Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

peliittamedia.net on avattu!

  • peliittamedia.net on avattu!

”Kapinakirje”-blogit odottavat tekijöitään! 

peliittamedia.net on Unitas kansanliikkeen 12.6.2016 aloittama avoin yhteiskunnallinen blogi- ja innovaatioalusta. Tämä kirjoitus on peliittamedia.netin ensimmäinen varsinainen julkaisu – mikäs sen hienompi ajankohta aloittaa kuin tämä ”politiikan superviikonloppu”, jossa puolueitten puheenjohtajat vaihtuvat oikein urakalla!?

Mutta muuttuuko mikään oikeasti vain puolueitten puheenjohtajia vaihtamalla?

Olen peliittamedia.netin perustaja ja pääsuunnittelija. Varsinaista päätoimittajan roolia en tule peliittamedia.netissä ottamaan – katsotaan sitten aikanaan miten menetellään jos tarvetta ilmenee? WordPressille tehdyllä alustalla on jatkossa vielä pientä säätämistä käytettävyyteen liittyen, mutta onneksi alustan takana on itseni lisäksi myös softaguru Oleksey Kyslytsyn. Oleksey on ukrainasta kotoisin oleva IT-ammattilainen, johon törmäsin pari kolme vuotta sitten järjestämässäni SLOPEBOOST start-up tapahtumassa. Kehitystyö on ollut tähän asti jouhevaa jo senkin vuoksi, että asumme molemmat Jyväskylässä.

Antaa ajatusten virrata ja hyvän vallankumouksen edetä peliittamedia.netissä parhaansa mukaan ilman turhia jarrumiehiä tai päällepäsmäreitä!

 

***

Kun ihminen tulee täysin politiikan ulkopuolelta ja aikansa tutustuu suomalaiseen yhteiskunnalliseen keskustelukulttuuriin ja sen pelisääntöihin ja hakkaa (siinäkin) päätään oikein kunnolla systeemin seinään, voi valita kaksi eri tietä. Voi joko alkaa juuri sellaiseksi kuin systeemi odottaa ja yrittää ottaa sen (parhaimmillaankin vain) ”näkyvän marginaaliroolin”, joka kaltaisilleni on systeemin toimesta pedattu valmiiksi – alkaa siis itsekin osaksi systeemiä, ilmiöksi, jolle on varattu ilmiön rooli. Toinen vaihtoehto, joka minulle sopii huomattavasti paremmin, on pelata loppuun asti omaa peliään –

minä OIKEASTI HALUAN sen muutoksen!

Ensinnäkin minulle on kertynyt 49 vuoden ikään mennessä aivan liikaa ”vääränlaista kokemusta” lainsuojattomana oman isänmaani järjettömän poliittisen päätöksentekojärjestelmän ja virkamiesvetoisuuden edessä valtaholismeineen, inhodemokratioineen ja kaverisosiaalikapitalismeineen. Tuo kokemus ei suinkaan ole pyyhkiytynyt pois vain sillä, että on pari vuotta pitänyt meteliä uusista yhteiskunnallisista ajatuksistaan – päinvastoin, ”väärä kokemus” on vain vahvistunut vaikka oma kapinani onkin ollut alussa melkoista tuuleenhuutamista.

Toisekseen minä itse en itse ole ”valtaholisti” vaikka kuinka olisin #petripresidenttiehdokas. Kaltaiselleni ihmiselle, jota vie visio eikä vallanhalu on aivan sama mitä joku muu asiaan tutustumatta uskottelee itselleen minun olevan. Se, että minua vie visio eikä vallanhalu on myös pitänyt minut yhteiskunnallisesti hengissä vaikeissa olosuhteissa, olemattomilla resursseilla, suurien haasteiden edessä. Sillä seikalla en itseäni enää rasita, että valtamedia ei ole kirjoittanut tekemisistäni oikeastaan vielä riviäkään – se ei ole minun tai Unitas kansanliikkeen häpeä.

On toimittava olosuhteiden mukaan ja peliittamedia.net on olosuhteiden mukaan toimimista.

Kolmanneksi olen täysin valmis – olen täysin valmis kohtaamaan kenet tahansa ja missä tahansa liittyen maamme yhteiskunnalliseen kehittämiseen. Olen valmis kohtaamaan kenet tahansa aivan sieltä kaverisosiaakapitalismin ytimestä! Miksen olisi kaiken sen jälkeen mitä olen elämässäni joutunut kokemaan ja tuosta kokemuksesta sisuuntuneena myös saanut jo nyt aikaiseksi yhteiskunnallisesti?

Minä en ole se joka pelkää jotain menettävänsä.

 

***

Ehkä sen aika tulee pian, että tavalliset ja ei niin tavalliset suomalaiset – ne jotka sen muutoksen tekevät jos tekevät – tajuavat vihdoinkin, että tässä on mies, joka ei suinkaan ole uhka vaan mahdollisuus? Ehkä senkin aika tulee pian, että porukka huomaa sanan ”HYVÄ” tuossa vallankumouksen edessä ja alkaa tarkemmin tutustua ajatuksiini? Tajuavat sen oleellisen asian, että haluan tehdä isoja asioita isänmaamme eteen vaihe vaiheelta ja tietäen täsmälleen mitä pitää seuraavaksi tehdä, enkä vain puhua jostain epämääräisestä?

Lupaan tässä ja nyt koko Suomen kansalle, että alkaa toden teolla tapahtua kun meillä ”peliitoilla” (ml. ”peliittaret”!) on edes tuhannesosa niistä resursseista, joilla johtavat mediatalot porskuttavat nykysysteemiä ylläpitäen! Lupaan Suomen kansalle, että alkaa toden teolla tapahtua kun meillä on edes kymmenesosa siitä julkisuudesta, mikä on vaikkapa MV-lehden perustajalle Ilja Janitskinille tai erinäisille ”Päivystäville anarkisteille” noiden samaisten mediatalojen toimesta suotu!

Kokemuksesta tiedän nyt, että todellinen asiat ja kokonaisuus edellä lähtevä visio hyvään on pelottava asia nykyisille valtapuolueille ja päättäjillemme sekä muille vallan vahtikoirille. Systeemi ja sen kirjanoppineet kammoavat uusia ajatuksiamme ja sitä miten ne haastavat itse politiikan uudella tavalla. Kokemuksesta tiedän nyt, että meidän on tehtävä ”jekku isänmaallemme” aivan itse, kukaan muu ei sitä puolestamme tee saati nykypelin säännöillä vielä tässä vaiheessa edes auta vaikka kätemme olisivat täynnä pelkkiä metsämansikoita!

Väärä systeemi ei muutu itsekseen, mutta porukalla se on nujerrettavissa!

Ehkä sen aika tulee pian, että suomalaiset näkevät omin silmin, että latu hyvään on auki ja tulevat joukolla mukaan Unitas kansanliikkeeseen, ”Petri presidenttiehdokkaan” kera presidenttikisaan, tähän uuteen mediaan ja viimekädessä vaikka uutta Peliitta-puoluetta perustamaan jos mikään muu ei auta?

 

***

Minulla on ilo ja kunnia kutsua sinut mukaan peliittamedia.netiin omia ”Kapinakirjeitäsi” kirjoittamaan – sana on vapaa!

Hakkaa päälle #hyvävallankumous!!!

12.6.2016

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

Unitas kansanliike

peliittamedia.net

petrihirvimaki.com

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Tarkkaavainen lukija voi huomata tuossa profiilissani uuden tittelin siellä alussa em. johdosta - eikä se ole se "presidenttiehdokas";-)

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset