Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Sain postia Valkoisesta talosta - Pariisin iskut ja pakolaiskriisi

Liittyen hiljattain maailman huippujohtajille lähettämääni ehdotukseen Syyrian kriisin ratkaisemiseksi, olen alkanut saada toistuvaa sähköpostia Valkoisesta talosta. 

Valkoisen talon isäntä presidentti Barack Obama on luonnollisesti ollut kovin kiireinen, joten aivan häneltä itseltään en ole vielä postia saanut. Saamani posti on joka tapauksessa hyvin ajan hermolla pitäviä ulko- ja turvallisuuspoliittisia päivityksiä presidentin lähiesikuntaan kuuluvilta toimijoilta Valkoisen talon sisältä. 

Viimeisin 20.11.2015 sähköposti referoi presidentin sisäisen turvallisuuden esikuntaan kuuluvan Amy Popen kannanottoa syntyneisiin epäilyksiin siitä, että Syyrian pakolaiset vaarantaisivat Yhdysvaltain sisäistä turvallisuutta. Se sisälsi joitain hyvin mielenkiintoisia numeroita Syyrian pakolaisista Yhdysvalloissa. Ohessa saamani sähköposti vapaasti suomennettuna -

 

***

”Numerot kertovat – mitä sinun tulee tietää Syyrian pakolaisista Yhdysvalloissa”

Pakolaiset ovat saaneet valtavasti huomiota perjantain (13.11.2015) terrori-iskun jälkimainingeissa. He pakenevat aivan samankaltaista järjetöntä teurastusta, joka tapahtui Pariisissa.   

Jos lyömme oven kiinni heidän edessään – jos siis päättäisimme olla auttamatta heitä vaikka tiedämme pystyvämme siihen – se olisi omien tärkeimpien arvojemme pettämistä amerikkalaisina.

Tulemme toimimaan asiassa oikeudenmukaisesti – samalla kun suojelemme amerikkalaisia, tarjoamme turvapaikan eräille maailman hädänalaisimmista ihmisistä.       

Tässä numeroita mitä sinun tulee tietää:

23,092

Syyrialaispakolaisten määrä jonka UNHCR (YK:n pakolaisjärjestö) on osoittanut Yhdysvaltojen pakolaisohjelmaan v. 2011 jälkeen.

7,014

Syyrialaispakolaisten määrä, jonka sisäinen turvallisuusvirasto on haastatellut v. 2011 jälkeen.

2,034

Turvapaikan saaneiden syyrialaispakolaisten määrä v. 2011 jälkeen.

0

Yhdysvaltoihin asettuneiden syyrialaispakolaisten määrä, jotka on pidätetty tai poistettu maasta terrorismiin liittyvien syiden nojalla.”

 

***

Ripeitä poikia nuo amerikkalaiset!

Odottelen yhä paluupostia myös Vladimir Putinin esikunnalle lähetettyyn samaiseen ehdotukseen –

vai onko Kremlin sormi mennyt jo lopullisesti suuhun?

 

***

Napit ja koordinaatit löytyvät alhaalta!

24.11. 2015

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

Unitas E-liike

 

***

Presidenttiehdokas Hirvimäki kutsuu sinut mukaan!

  • Suomalaiset ”leipäjonoista Silicon Valleyhin” nyt mennään!
  • Ihmiset tasavallan huipulla teidät on haastettu!
  • ”Principles of Unitarism in Politics” – akateemikot missä olette?
  • Yritysmaailmalle kutsu tulla mukaan perustamaan uusi yhteiskunnallinen start-up!
  • Julkkikset ja taiteilijat – Jari Tervo sinut on taas haastettu!
  • Media, päätoimittajat, kustantajat, lehtikeisarit – hep, hep!
  • Suomalaiset sankarimainostoimistot täällä ollaan!
  • Puoluetoimistot ja puolueaktiivit herätys, pienpuolueet!
  • jne. yhteys allekirjoittaneeseen: petri.hirvimaki(at)E-liike.net

***

kansalaisaloite.fi - Käy tutustumassa uuteen Nato-kansalaisaloitteeseen! Allekirjoittamisen ja some-jakamisen lisäksi jos haluat aktiivisemmin osallistua Nato-asian edistämiseen liity myös Unitaksen sähköpostilistalle!

***

"Unelmoin vahvasta, rohkeasta, avoimesta ja innovatiivisesta isänmaasta Suomi Finland, joka ensin tunnistaa ja sitten yhdessä voittaa painajaisen nimeltään valtaholismi. Tämä ruma kupla, joka vahingoittaa meitä kaikkia, on pian hajoava miljooniksi pieniksi palasiksi. Se ei tarkoita ääntenlaskentaa tai silkkihanskoja kaiken aikaa vaan todellista sisäistä yrittäjyyttä isänmaamme eteen, ja jotain sellaista, mihin ei mikään toinen kansakunta ole koskaan pystynyt.

Nämä päivät tulevat jättämään jälkensä loppuelämäksemme kansakuntamme tulevaisuuteen. Minulla on täysi luottamus ystävieni ja tulevien ystävieni tukeen niin Suomessa kuin muuallakin ja kaikissa puolueissa, Perussuomalaiset mukaanlukien.

"Ihmisessä itsessään ovat pisimmät matkat" kuten Mika Waltari kirjoitti. Taistelemme isänmaamme puolesta loppuun asti niin, että voimme olla ylpeitä itsestämme muitten kansakuntien joukossa Euroopassa ja kaikilla mantereilla. Ihmiskunnan evoluutio ei tunne rajoja. Pelko pois ja tilalle visio, sitoutumista ja toimintaa. Voitto on meidän."

Petri Hirvimäki

(in english see here)

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (11 kommenttia)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Luvut kertovat ja maalaisjärki auttaa myös.

Olisi voinut tehdä toisenkin blogin samaan syssyyn liittyen tuohon loppukaneettiin. Mutta katsellaan nyt päivä pari mihin etenee Venäjän touhu..?

Käyttäjän TeppoAnnala kuva
Teppo Annala

Toimin nyt vastoin vaistoani ja kirjoitan sinulle.

Voisiko nähdä tuon vapaasti suomennetun kirjeen alkuperäisen version?

Itselleni ei ainakaan oikein auennut tuo aiempi postaus "ehdotuksestasi". Mikä se siis oli? Tarjosit Martti Ahtisaarta neuvottelijaksi. Sekö se sinun ehdotus oli?

Edit: Ilmeisesti olet siis alkanut saamaan säännölliessti päivityksiä Obaman lähipiiriin kuuluvalta henkilöltä. Olisin erittäin kiinnostunut näkemään tämän kirjeenvaihdon. Jotenkin aavistelen että et tätä kirjeenvaihtoa suostu sellaisenaan tänne laittamaan.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

"Toimin nyt vastoin vaistoani ja kirjoitan sinulle."

Kiitos Teppo - älähän nyt hyvä mies noin sano...

***

Siinä ehdotuksessa ehdotin todellakin Ahtisaarta sinne mukaan. Ehdoton asia on että sekä Yhdysvallat että Venäjä jakavat saman vision - siis demokratiakehityksen ja vapaat vaalit.

Ehdoton edellytys.

Ehkä tuo "Syrian Grand Slam" oli ehdotus myös ottaa pöytään reilusti vaan kaikki kynnelle kykenevät - siis tarjota mahdollisuus ennen kuin alkaa tapahtua.

Venäjän touhu vain vaikuttaa siltä että se ei edes halua että alkaa mitään tapahtua, valitettavasti. Miksi näin - siksi että Putinin Venäjä on totalitarismi siinä missä joku Assadin Syyriakin.

Ei niiltäpohjilta hevin ponnisteta kohti ihmisoikeuksia kauempanakaan kotoa.

***

Edit. Mietitään kun tulee ajankohtaiseksi. Mitään salaista tietoa en laita jos sellaista saan tietenkään - tuskin saan vielä tässävaiheessa. Mutta hieno juttu että Yhdysvalloissa ollaan kiinnostuneita mitä tapahtuu myös ruohonjuuritasolla ihmisten ajattelussa.

Amerikkalainen asenne asioihin.

***

VEnäjällä ollaan erittäin kiinnostuneita myös Hirvimäestä, erittäin. Mutta se on toisen blogin paikka ja se ilmenee hieman toisella tavalla kuin amerikkalaisten kiinnostus.

Suomimedialla voi mennä vielä tovi omassa kuoliaaksivaikenemisessaan mitä tulee juttuihini systeemin ulkopuolisena.

Mutta kiusataan välillä hieman itsekin...

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Sipilä pitää kriisikokouksia - jos uutinen pitää paikkansa on se järkyttävää kyseisen 14 vuotiaan tytön kannalta.

Oleellinen kysymys on myös jos 25 000 suomalaista laitetaan samaan tilanteeseen.

Ja mitään ei koskaan tapahdu..?

***

sopii toivoa että keskuksissa on osaavaa porukkaa jotka tajuavat kertoa tiettyjä asioita.

Mielellään maalaisjärkeä käyttäjviä..

Käyttäjän topira kuva
Topi Rantakivi

Minäkin haluan alkuperäisen viestin englanniksi luettuna. Älä piilottele.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Tässä niiltä osin jotka sinua kiinnostaa?

Subject:By the Numbers: What You Need to Know about Syrian Refugees in the U.S.From:"The White House"Date:Fri, November 20, 2015 12:42 amTo:petri.hirvimaki@e-liike.netPriority:Normal

"...protecting the American people even as we provide refuge to some of the world's most vulnerable people. Here's what you need to know: 23,092 The number of Syrian refugees UNHCR has referred to the U.S. Refugees Admission Program. 7,014 The number of Syrians the Department of Homeland Security has interviewed since FY 2011. 2,034 The number of Syrian refugees who have been admitted since FY 2011. 0 The number of Syrian refugees resettled in the U.S. that have been arrested or removed on terrorism charges,..."

Käyttäjän TeppoAnnala kuva
Teppo Annala

Laita nyt hyvä mies se kirjeenvaihto kokonaisuudessaan tänne. Jos puhut totta ja olet jatkuvassa kirjeenvaihdossa Obaman lähiesikuntaan kuuluvien ihmisten kanssa, on kyseessä melkoisen hieno juttu tulevalle presidenttiehdokkaalle. Miksi ihmeessä et todista väitettäsi todeksi? Näytä nyt se kirjeenvaihto kokonaisuudessaan.

Jos minä lähetän valkoiseen taloon mailia, onko mahdolisuus että saan sanasta sanaan saman vastauksen kuin itse sait? Obaman kabinetti on julkisessa tiedossa. Voitko kertoa ketkä henkilöt ovat sinuun jatkuvassa yhteydessä?

Itsekin sanoit että mitään salaista kirjeenvaihtoa ei ole käyty. Jos haluat buustia presidentinkampanjaasi, ota yhteyttä paikalliseen mediaan ja kerro ihmeessä heille tämä kirjeenvaihto.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Teppo - nämä pelimerkit pidän nyt taskussani.

Oma tavoitteeni on muuttaa Suomea kaikille paremmaksi ja tiedän miten se tehdään.

Siinä pelissä vastapoolilla ei ole suurta häpyä tälläisten systeemin ulkopuolelta tulevien kohtelussa ja kuoliaaksivaikenemisessa.

Suomi ei ole innovatiivinen maa. Olenoppinut että maailman paraskaan yhteiskunnallinen innovointi ei tarkoita sitä että pääset yhtään asiassasi eteenpäin JOS ET MENE SYSTEEMIN KAUTTA ja kun teet sitä mitä teet (eli innovoit) et mitenkään voi mennä systeemin kautta koska systeemi on rakennettu poliitikko valtaholisteille eikä yhteisen hyvän visionääreille...

Hyvin paradoksaalista, hyvin turhauttavaa!

Pitää siis muuttaa peli kokonaan omaksi jo siinä vaiheessa kun juttuja ajaa sisään.

Sitä tässä ollaan tekemässä.

***

JOs minulla on jotain säpinää Valkoisessa talon ihmisten kanssa en siitä kerro tässä ja nyt sen enempää - heti kun minuun aletaan suhtaantua mm. mediassa EDES HIEMAN siihen nähden mitä olen saanut aikaan yhteiskunnallisessa uuden ajattelussa niin katsotaan sitten.

Systeemi Suomessa on vieläkin vahvempi kuin koskaan tajusin - hyvää on se että ymmärrän täydellisesti nyt miten se toimii.

Silloin sen voi kunnolla haastaa.

Se tullaan tekemään.

Etsin resurssit mistä vaan, jotta oma isänmaani pääsee eteenpäin.

Ne resurssit eivät välttämättä ole suomalaisia.

Käyttäjän TeppoAnnala kuva
Teppo Annala

No, tämä saa nyt olla viimeinen viesti tähän blogiin.

En tajua yhtään mitään mitä tarkoitat tuolla vastauksellasi. Et tarjoa minkäänlaista tietoa siitä mitä olet tekemässä, mitä tiedät tai mitkä tavoitteesi ovat. Tietenkään media ei ota sinua vakavasti kun ei jutuistasi ota mitään selkoa. En siis koita hyökätä sinua vastaan. Kerron vain miten asian näen. En usko kenenkään (ehkä sinunkaan) ymmärtävän mitä ajat takaa. Mitä konkreettisesti yrität saavuttaa ja miten?

Me molemmat tiedämme että et ole henkilökohtaisessa kirjeenvaihdossa kenenkään Obaman lähiesikuntaan kuuluvan henkilön kanssa. Saatika sitten usean. POTUS ja hänen kabinettinsa kun ei nyt vain lähden geopolitiikasta keskustelemaan jonkin täysin tuntemattoman henkilön kanssa. Piste. Varsinkaan kun "ehdotuksesi" Ahtisaaresta ja Syyriasta ei ollut mikään konkreettinen ehdotus. Vain lyhyt kirjelmä tyhjää tekstiä. Olet todennäköisesti saanut vastauksen joltain politiikan harjoittelijalta valkoisesta talosta.

Jos haluat jatkossa saada mediassa tilaa, siivoa tekstistäsi pois täysin mitään sanomattomat kiertoilmaisut innovaatioista ja systeemeistä. Kerro konkreettisesti mitä haluat saavuttaa ja miten. Sekään ei takaa minkään median kiinnostusta, mutta ainakin se antaa mahdollisuuden siihen. Koska nykyisellään teksteistäsi ei ota mitään selkoa. Ne muistuttavat enemmänkin jonkin uskonnollisen paasaajan mahtipontisia puheita jostain abstraktista Jumalasta.

Toni Tamminen

Onneksi olkoon valkoisen talon sisäpiiriin pääsystä! Saat varmasti uutta lukijaa ja tukijaa nopeastikin, jos alat edes osaltaan valuttamaan tietojasi usarin lukijoille. Mitä muuten tarkoitat viimeisten lauseiden mainitsemillasi resursseilla? Rahaa johonkin tiettyyn projektiin vai kenties presidenttivaali kampanjaan?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Toni - hienoa saada sinulta kannustusta;-)

Resurssit - molempiin joista ensimmäisenä on vuorossa se projekti eli perustettava uusi startup ja "yhteiskunnallinen innovaatiotyökalu". Parit NDA (salassapitosopimukset) tein juuri eilen ja toissapäivänä ja softapuolen osaajat alkaa olla kasassa.

Tarvitaan hieman rahaa, että ei mene projekti turhan raskaaksi.

Olen kirjoittamassa lähiaikoina blogia jossa etsitään "isänmaallista sijoittajaa" - ja kysellään onko sellaisia olemassakaan tässä Tekes:n Suomessa - varmaankin mutta ei kovin montaa, pitää vähän potkiskella.

Systeemin miehiä ja naisia meilä piisaa etenkin "menestyjissä" - ei ne mitään muutosta osaa tehdä maahan, ovat viimeisiä siinä. Joku voi herätä jos saa ämpärillisen kylmää vettä päälleen sopivaan aikaan vaikkapa presidenttiehdokas Hirvimäeltä...

Sijoitus se silti on. Ihan bisnessijoitus.

***

Ja tulee ne vaalitkin sieltä. Tällä kertaa onneksi aikaa hieman enemmän kuin kolme kuukautta niin kuin eduskuntavaaleissa - laiva kääntyy siinä ajassa kyllä ja sitten mennään.

Ei se presidenttihomma mikään kauhistus olisi -

pitää vaan muistaa pitää pää pilvissä ja jalat maassa koko ajan. Eli ei pidä tyytyä johonkin juttuun että on saavuttanut... olla sillä tavalla nöyrä omalle visiolleen.

Pohjois-Korea kun on saanut vapautensa niin ehkä sitten voi hetken miettiä mitä on tullut tehtyä...

Mennäänkö näillä Toni? ;-)

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset