Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Saako olla, Eurooppa – turvatakuut Made in Finland;-)

 • Saako olla, Eurooppa – turvatakuut Made in Finland;-)
 • Saako olla, Eurooppa – turvatakuut Made in Finland;-)
 • Saako olla, Eurooppa – turvatakuut Made in Finland;-)

”Ministeriöiden uudistustyö kestää vielä muutaman vuoden, mutta Kanerva nostaa Uuden Suomen haastattelussa esiin juuri tällä hetkellä ajankohtaisen ristiriidan Suomen roolissa.” 

Melkoista suomettuneisuutta ja maton alle lakaisua osoittaa poliitikoiltamme, että on aikoinaan lähdetty mukaan johonkin itselle kivaan ilman, että on tajuttu, että se voi tarkoittaa samalla jotain velvoittavaa – kuten esimerkiksi sotilaallista avunantoa toisen EU-jäsenmaan niin pyytäessä kuten Ranska nyt.

Sekoilu osoittaa myös sen mitä eurooppalaisilla turvatakuilla tekee jos joku turvatakuita "antava" maa ei ole Nato-maa ammattiarmeijoineen, nopean iskukyvyn joukkoineen ja riittävine kalustoineen  –

ei yhtään mitään!

 

***

Nato-selvitykset on tehty jo vuosia sitten Vanhasen hallituksen aikana, ollaan Naton isäntämaasopimuksissa ja rauhankumppanuusohjelmissa. Mikä vielä maksaa?

Itseäni ei käy syyttäminen, sillä olen aloittanut Nato-kansalaisaloitteenkin.

Vaikka Nato-aloitteeni allekirjoittaneiden määrä on ollut toistaiseksi vaatimaton, olen täysin vakuuttunut siitä, että se tulee saavuttamaan 5,7 miljoonan allekirjoituksen rajan (miinus 200 kansanedustajaa miinus 1 presidentti jos se jostain syystä en ole minä) huomattavasti ennen kuin poliitikkomme ennättävät viedä Nato-asian edes alustavan puolustusvaliokuntakäsittelyn ennakkomietintäistunnon epäviralliseen esiselvitysuunnittelupalaveriin...    

 

***

Herra Tasavallan Presidentti, herra pääministeri, herra ulkoministeri, herra puolustusministeri ja rouva(?) peruspalveluministeri, 

kansakuntamme aseman säilyttämiseksi lännen etuvartioasemana ja eurooppalaisten sivistysvaltioitten joukossa, pyydän teiltä arvon herrasväki, ”Made in Finland” turvatakuiden nimissä -

lähettäkää pian joulukortti sinne Ranskanmaalle!

Yhteistyöterveisin,

presidenttiehdokas Hirvimäki & tonttu Toljander

(ps. yhteinen kortti tulee paljon halvemmaksi ja jos laitatte superpikana se voi hyvällä tuurilla vielä ehtiäkin!)

 

***

Napit ja koordinaatit löytyvät alhaalta!

17.11. 2015

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

Unitas E-liike

 

***

Presidenttiehdokas Hirvimäki kutsuu sinut mukaan!

 • Suomalaiset ”leipäjonoista Silicon Valleyhin” nyt mennään!
 • Ihmiset tasavallan huipulla teidät on haastettu!
 • ”Principles of Unitarism in Politics” – akateemikot missä olette?
 • Yritysmaailmalle kutsu tulla mukaan perustamaan uusi yhteiskunnallinen start-up!
 • Julkkikset ja taiteilijat – Jari Tervo sinut on taas haastettu!
 • Media, päätoimittajat, kustantajat, lehtikeisarit – hep, hep!
 • Suomalaiset sankarimainostoimistot täällä ollaan!
 • Puoluetoimistot ja puolueaktiivit herätys, pienpuolueet!
 • jne. yhteys allekirjoittaneeseen: petri.hirvimaki(at)E-liike.net

***

kansalaisaloite.fi - Käy tutustumassa uuteen Nato-kansalaisaloitteeseen! Allekirjoittamisen ja some-jakamisen lisäksi jos haluat aktiivisemmin osallistua Nato-asian edistämiseen liity myös Unitaksen sähköpostilistalle!

***

"Unelmoin vahvasta, rohkeasta, avoimesta ja innovatiivisesta isänmaasta Suomi Finland, joka ensin tunnistaa ja sitten yhdessä voittaa painajaisen nimeltään valtaholismi. Tämä ruma kupla, joka vahingoittaa meitä kaikkia, on pian hajoava miljooniksi pieniksi palasiksi. Se ei tarkoita ääntenlaskentaa tai silkkihanskoja kaiken aikaa vaan todellista sisäistä yrittäjyyttä isänmaamme eteen, ja jotain sellaista, mihin ei mikään toinen kansakunta ole koskaan pystynyt.

Nämä päivät tulevat jättämään jälkensä loppuelämäksemme kansakuntamme tulevaisuuteen. Minulla on täysi luottamus ystävieni ja tulevien ystävieni tukeen niin Suomessa kuin muuallakin ja kaikissa puolueissa, Perussuomalaiset mukaanlukien.

"Ihmisessä itsessään ovat pisimmät matkat" kuten Mika Waltari kirjoitti. Taistelemme isänmaamme puolesta loppuun asti niin, että voimme olla ylpeitä itsestämme muitten kansakuntien joukossa Euroopassa ja kaikilla mantereilla. Ihmiskunnan evoluutio ei tunne rajoja. Pelko pois ja tilalle visio, sitoutumista ja toimintaa. Voitto on meidän."

Petri Hirvimäki

(in english see here)

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (13 kommenttia)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Miten minusta alkaa tuntua pikkuhiljaa että satiiri voisi olla se Hirvimäen oma tyylilaji tämän hyvän vallankumouksen kommendanttina - ja jos meinaa vielä presidentiksi asti päästä..!

Eero Mattila

Maailma ei taida olla niin yksinkertainen, että ongelmat NATO-jäsenyydellä ratkeaisi. Juuri luin kaksi suomalaisen sotilaan tarinaa viime sotaa edeltävistä sopimuksista ja sodan jälkeisistä. Molemmat joutuivat lähtemään maanpakolaisiksi omasta maastaan vaikka olivat sitä hyvinkin erinomaisesti palvelleet.
- Jos ajatellaan Venäjän pakotteita tai sotaa ISIS järjestöä vastaan niin Suomella on aika vähän voitettavaa kun liittyy näissä asioissa yhteisrintamaan. Miten suomalaisten maataloustuotteiden vientikielto vaikuttaa Ukrainan tilanteeseen? Vastaus: ei mitenkään, mutta vaikeuttaa suomalaisten elämää. Miten vaikuttaa suomalaisten liittyminen ISIS-järjestön vastaiseen sotaan? Ei mitenkään, mutta vaarantaa kaikkien suomalaisten terveyden sekä kotimaassa että ulkomailla.
- Neuvotteluissa kannattaa olla mukana, mutta ei ole mitään oy yleiseurooppalaista etua on vain kansallisia etuja. Muut Euroopan maat vaalivat omia etujaan. Jos Suomi haluaa olla edelleen maksumiehenä muiden maiden selkkauksissa niin omat riskit kasvaa nyt exponentiaalisesti.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Eero - olen kirjoittanut paljon Natosta kesällä etenkin. Omat kantani löydät hyvin esim. tämän linkin takaa (odota niin aukeaa kommenttiin)

http://petrihirvimki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/1971...

Päivitän tämän nato asian Unitaksen agendalle perusteineen vielä tämän vuodenaikana.

***

Kirjoitin aiemmin blogissani että itse asia eli se mitä tehdään kun saadaan nyrkki kasaan ISIS:iä vastaan ei ole aivan yksiselitteinen. Joudun tuumaamaan vielä lisää. Historia on opettanut.

Täällä aikaisempi blogini jonka lopussa ajatuksia mahdollisesta vastaiskusta, joka ei ole mitenkään yksiselitteisesti autuaaksi tekevä asia -

http://petrihirvimki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2066...

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Minua kutkuttaa koko ajan ajatus että mitä jos joku maa saataisiin "tyhjennettyä" evakuoinnilla niin voisko paha kaatua omaan itseensä?

Voisiko tälläinen olla hyvää "sodankäyntiä" - voiko innovoida uudenlaisen sodan jossa ei varsinaisia aseita tarvita - kauppasaarto on jo olemassa ja uutta mietinnässä siis -

http://petrihirvimki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2033...

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Rohkeasti vaan suosittelemaan Hirvimäen tämänkertaista pläjäystä - siitähän tuli hyvä. Jos Nato kanta on eri niin ei haittaa. Jos on vaikeuksia niin ajattelet vain tuo mies on tämän maan presidentti vajaan kolmen vuoden päästä niin jo alkaa suosittelu napin painaminen helpottamaan!

Ihan totta;-)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Suosittelin! Nyt et voi enää suositella kun siitähän pitää sitten miettiä ja hävetä lopun elämänsä..?

Pitäisiköhän tehdä se blogi aiheesta?

Voihan tietysti olla että KOKO US yhteisö pitää minua jotenkin omituisena ja siksi tällainen kollektiivinen banni - se se olisi se ainoa oikeasti omituinen asia...

(Se blogi..?)

Käyttäjän RikuReinikka kuva
Riku Reinikka

"Haluamme, että Suomen eduskunta valmistelee ja hakee puolustusliitto Naton jäsenyyttä viivytyksettä.

Asiassa on järjestettävä neuvoa-antava kansanäänestys.

Kansanäänestyksen ajankohdasta päättää eduskunta parhaakseen katsomallaan tavalla."

Ihme että toi presidenttiehdokas Hirvimäen aloite on saanut jopa yli 1600 kannattajaa.

Todistettavasti meiltä siis löytyy ihmisiä, joilla ei minkäänlainen logiikka pelaa...

Huomaako ehdokas Hirvimäki itse mitään kummallista tossa aloitteessa?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Riku - ensimmäisenä kehut sinulle siitä että olet alkanut oppia hieman tyylilajiani ja kenties ymmärtää asetelmia mitä minun missiooni tulle.

Et nimittäin sortunut mihinkään alatyyliin. Ooikeastaan et paha ole ollut koskaan tässä toisin kuin eräät...

***

Aloite - matkan varrella oppii koko ajan. Suomi on niin ylipolitisoitunut että Nato-puolueitten poliitikoille on mahdotonta kannattaa jotain jonkun Hirvimäen tekemää aloitetta vaikka se todennäköisesti olisi erittäin hyvä veto asian kannalta.

Juuri siksi asia eiedisty kun Nato puolueet ovat sen itselleen varastaneet.

Suomipolitiikan rakennustyö on voiman ja vastavoiman hyväksikäyttöä a la hölmöläiset monessa muussakin tärkeässä asiassa!

En huomaa ainakaan suurta epäloogisuutta - auta vähän...?

Käyttäjän RikuReinikka kuva
Riku Reinikka

Noh aloitteessa vaaditaan jäsenyyshakemusprosessin aloittamista ja hakemuksen välitöntä jättämistä.

Siinä myös vaaditaan neuvoa-antavan kansanäänestyksen pitämistä. Ja kansanäänestyksen ajankohdan voi eduskunta itse päättää, hakemus kuitenkin jätettävä viipymättä...

Onko tarkoitus järjestää äänestys vain muodonvuoksi vaikka jälkikäteen jos kerran hakemus tulee jättää heti?

En oikein ymmärrä miten tämä aloite voitaisiin käsitellä eduskunnassa.. Ei ton pohjalta voi mitenkään äänestää kun on niin ristiriitainen aloite.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #9

Kiitos - vastaan lyhyesti puhelimen kautt kun olen täällä metsässä..

eli lähinnä ajatus että Suomi ilmoittaa että prosessi voi meidän puolesta alkaa. sellainen ilmoitus kaiketi tarvitaan?

Nato voi sitten aloittaa omansa jos Suomi sille kelpaa.

Ei kai Natolla voi olla mitään sitä vastaan että asiasta äänestetään tai ei äänestetä sitten myöhemmin?

Jaska Pollari

Miks sä Petri haluut pressaks, kun ei Pressalla oo juurikaan valtaa?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Jaska -

Siinä visiossa mikä minulla on omasta isänmaastani presidentillä olisi paljon enemmän myös muodollista valtaa kuin nykyisin

Lue sivut 29 alkaen täältä

http://www.ambrosia.fi/images/eliikeagenda2015.pdf

VAIKKA muutosta ei saisikaan lakiin mun mielestä presidentin pitää olla muutoksen airut - presidentin pitää olla se joka vie. Presidentillä pitää olla visio!

Presidentti ei saa olla mikään ylin virkamies mitä se homma nyt on. Täällä ajatuksia myös aiheeseen liittyen -

http://petrihirvimki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2027...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset