Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Vauhti korjaa virheet Alex!

 • Vauhti korjaa virheet Alex!

"Heitin Stubbia kolalla. Sori siitä." 

#stubbgate blogisarjani kolmannen osan tietolähde on Aamulehti, jonka jutussa tamperelaiskommari myöntää tekosensa köyhien ja maailmanrauhan puolesta stubbmaiseen "sori siitä" tyyliin. Valtionvarainministerimme myönsi tehneensä virheen hallintorekisteripuheissaan ja sanoi "sori siitä". Olemme siis saaneet ainakin yhden roiston kiinni, mutta nythän meillä on uusi ongelma Alex -

sinun on aika päättää näyttääkö peukku ylös vai alas kolamiehelle?

Ole tarkkana, ettei mene taas juosten kusemiseksi! Nimittäin jos annat asian olla niin sehän näyttää monen mielestä siltä kuin sinulla olisi joku taka-ajatus? Ettei vain olisi huono omatunto ja sitä laupeuden teollasi korjailet? Laajemmalta yhteiskunnalliselta kannalta voidaan myös kauhistella, että esimerkin jälkeen on pian "sori siitä" siellä ja "sori siitä" täällä ja kakut naamassa ja kakat housuissa vähän useammallakin valtakunnan tähtipoliitikoilla täysin puolueeseen katsomatta...

ja jos peukkusi näyttää maapallon keskipistettä ei siitäkään hyvä heilu?

Toisaalta sehän olisi jauhot suuhun kaikille niillle 5,7 miljoonalle suomalaiselle miinus Kokoomuksen tosiuskovaiset, jotka ovat epäilleet sinun suorastaan valehdelleen. Kylläpä menisivät omatkin presidenttiehdokkaalliset jauhoni pahemman kerran suuhun jos tuota Piispalan punakaartilaista haluaisit hieman kolanheittoasiassa muiluttaa!

 

***

Olet varmasti monesti miettinyt millainen hullunmylly suomipolitiikka onkaan, Alex? 

Pahalta näyttää taas kun uutisia seurailee. Ei tässä kunnian kukko laula kohta enää kenellekään. Toki voimme nauttia siitä, että edes Laurilla ja Jyrillä on taas seuraavat 3/4 vuotta aikaa golffata ja tehdä muita palauttavia juttuja ennen kuin taas "neuvotellaan". Jotkut ne osaavat pelata pelimerkkinsä oikein ja naureskella meidän tavallisten kuolevaisten touhuille... oletko yhtään miettinyt Alex? 

 

***

Eräs anonyyminä pysyttelevä yrittäjäystäväni lähetti minulle oheisen kuvan, jossa jutustelet Mario Draghin kanssa niitä näitä -

 • "Eeehh ... I took the 90% figure to Finnish parliament just from my head. Just minor error compared to real 10%. That simple. Yeah ;)"
 • "Aaah. Got it right Alex... EU -please raise my salary with 150% year if I get this very promising young finance minister into EU top positions wiih Jyrki K. or EKP role.​.." 

Saatko mukavia tekstareita ja kiireettömiä somepäivityksiä puoluekavereiltasi Katainen ja Vapaavuori? 

Siellä ne sankarimme köllöttelevät Euroopan metropoleissa mukakiireisinä väärien puolueitten ja toimittajien ulottumattomissa, sydän riemusta ja onnen tunteesta halkeamaisillaan. Aikanaan on kiva tulla kotiin taas, fressinä ja intoa täynnä vaikka mihin, sori siitä.

 • ("WTF – is this young man trying to steal my corruption position & money from Goldman Sachs?")
 • ("What the hell... Finland and you and EU are doomed, but I’m gonna enjoy in the elite deck when the ship will collide/sink... Like your Italian cruise captain friend...")

Alex, jatkossa kysyt sitten vain kavereilta!

 

***

Napit ja koordinaatit löytyvät alhaalta!

3.12. 2015

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

Unitas kansanliike

 

***

Presidenttiehdokas Hirvimäki kutsuu sinut mukaan!

 • Suomalaiset ”leipäjonoista Silicon Valleyhin” nyt mennään!
 • Ihmiset tasavallan huipulla teidät on haastettu!
 • ”Principles of Unitarism in Politics” – akateemikot missä olette?
 • Yritysmaailmalle kutsu tulla mukaan perustamaan uusi yhteiskunnallinen start-up!
 • Julkkikset ja taiteilijat – Jari Tervo sinut on taas haastettu!
 • Media, päätoimittajat, kustantajat, lehtikeisarit – hep, hep!
 • Suomalaiset sankarimainostoimistot täällä ollaan!
 • Puoluetoimistot ja puolueaktiivit herätys, pienpuolueet!
 • jne. yhteys allekirjoittaneeseen: petri.hirvimaki(at)E-liike.net

***

kansalaisaloite.fi - Käy tutustumassa uuteen Nato-kansalaisaloitteeseen! Allekirjoittamisen ja some-jakamisen lisäksi jos haluat aktiivisemmin osallistua Nato-asian edistämiseen liity myös Unitaksen sähköpostilistalle!

***

"Unelmoin vahvasta, rohkeasta, avoimesta ja innovatiivisesta isänmaasta Suomi Finland, joka ensin tunnistaa ja sitten yhdessä voittaa painajaisen nimeltään valtaholismi. Tämä ruma kupla, joka vahingoittaa meitä kaikkia, on pian hajoava miljooniksi pieniksi palasiksi. Se ei tarkoita ääntenlaskentaa tai silkkihanskoja kaiken aikaa vaan todellista sisäistä yrittäjyyttä isänmaamme eteen, ja jotain sellaista, mihin ei mikään toinen kansakunta ole koskaan pystynyt.

Nämä päivät tulevat jättämään jälkensä loppuelämäksemme kansakuntamme tulevaisuuteen. Minulla on täysi luottamus ystävieni ja tulevien ystävieni tukeen niin Suomessa kuin muuallakin ja kaikissa puolueissa.

"Ihmisessä itsessään ovat pisimmät matkat" kuten Mika Waltari kirjoitti. Taistelemme isänmaamme puolesta loppuun asti niin, että voimme olla ylpeitä itsestämme muitten kansakuntien joukossa Euroopassa ja kaikilla mantereilla. Ihmiskunnan evoluutio ei tunne rajoja. Pelko pois ja tilalle visio, sitoutumista ja toimintaa. Voitto on meidän."

Petri Hirvimäki

(in english see here)

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Sellaista se on!

#Stubbgate hieman sotkenut muita blogeja, mutta minkäs teet kun on tälläistä priimaa tarjolla koko ajan;-)

Voisin Stubbin kanssa vaihtaa paikkoja jossain välissä, pienet kolat ei haittaa -

ja pääsisi Alex presidenttiehdokkaaksi!

***

Mutta nyt menee iskä nukkumaan...

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

"Kaiken maailman dosentteja" - heh katsoin tuon Sipilän eilisen. Tosin itse en tuohon reagoinut vaan siihen, että maassa ei ole juurikaan niitä jotka sanoisivat mitä pitäisi tehdä -

1) Juha Sipilä täällä on yksi, joka tuntee koko sielullaan mitä pitäisi tehdä.

2) Se on mustaa valkoisella paperille kirjoitettu.

3) Se on ihan uutta eikä vanhan toistoa. Moni muukin pitää sitä kovana juttuna. Syntynyt olosuhteissa, joissa vain kovat jutut voivat syntyä ja ennen kaikkea systeemin ulkopuolella.

4) Se on jokaiselle... Juha Ja Alex teille ja "kaiken maailman dosenteille", jokaiselle suomalaiselle.

5) Se ei ole vain temppu tai temppusarja vaan kokonaan uusi yhteiskunnallinen ajattelutapa - sisältäen ne temput myös eli käytännön toimet.

6) Se on vain toteuttamista vailla. Hyvin pitkälle mietitty - 90% pitkällä matematiikalla...

7) Se ei ole keneltäkään pois.

8) Yksi Hirvimäki voi tehdä vain omansa maan asioitten eteen. Ajatuksen tasolla paljonkin, mutta ei yhtään jos systeemi estää uusien ajatusten leviämisen tai niihin menee 20 turhaa vuotta vielä - ja ellei maa muutu poliisivaltioksi sitä ennen.

9) MEDIA TEIDÄN VELVOLLISUUS on kertoa siitä ihmisille, eikä estää sen tuleminen mukaan yhteiskunnalliseen keskusteluun sillä kuoliaaksivaikenemisella, suoranaisella dissauksella, joka on nyt jatkunut kohta vuoden.

10) Se on täällä ja pieni päivitys tulossa, muuten ei riviäkään tarvitse muuttaa -

http://www.ambrosia.fi/images/eliikeagenda2015.pdf

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

JOs joku miettii että miten itse pääsee mukaan muuttamaan Suomea niin tässä alkuun (ps. resurssit on hyvin rajalliset alussa) ja JOKAINEN ON HYVIN TERVETULLUT omalla tavallaan.

Pääsyvaatimus - kateudet, häpeät, turhat pelkäämiset ja vääränlainen viha pitää jättää narikkaan. Tilalle visio ja luottamusta siihen että porukalla saadaan asioita tapahtumaan. Jep, ja voihan minunkin tilannetta hieman ymmärtää - se vakiokommentti että kaveri kuvittelee itsestään liikoja ei ole kovin rakentava. Tuo presidenttijuttu on täysin harkittu yksi osa kokonaisuutta ja kokonaisuuden kaikki osat ovat hyvin tärkeitä. On tehtävä kaikilla rintamilla jos meinaa maata muuttaa oikeaan suuntaan kun vastassa on 100 vuotta vanha systeemi ja sen resurssit ja kytkökset joka paikkaan.

Täysin mahdotonta siis - ei, sillä systeemi on saavuttanut pisteen vuonna 2015 jossa se on jyvin kaukana siitä mitä pitäisi olla. Ihmiset kun saavat päähänsä tämän eri porukoissa niin asioita alkaa tapahtua asioita hyvin nopeasti. Ympäristötekijät tukevat 100-0 tätä muutos prosessia tällä hetkellä.

***

Ensin siis ne agendat - sen jälkeen tulee luottamus, jos tulee, mutta ensin se oma haltuunotto.

Sen ymmärtäminen että iso muutos EI VOI TULLA SYSTEEMIN SISÄLTÄ. Sipilä on systeemin mies ja 100 vuotta vanhalla agendalla. Katsokaa tulosta. Miten niin systeemin mies?

Lue blogejani tai kysy minulta rohkeasti petri.hirvimaki@gmail.com

Ei se miten tekee ole se varsinainen asia vaan mitä - siinä perusongelma Suomen maassa. Rautakangen niellaissulla insinööritouhulla ei pelkästään enää pärjää.

Katsokaa vaikka Steve Jobsia!

***

Presidenttiehdokas Hirvimäki kutsuu sinut mukaan!

Suomalaiset ”leipäjonoista Silicon Valleyhin” nyt mennään!
Ihmiset tasavallan huipulla teidät on haastettu!
”Principles of Unitarism in Politics” – akateemikot missä olette?
Yritysmaailmalle kutsu tulla mukaan perustamaan uusi yhteiskunnallinen start-up!
Julkkikset ja taiteilijat – Jari Tervo sinut on taas haastettu!
Media, päätoimittajat, kustantajat, lehtikeisarit – hep, hep!
Suomalaiset sankarimainostoimistot täällä ollaan!
Puoluetoimistot ja puolueaktiivit herätys, pienpuolueet!
jne. yhteys allekirjoittaneeseen: petri.hirvimaki(at)E-liike.net

Jaska Pollari

Miksi sä oot haastanut juuri Jari Tervon?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Jaska - Tervo on melkoinen velikulta joka uskaltaa sanoa huumorin kautta paljon asioita joita muuten ei sanota.

Humaani ihminen, joka Kirjoittelee väliin vakavastikin eri aiheista.

Itseasiassa pyysin vuoden alussa jo Jaria mukaan kirjoittamaan hyvän vallankumouksen ennakkoon;-)

Sain paluupostia. Ideanihan on varmasti Tervon kaltaiselle kaverille mielenkiintoinen. Noh, voitte kuvitella millaiset aikataulut miehellä on, joten toistaiseksi kieltäytyminen kunniasta -

mutta olisikohan aika kysellä uudestaan;-)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Niinistö ja Kokoomus edustavat systeemiä. Suomalainen voi tehdä muutoksen oman päänsä sisässä HYVIN NOPEASTI kun alkaa tulla hyviä vaihtoehtoja tietoisuuteen.

Siinä sitä haastetta.

Mikään mittari asian oikeutukselle ei ole se miten iso haaste joku asia on vaan se miten oikeassa se on ja miten rehellistä se on.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset