Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinnot - antakaa minun oksentaa!

  • Tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinnot - antakaa minun oksentaa!

"Tätä juuri yritin välttää. En halua joutua mustalle listalle nyt, kun olen muiden palveluksessa oleva palkkapaimen ja syön Tekesin lihapadoista." 

 

*** 

Melkoisen karua saada tuollainen yksityisviesti nenänsä eteen! Mitä tulee johtavien oikeistopuolueittemme hääräämiseen yritystukien ihmeellisessä maailmassa suomalainen kasvuyrittäjyys Tekeseineen on valjastettu oksettavalla tavalla osaksi maailmanluokan poliittista korruptiota. Linkedinissä tai sähköpostilla jatkuvasti saamani pelokkaat ja lamaantuneet ylläolevankaltaiset yksityisviestit (anonyyminä tässä) kertovat systeemin mädännäisyydestä kenelle tahansa maallikollekin kaiken oleellisen.

Älkää kuitenkaan nuolaisko vassutkaan ennen kuin tipahtaa -

käytän nykyisin sanaa "kaverisosiaalikapitalismi" kuvaamaan kokonaisuutta eli sekä kaverikapitalismia että ay-liikkeen hämärätouhuja. Blogisti Amos Ahola kuvasi tänään Puheenvuorossaan osuvasti vasemmistopuolueiden harjoittamaa kaverisosiaalikapitalismia omalla sarallaan.

 

***

Suomalaisen veronmaksajan selkänahasta kupatulla Tekes (ja Ely jne) rahalla ja tukiaisilla porvaripuolen pullamössövaltaeliittimme seurustelee hyvin sujuvasti epäisänmaallisen yksityisen puolen pullamössöporukan kanssa. Tekesin kautta tuetaan härskisti lahjarahalla tiettyjä sisäpiirin yrittäjiä.

Näin saadaan pelattua tulevaa vaalirahoitusta ja myös hyvää PR toimintaa tietämättömälle kansalle!

Hinta on karmea - suomisysteemillä haistatetaan p***t monelle potentiaaliselle "suomen stevejobsille" ja hukataan muutama kymmenen miljardia menetettyä katetta viivan alla kansantalouden tilinpidossa. Samalla rahoitusmarkkina on täysin sekaisin - yksityinen raha seuraa tukiaisia jne muuta mukavaa. Kaikki ovet ovat selällään näille Tekes-sankareille, muilla ei niin väliä!

Miksi väitän joitain yrittäjäkollegoitani ja sijoittajia epäisänmaallisiksi?

Siksi että tästä hetkestä juuri nyt minulla kiehui yli liian paljon. Suomisysteemin räjäyttäminen edellyttää, että jokainen tuntee oman vastuunsa! Etenkin yrittäjät ja kasvuyrityksiin sijoittajat, joitten pitäisi tajuta pikkuhiljaa kokonaisuus ja antaa sen mennä oman ahneuden edelle.

Suomalainen virkamiesvetoinen pk-kasvuyrittäjyysrahoitus on hirvitys, jota yksikään taloustieteen Nobelisti ei suosittelisi kenellekään! 

Mitä tulee Tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinnon nyt saaneisiin kahteen yritykseen ja yhteen "johonkin muuhun" ja niiden Tekes-rahaan riittää kun hieman googlettaa oikeilla hakusanoilla. Lisätietoa asiasta saat myös julkaisemastani neliosaisessa paskaloska-blogisarjasta, josta Tekes-osa täällä.

 

***

Arvoisa Herra Tasavallan presidentti, suomalaisten yrittäjävisionäärien keskitysleirin parakki 66:n kapinallisten puolesta, pieleen meni - 

ellei tavoitteena olekin juuri suomalaisen kaverisosiaalikapitalismin edistäminen, josta ollaan nyt näköjään tekemässä jo vientituotettakin Slush-ameeban avulla!

Tekes alas on uusi Nokia!

 

***

Napit ja koordinaatit löytyvät alhaalta!

19.11. 2015

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

Unitas E-liike

 

***

Presidenttiehdokas Hirvimäki kutsuu sinut mukaan!

  • Suomalaiset ”leipäjonoista Silicon Valleyhin” nyt mennään!
  • Ihmiset tasavallan huipulla teidät on haastettu!
  • ”Principles of Unitarism in Politics” – akateemikot missä olette?
  • Yritysmaailmalle kutsu tulla mukaan perustamaan uusi yhteiskunnallinen start-up!
  • Julkkikset ja taiteilijat – Jari Tervo sinut on taas haastettu!
  • Media, päätoimittajat, kustantajat, lehtikeisarit – hep, hep!
  • Suomalaiset sankarimainostoimistot täällä ollaan!
  • Puoluetoimistot ja puolueaktiivit herätys, pienpuolueet!
  • jne. yhteys allekirjoittaneeseen: petri.hirvimaki(at)E-liike.net

***

kansalaisaloite.fi - Käy tutustumassa uuteen Nato-kansalaisaloitteeseen! Allekirjoittamisen ja some-jakamisen lisäksi jos haluat aktiivisemmin osallistua Nato-asian edistämiseen liity myös Unitaksen sähköpostilistalle!

***

"Unelmoin vahvasta, rohkeasta, avoimesta ja innovatiivisesta isänmaasta Suomi Finland, joka ensin tunnistaa ja sitten yhdessä voittaa painajaisen nimeltään valtaholismi. Tämä ruma kupla, joka vahingoittaa meitä kaikkia, on pian hajoava miljooniksi pieniksi palasiksi. Se ei tarkoita ääntenlaskentaa tai silkkihanskoja kaiken aikaa vaan todellista sisäistä yrittäjyyttä isänmaamme eteen, ja jotain sellaista, mihin ei mikään toinen kansakunta ole koskaan pystynyt.

Nämä päivät tulevat jättämään jälkensä loppuelämäksemme kansakuntamme tulevaisuuteen. Minulla on täysi luottamus ystävieni ja tulevien ystävieni tukeen niin Suomessa kuin muuallakin ja kaikissa puolueissa, Perussuomalaiset mukaanlukien.

"Ihmisessä itsessään ovat pisimmät matkat" kuten Mika Waltari kirjoitti. Taistelemme isänmaamme puolesta loppuun asti niin, että voimme olla ylpeitä itsestämme muitten kansakuntien joukossa Euroopassa ja kaikilla mantereilla. Ihmiskunnan evoluutio ei tunne rajoja. Pelko pois ja tilalle visio, sitoutumista ja toimintaa. Voitto on meidän."

Petri Hirvimäki

(in english see here)

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Että sellaista -

Supertärkeä asia ja haluaisin että se olisi jokaisen suomalaisen hyvinvoinnista kiinnostuneen oma asia - ei pidä olla yrittäjä tai sijoittaja todellakaan. Muutos hyvin voi tulla muuta kautta sattuneesta syystä.

Jos käyn lasten kanssa pikaiseen puistossa (myöhässä taas) niin josko täällä joku jotain kyselee tai kommentoi sillä välin...

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Voisinkertoa yhden episodin ylimaallisen ihanan kamalasta kokemuksestani suomalaisen pk-kasvuyrittäjyyden esitaistelijana.

Ensiksi - Suomi on innovoinnin Ambomaa etenkin yhteiskunnallisesti mutta on se sitä bisneksessäkin - nimittäin eritoten liiketoimintakonseptien tasolla.

Insinööri kansa - bullshit, systeemi ja historia on tehnyt meistä rautakangennielaisuun uskovaa insinöörikansaa. Ei sillä nykyisin mitään vallankumouksellista saavuteta bisneksessä,todellakaan.

Minun ainoa syntini oli se etten ollut miljonääri kun lähdin rakentamaan Ambrosia Professionalsia - kansainvälistä innovatiivista kasvuyrittäjyysekosysteemiä. Ainutlaatuista maailmassa.

http://www.ambrosia.fi/

Palvelimella ei ole enää tavaraa - en halua että sitä varastetaan.

"tuo synti" tarkoitti samalla sitä että opin sata kertaa nopeammin kuin jos olisin ollut miljonääri. Mitä tulee "lähtemiseeni" (joutumiseeni) politiikkaan syntini oli se etten ollut missään puolueessa eikä minulla ollut asemaa - "tuo synti" on tarkoittanut sitä että olen oppinut sata kertaa nopeammin kuin ne joilla nuo on.

"Presidenttiehdokas Hirvimäki"

***

Siihen tarinaan.

Syksyllä 2013 kun olin mielettömien vaikeuksien (kerroin jo etten saanut mitään tukea ja jokainen ovi painoi kuin synti) jälkeen saanut BOOSTEVENTS (BEACHBOOST, SLOPEBOOST, CITYBOOST kaikki minulle onneksi rekisteröityjä EU tasolla) kasvuyrittäjyystapahtumakonseptin toimimaan viimeinkin BEACHBOOST Costa del Sol 2013 tapahtuman ollessa iso menestys -

ns. proof of concept, Ei kun skaalaamaan vaan ja maailmanvalloitus päälle!

https://www.youtube.com/watch?v=D0TUEQ2OB2A#t=12 (joitain muistoja)

(webbisivut beachboost.net tai slopeboost.net ei toimi enää kun ei varaa maksaa edes muutamien kymppien palvelin maksuja per kk.)

Olin valmistellut "BEACHBOOST California 2013" tapahtumaa pitkään. Kaikki valmista. Huikea konsepti. teitenkin tiesin että ei sinne Santa Cruziin isoa porukkamäärää ekana kertana tule kun joku tulee 15 000 km päästä mestoille ekaa kertaa.

Kuitenkin proof of concept minulla oli - konsepti toimii. 0 -> 1 isompi hyppäys kuin 1 -> miljoonaan noin periaattessa.

Tarvitsen vain jonkun ison kumppanin (Apple, Google tms. tai pienempi joita vieressä pilvin pimein joille juttu olisi erittäin mielenkiintoinen hiekanjyvätäson back to basics mielikuvatason markkinointiin lisä jos kumppanina ja olemattomalla panostuksellaniiltä) jne ja loppu on historiaa. Viimeisillä rahoillani varaan lentoliput ja hotellit...

Verkostoidun sitten ja onhan siellä Valleyssä jo Mati oma mies jne.

***

Kuulin Team Finlandista - siis siitä organisatiosta joka vie Suomea maailmalle, Alex Stubbin, jutusta. Hienoa. Soitan sinne ja saan apuja (kontakteja ja markkinointiin jokusen Euron kun yhtään ei ollut enää omaa rahaa), no problem. Niillähän on toimistot Silicon Valleyssä ja kaikkea.

Miten ne voisivat olla innostumasta yrityksestä, jolla täysin valmis alusta ja tapahtuma Californian valloitukseen JONKA TEHTÄVÄ ON AUTTAA MUITA SUOMALAISIA KASVUYRITTÄJIÄ SAAMAAN RAHAA JA MARKKINOITA. Tehdään yhdessä.

Olihan tiimissä myös kaveri joka tunsi Steve Jobsin 5 vuoden ajalta ja jonka kautta saa isompaa rahaa jos maailmanluokan juttu. Ei voi olla huono rasti.

***

Soitin siis Team Finlandiin. Mitä tapahtuu... "ei me tuollaista..."

TÄH? Siis ei me tuollaista?

***

Team Finland - byrokratia joka jakaa mm. tämän vientipalkinnon, on minulle ollut sen jälkeen kirosana ja Koneen johtoryhmän Finnairin klubi. Ilmeisesti ministereitten kanssa illallistetaan jne.

Joopa joopa joo.

MUTTA OLIN NIIN PERKELEEN LÄHELLÄ -

vain pienet avut enää ja homma olisi lähtenyt liitoon!

***

Systeemi haukotteli ja haistatti pitkät paskat kaverille josta se Steve Jobsin kanssa töitä tehnyt sanoi näin (ei ne edes tiedä kuka on Steve Jobs)

"Mati Otsmaa - Experienced Executive - San Francisco, USA
Petri is a visionary and business professional who is executing on his dream to bring entrepeneurs, professionals and investors together into one European interactive marketplace. He has proved his concept through successfully executing numerous BEACHBOOST®, SLOPEBOOST® and CITYBOOST® events in Finland, UK, Spain and California. Petri has the confidence and skills the expand this vision into the EU marketplace. He is exceedingly trustworthy loyal and hard working - and a pleasure to work with." (Mati worked for Steve Jobs, Apple, in beginning of the 80*s)"

Mati Otsmaa on muuten kaveri jonka kautta olisi suomiyrittäjä voinut saada 0,5- 10 M dollaria amerikan itärannikon ns. Venture rahaa.

Yritin sitäkin mainita.

Ketään ei kiinnostanut.

Että sellainen tarina.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset