Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Paskaloska 2015 – Hirvimäki & Co. iskee takaisin!

 • Paskaloska 2015 – Hirvimäki & Co. iskee takaisin!
 • Paskaloska 2015 – Hirvimäki & Co. iskee takaisin!
 • I nailed it!? ;-)
  I nailed it!? ;-)

Paskaloskasarjani neljännen ja viimeisen osan alkajaisiksi totean, että sankariblogisti ”Hyvä Tavaton” psyykkasi minua edellisessä Paskaloska Puheenvuorossani mm. toteamalla, että ensimmäiseen Paskaloskaan ei välttämättä tule ihan tuhatta ihmistä?

Nou hätä, kävimme pienen debatin.

Loppupeleissä ”Hyvä Tavaton” paljasti jotain suurenmoista, nimittäin sen, että hän fanittaa minua! (Tai väitti fanittaneensa, mutta ei vanhaa näissä asioissa hämätä...)

Oleellista on, että ihmiset tajuavat, että haluan saada aikaan jotain aivan uutta suomalaisessa yhteiskunnassa. Se on tehtävä alusta asti ”omilla säännöillä” jos meinaa peliä oikeasti muuttaa. Kenenkään ei siksi kannata verrata minua yhteenkään valtapuolueen poliitikkoon, jotka pelaavat aivan toista peliä kuin itse pelaan.

Oleellista on, että ihmiset tajuavat, että ”ylimielisyyteeni” voi olla todella hyvät syyt!

Jos tietää minkä hinnan minä ja perheeni (kuten jokainen suomalaiseen latistukseen ja systeemiin sopimaton ahkera, itseään haastava ja luova suomalainen) olemme joutuneet omassa isänmaassamme erilaisuudesta maksamaan, ”ylimielisyys” näyttäytyykin äkkiä aivan uudessa valossa.

Ja voihan myös ”hyvän vallankumouksen” alkuvaiheen resursseja miettiä jos joku juttu on hiukan luupissa joskus? Unitas E-liikkeen agenda ei ole aivan mitätön kattavuudeltaan ja haastavuudeltaan yhden miehen alun perin luomaksi?

Olisiko sinunkin, hyvä Puheenvuoroni lukija, aika hypätä Unitas E-liikkeen kyytiin silloin kun resiinaan voi saada yhdessä kummasti lisää vauhtia?

 

***

Kiitos Uudelle Suomelle, että ”kaverisosiaalikapitalismi” on nyt hakusanojen joukossa!

Itse keksimäni sana kuvaa suomalaisen yhteiskunnan suurta saatanaa eli ylipolitisoitumista valtaholismeineen ja väärine kollektiiveineen ja näiden voimien rakentamaa Suomen nykyistä systeemiä ja väärää peliä –

eli ”kaverisosiaalikapitalismia!”

Pelkkä yksi sana kuvaa molempia väärän pelin ilmentymiä eli sekä kaverikapitalismia erilaisine tukihässäköineen ja Tekesin kaltaisine virkamiespömpööseineen että ay-liikkeen vääränlaista valtaa ja valtion liiallista roolia monessa asiassa, mistä valtion pitäisi pysyä mahdollisimman kaukana –

eli "kaverisosiaalikapitamismia!"

Jos ymmärtää jotain oleellista suomalaisesta kaverisosiaalikapitalismista tajuaa esimerkiksi sen, että (kaverisosiaalikapitalisti) Tekesmiljonääri Juha Sipilä on oikeasti viimeinen mies haastamaan suomalaisen ay-liikkeen (kaverisosiaalikapitalisti) pamppuja, vaikka yleisesti ajatellaan (ajateltiin) päinvastoin. Voimalla on suomalaisessa kaverisosiaalikapitalismissa aina vastavoimansa, joka panee aina vain paremmaksi -

sen sijaan tehkää Hirvimäestä presidentti, niin pikku muutokset hoituvat alta aikayksikön!

 

***

Entä tiedättekö miten kävi sille kaverisosiaalikapitalistille ja Tekesin maksamalle eturivin suomalaiselle yrityskiihdyttäjälle, joka erehtyi haastamaan vapaustaistelija Hirvimäkeä joku aika sitten?

Kyseinen bisnesenkeli väitti, että Yhdysvaltojen Darpa vertaantuu Suomen Tekesiin. ”Sieltähän se Applekin ponnisti osaltaan eli joka maassahan näitä Tekesejä on… ei kannata liikaa siis stressailla Tekesin kanssa?” (Ei varmaankaan kannata liikaa stressailla jos saa veronmaksajien selkänahasta revittyä sisäpiirin pullamössöä ja tukiaisia kaikille haluamilleen startupeille kuten ko. suomalainen bisnesenkeli saa...)

Hänelle kävi huonosti ainakin siinä väittelyssä.

Nimittäin tutkin asiaa kun kerran haastettiin. Huomasin että Tekesillä on 1 000 % (kymmenen kertaa) enemmän rahaa suhteessa maan väkilukuun Suomi/USA kuin Darpalla - Darpa ei siis mitenkään voi olla niin täydellinen kasvurahoitusmarkkinan sotkija kuin Tekes kokonsa puolesta, saati fokuksensa, joita ovat vain avaruus- ja puolustusteknologia.

Toinen havainto oli että Tekesillä on 7 000 % (seitsämänkymmentä kertaa) enemmän henkilökuntaa kuin Darpalla suhteessa maan kokoon Suomi/USA - Tekes on siis äärettömän tehoton jos verrataan Darpaan, joka ei todellakaan ole Amerikan Tekes – Amerikan Tekesiä ei ole olemassakaan! 

se LinkedIn keskustelu loppui siihen. 

 

***

Lopuksi haluan toivottaa Paskaloska 2015 tapahtuman osallistujat tervetulleiksi tänään torstaina 12.11.2015 kuvassa olevan kyltin luo klo 12 (tai 15) ulos Helsingin Messukeskuksen eteläisen sisäänkäynnin eteen. Katsotaan siitä sitten, mikä on seuraava liike. Ohjelma löytyy linkin takaa. Pipo sopivan löysällä mennään. 

Päivitän parhaani mukaan myös tätä blogia matkakertomuksena (kommenteissa) kännykälläni. Hyppään aamulla Jyväskylästä Helsingin bussiin ja siitä se lähtee päivä sitten urkenemaan – meillä tulee olemaan hauska päivä!

Tervetuloa Paskaloskaan!

***

Napit ja koordinaatit löytyvät alhaalta!

12.11. 2015

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

Unitas E-liike

 

***

Presidenttiehdokas Hirvimäki kutsuu sinut mukaan!

 • Suomalaiset ”leipäjonoista Silicon Valleyhin” nyt mennään!
 • Ihmiset tasavallan huipulla teidät on haastettu!
 • ”Principles of Unitarism in Politics” – akateemikot missä olette?
 • Yritysmaailmalle kutsu tulla mukaan perustamaan uusi yhteiskunnallinen start-up!
 • Julkkikset ja taiteilijat – Jari Tervo sinut on taas haastettu!
 • Media, päätoimittajat, kustantajat, lehtikeisarit – hep, hep!
 • Suomalaiset sankarimainostoimistot täällä ollaan!
 • Puoluetoimistot ja puolueaktiivit herätys, pienpuolueet!
 • jne. yhteys allekirjoittaneeseen: petri.hirvimaki(at)E-liike.net

***

kansalaisaloite.fi - Käy tutustumassa uuteen Nato-kansalaisaloitteeseen! Allekirjoittamisen ja some-jakamisen lisäksi jos haluat aktiivisemmin osallistua Nato-asian edistämiseen liity myös Unitaksen sähköpostilistalle!

***

"Unelmoin vahvasta, rohkeasta, avoimesta ja innovatiivisesta isänmaasta Suomi Finland, joka ensin tunnistaa ja sitten yhdessä voittaa painajaisen nimeltään valtaholismi. Tämä ruma kupla, joka vahingoittaa meitä kaikkia, on pian hajoava miljooniksi pieniksi palasiksi. Se ei tarkoita ääntenlaskentaa tai silkkihanskoja kaiken aikaa vaan todellista sisäistä yrittäjyyttä isänmaamme eteen, ja jotain sellaista, mihin ei mikään toinen kansakunta ole koskaan pystynyt.

Nämä päivät tulevat jättämään jälkensä loppuelämäksemme kansakuntamme tulevaisuuteen. Minulla on täysi luottamus ystävieni ja tulevien ystävieni tukeen niin Suomessa kuin muuallakin ja kaikissa puolueissa, Perussuomalaiset mukaanlukien.

"Ihmisessä itsessään ovat pisimmät matkat" kuten Mika Waltari kirjoitti. Taistelemme isänmaamme puolesta loppuun asti niin, että voimme olla ylpeitä itsestämme muitten kansakuntien joukossa Euroopassa ja kaikilla mantereilla. Ihmiskunnan evoluutio ei tunne rajoja. Pelko pois ja tilalle visio, sitoutumista ja toimintaa. Voitto on meidän."

Petri Hirvimäki

(in english see here)

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Pienet kauneusunet ja Onnibussiin - hyvänkin vallankumouksen tekeminen hieman venyy joskus;-)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Bussissa Nokka kohti etelää. Tuli hieman kiire mutta onneksi Fillari oikaisee..

Paskaloska nimestä - ei kannata kenenkään närk ä s ty ä se on ollut jo vuoden mietitty vaikka sitä hieman opponoit ii n - ymmärrettävistä syistä;-)

1) Slush on suomeksi loska ja Paskaloska on Slush tapahtumaan liittyvä juttu. Halusin siis että sana loska on nimessä ehdottomasti

2) sitten tuli jostain mieleen että ihmiset sanoo tietyistä olosuhteista että onpa ulkona melkoinen "paskaloska"

3) Google todistaa että niin sanoo - voisi jopa väittää että se on suomenkielen sana

4) omat ja Suomen olosuhteet huomioiden nimi oli siinä!

Simo Lampinen

onnea ja menestystä päivän haasteisiin! Yritän ehtiä paikalle jos vaan töistäni kerkiän. =)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos ja tervetuloa! Tämähän alkaa mennä isolleen;-)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Valmiina murtamaan suomalaista kuoliaaksivaikenemisen kehää - juuri tässä asiassa se on ymmärrettävistä syistä erittäin vahva

Niin ja on siinä omassa häpeässäKin vielä voittamista. Ei tämä mitään helppoa ole

Katsotaan siirtyykö Slush in päälavan a eteläisen sisäänkäynnin eteen tänään; -)

Pienempikin tosin riittää.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Terveisiä Paskaloskasta!

Aivan loistavat järjestelyt - järkkä tuli heti näyttämään paikan mihin mennä kun osasi odottaa. Mun standi ja lava oli sitten tammen alla Eteläisen sisäänkäynnin paraatipaikalla.

Ei muuta kuin kolmen pikkupatterin agitaatioväline suun eteen ja sopivasti ääntä maailmaan. Heh. puhua kyllä osaan mutta ääni äkkiä käheänä kun tulee tunnetta peliin ja joutuu kisaamaan liikenteen kanssa.

Menestys oli massiivinen somettelijoiden joukko ottamassa kuvia. Moni tuli juttelemaankin. Ei mitään hätää jos uskaltaa (niin kuin olen uskaltanut tähän asti) tehdä tuon niin voi puhua 50 000 tuhannelle ihmiselle myös kun se paikka tulee.

Mistä puhuin - Tekes, kaverisosiaalikapitalismi, Slush, politiikka, innovaatio... Steve Jobs. startup idea ja loppuvaiheessa äänen käheydestä moisissa olosuhteissa.

Joku tuli antamaan sisua ja sain glögiäkin!

Kiitos.

Klo 15 marssi Tekesiin.

Nyt menen etsimään josko löytyisi se ensimmäinen isänmaallinen enkeli vaikka - voi olla kyllä kiinalainenkin.

Älkää luulko että Slushiin sisälle olisi mulal varaa... en kyllä nykytilanteessa menisikään.

Täältä tähän ja Huom! kuva paikan päältä.

Käyttäjän JonneKlockars kuva
Jonne Klockars

Mahtipontista :) Virtuaalinen onnen ja menestyksen toivottaminen projektiisi!

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Nyt istumassa iltaa ystävien kanssa Helsingissä. Bussilla takaisin puolen yön aikaan.

Viskipuolueen porukka oli mukana päivän meiningeissä keräämässä kannattajakortteja

Päivän paras oli se että kuulin järjestysmieheltä Jan Vapaavuoren kuunnelleen hetken aikaa korvat punaisena palopuhettani Tekesin alasajosta;-)

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset