and hard working - and a pleasure to work with." (Mati Otsmaa - Experienced Executive - San Francisco, USA – Mati worked for Steve Jobs, Apple, in beginning of the 80*s)”

***

Kirjoitin 13.2.2015 blogissani Juha Sipilästä ensimmäistä kertaa näin:

”Bisneksiesi julkisrahoituskuvioita sinun ei tarvitse pyydellä anteeksi, Juha Sipilä, maassa maan tavalla valitettavasti… sen sijaan et saa anteeksi sitä, että olet johtavana poliitikkona viime vuosina ollut mukana sekä TEKES:n että Teollisuussijoituksen johtokunnassa – korviini kun ei ole kantautunut vieläkään, että olisit niitä lakkauttamassa, vaan taisi olla esityksesi aivan päinvastoin?”

PK-sektorin suomalainen julkisvetoinen kasvurahoitus Tekeseineen on maailmanluokan poliittista korruptiota!

Kyse on siitä, että markkinatalouden ei anneta toimia Suomessa ja siksi kansantaloutemme menettää suuren osan potentiaalistaan – pullamössö toisille on keskitysleirikomento toisille! Saat valaisua asiaan kun käyt lukemassa vuosi sitten julkaisemani "kohutun" Linkedin blogini: ”Dear Alex – Kill Tekes!” Olen yrittänyt konkretisoida asian merkitystä viime aikoina myös uudella retoriikalla -

”Tekes alas on uusi Nokia!”

Nykysysteemillä Suomeen ei koskaan rakenneta ”uusia Nokioita” koska läpimurtoihin kykenevän luovuuden kriittinen massa on karannut käsistämme viimeistään Internet ajan myötä. Montako minuuttia Steve Jobs olisi antanut Tekesille, entä Tekes Jobsille jos Applen perustaja olisi Suomeen syntynyt? Nykysysteemi ei tarjoa mitään hyvää suomalaisille yrittäjille ja sijoittajille eikä sitä kautta Suomen työmiehille ja naisille -

niin, paitsi niille ”kavereille!”

Suomalainen yrityselämä sinnittelee mitenkuten systeemistä huolimatta - voisimme väärin perustein tehtyjen (kirjoitan tästä pientä pohjoista Suomea pahasti kaunistelevan dilemman perusteista kun vain joudan) taloustilastojen ”sijalta kuusi” loikata sijalle yksi ihan totuudenmukaisissakin tilastoissa! Olemmehan me sentään joissain tilastoissa sijalla yksi jo nyt kuten alkoholismi, masennus, itsemurhat, psyykelääkkeet -

ja oletko kuullut tarinan suomalaisesta metsätyömiehestä, joka oli ”kuudenneksi nopein” Kanadan metsäsavotoilla?

***

Ei ole ”dynaamista”, että nyt joku Sipilän kaltainen kaverikapitalistiyrittäjä ja -sijoittaja on myös tunkeutunut maamme yhteiskunnalliselle huipulle - enneminkin omituista, ettei se ole tapahtunut jo aiemmin. Suomalainen on kehittänyt hyveen siitä, että menestyäkseen pitää osata mennä systeemin kautta - entä miten olisi kaiken luovuuden lähtökohta eli vanhan kyseenalaistaminen? Entä mitä jos koko peli on aivan väärä niin kuin olen itse alkanut asiat 48 vuoden omasta kokemuksestani nähdä?

Räjäyttäkää suomalainen "kaverisosiaalikapitalismi!"

Hyppääminen suomalaisen inhodemokratian nollasummakakunjaon kahdesta vaihtoehdosta välillä toiseen, joskus sekametelisopan kautta, ei ole mitään muuta kuin vanhan systeemin toistoa! Kun katsoo taas tätä hallituksen ja ay-liikkeen välistä kuka, mitä, häh, missä, milloin ja kenen kanssa kädenvääntöä ja hegemoniateatteria, ei voi muuta kuin todeta, että Suomessa on vuonna 2015 ilmeisesti joillakin kaikki oikein hyvin ja varsinaisesti mitään ei ole tarkoituskaan koskaan muuttaa?

Ja onhan kaikessa kohta itsensä Juha Sipilän sinetti!

***

Eteläranta ja SSS-hallituksemme maalailevat maailmanloppuja siitä, jos ei päästä eteenpäin jossain 5 % tuottavuusloikka -näpertelyissä. Minä, presidenttiehdokas Hirvimäki, jolle oma isänmaa ei salli nykyisellään juuri marjanpoimintaa kummoisempaa, pelkään myös pahinta - mutta se on hieman toisenlainen pahin se.

Työmarkkinateatterin ja hallituksen yhteisessä loppunäytöksessä puristetaan kohta taas yön pimeydessä viime minuuteilla ulos ”yhteinen sopimus”. Sitten salamavalojen räiskeen päälle kerrotaan itseä huonosti vähätteleviä sankaritarinoita siitä, miten väsymättä paiskittiin hommia isänmaamme eteen: "Menkää ihmiset vain rauhassa nukkumaan -

olemme juuri pelastaneet Suomen!”

 

***

Napit ja koordinaatit löytyvät alhaalta!

21.9.2015

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

Unitas kansanliike

E-liike.net

 

***

Presidenttiehdokas Hirvimäki kutsuu sinut mukaan!

  • Suomalaiset ”leipäjonoista Silicon Valleyhin” nyt mennään!
  • Ihmiset tasavallan huipulla teidät on haastettu!
  • ”Principles of Unitarism in Politics” – akateemikot missä olette?
  • Yritysmaailmalle kutsu tulla mukaan perustamaan uusi yhteiskunnallinen start-up!
  • Julkkikset ja taiteilijat – Jari Tervo sinut on taas haastettu!
  • Media, päätoimittajat, kustantajat, lehtikeisarit – hep, hep!
  • Suomalaiset sankarimainostoimistot täällä ollaan!
  • Puoluetoimistot ja puolueaktiivit herätys, pienpuolueet!
  • jne. yhteys allekirjoittaneeseen: petri.hirvimaki(at)E-liike.net

***

kansalaisaloite.fi - Käy tutustumassa uuteen Nato-kansalaisaloitteeseen! Allekirjoittamisen ja some-jakamisen lisäksi jos haluat aktiivisemmin osallistua Nato-asian edistämiseen liity myös Unitaksen sähköpostilistalle!

***

"Unelmoin vahvasta, rohkeasta, avoimesta ja innovatiivisesta isänmaasta Suomi Finland, joka ensin tunnistaa ja sitten yhdessä voittaa painajaisen nimeltään valtaholismi. Tämä ruma kupla, joka vahingoittaa meitä kaikkia, on pian hajoava miljooniksi pieniksi palasiksi. Se ei tarkoita ääntenlaskentaa tai silkkihanskoja kaiken aikaa vaan todellista sisäistä yrittäjyyttä isänmaamme eteen, ja jotain sellaista, mihin ei mikään toinen kansakunta ole koskaan pystynyt.

Nämä päivät tulevat jättämään jälkensä loppuelämäksemme kansakuntamme tulevaisuuteen. Minulla on täysi luottamus ystävieni ja tulevien ystävieni tukeen niin Suomessa kuin muuallakin ja kaikissa puolueissa, Perussuomalaiset mukaanlukien.

"Ihmisessä itsessään ovat pisimmät matkat" kuten Mika Waltari kirjoitti. Taistelemme isänmaamme puolesta loppuun asti niin, että voimme olla ylpeitä itsestämme muitten kansakuntien joukossa Euroopassa ja kaikilla mantereilla. Ihmiskunnan evoluutio ei tunne rajoja. Pelko pois ja tilalle visio, sitoutumista ja toimintaa. Voitto on meidän."

Petri Hirvimäki

(in english see here)

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Jollakin teinipalstalla lehdessä muistan kun nuoruudessani oli aina lopussa "Foto olis kiva" heitto - foto taisi olla aika kiva nyt, vai..?

Käyttäjän jormanordlin kuva
Jorma Nordlin

Rahalla saa ja Ferrarilla pääsee. Sipilä käyttää nyt omistajan valtaa maan hallituksessa. Osti hyvään hintaan itselleen konkurssikypsän puolueen ja nimitti bisneskaverinsa ministeriksi.

Raha ja omistajuus puhuu, mutta, mutta odotetaas vähän aikaa ja katsotaan kuin käy. Tämän näköisen hallituksen on hypättävä todella korkealle menestyäkseen seuraavissa vaaleissa. On nostettava Suomi menestykseen, sen verran epämääräistä porukkaa istuu hallituksessa, jolloin näyttöjen vaatimus on paljon normaalia kovempi.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Jorma avauksesta - toi on hyvä: "Osti hyvään hintaan itselleen konkurssikypsän puolueen ja nimitti bisneskaverinsa ministeriksi."

Noin se minäkin olen ajatellut suurin piirtein. Maassa maan tavalla... hmmm. olisikohan siinä mitään kehitettävää?

Poliitikkojen pitäisi vaan tajuta pysyä h*****n kaukana etenkin bisneksestä. Kun juuri Sipilä sotkee joka paikkaan niin se on lähinnä surkuhupaisaa -

kertoo siitä että Sipilä on kenties ihan pihalla myös oikeasti?

HERÄTYS!

***

On se tyhmyyttä tai härskityttä niin maa ei makaa hyvin jatkossa jos mikään ei muutu. Sinun persutaustan tietäen nostan kyllä hattua - olen monesti leikitellyt ajatuksella että kävisi melkoinen ovien pauke jos "Unitas E-liike" päättäisi lähteä joskus puoluemarkkinoille...

kyllä on persua mun ajattelussa myös... hybridillä pääsee parhaiten ja kun on vielä ihan oma linja niin siitäkin pisteet vielä tulee ajallaan - luin oamstasi tuosta Lapuan liikkeestä ja se on hyvä vaan että kohta on äärilaidat naisitettu ja miehitetty muutoksen oikeaan kannalta vaikka ei muilutuksesta pitäisikään...

Ihmiset pääsevät rakentamaan erilaisia skenaarioita.

Miten on Jorma;-)

***

Ai niin mutta onhan meillä sentään presidenttiehdokas;-)

Käyttäjän jormanordlin kuva
Jorma Nordlin

Tekesit sun mut ovat vitsi jo sinänsä tsiljooninen tukisysteemeineen. Aika kätevästi on maassa tehty kavereille rahanjako-organisaatio, joka jakaa avustusta menestyville yrityksille. :-D

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Tekes on hankala aihe vastustaa kun se on niin helppo myydä massoille "hyvänä" juttuna.

MUTTA pääargumentti voisi olal vaikka se että joku voi selittää miten virkamies osaa rahan laittaa oikeaan paikkaan vs. sijoittaja omaa rahaa laittaessaan.

Yksikään talous Nobelisti ei todellakaan pitäisi Tekes:iä hyvänä jutttuna jos ei satu olemaan hallituksen tilaustyö!

JA

Tekes vielä 20 vuotta sitten oli AIVAN TOINEN asia kuin vuonna 2015.

Tekes on se kannettu vesi kaivossa ja ongelma itsessään, joka estää yksityistä markkinaa kehittymästä. Minä se tiedän jos kuka tässä maassa.

No more Tekes!

http://ambrosia.pro

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Jaahas, huomenta Suomi. Ei tullut keskustelua kovin paljoa tästä. Joku viisas kirjoitti siitä että jos tekee liian asiantuntevan blogin siinä käy välillä näin

Tiedä häntä. Pk-kasvurahoitus ei ole kovin mediaseksikäs aihe verrattuna Natoon pakolaisiin Immosiin jne. Kuitenkin jotta asioita saa muutettua NYKY SYSTEEMISSÄ niin tärkeät asiat pitää saada suuren yleisön aihealueisiin!!!

Valtaholisti Suomi tekee nykyisin asioita vain suhteessa poliittiseen tarkoituksenmukaisuuteen

Mutta - "Tekes alas on uusi Nokia!" em. huolimatta.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Ja vielä - ei ole mitään syytä muuttaa suhtautumista minuun vaikka ilmoittaudun presidenttikisaan..

Asia on täysin luonnollinen tulema siitä mitä on tapahtunut ja mitä olen tehnyt viimeisen neljän vuoden aikana.

Taskussa on todella merkittäviä asioita jotka auttavat eteenpäin. Kaikilla rintamilla. Akateeminen juttu, uudenlainen media strategia start up aiheeseen liittyen.

Tarkoitus on
muuttaa Suomea! Presidentti ei ole se tarkoitus todellakaan mutta olisin tietysti valmis kaikkeen.

Olen näyttöni antanut kyvystä ajatella yhteiskunnallisesti uudella tavalla

Anna sinä välillä omasi - kaikki apu ja tuki on iso juttu vielä nyt. Kyllä tämä tästä;-)

t. Petri

Toni Tamminen

Arvoisa Presidentti, naseva blogisti Pertti Lindeman purki jälleen lähinnä 24 vuoden takaisia traumojaan. On varmasti lähes totta, että Lapinkullan konsepti varastettiin ja vietiin häneltä viekkaudella ja vääryydellä, mutta mitä olisi tehnyt Steve Jobs tuossa tilanteessa - noussut nopeasti kanveesista ja luonut jotain uutta ja mullistavaa, koska se kaikki oli vain Jobsin päässä, ei muiden varastettavissa!!

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Toni kiitos - olen elämässäni oppinut sen, että jos jollain riittää tunteenpaloa sanoa asiaansa noin vahvasti kuin Pertti sen tekee, niin mies ei voi silloin muuta kuin olla tosissaan.

Myöskin mikä seikkailu hänellä on elämässään ollut. Toivon sydämestäni että kaikki vaikeudet olisivat jättäneet Pertille voimia vielä lähteä "barrikaadeille", koska juuri tuota energiaa tarvitaan.

SIIS - tarvitaan visio ja tarvitaan toimijat. Sitten kivi alkaa pyöriä eikä sitä pysäytä mikään. Unitas E-liikkeen visio on sellainen, että se on kuin tehty ihmisille joilla on kokemuksia kuten Pertillä ja minulla... entreprenööreille ja intraprenööreille, jotka menevät asiat edellä eikä politiikka edellä.

Voisithan sinäkin olla sellainen, en tiedä?

Jos et niin voi silti antaa tukeaan muutokseen. Jokainen meistä suomisysteemissä hukkaa potentiaaliaan oikeissa asiossa. Toistemme kimpussa sata vuotta ollaan kyllä oltu...

Tarvitaan se viimeinen suuri "kansanousu" ja #hyvävaööankumous vielä... itsestään mikään ei tule se on varma.

***

Olen alkanut viime aikoina kovasti miettiä sitä, että yrittäjä suomessa on konkurssin jälkeen luuseri loppuelämänsä toisten silmissä. Pam, ymmärsin syyn uudessa valossa joku aika sitten. Juuri kun meillä on niin paljon tuota väärää sekaantumista bisnekseen (myös Katinkullan tapauksessa valto teki sen likaisen työn tulemalla väärin väliin) julkisenpuolen toimesta se tarkoittaa, että kaikki konkurssit on kirjoissa ja kansisssa.

Virkamies tekee päätöksiään "faktoilla" - konkurssi on fakta.

Virkamies ei tiedä mitä on intuitio.

Virkamiehella on (veronmaksajilta varastetut) resurssit ja se tappaa yksityiset sijoittajat ja heidän oman intuitionsa tahokkaasti. Tekesit vie ja bisnesenkelit vikisee...

Siunattu se ala jossa ei ole Tekes, Ely, Teollisuussijoitus jne jne hääräämässä mutta sielläkin 90% tapauksista pitää Suomessa tuntea poliitikot ja oikeat "kaverit" jotta saa kaavat läpi jne jne. Politiikka tunkee aivan kaikkialle.

Suomi on innovoinnissa köyhä maa siihen nähden mikä on meidän potentiaali - stressi on kova ja herkkyys jne ei ole suomalaisen mielentila. Insinööri, virkamies ja kamreeri suomalainen on - noita kaikkia tarvitaan(!) mutta tuo ajattelu yksistään ei riitä vuonna 2015 enää mihinkään!

***

Kun Hirvimäki on pressa niin asiat on toisin! ;-)

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset