Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Liberaalimafia - vai rimmaisiko ”Liberaaligestapo” paremmin?

  • Liberaalimafia - vai rimmaisiko ”Liberaaligestapo” paremmin?

Viikonlopun ratoksi alla kaksi chattiäni ”Liberaalimafia” nimisen suositun yhteiskunnallisen Facebook-ryhmän valvojiin kuuluvan henkilön kanssa - molemmissa aiheena saamani bannaus. 

Ensin lyhyt alustus aiheeseen.

Olen lähettänyt puheenvuorojani ryhmän etusivulle lyhyen saatetekstin kera esimerkiksi seuraavasti liittyen blogiini 24.9.2015 ”Joukkoinnovoimalla” uusi ratkaisu pakolaiskriisiin?” "Mitä jos lähestymme yhdessä Eurooppaa ravisuttavaa pakolaiskriisiä käyttämällä hyväksi ”crowdsourcing” eli ”joukkoistaminen” menetelmää? Heitän alla lyhyesti idean, joka minulle on tullut mieleen ongelmaa pohtiessani. Kehitetään ja koetellaan esittämääni ideaa porukalla ja katsotaan mitä tapahtuu!" (Lue loput linkin takaa...)”

Liberaalimafian kautta on tullut paljon puheenvuorojeni lukijoita. Ryhmän jäsenet ovat myös itse jakaneet puheenvuorojani Facebookissa. Avaan perjantaina saamani bannauksen todellisia motiiveja oheisten viestiketjujen jälkeen.

 

***

24. heinäkuuta 2015 15:20 <admin> Juteltiin tässä Mafian adminien kanssa, ja päätettiin antaa kuukauden jäähy. Kun adminit suorasanaisesti ohjaavat toimimaan tietyllä tavalla ja viittaavat ryhmän sääntöihin, se pitäisi uskoa. Tervetuloa takaisin, aikaisintaan 25.8.

24. heinäkuuta 2015 18:33 <Petri Hirvimäki> Kiitos. Oli puhe etten postaa Natosta viikkoon. Tuo ei ollut Nato-postaus. että silleen.

 

***

25. syyskuuta 2015 14:22 <admin> Sikailit nyt irrelevantilla click-baitillasi kolmatta kertaa kiellon päälle Liberaalimafiassa. Tästä seuraa reilun kolmen kuukauden jäähy. Olet tervetullut Mafiaan 1.2.2016. Jos haluat takaisin, sinun pitää kysyä pääsyä joltakulta adminilta, koska langetimme lisäksi sinulle bannin. Älä koettele adminia. Admin voi ärsyyntyä.

<Petri Hirvimäki> Siis hetkinen . noi jututhan on liberalismia edistäviä??? Mitä ihmettä..?

<admin> Admin-porukan yhteisestä mielipiteestä ne eivät ole sitä. Ja tuo "lisää linkin takana"-click-bait oli erityisesti kiellettyä. Älä koettele adminia. Admin voi ärsyyntyä.

<Petri Hirvimäki> Enhän minä tuollaista voi tietää että "lisää linkin takana" jotenkin ärsyttää - olen tehnyt aika pitkään asiakaspalveluhommia elämässäni ja ajattelen sen siten. Serkkupoika ei muistaakseni edes tajunnut muuten klikata kun kyselin siltä jotain vaalijuttua joskus talvella. CAMOON!

<admin> Sinua on jo varoitettu tuostakin. Itsekin olen. Olet tervetullut takaisin Mafiaan 2.1.2016. Jos tulet takaisin, moista click-baittia katsotaan vieläkin vähemmän suopeasti.

<Petri Hirvimäki> Siis ei tässä mitään baitteja tahallaan ole tehty - nyt vasta tiedän mikä sellainen Click - bait on. Kaiketi jos ei ole relevanssia liberalismiin...? On ollut. Tämä touhu ei kyllä ole sitä. Porukka osallistuu ja keskustelee mm. eilen oikein hyvin...?

<admin> Kyllä se on click-baittia kun joka kerta laitat perään että tulkaas kattomaan toisaalle. Ja sinua on tosiaan varoitettu tuosta. Adminit ovat päätöksensä tehneet. 2.1.2016..

<Petri Hirvimäki> Sori kun en ole juuri tuota tajunnut. On muuten AINOA ryhmä, jossa joku on puuttunut tähän..!

<Petri Hirvimäki> Miten tällainen edistää liberalismia...?

<admin> Siten että maan ainoasta isommasta liberaaliryhmästä ei voida tehdä tuon säännön takia kenenkään omaa mainoskanavaa.

<Petri Hirvimäki> Kuten sanoin en todellakaan ole ymmärtänyt, että kehoitus klikata blogiin on mainostamista...

<admin> Usko pois, noita sääntöjä on mietitty aika pitkään ja monelta kantilta. Ne ovat sellaiset kuin ovat, siksi että ne toimivat. Ja siksi niitä tai meitä admineja niiden valvojina ei tule koetella helposti.

<Petri Hirvimäki> Itselleni se on ollut asiakaspalvelua... mutta kai on monia mielipiteitä maailmassa.

<admin> Sinulle on sanottu siitä jo suoraan. Minä muistan sanoneeni itse.

<Petri Hirvimäki> Selvä ei kehotusta klikata mitään - (ellei dementia tee tepposta...) onkos sillä hyvä?

<admin> 2.1.2016. Pyydä bannin nostoa jo etukäteen joltakulta adminilta.

<Petri Hirvimäki> En kovin paljoa ymmärrä tästä hommasta... sen ymmärrän että kesällä saattoi olla muutama blogi, joissa ei ollut sitä relevanssia aina jonkun mielestä 100%... noissa on mitä nyt postaan. BTW. en postaa kaikkia blogejani jokaiseen ryhmään muutenkaan. Kyllä valikoin. Kaiketi minullakin voi olla erilainen ymmärrys kuin jollain toisella... olisiko liberalismia sekin?

<admin> Me emme katso sitä mitä teet Mafian ulkopuolella, emmekä me välitä siitä mitä tai kuka sinä olet. Admineille on olennaista vain se mitä teet ryhmässä. Eikä ryhmän hallinnalla sitten ole mitään tekemistä liberalismin kanssa, vaikka ryhmässä tuleekin puhua vain siitä. Me adminit ollaan juntta joka ylläpitää sääntöjä.

<admin> Sinä rikoit sääntöjä toistuvasti, joten sinulle tuli jäähy. Tämä ei ole mikään neuvottelu tai demokratia, vaan joudut nyt vain kärsimään rangaistuksesi. 2.1.2016.

<Petri Hirvimäki> katkesi

<Petri Hirvimäki> Siis näissä on se relevanssi taatusti!

<admin> Älä viitsi nillittää. Tule takaisin ensi vuoden alussa.

<Petri Hirvimäki> No en nillitä. Älä sinäkään erehdy luulemaan ettenkö tiedä, mitä todelliset syyt mun tapauksessa on..? Älä vaan erehdy. Olen nähnyt tarpeeksi. Jännä miten hyvin admin tukee kaltaistani ihmistä - ei mitenkään, vaan yrittää löytämällä löytää syyn päästä tönäisemään. Kiitos XXX, kiitos suomalainen kateusmentaliteetti. ps. ei kannata olla kateellinen tässä tapauksessa yhtään mitenkään.

 

***

Aika kylmää kyytiä presidenttiehdokas Hirvimäelle joka sentään oli mielipiteiltään yksi maamme liberaaleimmista eduskuntavaaliehdokkaista ryhmässä, jonka pitäisi edistää liberalismia!

Kaiken lisäksi olen ilmeisesti ainut rehellinen liberaali ihminen koko Suomessa kun (sitoutumattomana Piraattina) vaalikoneisiin vastailin ja kun en siis Liberaalimafian Facebook ryhmän valvojien mielestä edes tiedä mitä liberalismi on.

Tälläista poliisimeininkiä ei ole koskaan tullut vastaan yhdessäkään ryhmässä. Päälle päsmääminen minua kohtaa alkoi adminien toimesta siinä vaiheessa kun aloin kunnolla saada suosiota Usarin blogistina. Käytännössä se tarkoitti, että joka kerta oli joku admin heittämässä seuraavan idioottikysymyksen keskustelun pilaajaksi heti alkuun:

”Missä tässä on libisrelevanssi?”

***

Itse en anna kenellekään toiselle ohjeita siitä, mitä on liberalismi. Mitä tulee vaikkapa Natoon olen ehdottomasti sillä kannalla, että se liittyy oleellisesti liberalismiin, koska vain maa, jossa ei tarvitse pelätä voi olla liberaali maa. Suomettuminen ei ole liberalismia.

Menkääpä Punaiselle torille harjoittamaan liberalismia Liberaalimafian gestapo-osasto!

Ainakin puolet porukasta oli aivan samaa mieltä kuin itsekin mitä tulee juuri Natoon liberalismin kannalta. Keskustelu oli vilkasta. Oma liberalismini lähtee aina yksilön oikeudesta ajatella omalla tavallaan. Mitä tulee ”Liberaalimafiaan” yritin myös esittää, että mikä on ongelma jos porukka keskustelee ja pakko ei ole kenenkään osallistua, aika liberaalia siis... Liberaalimafiassa on jäseninä on paljon myös ihmisiä, jotka tukevat minua ja arvostavat kokemustani ja sitä ”hulluutta”, mikä on saanut minut tekemään isoja asioita viime aikoina -

kiitos heille ja jatketaan harjoituksia!

***

Liberaalimafian administerit, ennen kuin seuraavan kerran rakennatte väärää yhteisöllisyyttä yksilöä vastaan tai jauhatte paskaa presidenttiehdokas Hirvimäestä tai kenestäkään kokouksessanne Helsingissä - tutustukaapa luomiini käsitteisiin tai vanhojen uusiin määrityksiin kuten: yksilö, latistus, sisäinen pakkopaita, systeemi, valtaholisti, valtaholismi, "pikku stalinit ja stalinittaret", inhodemokratia, väärä kollektiivi!

Tosiasiallinen syy miksi minun ei anneta keskustella ihmisten kanssa Liberaalimafian Facebook-ryhmässä on, että sen eräät keskeiset pelurit eivät halua Hirvimäkeä sinne oman valtapelinsä takia -

olen uhka ryhmän valtaholisteille!?

***

Mikäli olen oikein ymmärtänyt Piraattipuolue on lähellä Liberaalimafiaa? Sama, mitä olen kirjoittanut ”omituisesta isänmaallisuudesta” kytköksineen IPU puolueen suuntaan sanon nyt Piraateille ”omituisesta liberalismista” jos ilmeinen kytkentä Liberaalimafian ”väärään kollektiiviin” on olemassa niin kuin arvelen? Olen rehellinen sanomisissani myös isoihin valtapuolueisiin päin, haastan tarvittaessa, sen tietää jokainen. 

Paitsi, että Piraattipuolueessa kannattaa tietenkin miettiä mitä on liberalismi, myös sitä miltä sen toteuttaminen näyttää ja tuntuu ulospäin ja ryhtyä tarvittaessa korjaaviin toimenpiteisiin -

”Liberaaligestapo” ei näytä eikä tunnu hyvältä!

 

***

Napit ja koordinaatit löytyvät alhaalta!

26.9.2015

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

Unitas kansanliike

E-liike.net

 

***

Presidenttiehdokas Hirvimäki kutsuu sinut mukaan!

  • Suomalaiset ”leipäjonoista Silicon Valleyhin” nyt mennään!
  • Ihmiset tasavallan huipulla teidät on haastettu!
  • ”Principles of Unitarism in Politics” – akateemikot missä olette?
  • Yritysmaailmalle kutsu tulla mukaan perustamaan uusi yhteiskunnallinen start-up!
  • Julkkikset ja taiteilijat – Jari Tervo sinut on taas haastettu!
  • Media, päätoimittajat, kustantajat, lehtikeisarit – hep, hep!
  • Suomalaiset sankarimainostoimistot täällä ollaan!
  • Puoluetoimistot ja puolueaktiivit herätys, pienpuolueet!
  • jne. yhteys allekirjoittaneeseen: petri.hirvimaki(at)E-liike.net

***

kansalaisaloite.fi - Käy tutustumassa uuteen Nato-kansalaisaloitteeseen! Allekirjoittamisen ja some-jakamisen lisäksi jos haluat aktiivisemmin osallistua Nato-asian edistämiseen liity myös Unitaksen sähköpostilistalle!

***

"Unelmoin vahvasta, rohkeasta, avoimesta ja innovatiivisesta isänmaasta Suomi Finland, joka ensin tunnistaa ja sitten yhdessä voittaa painajaisen nimeltään valtaholismi. Tämä ruma kupla, joka vahingoittaa meitä kaikkia, on pian hajoava miljooniksi pieniksi palasiksi. Se ei tarkoita ääntenlaskentaa tai silkkihanskoja kaiken aikaa vaan todellista sisäistä yrittäjyyttä isänmaamme eteen, ja jotain sellaista, mihin ei mikään toinen kansakunta ole koskaan pystynyt.

Nämä päivät tulevat jättämään jälkensä loppuelämäksemme kansakuntamme tulevaisuuteen. Minulla on täysi luottamus ystävieni ja tulevien ystävieni tukeen niin Suomessa kuin muuallakin ja kaikissa puolueissa, Perussuomalaiset mukaanlukien.

"Ihmisessä itsessään ovat pisimmät matkat" kuten Mika Waltari kirjoitti. Taistelemme isänmaamme puolesta loppuun asti niin, että voimme olla ylpeitä itsestämme muitten kansakuntien joukossa Euroopassa ja kaikilla mantereilla. Ihmiskunnan evoluutio ei tunne rajoja. Pelko pois ja tilalle visio, sitoutumista ja toimintaa. Voitto on meidän."

Petri Hirvimäki

(in english see here)

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (18 kommenttia)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

EDIT 27.11.2015 - tämän keskustelun keihäänkärki menee jo täällä

http://petrihirvimki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2073...

Käyttäjän teresammallahti kuva
Tere Sammallahti

Minä olen kysynyt useita kertoja spämmiviestiesi takia, että "missä libirelevanssi?". Sitä ovat kyselleet myös monet muut, joille kryptiset ja lähes megalomaaniset kirjoituksesi eivät tahdo aueta. Et useita kertoja toistuneista kysymyksistä ja sinulle annetuista selityksistä huolimatta edes osaa kirjoittaa kyseistä kysymystä oikein, se ei ole "libis".

Variaatioita samasta kysymyksestä näytetään esittävän muillakin FB-foorumeilla, joihin kirjoituksiasi spämmäät.

Ja kun sinulle monta kertaa asiasta sanotaan, niin et suostu uskomaan, vaan käyt väittämään kyseisen foorumin säännöt kirjoittaneille pitkän linjan konkareille, että itse asiassa he ovatkin väärässä ja juuri sinä, yksi uusimmista tulokkaista, oikeassa.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Mitenkäs se meni... se älähtää johon kalikka kalahtaa.

Olet muuten aika osaava kaveri kun väännät heti jotain kollektiivi skeidaa ja että tälläistä se on joka paikassa shaissea.

Kyllä - on osalla ihmisistä suuria vaikeuksia osata suhtautua siihen että uskallan tehdä ja haastaa itseäni ja Suomea... saan riittävästi kaikkea kuraa päälleni ja tuskin liikaa kannustusta - ehkä sitäkin tarvittaisiin.

En vaadi admineita tietenkään kannustamaan mutta kohtuutta. Ja hiukan ymmärrystä.

***

Tulee mieleen eräs joka Nato keskusteluun ja sen relevanssista osallistui. Jännä että porukkka ei tajua että JUURI LIBERALISMIIN kuuluu että on erilaisia mielipiteitä asioista!

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Siitä Nato keskustelusta... varmaankin 50/50 jakaantui.

Eräät huomasivat tilaisuutensa tulleen.

Kumma sitten vaan että se toinen 50% ei ole yhtään mitään. Jos liberalismista puhutaan niin eikös siinä 0,5% mielipide pitäisi olla ihan mielipide.

Yksilö ei paina yhtään mitään tuossa kollektiivissa - todellista liberalismia!

Käyttäjän teresammallahti kuva
Tere Sammallahti

Se, että otan kantaa asiaan, joka koskee kuluttamaani foorumia, ei tietenkään tarkoita, että kritiikkisi olisi mitenkään perusteltua.

En sanonut, että joka paikassa, sanoin että muuallakin. Osalla ihmisistä on vaikeuksia suhtautua omituisiin kirjoituksiisi ja jatkuvaan itsesi jalustalle nostamiseen. Tekstisi eivät aloituksineen kuuluneet kyseiselle foorumille, koita jo hyväksyä se. Toivoisin, että ottaisit saamastasi kritiikistä välillä myös opiksesi, silloin ei tarvitsisi valitella banneja täällä.

Minä en usko, että ymmärrät mitä liberalismi tarkoittaa etkä selkeästikään ymmärtänyt miten sen tulisi konkretisoitua Liberaalimafian keskustelunaloituksissa.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #6

"Tekstisi eivät aloituksineen kuuluneet kyseiselle foorumille, koita jo hyväksyä se. Toivoisin, että ottaisit saamastasi kritiikistä välillä myös opiksesi, silloin ei tarvitsisi valitella banneja täällä."

***

Herranen aika - osan mielestä ne todellakin kuuluu sinne!

Opiksesi - en varmana ota!!! Suomi on täynnä opikseen ottajia jotka hautovat itsemurhaa ja syövöt psyykelääkkeitä ja hakkaavat lähimmäisiään.

En ota Tere, en ota.

***

Jos joku ei tajua että tässä voidaan joskus tarvita pientä itsensä amerikkalaistyylistä tsemppausta niin ei tajua. Muualla maailmassahan ajatellaan myös niin että jos ei usko omaansa niin miksi asiakaskaan uskoisi.

Politiikka etenkin on sairasta suomessa.

Politiikan säännöt.

***

En ala pelaamaan vanhoilla säännöillä,

Luomme omat sääntömme me jotka sydämestämme haluamme MUUTOSTA ja joille valta ei ole mikään juttu. Vaan visio ja maan muuttaminen.

***

Onko sinulla Tere koskaan ollut kovaa elämässäsi, oikeasti?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Miksi jokainen juttu pitäisi jokaiselle aueta?

Eikö voisi kunnioittaa niitä joille ne aukeaa ja olla vaatimatta ketään roviolle jos itselle ei aukea.

Eihän se "kryptisyys" siellä hyppää silmille yhtään mitenkään vaan vasta blogissa jos jotain sellaista edes on.

Ihme touhua!!!

Käyttäjän teresammallahti kuva
Tere Sammallahti

Ihme touhua on, ettei aikuinen ihminen kykene ymmärtämään mitä hänelle yritetään kymmenien viestien ja selitysten kautta sanoa. Et sinä ole mikään uhri tässä hommassa, vaan kaikki he, joiden feedi täyttyi omituisista click-bait-blogauksistasi, joissa ei ole mitään päätä eikä häntää.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #7

"Kaikki he, joiden feedi täyttyi omituisista click-bait-blogauksistasi, joissa ei ole mitään päätä eikä häntää."

VOISITKO LOPETTAA ASIOITTEN VÄÄRISTELYN!

Miten voi koko maailma kärsiä jos laitan linkin Facessa tusinaan ryhmään?

HEH!

***

Sinä puhut että menee kirjain väärin minulla, minä autan että ei tarvitse klikata.

Melkoinen poliitikko olet ja hyvin osaat kollektiivista ruoskaa käyttää ihan sillä tyylillä millä sitä yleensä käytellään...

"Totuuksia kun adminit porukalla..."

***

Tiesitkö muuten että 75 vuotta sitten "adminit Saksassa", siis tavalliset perheen isät" neuvoivat juutalaisille mihin jonoon piti mennä.

Se oli kollektiivin mielestä tosi tärkeä juttu!

"Väärä kollektiivi" pystyy mihin vaan ja sen rakentuminen tapahtuu monesti huomaamatta. Suomalainen on pihalla eikä luota itseensä.

Steve Jobs ja Henry Ford olivat eri mieltä kuin sata miljoonaa amerikkalaista.

Olisiko heidän pitänyt mennä kollektiivin mukana?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #7

Laitan sinulle tämän myös vastauksena, Tere, jos tavoittaa paremmin - tervetuloa puhumaan itse asiasta eli "Liberaalimafian" Facebook admin touhusta.

Vai aletaanko puhua Tere Sammallahdesta?

***

Pienet copypastet väliin Facebookista, jotta pysytään itse asiassa -

"Joo lähdin itse kanssa pois "liberaalimafian " ryhmästä jo aikoja sitten kun huomasin ettei niiden hommalla ole paljoa tekemistä vapausaatteen ja liberalismin edistämisen kanssa. Adminit voi tosiaan tehdä ryhmän säännöillä mitä niitä huvittaa mutta ne porukat jotka siellä menee vaan lauman mukana, ne ainoastaan huolestuttaa. Yhdessä lynkataan netissä helposti ihmisiä mutta koskaan ei ryhmävoimaa käytetä yksilöiden puolistamiseen, joku ihmeen psykologinen logiikka siinäkin..."

Käyttäjän JukkaLaulajainen kuva
Jukka Laulajainen

Tapasi jaella noita linkkejä blogiisi mm. Kommenteissa on kieltämättä ärsyttävä.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Jukka - kerro vaan jos se onkin Hirvimäki joka ärsyttää eikä ne linkit

Minua ei linkit haittaa kunhan ne aina liittyy aiheeseen.

en koskaan laita linkkiä blogiin joka toisesta aiheesta

Sano vaan suoraan en loukkaannu!

;-)

Käyttäjän JukkaLaulajainen kuva
Jukka Laulajainen

somessa kovin herkästi mennään henkilöön, itse en tähän lähde vaan pyrin pysymään asiassa. En voi sinua ärsyttäväksi sanoa kun en sinua tunne.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #14

Kiitos Jukka - linkeistä ei kannata kenenkään ärsyyntyä - sen nimi on Internet. Kyllä niitä muutkin laittaa.

Huomaatko muuten että en ole laittanut ensimäistäkään linkkiä minnekään joistain viimeisistä blogeistani.

Siis aina on asia yhteys.

Asiakaspalvelua ja linkkihän ei aukea jos sitä ei avaa.

Jotenkin hieman absurdi asia tämä linkkihysteria.

***

Hyvin helpolla ajattelee että silloin tarkoitetaan persoonaa. Mitenkähän yksi ex kansanedustaja sai päähänsä linkit kun halusi keskustelun pois blogistaan... minulla oli erittäin suosittuja Immosblogeja useita aivan luetuimpia. En hyväksynyt sitä touhua. Toisaalta enantanut pisteitä "vasemmistoliiton kampanjalle" nuori naisihminen lätkäisee jutun ja häipyy paikalta...

Summa summarum Suomi on käymistilassa ja muutoskin on siinä mielesssä mahdollista.

***

Ei ne linkit vaan niitten takuset!

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kunpa tietäisit miten epätoivo auttaa eteenpäin. Siinä että maassa kyky innovoida ei ole mittään verrattuna siihen että tuntee oikeat kaverit ja Tekesin virkamiehet.

Suomi menettää valtavasti potentiaalistaan joka ikinen sekunti!

Minä teen sen muutoksen niitten kanssa jatka alkavat huomata että juuri noin se on.

Siinä tavoitteessa ja näillä portinvartijoitten määr i l l ä ei parit linkit voi kovin suuri häpeä olla

Voisitko auttaa?

Käyttäjän jhuopainen kuva
Juhani Huopainen

Voi herranjumala. Meillä on tässä mies, joka on vakuuttunut omien tekstiensä relevanssista ja tuputtaa niitä joka paikkaan. Kerran kävin katsomassa ja mielestäni off-topic, epäkiinnostavaa jorinaa. Sen jälkeen huomasin saman toistuvan muuallakin. Kun hän päräytti sitten viestinsä blogiini, niin yksinkertaisesti poistin sen viestin.

Asiakaslähtöisyyttään kehuvan luulisi ymmärtävän, että tuotteessa on jotain vikaa, tai lähestymistapa on väärä, jos siitä valitetaan. Epäilen, että ymmärryksessä on siis vikaa.

Vinkkinä: hyvää ei pidä tyrkyttää, ja word-of-mouth ja viraalisuus ovat ainoat kosher-konstit. Kukaan ei pidä siitä, että joku siipeilee toisten näkyvyydellä. Sama kuin liimaisi Sauli Niinstön otsaan lapun, jossa on oma nimi, ja loukkaantuisi, jos Sauli repii sen pois.

Anteeksi kolmas persoona tekstissä, se teki ylläolevan kirjoittamisen helpommaksi - ja toivottavasti myös lukemisenkin. Asia on vaikea, mutta silloin se pitää sanoa suoraan.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Juhani - kiitos.

Olen huomannut että dissaus on samalla kaavalla aina - väitetään jotain asiaa yleiseksi totuudeksi. Todella suomalaista vuoden 2015 suomessa!

Sitä peliä tässä yritetään juuri muuttaa.

Koko peli on väärä ja siinä pelissä juhlivat ne jotka osaavat näitä "totuuksia" ja yksilön mitätöintiä kaikkein parhaiten. Valtaholistin perustyökaluja tuollainen ja pikkustalinit ja stalinittaret avustavat isompiaan puolueissa ja pullamössövaltaeliitin ylläpitämiseksi ja latistuksen varmistamiseksi!

***

KERROTKO SEN ASIAN, KIITOS, niin katsotaan sitten kuka on kuka. Jos saan sinulta asiassa turpaani niin hyvä reilu peli. Kiitos. Ai poistit. Tsekkasin puoluetaustan ja ymmärrän jos joku osui ja upposi. Seuraavaksi varmasti väität, että se oli jotenkin epäasiallinen viesti?

En kirjoittele sellaisia. Kirjoitan asioista ja työmiehen rukkaset käsissä.

***

Olikohan kyse Immosesta tuossa?

Pienenä vinkkinä "suomalaisista työmiehistä - aika kuvottavaa suomalaista nykytaidetta kohtaan on se että Suomen Sisu tuomitsee oikein agendassaan nykytaiteen kaikenpahan ilmentymäksi. Keskustelun tasosta. Työmies Putkonen voisi päivän olla mukana 74 vuotiaan kuvanveistäjä isäni ateljeessa Sveitsissä rukkaset kädessä -

katsottaisiin Putkonen vs. Hirvimäki (vanhempi) kuka on työmies!

http://www.galerieforsblom.com/artists/veikko-hirv...

***

Kukakohan se populisti onkaan ja piikkipaikasta huolimatta missä puolueessa valtaholismi on viety aivan uudelle tasolle Suomenmaassa viime aikoina!? Kenen puolue alleviivaa paksuimmalla mahdollisella kynällä tätä nykyistä järjetöntä ja turhaa valtataistelua politiikassa ja nollasummakakunjakoa josta kansa kärsii?!

Mietipä sitä.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Pienet copypastet väliin Facebookista, jotta pysytään itse asiassa -

"Joo lähdin itse kanssa pois "liberaalimafian " ryhmästä jo aikoja sitten kun huomasin ettei niiden hommalla ole paljoa tekemistä vapausaatteen ja liberalismin edistämisen kanssa. Adminit voi tosiaan tehdä ryhmän säännöillä mitä niitä huvittaa mutta ne porukat jotka siellä menee vaan lauman mukana, ne ainoastaan huolestuttaa. Yhdessä lynkataan netissä helposti ihmisiä mutta koskaan ei ryhmävoimaa käytetä yksilöiden puolistamiseen, joku ihmeen psykologinen logiikka siinäkin..."

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset