Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

”Peliitta” – eduskuntavaalien 2019 ruskea hevonen?

 • Aika vaihtaa Suomen Leijona kotimaiseen?
  Aika vaihtaa Suomen Leijona kotimaiseen?
 • ”Peliitta” – eduskuntavaalien 2019 ruskea hevonen?
 • ”Peliitta” – eduskuntavaalien 2019 ruskea hevonen?

”Hakkapeliitat olivat ensimmäinen joukkotyyppi, joka käytti suomenhevosta taistelussa. Suomenhevosessa yhdistyvät kylmä- ja lämminverihevosten hyvät ominaisuudet; vaikka suomenhevonen ei ole yhtä nopea ja ketterä kuin lämminverihevoset, se on hyvin sitkeä eikä väsy helposti” (Wikipedia)

 

***

Olen päättänyt asioita pitkään pohdittuani seuraavaa.

”Peliitta” tulee olemaan Unitas kansanliikkeen agendaan perustuva puolueprojekti kevään 2019 eduskuntavaaleissa. Huom! Peliitta puolueena synnytetään vain silloin jos kumpikaan seuraavista alla olevista tavoitteista ei toteudu esitetyssä aikataulussa:

 • ”Unitarismi” alkaa levitä mediassa ja nykyisten suurten puolueitten uudistusmielisiin 2016 ja 2017 aikana (ml. myös joitain istuvia kansanedustajia) – tällöin nykypuolueet tekevät ajamamme ”hyvän vallankumouksen” poliittisen ja lainsäädännöllisen osan yhdessä Unitas kansanliikkeen kanssa
 • Petri Hirvimäki (tai Unitarismin ajatuksia ajava muu henkilö) etenee tasavallan presidentiksi vuoden 2018 presidentinvaaleissa – tällöin ajamamme ”hyvä vallankumous” tapahtuu suurelta osaltaan myös presidentin kautta

 

***

Unitas kansanliike ja mahdollinen Peliitta-puolue eivät tule olemaan sama asia. Ne pidetään erillään vaikka ne molemmat uutta yhteiskunnallista ajattelutapaa eli Unitarismia edustavatkin.

Unitas kansanliike haastaa politiikan itsensä.

Unitas kansanliike on tarkoitettu jokaiselle isosta yhteiskunnallisesta muutoksesta kiinnostuneelle isänmaan asiaa ajavalle rohkealle suomalaiselle. Olemme sitoutumattomia mihinkään nykypuolueeseen. Missiomme on yhdistää ja vapauttaa Suomen kansa sitä painavasta ”sadan vuoden pakkopaidasta”, vastakkainasettelusta ja ylipolitisoitumisesta. Tuomme Suomen vihdoinkin 2000-luvulle.

Se tapahtuu nostamalla keskiöön kokonaisuus, yksilö ja yhteiskunnallinen innovointi.

Luomani uusi yhteiskunnallinen ajattelutapa ”unitarismi” (politiikassa) perustuu ”valtaholismi” käsitteen syvälliseen ymmärrykseen sekä tavoitteeseen ajaa kyseinen ilmiö pois yhteiskunnallisesta päätöksenteosta. Emme usko hokemaan, että puhtaalla vallanhimolla eikä suinkaan asioilla motivoituminen (eli valtaholismi) kuuluisivat automaattisesti politiikkaan.

Muutos hyvään tapahtuu innovoimalla uusi yhteiskunnallinen päätöksentekoalusta, jossa valtaholistit eivät pääse toimimaan.

Tällöin aukeaa aivan uusi mahdollisuus myös asiat edellä motivoituville visionääreille tulla mukaan yhteiskunnalliseen päätöksentekoon. He eivät enää osta kannatustaan veronmaksajien rahoilla poliittisten korruptiomekanismien avulla kuten valtapuolueitten johtavat poliitikot nyt tekevät. He ansaitsevat kannuksensa osaamisellaan. He näyttävät meille suunnan mihin Suomen on mentävä. Pikkuhiljaa suomalaiselle alkaa kehittyä intuitio luottaa näihin uusiin kykyihin ja ”unitaristipoliitikkoihin”.

 

***

”Hakkapeliitat rynnäköivät tiiviinä kiilamuodostelmana, viereisen miehen polvi painettuna naapurin polvitaipeeseen. Lähietäisyydeltä, alle kymmenestä metristä, ammuttu pistoolien yhteislaukaus aiheutti viholliselle jopa jalkaväen muskettitulta pahemmat tappiot, ja oli paljon tehokkaampaa tulenkäyttöä kuin karakolointi. Yhteislaukauksen jälkeen hakkapeliitat eivät kääntyneetkään takaisin, kuten karakolointiin kuului, vaan paljastivat miekkansa ja ratsastivat suoraan vihollisryhmitykseen. Jos vihollinen onnistuttiin lyömään näin, saattoi se kääntää koko taistelun kulun.” (Wikipedia)

 

***

Miksi kerron Peliitta-projektista jo nyt vaikka puolue ei ole edes varma asia?

Todellinen muutos voidaan tehdä vain luomalla ”uusi peli isänmaallemme”. Peliitta on osuva nimi tässäkin mielessä. Uuden pelin käytännön luomisprosessissa todennäköisesti tarvitaan osaltaan vielä vanhan pelin sääntöjä ja juuri siksi mahdollinen Peliitta-puolue.

Tästä hetkestä alkaen jo pelkkä Peliitta-projektin olemassaolo tarjoaa väylän myös nyky-puolueitten edustajille tulla mukaan tekemään ”Suomipolitiikan Grand Slamia” yhdessä kanssamme. Kuten aiemmin mainitsin, se kannattaa ensin yrittää tehdä omasta puolueestasi käsin. Unitas kansanliike ei erottele ihmisiä puoluetaustan tai taustattomuuden mukaan jos visio vain on sama. Jos oma puolueesi ei innostu, on meillä jo olemassa valmis alusta, nimi ja johtavat ajatukset perustaa oma Peliitta-puolue sitten myöhemmin.

Peliitta-projekti on viesti nykyisille valtapuolueille, että meidät kannattaa noteerata!

Peruste uskoa valtapuolueitten mukaantuloon on yksinkertaisesti se, että isänmaamme edun nimissä pyörää ei pidä keksiä kahta kertaa uudelleen – Unitas kansanliikkeen agenda on jo valmis yhteiskunnallinen muutosagenda perustavilta osiltaan. Silti tulee olemaan ongelmallista myydä se kokonaisuutena valtapuolueille eikä vain rusinoita pullasta tarpeen mukaan.

Unitarismissa on kyse kokonaisuudesta, jota on mahdoton kenenkään varastaa ryhtymättä itse unitaristiksi.

Suuret muutokset ympäristössämme ja maailmalla tukevat vahvasti suurten puolueiden haastamista juuri nyt. Suomipolitiikan nykyinen peli, jossa systeemi kävelee yksilön ja kansakunnan kokonaisedun yli mennen tullen, on vuonna 2016 johtanut jo tilanteeseen, jossa neljän suurimman puolueen itsekkyys ei palvele enää edes niitä itseään. Suomalainen kaverisosiaalikapitalismi ja nollasummakakunjako ovat tulleet tiensä päähän.

 

***

”Hakkapeliitat osoittautuivat myös kykeneviksi taistelemaan raskaammin varustettuja keisarillisia kyrassieereja vastaan. Tämä vaikutti myös hakkapeliittojen maineen kasvuun yliluonnollisena joukkona, kun raskaasti haarniskoitu keisarillinen ratsuväki pakeni pienillä suomenhevosilla taisteluun ratsastavia, haarniskoimattomia hakkapeliittoja.” (Wikipedia)

 

***

Muuttaaksemme Suomea meidän on muutettava ensin itseämme.

Loppupeleissä kaikki on kiinni sinusta suomalainen. Sinulla se valta on. Jos sinä alat vaatia muutosta, jossa yksilö ja kokonaisuus ovat keskiössä, muuttuu lopulta koko suomalainen yleinen poliittinen ajattelu, suomalaiset puolueet ja koko yhteiskuntammekin. Säilyttääksemme innostuksen ja luovuuden ihmisen elämän pitäisi olla elinikäistä oppimista. Sanon joka välissä, että minullakin meni 48 vuotta ennen kuin vasta oivalsin mikä näkymätön möykky isänmaatani painaa.

Muutosprosessin lumipalloefektin aloittamiseksi tarvitaan vain joukko ihmisiä, jotka motivoituvat yhteisellä voimallisella visiolla. Se on visio, joka on hyvä kaikille ja sitä luotaessa ei enää lasketa ääniä vanhan pelin säännöillä.

"Ihmisessä itsessään ovat pisimmät matkat" (Mika Waltari)

Kävi puolueprojektissa jatkossa miten tahansa, minulla on ilo Unitas kansanliikkeen perustajana kertoa, että alamme heti käyttää tuota vastustajissa kunnioitusta herättävää ”Peliitta” nimitystä. Peliitta on uuden ajan sankari ja haastaja vailla vertaa aivan etulinjassa. Tule rohkeasti mukaan. Unitaksessa kaikille halukkaille löytyy mielekästä tekemistä, asianomistajuutta ja haasteita niin paljon kuin sielu sietää. Klikkaat vain alla olevaa linkkiä ja siitä se lähtee –

Peliitta ei pelkää!

 

***

Napit ja koordinaatit löytyvät alhaalta!

2.1. 2016

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

Unitas kansanliike

 

***

Presidenttiehdokas Hirvimäki kutsuu sinut mukaan!

 • Suomalaiset ”leipäjonoista Silicon Valleyhin” nyt mennään!
 • Ihmiset tasavallan huipulla teidät on haastettu!
 • ”Principles of Unitarism in Politics” – akateemikot missä olette?
 • Yritysmaailmalle kutsu tulla mukaan perustamaan uusi yhteiskunnallinen start-up!
 • Julkkikset ja taiteilijat – teidät on haastettu!
 • Media, päätoimittajat, kustantajat, lehtikeisarit – hep, hep!
 • Suomalaiset sankarimainostoimistot täällä ollaan!
 • Puoluetoimistot ja puolueaktiivit herätys, pienpuolueet!
 • jne. yhteys allekirjoittaneeseen: petri.hirvimaki(at)gmail.com

 

***

"Unelmoin vahvasta, rohkeasta, avoimesta ja innovatiivisesta isänmaasta Suomi Finland, joka ensin tunnistaa ja sitten yhdessä voittaa painajaisen nimeltään valtaholismi. Tämä ruma kupla, joka vahingoittaa meitä kaikkia, on pian hajoava miljooniksi pieniksi palasiksi. Se ei tarkoita ääntenlaskentaa tai silkkihanskoja kaiken aikaa vaan todellista sisäistä yrittäjyyttä isänmaamme eteen, ja jotain sellaista, mihin ei mikään toinen kansakunta ole koskaan pystynyt.

Nämä päivät tulevat jättämään jälkensä loppuelämäksemme kansakuntamme tulevaisuuteen. Minulla on täysi luottamus ystävieni ja tulevien ystävieni tukeen niin Suomessa kuin muuallakin ja kaikissa puolueissa.

"Ihmisessä itsessään ovat pisimmät matkat" kuten Mika Waltari kirjoitti. Taistelemme isänmaamme puolesta loppuun asti niin, että voimme olla ylpeitä itsestämme muitten kansakuntien joukossa Euroopassa ja kaikilla mantereilla. Ihmiskunnan evoluutio ei tunne rajoja. Pelko pois ja tilalle visio, sitoutumista ja toimintaa. Voitto on meidän."

Petri Hirvimäki

(in english see here)

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (63 kommenttia)

Käyttäjän ilmari kuva
Ilmari Schepel

"on hyvin sitkeä eikä väsy helposti"

Petri, olet ihmeellinen jäbä ja ainoastaan yllä olevan luonnehdinnan perusteella annan sinulle pisteitä (in english see here). Menestystä, valitulla tielläsi. Kyllä se siitä...

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Ilmari kiitos - mitä tuohon voi sanoa kuin että KIITOS!

Ai niin ja jos kiinnostaa... ;-)

Käyttäjän RaimoTossavainen kuva
Raimo Tossavainen

Suuret on miehellä suunnitelmat, pikkuisen rohkenen epäillä......maksaakohan vaivaa

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Raimo - noh, sitä on tullut viime aikoina jotenkin tapa yrittää ylittää itsensä vaikka kieltämättä rima on aika korkealla...

Et kysynyt käyttövoimasta mitään - se on se oleellinen.

Ja sitten myös se kannattaa huomioida että Unitas kuvioon tulevat uudet Peliitat tässä vaiheessa ovat juuri niitä jotka eivät enää mieti maksaako vaivaa.

Jossain vaiheessa sen miettiminen pitää vain lopettaa oli mikä oli jos meinaa oikean muutoksen saada aikaan... pitää lähteä itse jo pelaamaan sitä uutta peliä.

Joku voi sanoa sitä tyhmyydeksi - minä sanon niitä isänmaan sankareiksi, jotka kanssani etulinjaan nyt tulevat.

***

Ja varmasti maksaa jos sitä ei jokainen loputtomiin kysy!

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Laitoin tuonne "unitarismi" tägiehdotuksen myös ja hienoa jos ylläpito sen sinne laittaisi.

***

Politiikka by maalaisjärki ja Hirvimäen juttujen lukeminen by maalaisjärki - jos sitä yhtään käyttäöä niin ymmärtää että tässä on jo kokonaiselle peliittapataljoonalle hommia -

mm. tuosta Unitarismista pitäis vääntää englanniksi ja Suomeksi "Principles of Unitarism in Politics" saa tulal mukaan innovoimaan sen voi tehdä yhdessä. Start up joka on erittäin merkittävässä roolissa, jne jne käytännön asioita, tapahtumia, FB saittia jne eli jokaiselle on todella asianomistajuutta.

Ei tämä mikään yhden miehen show saa todellakaan olla jos meinaa asioita saada käytäntöön ja Suomen pelastettua.

***

Minun kaikkein hartain tavoitteeni on pystyä tekemään tätä homma ja saada siitä elanto perheelleni. Minusta se ei ole kiinni - maalaisjärjellä ajatellen näytöt on jo aika riittävät.

Puhun paljon siitä että Suomi on yhteiskunnallisen innovoinnin Ambomaa. Se näkyy mm. siinä että Ilmarinkin tuolla esiinnostamaa sitkeyttä ja sisua vaaditaan jo suorastaan ihan liikaa tässä maassa sellaisilta, joilla ei ole valtapuoluetta takana.

Toisaalta se on ainoa tapa olla vapaa ja oivaltaa uutta ja sanoa se maailmalla.

Jotta emme olisi Ambomaa niin AINA kun joku oivaltaa sen pitäisi avata ovia.

Nyt ei ole niin ja se on hyvin kamalaa se...

Help me!

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Nyt se "unitarismi" on tuolla täginä. Hienoa. saa käyttää jokainen.

Kiitos Uusi Suomi.

Blogia pukkaa aiheesta taas pian jossa kerron aiheesta lisää, siitä unitarismista uutena aatteena.

Seppo Hildén

"Peliitta on pelintekijä!"

No niin on, Heinolan Peliitat pelaa Mestiksessä.

Et ole ajatellut jotain muuta nimeä puolueellesi...

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Seppo - "Peliitta" on eri kuin "Heinolan Peliitat"!

Tiesin kyllä tuon. Ja nythän meillä on jo Heinolassa 10 000 kannattajaa jo kättelyssä;-)

Ei kai hyvää nimeä tarvitse vaihtaa, tai kerro parempi?

Näen jo lyhenteen PEL sieluni silmillä... ainoa yllätys olisi se että sitä ei tarvitsisi perustaa vaan puolueet hoitaisivat hommansa - siis siinä laajennettussa mielessä.

Eivät taida hoitaa?

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

-Peli päivässä pitää terveenä
-Joka pelitta elää, se kunniatta kuolee
-Jos ei pelita, ei pidä syödä
-Joka pelittaa, ei pelkää

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos hyvä Peliitta Heikki - jos sallit pienen harjoittelun tässä;-)

Erinomaista - sinun riimit menivät jo tuonne blogiin asti kun vaihdoin "sloganiksi":

"Peliitta ei pelkää!"

Vaviskaa pullamössöeliitti ja kaverisosiaaliryöstökapitalistit jos ei tahti ala muuttua ja järki ja kansan etu tulla päätöksiin ja tekemiseen niin kohta pelkää joku muu sitä että Peliitta menee heittämällä ohi...

jarrumiehiä ja naisia tämä maa on jo pullollaan - jos sillä ajatteli vastata...

siitä pelostaan paranee parhaiten lukemalla Unitas kansanliikkeen johtavia ajatuksia, käärimällä hihat ja kysymällä kuinka voin auttaa?

Noin sadalla eri tavalla, ainakin.

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Sanaleikit sikseen. Minun mielestäni ihmisen on Euroopan viime vuosisadan karun historian tuntien nimenomaan kaikki syy pelätä uuden politiikan yksinäisiä ratsastajia.

Jokainen on filosofi, sellaista lippua seuraan.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Hmmm... mutta et sinä kyllä Hirvimäkeä pelkää?

Kyllä Aatun touhusta pakko jotain mallia on ottaa etenkin noin propaganda mielessä;-)

Kyllä se vaan on Heikki niin että olisi tilaa uudelle eliitille, jollaista ei tässä maassa ole vielä koskaan ollut.

Ei vanhaa pidä kokonaan syrjäyttää mutta siellä se suurin ongelma on.

Se on kansan tehtävä.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Korjaan edellistä - siis minun aikanani ollut eli viimeiseen 49 vuoteen suomalainen eliitti on ollut olemassa pääasiassa vain itseään varten.

Se tie on nyt lopussa.

Jos meno ei muutu hyvällä niin sitä yrittää joku muuttaa pahalla ja sellaisia merkkejä on jo ilmassa.

Unitas on olemassa jotta sellaista ei tapahtuisi.

Mutta omasta poliittisesta pullamössöeliitistämme omassa valtaholismissaan en mene takuuseen -

näyttää niin hyvältä telkkarissa kun saa "suojella" kansaa ja suomalaista hyvinvointiyhteiskuntaa eikä tarvitse puhua paskaa koko aikaa jossain eduskunnassa.

Menee taas vaalikausi tai parikin ihan uskottavasti!

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

Graafista yritystä kyllä on, mutta ottaako mopo ylikierroksia? Unitas-logossa on ylösalaisin keikahtanut risti, ja kristityn silmissä se näyttää pahalta, kirjaimellisesti Pahalta.

Muutenkin Unitas ja Peliitta ovat käsitteinä vaikeasti yhdistettävissä yhden asian taakse, olkoon se sitten vaikka Hirvimäen hyväätarkoittava presidenttiehdokkuus.

Korjaisin ensi hätään t-kirjaimen mallin, ja toiseksi hylkäisin tuon peliitta-teeman. Eikö Unitas olisi sellaisenaan riittänyt kampanjasi iskusanaksi?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Tuomo - ei millään ole vielä täydellistä vaan ensimmäisiä logo virityksiä - minun käsialaa

Odotan että joku jolla on enemmän osaamista saa jatkaa.

Unitas risti on Suomen lippu hieman käännettynä. aika moni sen kai siitä tajuaa? Mutta pannaan mietitään.

***

Unitas ja Peliitta - kyllä molemmilla on täydentävä paikkansa tässä vaiheessa. Peliittahan on vain optio vielä nyt.

Eikä se että kukaan muu ei ole koskaan ennen tehnyt näin ole minulle hyvä peruste;-)

***

EDIT - Peliitta on jatkossa täysin taka-alalla julkisuudessa. Oikeastaan sitä ei ole julkisuudessa jatkossa. Mutta kylläkin niille jotka tulevat Unitaksen juttuun täysillä mukaan.

Sitten kun on aika se on julkisuudessa sitten enemmän jos tarve ilmenee.

Vuoden päästä tietää hyvin paljon enemmän.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Vielä - tervetuloa vaan mukaan. Laita ehdotusta grafiikasta ihmeessä tulemaan!

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

Okei. Risti-t:n yläosaa käännetään 90 astetta oikealle, jolloin se yhdistyy visuaalisesti Suomen lippuun aivan toisella teholla kuin nyt. Samalla se kuitenkin varmasti luetaan t:nä sanaan Unitas.

Koska tunnuksessa lisäksi on käsiala-tyyppisesti kirjoitettu nettiosoite, voisi tuon kukkamaisen kuva-aiheen jättää jopa kokonaan pois, ettei logo vaikuta grafiikan näyttelyltä. Vai onko ajatukset sateenkaareen vievä värikirjo välttämätön jostain salatusta syystä?

Toni Tamminen Vastaus kommenttiin #21

Kiitos Tuomo, mutta tuo kukka-aihe on suoraan Applen logosta,se kuvaa Petrin stevejobsimaista hommailua ja uskoa oman ideansa täydellisyyteen,muiden mielipiteistä tai rakentavasta kritiikistä huolimatta. Tuskin herra Hirvimäki antaa tuosta ottaa pois viivaakaan,väreistä puhumattakaan :)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #21

Kiitos Tuomo taas. Pitää kokeilla sitä lippua noin kuin sanot.

Toi kukka on kieltämättä tärkeä elementti - siinä on Applen eka logon värit ja siis sateenkaarivärit.

Lisäksi terälehdet on siinä Applen omenan oksan lehdestä eri väreillä tehty ympyrä jossa astekulma vaihtuu niin että tulee 360 ympyrä.

Eikö olekin ovelaa..? ;-)

Huom! se näyttää oikeasti ihan hyvältä jos joku sen jossain photoshop is sa tekisi puhtaaksi. (E-liike.net logon hihamerkki ainakin näytti hyvältä.)

Nyt se on paint jne. SahaLaita mikä ei ole mikään ajatus vaan realiteetti.

Taisin jo mainita että hommia piisaisi pienelle esikunnalle...

Oletko graafisen alan miehiä? ei se minulle ihan tuntematon juttu ole vaimon kautta ja olen noita suunnitellut. softa puoli ei hanskassa eikä omia ohjelmia jne.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

No niin Tuomo - käänsin ristin lipuksi niin myös näyttää lipulta.

Paljon kiitoksia, itse jotenkin takerruin siihen että se lippu voi olla 90 astetat väärin päin.

---> Ei tarvitse koska tuohan on T -kirjain myös!

Kiitos!

Toni Tamminen

"Minun kaikkein hartain tavoitteeni on pystyä tekemään tätä homma ja saada siitä elanto perheelleni. Minusta se ei ole kiinni - maalaisjärjellä ajatellen näytöt on jo aika riittävät."

Vastaahan aivan rehellisesti 1. tekemään mitä hommaa 2. miten ihmeessä tästä kouhotuksesta voisi kukaan ylipäätään saada elantoa 3. mitä ihmeen näyttöjä tarkoitat.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Toni - arvaa montako pistettä (taas) sait rakentavasta keskustelun avauksesta.

Vastaus - lue ensin kaikki sinulle antamani aikaisemmat vastaukset.

Ja pari linkkiä auki niin kyllä se siitä...

Toni Tamminen

Kiitos Petri lukuisista pisteistä,mutta sinun tosiaan tulisi olla aivan rehellinen ensin itsellesi!!! Yritän muistellaan aikaisemmin antamiasi vastauksia ja linkkejä, mutta mieleeni ei tule yhtään selkeää ja järjellisen perusteellista vastausta,monesti vain ilmoitat että palaat asiaan ja kirjoitat seuraavan blogin jossa avaat tai osan IV jossa avaat... usein vastauksesi ja blogisi ovat JNE. JNE.....kävin aikanaan katsastamassa mm. ambrosian sivut ja videot, joissa ilmoitit valloittavasi euroopan ja yhtiöittävän ambrosiasta erilleen jonkun innovaatiotyökalun,oli city,beach ja slope boostia ja sen jälkeen tyhjyyttä......kunnes innovoit itsesi eduskuntavaaliehdokkaaksi, jossa kampanjasi ja vaalivideosi olivat jos kauniisti sanon hyvinkin paljon valtavirrasta poikkeavia, 143 äänen jälkeen innovoit itsestäsi presidenttiehdokkaan ja jälleen kuten ambrosian kanssa ilmoitat valloittavasi kaikki maat ja mannut, keksit eri operaatioita ja nimiä lähes tyhjää sisältäville illuusioille..... odotan edelleen vastauksia edellä esittämiini kysymyksiini!!!!

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #20

Kiitos Toni - näissä hommissa missä tekee hyvin erilailla kuin (siihen asti) muut pätee yksi sääntö ainakin -

kukaan maailmassa ei tiedä omia juttujasi niin kuin sinä itse. Jos tietää, olet väärissä hommissa.

Ambrosía Professionals ja Unitas kansanliike ovat aivan samanlaisia tässä mielessä.

***

Koska sinulla on totuus jo valmiina, vastaukseni sinulle on seuraava kysymys tai tehtävä -

laita linkki minulle jonkun tunnetun suomipoliitikon omaan "Grand Slamiin"!

Omani löytyy täältä:

http://www.ambrosia.fi/images/eliikeagenda2015.pdf

Toni Tamminen Vastaus kommenttiin #22

Kysyin missä hommissa? ja miten niillä hommilla ansaitsee perheelleen elannon? samoin kyse on näytöistä!!?? Jos teet jotain hommia,joista kukaan ei saa selvää -olet onnistunut. Jos ansaitset tällä "hommalla" rahaa ja vielä perheellesi -olet onnistunut, etenkin kun muut ja verottaja ei tiedä siitä mitään. Jos kyse on näytöistäsi (eduskuntavaaliehdokkuus ja tuo agenda ) - en tiedä voiko tuota sanoa todella minkäänlaiseksi meriitiksi tai onnistumiseksi,mutta itse taidat niin uskoa!!

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #23

Kiitos - uskon ja tiedän että minä olen innovoinut tätä maata sata kertaa enemmän eteenpäin vuodessa, puolessatoista kuin kaikki neljän suuren puheenjohtajaa yhteensä.

Voin aivan olla kymmenen kertaa tyhmempi, mutta olosuhteet ovat olleet tuhat kertaa otollisemmat oivaltaa uutta kuin kyseisillä herroilla.

Myöskin sen tiedän että Suomi on Ambomaa mitä tulee yhteiskunnalliseen innovointiin ja myos liiketoiminta innovointiin niillä alueilla joilla julkiset toimijat sotkevat koko pelin.

Olen nimittäin maailman paras todiste edellisestä.

Ovet painavat minulle vielä TÄSSÄKIN vaiheessa käsittämättömän paljon
ja se on oikeastaan jo koomista ottaen huomioon mitä olen tehnyt maamme asian eteen.

ja se ei todellakaan ole Hirvimäen vika.

***

Paras lohtu on se että nyt tiedän vieläkin paremmin kuin tullessani politiikkaan miten Suomi toimii ja miten sen moottori pitää korjata ja ohjaus laittaa kuntoon.

Agenda on 100% relevantti, mutta sinne tulee laajennusta. Uusia isoja asioita pari kolme, jotka ovat esteitä maan hyvinvoinnille ja niiden korjaus.

Joku toinen voisi auttaa hieman ovien kanssa..

nyt on kuitenkin tosi kyseessä.

Toni Tamminen Vastaus kommenttiin #27

Siis et halua vastata kysymyksiini? tai toisaalta vastaat niin ympäri pyöreitä,että vastauksesi aiheuttaa vain lisäkysymyksiä ja suoranaista ajatuksen hämärtymistä. Miten tuo oma satakertainen innovointisi on näkynyt käytännössä? Paljon puuhailusi on kartuttanut sinun tilipussiasi? Viittaat koko ajan siihen, että olet joku elävä todiste jostain Suomen ambomaisuudesta, todista väitteesi edes yhdellä faktalla!! Mitä muuta olet saanut Suomen eteen tehdyksi muuta kun kirjoittelusi SOME:ssa????? Mielipiteitä ja kirjoituksia kun Someen mahtuu miljoonia joka päivä! Haluat muuttaa maailmaa, haluat muuttaa Suomea, haluat onnellisen yhteiskunnan, hienoa, olet mielestäni asian nyt sanonut. Mutta ala nyt ensin vastaamaan kysymyksiin!!! ja sen jälkeen ryhdy töihin ja tämä ei nyt tarkoita kiihtyvää kirjoittelua Usariin ja Faceen tai agendan täydennyksiä.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #29

Tämä ei johda yhtään mihinkään.

Toisaalta kiitos Toni otan kohteliaisuutena että istuvan presidentin puolueen mies minua noin haastaa!

Kiitos.

***

Sinä haluat pelata vanhan pelin säännöillä. Niin se menee kaikilla niillä joitten mielestä Suomi toimii.

Joku Hirvimäki jossain kaukana sisäpiireistä yhtäkkiä tajuaa että koko peliä pitää muuttaa.

Kyllä se oivallus siellä on ja mietitty asiat aika pitkälle ja tasapuolisesti kaikille tässä uudessa ajassa. Tämä ei sinulle riitä kun ei ole käytännön näyttöä..

Hei Toni minä keksin - hoida asiat niin että pääsemme muutaman oikeistolehden (joku muu hoitaa vasemmistomedian) takakanteen edes aluksi niin käytäntö hoitaa itsestään loput!

Onko sovittu?

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö Vastaus kommenttiin #30

Lätkää läiskimässä olleet pipopäiset juniorit olivat eilen säikähtänet joukkoonsa yhtäkkiä ängennyttä kypäräpäistä Tasavallan Presidenttiä!

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #31

Pipo, kypärä, presidentti..?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #41

Kiitos - Jaahas se on "Sale" aktivoitunut ja yrittää kovasti keksiä jotain uutta. On kuullut että nyt on uusi haastaja, joka on tullut aivan puskista! ;-)

Eipä taida Sale tietää että ensimmäiseen vetoon vastaaminen ei entiselle Jypin junnujen keskushyökkääjälle ole minkään tasoinen ongelma.

Itseasiassa jääharjoittelu oman jälkikasvun kanssa alkoi jo yli vuosi sitten...

Sale kiekko keskelle vaan!

Toni Tamminen Vastaus kommenttiin #30
Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #32

Toni et liene kohderyhmää jolle alkaisin ehdottamaan NDA salassapito sopimusta tarkemmista yksityiskohdista?

Saat käyttää siis mielikuvitustasi yli sen mitä jo tiedät - jos se ei riitä enää voi auttaa.

Toni Tamminen Vastaus kommenttiin #34

Sinulla ei tunnu olevan mitään vastauksia. Miten vastauksesi voisivat vaatia salassapitosopimuksia? Haluat johtaa kansanliikettä ja nyt sepität vastauksesi vaativan salassapitosopimusta, haluat että sinua tuettaisiin ja äänestettäisiin ja sinulle avattaisiin ovia ja huudat apua,mutta vaadit salassapitosopimuksia. Palaan jo aiemmin toteamaani, sinulla eiole vastauksia, pelkästään mielipideblogeja,jota tähän maailmaan riittää.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #35

"Palaan jo aiemmin toteamaani, sinulla eiole vastauksia, pelkästään mielipideblogeja,jota tähän maailmaan riittää."

Tähän sinun inttämiseen sopisi nyt se vanha kansanviisaus väittelemisen mielekkyydestä tietyissä olosuhteissa...

Oppi ei ole mennyt perille.

Väität jotain tuollaista mikä on juuri päinvastoin kuin oikeasti. Agenda oli ensin ja vasta sitten kirjoitin elämäni ensimmäisen poliittisen blogin.

Etkä tee kotiläksyä jonka sinulle ensimmäisessä jo annoin.

Tällainen ei johda nyt mihinkään.

***

Voisitko muuten kertoa vaikka Facebook profiilisi jos jatketaan vaikka siitä niin päästään edes jossain eteenpäin?

Toni Tamminen Vastaus kommenttiin #36

Jätät koko ajan vastaamatta ja siksi "intän" VASTAUKSIA kysymyksiini, ja niitä olisi mukava saada niin päästäisiin eteenpäin.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #37

Tässä vaiheessa linkki siihen profiiliin olisi kiva.

Haluan tietää kenen kanssa minulla on kunnia jutella. Moni muukin taitaa haluta?

Toni Tamminen Vastaus kommenttiin #38

Toivon edelleen, että vastaisit kysymyksiini,moni muukin varmasti haluaisi! Olet ihmetellyt tällä syksyn mittaan miksi kukaan ei kommentoi, miksi kukaan ei kysy, miksi kukaan ei haasta... nyt kun saat haastetta lähdet pakoon koko tärkeänä pitämääsi asiaa. Voitko todella kansanedustajaehdokkaana, presidenttiehdokkaana ja kansanliikkeen johtajana vältellä näin pahasti yksinkertaisia kysymyksiä, joihin sinun oivalluksilla tulisi olla jo tässä vaiheessa hyvin yksinkertaisia vastauksia.

Toni Tamminen Vastaus kommenttiin #39

1. tekemään mitä hommaa 2. miten ihmeessä tästä kouhotuksesta voisi kukaan ylipäätään saada elantoa 3. mitä ihmeen näyttöjä tarkoitat.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #42

1. 2.3. Jos mies pystyy rakentamaan kokonaisen uuden aatesuunnan niin eiköhän siinä hommaa piisaa ja vielä niin että sillä elantonsa tienaa ehkä moni muukin kuin minä. Jos et yhtään tiedä miten niin tutustu asioihin. Sitten on myös se start up jne. tapoja on todella paljon enkä ala tässä käymään niitä läpi kun ei ole sen paikka muutenkaan.

Anna nyt vaan se linkki sinne sinun Facebook profiiliin niin tiedän että edustat itseäsi.

Tuo sateenvarjo ei oikein vakuuta.

Toni Tamminen Vastaus kommenttiin #43

Miksi poistit vastaukseni? Onko Luonnonlain puolue liian herkkä aihealue? Sivustoilta löytyy ainakin yksi yhteen omaa aatesuuntaasi.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #45

Anna hyvä mies nyt se selvitys profiilisi puutteista!!!

Toni Tamminen Vastaus kommenttiin #46

Ilmeisesti ajattelet niin,että hyökkäys on paras puolustus. Olen huomannut, että käytät tätä samaa kaavaa jokaista kommentoijaa kohtaan mm. hyvä tavaton. Aloitetaan alusta,anna nyt hyvä mies vastauksia lukuisiin tärkeisiin kysymyksiin, joita minä ja muut(= suomen kansa) esittää!!!

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #47

"Hyvä Tavaton" on muuten Peliitta miehiä nykyisin jos et sitä tiedä.

***

Sinulla on jäänyt ykkönen tai kakkonen päälle ja yrität ajaa autolla kovaa.

Mitäs jos ajat tien sivuun ja kerrot oletko Toni Tamminen?

Omassa blogissa haluan keskustella ihmisten kanssa joilla on tunnistettava profiili - sinun tapauksessasi aivan erityisesti.

Enää en mainitse asiasta jos ei mene perille.

Poistan välittömästi kaikki kommenttisi ellet osoita olevasi väittämäsi henkilö tästä eteenpäin
jollain linkillä profiiliin josta sen voi todeta.

Toni Tamminen Vastaus kommenttiin #48

Älä ihmettele jos keskustelua ei synny, älä ihmettele jos ovet eivät aukene, älä ihmettele jos media karttaa,älä ihmettele jos jokainen päivä tuntuu aina vain vaikeammalta kun edellinen, sovitaanko näin?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #52

Noh, olkoon tämä kommentti kun siihen voi vastata tässä.

Sinun logiikka on väärä syytät yksilöä etkä systeemiä!

Minulla meni itsellänikin 48 vuotta sen tajuamiseen että vika todellakin on systeemissä eikä Hirvimäessä - olin jopa hidas Hämäläinen tässä mielessä...

Olen yrittänyt sinulle kertoa mikä se tajuamisen aiheutti - sinä vain käännät sen näytöksi minua vastaan.

Olet systeemin mies.

Ja oletko Toni Tamminen, vastaa siihen, kiitos.

***

Valitettavasti minun on tuotettava sinulle pettymys - nimittäin kaikki merkit viittaavat siihen että suomalainen, aikansa minua ihmeteltyään alkaa pikku hiljaa tajuta että ei se taida Hirvimäki mikään eilisen teeren poika ollakaan...

kaikki tulee tapahtumaan ajallaan koska kansa tajuaa lopulta sen miksi Suomipolitiikkaa on muutettava ja että se on suomalaisen omissa käsissä.

Suomalainen tajuaa että nyt on keli.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #42

Toni Tamminen - poistin yhden kommenttisi koska en tiedä kenen kanssa edes kommentoin.

Ennen kuin jatketaan riviäkään osoita että olet Toni Tamminen.

Kuvasi täysin sääntöjen vastainen jne. Laita tulemaan linkki sinusta johonkin tunnistettavaan some profiiliin , kiitos.

Pekka Iiskonmaki

Suomen väkiluku oli tuohon aikaan pienempi kuin Viron. Ruotsalaiset pitivät virolaisia myös suomalaisina, kuten inkeriläisiäkin.

Suomen kielessä ei käytetty tuollaista sotahuutoa kuin "Hakkaa päälle!".

Se tulee viron kielestä: ''Hakka peale!'' Se on edelleen käytössä viron kielessä.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Pekka - olet ilmeisen oikeassa. Hakkapäälle huuto on selittämätön mysteeri mitä ilmeisimmin vielä.

Käyttäjän danielantti kuva
Daniel Leppäjärvi

Vaikka en pidän 90% sinun ajatuksista, arvostan helvetisti energiaasi ja yritteliäisyyttäsi verrattuna muihin suomalaisluusereihin.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Daniel - vielä kahdeksan vuotta sitten en olisi voinut sanoa että perheellisen pitää yrittää -

nyt kolmen pienen isänä voin -

eikä kysytä emännältä kuitenkaan, jooko;-)

***

Kävin vierailulla blogissasi ja kommentoin.

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Presidenttiainesmiehille;

Presidentiltä hyvä puhe, joskin olen lukenut vain otsikon "Maassa maan tavalla". Itse täsmentäisin, että maakunnassa maakunnan tavalla, esim. Sveitsi jota pidetään kehittyneen demokratian esikuvana. Siellä yksilö voi valita minkä kielisessä kanttoonissa haluaa asua.

Mitä kevyemmät ideologiset hallintorakenteet ihmisillä on yläpuolellaan, sitä tyytyväisempiä he ovat elämäänsä. Tavallinen sveitsiläinen ei edes välitä tietää minkäniminen tyyppi kulloinkin istuu liittovaltion presidentinhuoneessa.

Vain Suomessa toisen kyttäys on niin verissä, esim. UKK supolaisena, että "matrjoskan" ulkokuori on sinivalkoinen, mutta sisäkerros sinikeltainen. Ei tarvitse jemmata mikrofoneja seiniin tai lampunvarjostimiin, koska on omistajankieli.

Hesarille on kaivettu syksyn arkistoista esiin Matti Vanhasen kehut Aleksis Kivelle modernin ajattelun isänä.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Juuri näin Heikki -

Hirvimäen Suomessa ei tarvitse pelätä islamisaatiota vaikka meillä pakolaisia inhimillisen kriisin maista olisikin.

Vastavuoroisesti ja tosiasiat tunnustaen.

Mitä tulee sitten tuohon pakkoRuotsiin niin minä ihmettelen suuresti miksi laki ei ole sellainen että "pakkoruotsi" olisi vain lain mukaan kaksikielisissä kunnissa?

"Politiikka by maalaisjärki"

***

Ja Sveitsi on hieno maa ottaa esimerkkiä monessa asiassa - isäni on asunut siellä reilu 20 vuotta ja siinä mielessä myös sympatiat sveitsiläiseiselle mentaliteetille.

On muuten jännä juttu että voi olla ranskaa puhuva ihminen erilainen muutaman kilometrin päässä toisistaan Ranskan ja Sveitsin rajalla.

Sveitsiläinen on todellakin sveitsiläinen!

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Korjaus : tänään Matti Apunen kirjoittaa Hesarin kirja-arviossaan istuneensa Tommi Uschanovin kanssa kerran lounaalla, siis ei useasti kuten 18.12. väitin:

http://ronkko.blogspot.fi/2015/12/sivistyksen-taso...

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Heikki -

Kävin hieman kurkkaamassa - ollaan kansan miehiä molemmat omalla tavallamme -

"Heikki Rönkkö - Vaihtoehtoa eliitin ajattelulle joka on syntynyt Senaatintoria kiertämällä"

Tuossa oli jo paljon oleellista...

***

Kunpa ehtisin joskus käydä sun +10 vuoden sivallukset kaikki läpi!

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Yhteenvedon olen julkaissut kesällä kirjana : Rooma opettaa. Löytyis e-kirjana Google Playsta ja AppleStoresta sekä painettuna esim. Suomalaisesta. Lukuhaluja!

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #57

Vau Heikki!

Mitäs jos tuota sun kustannus ja toimittamisosaamista jne muutenkin osaamista hyödynnettäisiin kun tarviis tehdä -

"Principles of Unitarism in Politics" ja sama savoksi myös...

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö Vastaus kommenttiin #58

Ehdokkaan pitää osata itse käyttää uusia välineitä voidakseen ohittaa kustannustoimittajat ja muut pillupoliisit.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #59

Onhan se niin... mutta sinähän et ole sellainen; -)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #59

Tarkoitin sun omaa kokemusta julkaisemisesta. Nykyisin on paljon mahdollisuuksia. Minua kiinnostaa myös tuo Elisa kirja. Tosin onkohan siellä välissä se p.poliisi..?

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö Vastaus kommenttiin #61

Sehän on suomalaisilla elisoilla aina mielessä: ethän sinä ole semmoinen?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #62

Joo en ole. Luin näytettä sinun "Rooma opettaa" kirjasta. Mielenkiintoista!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset