Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

"Petri presidenttiehdokas"

  • "Petri presidenttiehdokas"

"Hieno homma! Sit vaan tekstiä tulemaan ja Suomi kuntoon;-)" 

Noin upeasti minua kannusti eräs tukijani kun kerroin, että pääsen taas Usariin bloggaamaan. Vajaassa parissa kuukaudessa, jonka olin poissa Puheenvuoroista on tapahtunut jonkinasteista liikehdintää mitä tulee pikkuhiljaa käynnistyvään vaalien 2018 presidenttipeliin. En ole aivan tarkaan seurannut, mutta ainakin Matti Vanhanen on lähdössä Keskustan jäsentenvälisiin. Paavo Väyrysen ilmoitus ei ole minulle mikään yllätys olettaen, että presidentti Sauli Niinistö hakee jatkokautta - paino sanalla olettaen. Ja onhan niitä valtapuolueita Suomessa ehdokkaita asettamaan muitakin...

mutta ainakin yhteen asiaan voitte luottaa arvoisat Puheenvuoroni lukijat.

Minä olen käytettävissä presidentinvaaleissa 2018. Oikeastaan paljon enemmänkin sillä minähän suorastaan pyrin tasavallan presidentiksi! Eikä se pyrky ole tullut mistään muusta kuin omasta elämänkokemuksestani suomisysteemin lainsuojattomana ja siitä tosiasiasta, että jonkun tämä savotta on saatava kunnolla alulle jos meinaamme Suomea oikeasti muuttaa hyvään suuntaan.

Etulinjassa olen viime aikoina aina vain tarkemmin tutustunut räikeästi epätasa-arvoisen kaverisosiaalikapitalismin säännöillä toimivaan ylipolitisoituneeseen puoluesuomeen, mennyt aivan atomitasolle. Minulla on nyt jo täysin selvä kuva siitä, miksi isänmaani makaa niin syvällä ojassaan kuin se makaa vuonna 2016.

Tiedän myös miten sieltä ojasta pääsee ylös takaisin tien päälle. 

Olen tiennyt sen jo pitkään mitä tulee yhteiskunnalliseen muutosagendaan. Mutta sitä en todellakaan puolitoista vuotta sitten "politiikkaan pakotettuna" tiennyt, että yksilötasolta ja systeemin ulkopuolelta lähtevällä innovointikyvyllä voi olla niin vähän korrelaatiota siihen, miten saa äänensä kuuluville. Olin suorastaan naiivi. Mutta sitäkin asiaa työstetään koko ajan ja monella rintamalla - oppia ikä kaikki.

Yksi uusi avaus on uusi poliittinen toimijaminä - "Petri presidenttiehdokas".

Siitä kunnia ei kuulu niinkään itselleni vaan blogisti Heikki Rönkölle, joka sen tokaisi ilmoille joku aika sitten. Kiitos ja kumarrus Heikki - nyt meillä on brändikin valmiina. Alla tervehdykseni kannattajilleni asiaan liittyen. Se on julkaistu tänään upouudella Facebooksivulla nimeltään "Petri presidenttiehdokas" 

 

***

Hyvät ystävät,

"Petri presidenttiehdokas" on uudenlainen väylä suomalaisille vaikuttaa maamme yhteiskunnalliseen ylätason päätöksentekoon suoran kansanvallan keinoin. Kaikesta ei pidä olla samaa mieltä kanssani - riittää kun haluat sydämessäsi, että maamme vakavan ylipolitisoitumisen aika on ohi.

Olen Unitas kansanliikkeen perustaja ja puolueisiin sitoutumaton uudistaja. Unitaksen tavoitteena on nostaa suomalainen yksilö systeemin yläpuolelle. Perusta tähän on jo tehty luomassani uuden ajan muutosagendassa "Eläköön kansalaispalkka, vapaus ja hyvä vallankumous - suomipolitiikan Grand Slam (12/2014)"

Vuosikymmeniä suomalaisen kaverisosiaalikapitalismin ja osiltaan suoranaisen inhodemokratian nimissä harjoitettu vahvimman oikeudella tapahtunut itsekäs edunvalvontapolitiikka on aika heittää historian roskakoriin. Nollasummakakunjako ei ole johtanut hyvään kokonaisuuden ja suomalaisen yksilön kannalta.

Kyse on todellisesta vapaudestamme.

"Petri presidenttiehdokkaan" ja toivottavasti sinunkin, ykköshaastaja on valtaholismi. Valtaholismi on käsite, jonka olen tuonut keskusteluun kehittäessäni uutta yhteiskunnallista ajattelutapaa "unitarismia". Valtajuoppouden lonkerot ovat pitkät ja salakavalat. Ne menevät läpi koko suomalaisen yhteiskunnan aiheuttaen meille valtavasti yksilötason kärsimystä ja taloudellisia menetyksiä kansantalouden tasolla.

"Onnellinen Suomi Finland"

Haluan jakaa kanssasi vision, joka yhdistää Suomen kansan ja rakentaa "uuden pelin" isänmaallemme. Alkusysäys prosessille tapahtuu parhaan mahdollisen muutosagendan sekä vahvan ja visionäärisen johtajuuden kautta - presidentin, joka tulee täysin systeemin ulkopuolelta.

Lopulta muutos hyvään tapahtuu vain sinun kauttasi arvoisa suomalainen. Jokainen meistä on voittaja jos uskallamme nyt olla rohkeita ja haastaa itsemme ymmärtämään todellisuus sekä sitten löytämään yhdessä reitti aivan uuteen.

Tervetuloa mukaan!

 

***

Napit ja koordinaatit löytyvät alhaalta!

21.3. 2016

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

Unitas kansanliike

Petri presidenttiehdokas

 

***

Petri presidenttiehdokas kutsuu sinut mukaan!

  • Suomalaiset ”leipäjonoista Silicon Valleyhin” nyt mennään!
  • Ihmiset tasavallan huipulla teidät on haastettu!
  • ”Principles of Unitarism in Politics” – akateemikot missä olette?
  • Yritysmaailmalle kutsu tulla mukaan perustamaan uusi yhteiskunnallinen start-up!
  • Julkkikset ja taiteilijat – teidät on haastettu!
  • Media, päätoimittajat, kustantajat, lehtikeisarit – hep, hep!
  • Suomalaiset sankarimainostoimistot täällä ollaan!
  • Puoluetoimistot ja puolueaktiivit herätys, pienpuolueet!
  • jne. yhteys allekirjoittaneeseen: petri.hirvimaki(at)gmail.com

 

***

"Visio"

(Huom! versio "Immonen style")

"Unelmoin vahvasta, rohkeasta, avoimesta ja innovatiivisesta isänmaasta Suomi Finland, joka ensin tunnistaa ja sitten yhdessä voittaa painajaisen nimeltään valtaholismi. Tämä ruma kupla, joka vahingoittaa meitä kaikkia, on pian hajoava miljooniksi pieniksi palasiksi. Se ei tarkoita ääntenlaskentaa tai silkkihanskoja kaiken aikaa vaan todellista sisäistä yrittäjyyttä isänmaamme eteen, ja jotain sellaista, mihin ei mikään toinen kansakunta ole koskaan pystynyt.

Nämä päivät tulevat jättämään jälkensä loppuelämäksemme kansakuntamme tulevaisuuteen. Minulla on täysi luottamus ystävieni ja tulevien ystävieni tukeen niin Suomessa kuin muuallakin ja kaikissa puolueissa.

"Ihmisessä itsessään ovat pisimmät matkat" kuten Mika Waltari kirjoitti. Taistelemme isänmaamme puolesta loppuun asti niin, että voimme olla ylpeitä itsestämme muitten kansakuntien joukossa Euroopassa ja kaikilla mantereilla. Ihmiskunnan evoluutio ei tunne rajoja. Pelko pois ja tilalle visio, sitoutumista ja toimintaa. Voitto on meidän."

Petri Hirvimäki

(in english see here)

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Siinä on muilla ehdokkailla tekemistä että nimikin on jo enne -

"Petri" löytyy sanasta presidentti;-)

Käyttäjän TeppoAnnala kuva
Teppo Annala

Taas kerran, paljon tekstiä sanomatta yhtään mitään. Voitko vastata suoraan, onko sinulla vaadittava määrä kannattajakortteja allekirjoitettuna? Vai oletko presidenttiehdokas vain omissa tarinoissasi?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Teppo - olen presidenttiehdokas "vain omissa tarinoissani" aivan yhtä paljon kuin mm. Matti Vanhanen tai kuka tahansa muu kuin istuva presidentti halutessaan jatkaa.

Kannattajakorttien kerääminen tulee ajallaan kun saadaan pienillä resursseilla ensin viritettyä eri asiat siihen kuntoon monessa mielesssä ja kaikilla rintamilla - myös kulisseissa tapahtuu koko ajan.

***

Niistä sanomisista - syy miksi haluan edistää suomalaista kansanvaltaa ja saada aikaan ison muutoksen nykysysteemiin ovat juuri ne sanomiset.

Vaikka taas itse sanonkin on Unitaksen agendalla monta sellaista oivallusta ml. niitten saumaton liittyminen kokonaisuuteen, joita ei kukaan valtapoliitikko ole aikaisemmin tuonut esille. Oikeastaan oikea kysymys on missä ovat tunnnetuimpien poliitikkojemme vastaavat OMAT AGENDAT?

Eivät missään.

http://www.e-liike.net/images/unitasagenda2015.pdf

Eikö suurin syy ole silloin (agenda ja kokonaisuudenajattelu kunnossa) kokonaan minun puolellani lähteä kisaan mukaan jos haluaa muutoksen? Se että sanomani ei ole vielä kovin mediaseksikkäässä muodossa ei ole hirvittävä rasite vielä. Sekin ajallaan ja sekin tiedostetaan. Ne jotka ottavat selvää ajatuksistani ovat poikkeuksetta niitä jotka eivät kysele enää "miksi" sen jälkeen.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

"Kyllä on hyvä, että meillä on presidenttikisassakin haastaja tälle nykymenolle. Pelkästään se, että joku ehdokkaista sanoo kuuntelevansa kansan ääntä ja toimivansa sen mukaisesti on mielestäni tae siitä, että kansa äänestää sinua. Minun ääneni olet jo saanut, joten toivotan sinulle menestystä tulevissa presidentin vaaleissa."

Kuuntelen kansan ääntä ja olen kansaa itsekin - muuten olisin ollut tekemässä tätä hommaa jo 30 vuotta sitten finnit naamassa ja puolueessa. Kuuntelen kansaa mutta ennenmuuta myös haastan kansaa tajuamaan että sen pitää valita johtajia jotka näyttävät suuntaa, tuovat aivan uusia asioita esille laskematta miten se vaikuttaa menestykseen jossain vaaleissa.

***

Jos omaa presidenttiehdokkuuttani ajattelee niin siinä on muitakin elementtejä jotka ovat aika mielenkiintoisia. Onko tarina kunnossa? Vaikka pyrkyä on niin kyllä kansa tietää mistä se pyrky tulee... olenko kaverisosiaalikapitalismin sisäpiiriä? Onko minussa yhteiskunnallista ajattelijaa mutta samalla onko minussa sekatyömiestä? Olenko menestynyt yrittäjänä mutta myös saanut systeemiltä pahasti silmilleni? Summasummarum onko minulla omaa kokemusta siitä miten suomisysteemi toimii verrattuna muihin presidenttiehdokkaisiin?

Olenko pelkkä vitsi vai jotain johon kannattaa suhtaantua hyvin vakavasti - se on veteen piirretty viiva ja se viiva voi siirtyä hyvin nopeasti kun ihmiset tajuavat että se Hirvimäki on tosissaan, se on rehellinen itselleen.

Se mies ei ole valtaholisti.

Minusta onyritetty tehdä pelkkää vitsiä mm. mediassa kuoliaaksivaikenemalla ja jatkossa voi olla että jotenkin muutenkin. Ongelma tulee siinä että substanssi on kunnossa. Ongelma tulee siinä että kenenkään ei tarvitse laittaa sanoja suuhuni missään keskeisessä asiassa (joista oleellisin on kokonaisuus) koska olen ne niin moneen kertaan ajatellut.

Ajatellut alunalkaen jossain muualla kuin siellä missä poliittinen teatteriesitys on päällä 24/7 ja jossa on jo siksi mahdoton ajatella.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset