Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Ihana Elina & satakertainen kuppaus

Elina Lepomäki ja Juha Sipilä tehän olette kuin kaksi marjaa! 

Kirjoitin helmikuussa 2015 Uuden Suomen blogissani ”Juha Sipilä – suomalaisen kasvuyrittäjyysmafian luottopakki" seuraavasti: ”Bisneksiesi julkisrahoituskuvioita sinun ei tarvitse pyydellä anteeksi, Juha Sipilä, maassa maan tavalla valitettavasti… sen sijaan et saa anteeksi sitä, että olet johtavana poliitikkona viime vuosina ollut mukana sekä TEKES:n että Teollisuussijoituksen johtokunnassa – korviini kun ei ole kantautunut vieläkään, että olisit niitä lakkauttamassa vaan taisi olla esityksesi aivan päinvastoin?”

Mutta nythän on kyse Kokoomuksen kansanedustaja ja ex-puheenjohtajaehdokas Elina Lepomäestä?

Kirjoitetaan siis sama Lepomäestä: ”Sijoituksiesi julkisrahoituskuvioita sinun ei tarvitse pyydellä anteeksi, Elina Lepomäki, maassa maan tavalla valitettavasti… sen sijaan et saa anteeksi sitä, että olet johtavana poliitikkona viime vuosina ollut ajatuspaja Liberan tutkimusjohtaja, hallituksen jäsen ja viimeisen vuoden ajan hallituksen puheenjohtaja – korviini kun ei ole kantautunut vieläkään, että olisit niitä TEKESejä lakkauttamassa?”

”Mies paikallaan” Elina Lepomäki?

Retorisen tulevaisuudenkuvasi yritystukiasian kuntoonlaittamiseksi toki esität Kokoomuslainen visio 2030 kohdassa ”Yrittäjyys ja elinkeinonvapaus”: ”Yritystukien määrää on vuosien varrella karsittu roimasti ja vastaavasti yhteisöveroa on alennettu. Yritystukien painopiste on muuttunut lainaksi.” Tuollainen suoraan suomalaisen kaverisosiaalikapitalismin ytimestä tuleva suuri viisaus ei paljoa innosta –

tuollaiseen pystyy 13 valtapoliitikkoa tusinasta Elina Lepomäki!

Tämänhetkiset tekosi (tekemättä jättämisesi) ovat täysin eri asia kuin retoriikkasi. Sekään lause, jonka asiasta kirjoitit viimeiseen blogiisi, ei mitään suurta hurraata minun päässäni aiheuta: ”Markkinakurin hyödyntäminen ei nimittäin poissulje julkista rahoitusta.” Sinulla (kuten Juha Sipilälläkin) olisi mahdollisuus itse näyttää asiassa esimerkkiä, mutta sitä te ette oman henkilökohtaisen valtaholisminne ja puolueenne valtapolitiikan vuoksi tee.

 

***

”TEKES alas on uusi Nokia!”

Olen kirjoittanut suomalaiseen yritystukijärjestelmään liittyvistä megaluokan ongelmista monen monta blogia sinä kahden vuoden aikana kun olen yhteiskunnallisesti ollut aktiivinen ja kapinallinen. Juuri tämä asia minut politiikkaan pakottikin – omalla tavallani kun mitään valmista ei ollut tuolloin vielä olemassa.

Kaikki kirjoittamani perustuu 100 % omakohtaiseen kokemukseen suomalaisen järjettömän ja täysin epätasa-arvoisen virkamiesvetoisen kasvuyrittäjyysrahoituksen ylläpitämältä ”kasvuyrittäjyyden keskitysleiriltä”. Se on paikka, jonne suomisysteemi sysää kaikki ne, joista se ei niin tykkää – etenkin sellaiset, jotka voisivat olla uhka systeemille itselleen kuten omassa tapauksessani yrittäjänä Ambrosia Professionalsissa.

Olen kolmen pienen lapsen isänä ulosotossa ja tilanteessa, jossa minulta on viety kansalaisoikeudet.

Olen velkaa sinänsä vaivaiset 42 000 EUR, joista ylivoimaisesti suurin osa Finnveralle eli systeemille itselleen. Kuitenkin minulta ja perheeltäni on viety kaikki eli tuo 42 000 EUR ei enää tässä tilanteessa ole ”vain” – ja se kasvaa nopeasti koko ajan epäinhimillisten viivästyskorkojen myötä.

Voisin kirjoittaa romaanin siitä kurjuudesta millaista elämä näissä olosuhteissa on – minulla on kaiken lisäksi monta ovea kiinni aloittaessani yhteiskunnallisen kapinani suomisysteemistä kerta kaikkiaan tarpeeksi saaneena.

Tuskin tiedät Elina Lepomäki millaista se on kun iskä joutuu lainaamaan puolisalaa kolikoita seitsenvuotiaan tyttärensä jätskirahapussista? Ei siksi, että joskus niitä kolikoita ei satu olemaan, vaan siksi, että kerran kuussa minulla ei ole kahteen viikkoon euron euroa omaa rahaa yhtään missään… tai millaista se on kun omassa kännykässä ei ole sen vertaa saldoa, että voisi soittaa sähkölaitokselle, että älkää vielä katkaisko..?

En pidä itseäni sen tyhmempänä kuin mitä sinäkään olet, Elina Lepomäki.

Kieliä puhun ja isossa maailmassakin on tullut käytyä, jopa joskus joku kehunutkin – eiköhän minunkin pitäisi olla ”mies paikallaan” siinä missä sinunkin Elina Lepomäki? Vaan enpä taida ollakaan omassa isänmaassani Suomessa vuonna 2016!? Maassa, jonka valtapuolueet imevät kansalaisten verta oman valtapolitiikkansa nimissä niin että osaan meistä sattuu ja pahasti – Kokoomuksen markkinoimaa mahdollisuuksien tasa-arvoa!?

”Kokoomuksen jäseneksi olin liittynyt vuonna 2000, käytyäni nuoruuteni ajan erityisesti vihreyttä koskevaa kädenvääntöä pääni sisällä.”

Ja minä onneton kun en tajunnut aikoinani liittyä puolueeseen, enkä minä tajunnut edes verkostoitua niitten kanssa, jotka puolueissa hääräävät – sellainen tuntui sen jälkeen kun Berliinin muuri kaatui 1989 tarpeettomalta ja sitä paitsi niin kuolettavan tylsältä. En minä koskaan ole halunnut liittyä mihinkään puolueeseen. Nyt revittynä rikki ja pakotettuna osallistumaan yhteiskunnaliseen toimintaa mietin koko ajan, että isänmaani tarvitsee aivan uudenlaisen puolueen.

Suomi tarvitsee puolueen, joka kykenee olemaan enemmän Kokoomus kuin (nykyinen) Kokoomus itse, enemmän Keskusta kuin Keskusta itse unohtamatta pientä demaria saati persujätkää tai -likkaa tai viherpiipertäjää… kyse ei ole tällä kertaa politiikasta sen vanhoilla säännöillä, kyse on uudesta ajattelutavasta jota kutsun ”unitarismiksi” – kyse on politiikan itsensä haastamisesta ja suomalaisten saamisesta mukaan siihen!

 

***

”Ihana Elina & satakertainen kuppaus?”

Tuo ulosotossa oleva velkani 42 000 euroa on NOIN SADASOSA(!) siitä mitä ne kolme start-up yritystä, joihin olet sijoittanut rahojasi – Transfluent Oy, Enevo Oy, Xemet Oy – ovat saaneet veronmaksajien ja kaltaisteni yrittäjien selkänahasta revittyä SUORAA YRITYSTUKEA ELI LAHJARAHAA jo pelkästään TEKES:n kautta. Näin hienosti sitä osataan riskien ulkoistaminen tasavallan huipulla!

Syytä kai moiseen onkin sillä vielä tässä vaiheessa jokainen noista kyseisistä yrityksistä on ollut sen verran tappiollinen, että niiden taseet on pidetty näppärästi kunnossa veronmaksajien rahoilla. Eihän sitä toki sovi konkurssiin firmoja päästää, ettei mene suomalaisen kaverisosiaalikapitalismin sisäpiirin sijoitukset sivu suun. Sitten joskus jos ja kun aika tulee voi julkisuudessa esittää vaatimatonta isänmaallista sijoittajaa ja kertoa miten kovan työn takana kaikki menestys olikaan…

Mutta ei jotain huonoa, ettei jotain hyvääkin Elina Lepomäki –

nyt kun sinua kysytään ministeriksi ennen juhannusta niin kerro niille presidenttiehdokas ja mediakeisari Hirvimäeltä terveisiä - ja toivottavasti myös itseltäsi! Kerro niille, että sinä et liiku yhtään mihinkään ellei suomalaisen kasvuyrittäjyysrahoituksen kuntoonlaittaminen reilun pelin säännöille aloiteta välittömästi nykyhallituksen toimesta –

ja saa soitella!

 

***

14.6.2016

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

Unitas kansanliike

peliittamedia.net

petrihirvimaki.com

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Pitääpi nyt muuten kysyä mikä sinun kantasi on Natoon, EU:hun ja Euroon..

Jos nyt tulisi kansanäänestys noista kolmesta, miten äänestäisit?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos kaima -

1) Natoon Suomen pitää mennä. Olen ollut asiassa aktiivinen ja ensisijaiset syyt miksi sinne pitää mennä tulevat minulla Venäjän sisäisen tilanteen kautta - "Vallankumous saapuu Punaiselle torille" - putinin hallinnon aikana potentiaalinen uhka on paljon suurempi kuin kuvittelemmekaan jos ymmärrämme tämän.

kts myös - aloittamani aloite - melkein 2000 allekirjoitusta on kova tulos siihen nähden että minkäänlaista tukea ei tullut valtamedian kautta (mikä on suorastaan käsittämättömän hupaisaa vrt Väyrynen samaan aikaan!)

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1339

2) Olen nykyisin melkoisen EU-kriittinen vaikka kannatin EU:ta aikoinani - Suomen ei pidä kuitenkaan lähteä pois missään nimessä ennen kuin olemme Natossa. Sitten - nyrkki pöytään ja alettava vaatimaan koko EU:n uudistamista samoilta pohjin millainen remontti me tarvitaan Suomessakin.

Eli tälläistä - http://www.e-liike.net/images/unitasagenda2015.pdf

Huom! Kuitenkin niin että pitää saada isot muutokset Suomessa ennen kuin erotaan mistään - ei auta jos meillä on samat ongelmat ylipolitisoitumisineen kotikutoisesti - ei se toimi niinkään.

3) Minulla on tarkoitus kirjoitella enemmän lähitulevaisuudessa tästä aiheesta - "uusi Euro" Antaisin eurolle mahdollisuuden vielä kuten antaisin EU:llekin. JOS saamme oman pesän kuntoon niin JA EU tökkii niin pois Eurosta.

Mutta taas - jos oma pesä ei ole kunnossa ei Markka auta mitään - menetämme euron hyödyt.

En näe kilpailukyky ongelmaa juurikaan euro/markka ongelmana vaan ensisijaisesti noina juttuina mitä tämäkin blogi tuo esille. Kun ja jos ne kuntoon niin aika sama mikä valuutta meillä on.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Jos jotakuta moiset asiat riipaisevat henkilökohtaisella tasolla oman velkaantumisen vuoksi niin suosittelen ehdottomasti liittymistä FB:ssa olevaan velallisten tukiryhmään -

https://www.facebook.com/groups/velallistentuki/

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset