Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

"Koko kansan Nato"

"Koko kansan Nato" tulee olemaan turvallisuuspoliittinen linjani tulevissa vuoden 2018 tasavallan presidentinvaaleissa - 

ainakaan "Petri presidenttiehdokkaalta" ei siis tarvitse kysellä mitä mieltä hän on Natosta!

 

***

Olen seurannut yhteiskunnallista keskustelua vain pääotsikkotasolla viime viikkoina. Syitä tähän on kaksi. Ensinnäkin minun on aika ladata akkuja erittäin intensiivisen, melkein kaksi vuotta kestäneen ja jatkuvasti 24/7 tasolla olleen poliittisen heräämiseni jälkeen, jonka aikana olen yrittänyt istuttaa muutoksen siementä suomalaiseen yhteiskunnalliseen päätöksentekoon. Toisekseen oma Lepikontorppani Petäjävedellä, jonka isäni teki ensivaiheeseen aikoinaan 60-luvulla, on pikkuhiljaa kovan raatamisen ja hirsityön jälkeen melkein nollabudjetilla muuttumassa "Pikku-Mökistä Villa Sirsaksi" (?) - nyt on vuorossa jo mökin vesikatto. 

Jos oma suomalaisuutemme, sisumme ja sinnikkyytemme on kansakuntamme olemassaolon perusta, on kokemamme turvallisuudentunne vähintäänkin hyvinvointimme vesikatto - 

Nato on ylivoimaisesti paras mahdollinen vesikatto Suomelle - ainoa joka ei varmasti vuoda!

 

***

Maassamme on istuva presidentti, joka yrittää ohjata Nato-keskustelua pois kansan ulottuvilta ja hillitä sitä ylimmällä yhteiskunnallisella tasollaankin kuten näimme viime eduskuntavaalien alla. Meillä on istuva presidentti, joka tuntuu pitävän Nato-asiaa jotenkin kiusallisena - minä edustan täsmälleen päinvastaista näkemystä. 

Minun lähtökohtani on #kokokansanNato eli ajattelu, joka lähtee siitä, että kun Suomen kansa otetaan reilusti mukaan Nato-keskusteluun se kääntyy ennen pitkää selkeästi Naton kannalle oman etunsa nimissä. Ehdottomana edellytyksenä tälle on, että keskusteluun pääsevät mukaan kaikki ne, joilla on sanansa sanottavana asiassa - en lainkaan tarkoita vain poliittista eliittiämme vaan myös kansaa itseään ennen muuta, johon myös itseni luen.

Nato-ajetteluni perusta on Venäjän Suomelle luomassa hyvin vakavassa turvallisuusuhassa, josta olen tehnyt yhden miehen Nato-kansalaisaloitteenkin kesällä 2015. Valmistelen jo mielessäni uutta aloitetta, johon haluan ehdottomasti mukaan laajemman rintaman suomalaisia - yhteystiedot profiilissani. 

Turvallisuuteemme kohdistuvan uhkan tosiasiallinen alkusyy, kuten aina väitetään, ei ole mikään suurvaltapolitiikka vaan paljon raadoillisempi eli putinistien pelkäämä sisäpoliittinen uhka demokraattisen liikkeen vallankaappauksesta. Tämä osin jopa suoranainen kuolemanpelko saa Venäjän valtaklikin tekemään provokaatioita ulkorajoillaan kuten olemme nähneet - tarvittaessa aina sotaan asti. Tämä on uusi ja oleellinen näkemys, jota olen yrittänyt tuoda Nato-keskusteluun parhaani mukaan.

"Suomi Natossa on parempi Nato Venäjälle!"

Siinäpä toinen kantava teema Nato-ajattelussani! Kyllä niin yksinkertaista se on. Jos Venäjä siis kokee Naton uhkaksi, on Nato sille pienempi uhka kun Suomi on Natossa, koska silloin Suomi luonnollisesti tekisi kaikkensa, jotta Venäjä ja Nato eivät koskaan ajautuisi konfliktin partaalle ainakaan Suomen suunnalta - tuskin muualtakaan.

 

***

Suomen kansan on ansaittava paikka Natossa -

oman edun tavoitteluun (ja vastakkainasetteluun) perustuva suomalainen yhteiskunnallinen ylipolitisoitunut kaverisosiaalikapitalismi ei meitä sinne vie. Unohtakaa Stubbit, Haglundit, Bernerit ja kumppanit - he ovat Nato-jätkiä tai likkoja vain ketunhäntä kainalossaan! Natoon ei mennä puoluepolitiikka ja valtaholismi edellä siitä pitää huolen suomipolitiikan sisäänrakennettu nollasummapeli. Sinne mennään Suomen kansan tuella ja vain sillä. Nato-asia on otettava "pois puolueilta" - tuloshan on ollut olematon tähänkin asti.

Kun päivitämme Unitas kansanliikeen agendaa tulemme kirjoittamaan sinne sisään Naton uuden turvallisuuden tuojana isänmaallemme. Nato - siis maamme ulkoinen turvallisuus - on silti vain osa Unitaksen ajamaa kokonaisuutta, mutta hyvin tärkeä osa sitä. 

"Politiikka by maalaisjärki" pätee tässäkin.

 

***

20.4. 2016

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

Unitas kansanliike

Petri presidenttiehdokas

 

***

Petri presidenttiehdokas kutsuu sinut mukaan!

  • Suomalaiset ”leipäjonoista Silicon Valleyhin” nyt mennään!
  • Ihmiset tasavallan huipulla teidät on haastettu!
  • ”Principles of Unitarism in Politics” – akateemikot missä olette?
  • Yritysmaailmalle kutsu tulla mukaan perustamaan uusi yhteiskunnallinen start-up!
  • Julkkikset ja taiteilijat – teidät on haastettu!
  • Media, päätoimittajat, kustantajat, lehtikeisarit – hep, hep!
  • Suomalaiset sankarimainostoimistot täällä ollaan!
  • Puoluetoimistot ja puolueaktiivit herätys, pienpuolueet!
  • jne. yhteys allekirjoittaneeseen: petri.hirvimaki(at)gmail.com

 

***

"Visio"

(Huom! versio "Immonen style")

"Unelmoin vahvasta, rohkeasta, avoimesta ja innovatiivisesta isänmaasta Suomi Finland, joka ensin tunnistaa ja sitten yhdessä voittaa painajaisen nimeltään valtaholismi. Tämä ruma kupla, joka vahingoittaa meitä kaikkia, on pian hajoava miljooniksi pieniksi palasiksi. Se ei tarkoita ääntenlaskentaa tai silkkihanskoja kaiken aikaa vaan todellista sisäistä yrittäjyyttä isänmaamme eteen, ja jotain sellaista, mihin ei mikään toinen kansakunta ole koskaan pystynyt.

Nämä päivät tulevat jättämään jälkensä loppuelämäksemme kansakuntamme tulevaisuuteen. Minulla on täysi luottamus ystävieni ja tulevien ystävieni tukeen niin Suomessa kuin muuallakin ja kaikissa puolueissa.

"Ihmisessä itsessään ovat pisimmät matkat" kuten Mika Waltari kirjoitti. Taistelemme isänmaamme puolesta loppuun asti niin, että voimme olla ylpeitä itsestämme muitten kansakuntien joukossa Euroopassa ja kaikilla mantereilla. Ihmiskunnan evoluutio ei tunne rajoja. Pelko pois ja tilalle visio, sitoutumista ja toimintaa. Voitto on meidän."

Petri Hirvimäki

(in english see here)

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Mukava huomata että aina joku välillä mainitsee "Petri presidenttiehdokaan" kommenteissaan. Siitä se lähtee. Kannattaa huomioida se että suomimedian minulle antama tuki on ollut pahasti pakkasen puolella.

Vai ymmärtääkä joku sitä että mm. Hesari kirjoittaa paljon vaikka Väyrysestä ja hänen Nato-vastaisuudestaan mutta ei esim. silloin kesällä 2015 kelvannut rivikään Hirvimäen aloittamana Nato-aloitteesta tiedottaminen.

En ole katkera mutta tiedän miksi tämä maa ei toimi... mm. siksi että meillä ei ole OIKEASTI PUOLUEETONTA mediaa. Sellainen media on sellainen joka keskittyy asiaan eikä jonkun senhetkiseen valta-asemaan.

Vain siten voidaan status quo haastaa ja päästä asioissa eteenpäin. Muuten Suomella on edessään Kreikan tie...

Kirjoitin aiheesta aika järisyttävän blogin silloin kun oikein pisti vihaksi. Sitä ei ole täällä mutta varmaankin palaan aiheeseen kun raksalta joudan. Logiikka on tässä -

http://e-liike.net/blogi/205-kiitos-susanna-isanma...

Käyttäjän EetuKinnunen1 kuva
Eetu Kinnunen

Kannattaisiko aloittaa vaikka sillä, että yrittäisit saada itsellesi vaikka pari kaveria mukaan hankkeisiisi? Siinä porukalla voisi vaikka vähän jutella ja peilailla.

Näitä "yhden miehen kansalaisaloitteita" on aloitepalvelu täynnä, jos niistä kaikista pitäisi alkaa Hesarin kirjoitella, niin ei sinne muuta mahtuisikaan. :D

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Suomimedian suurelta osaltaan luomaa demokratiavajauksen dilemmaa työstetään kaikessa hiljaisuudessa kaiken aikaa eli startuppia pukkaa. JOs haluat tietää lisää ota yhteyttä -

http://e-liike.net/blogi/10-system/modules/article...

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Hyvää ja raikasta ajattelua. On rohkeaa tuoda oma Nato-kanta esiin tilanteessa, jossa muut poliitikot pelkäävät. Kun alat mainostaa itseäsi todella, näiltä palstoilta löydät kaikki perusteet Natolle ja perusteet helposti torpata yleisimmät vastaväitteet ja -liturgiat.

Olen lähes samaa mieltä Natosta, joten anna palaa vaan Nato-asian kanssa. Kehitä vielä tuota koko kansan Nato-juttua. Naton ei tarvitse olla koko kansan mielipide, koska kansa ei koskaan voi tietää sitä kaikkea, mitä eduskunta ja valtion ylijohto. Pelkästään salassapitosäännökset estävät tiedon perusteella tehtävät kansan päätökset. Natolle riittää se, että 2/3 kansanedustajista on Naton kannalla. Joidenkin tahojen ajama kansanäänestys on vain surkea yritys peittää omaa vieläkin surkeampaa venäjäpelkoa ja vastuunkantoa.

Nato on siten kansanedustajien päätettävissä eli demokratian asia. Suomen ulkoturvallisuus ei myöskään ole huutoäänestysasia, vaan valtiotason juttu.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset