Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Leikkirahaa Elina Lepomäki!?

  • Leikkirahaa Vihdin suunnalla..?
    Leikkirahaa Vihdin suunnalla..?
  • Leikkirahan puutetta Jyväskylän suunnalla..?
    Leikkirahan puutetta Jyväskylän suunnalla..?
  • Leikkirahaa Elina Lepomäki!?

”Velkatragedia-näytelmän traagiset tapahtumat käynnistyvät, kun yrittäjää velkovien firmojen ja viranomaiskoneiston ihmiset yhdistävät voimansa, heistä tulee yhdessä oivallinen sakinhivutusryhmä. Viranomaiset vaihtelevat sujuvasti velallisesta tietoja keskenään, samoin tekevät muut velkojat. Yhteissuunnitelmien jälkeen yrittäjän teurastus voi sitten alkaa, jossa yrittäjän firman ja usein myös hänen yksityinen omaisuus lyödään lihoiksi, tämä kyltymätön ja ahnas sakki tarvitsee kaiken, myös ne viimeisetkin siemenperunat. Saalis jaetaan sitten sopuhintaan velkojien kesken. Näiden sakinhivuttajaryhmien hinnoitellessa itselleen sopiviksi hinnoiksi velallisen omaisuuden ja vakuudet, muodostuu hintataso niin matalaksi, etteivät ne taatusti riitä velallisen velkoja kuittaamaan. Varsinaiset yrittäjänpeijaiset siis. Eiväthän nämä sakinhivuttajat täysin sydämettömiäkään ole, ihan hyvän hyvyyttään jättävät toki yrittäjällekin jotakin, hän saa pitää edelleen velkansa.” (Sari Laine Velallisten tukiryhmä)

 

***

Kirjoitin ensimmäisessä Lepomäki-blogissani siitä miten kokoomuslainen kansankapitalisti Elina Lepomäki pesee presidenttiehdokas ja (aloitteleva) mediakeisari Petri Hirvimäen 100–0 mitä tulee kykyyn verkostoitua suomalaisen kaverisosiaalikapitalismin ytimeen.

Toisessa Lepomäki-blogissani asetelma sentään hieman muuttui.

Äänin 5–0 kyseessä on ”järkyttävä sisäpiirin porsastelu” – itseni lisäksi siis monet muutkaan eivät pidä siitä, että joku Elina Lepomäen kaltainen valtapoliitikko saa suuren määrän veronmaksajilta kupattua lahjarahaa sijoitustoimintansa edistämiseen samalla kun itsensä likoon laittava perheellinen yrittäjä heitetään tylysti velkahelvettiin.

Kokoomuslaista ”mahdollisuuksien tasa-arvoa?”

Koska kyseessä on nouseva uusi poliitikko, Elina Lepomäki, jota pidetään jotenkin fressinä Liberoineen on tekojen ja toiminnan väliseen epäsuhtaan syytä todellakin kiinnittää huomiota – "älkää tehkö niin kuin minä teen, tehkää niin kuin minä opetan!"

Toisaalta Elina Lepomäen sijassa voisi olla vaikkapa pääministerimme Keskustan Juha Sipilä tai sitten vaikkapa demareiden ”startup-guruna” häärivä Mikael Jungner – maassa maan tavalla karvoihin ja puolueeseen katsomatta. Veronmaksajien rahoilla loisivat sisäpiirin kaverisosiaalikapitalistisijoittajat ajattelevat mitä ilmeisimmin, että otetaan ensin löysät pois nykysysteemistä ilman että kukaan edes huomaa ja parannetaan maailma vasta sitten sankarin viitta yllä – ehtiihän ne Tekesit lakkauttaa myöhemminkin...?

Ptyiiiiii s*****a!

 

***

Eräs blogisti ansaitsee papukaijamerkin osuvasta ilmaisustaan kommentissaan: #leikkiraha! Siihen heitin takaisin:

”Älä muuta sano - ja kun se kokonaisuudessaan oli 4 200 000 EUR se leikkiraha noille kolmelle yritykselle niin Elina Lepomäen leikkiraha on hänen prosenttiosuutensa noitten firmojen osakkeista.

Olisiko 5 % eli 5*42 000 = 210 000 EUR veronmaksajilta otettua leikkirahaa?

Olisiko 10 % eli 10*42 000 = 420 000 EUR veronmaksajilta otettua leikkirahaa?

Olisiko 20 % eli 20*42 000 = 840 000 EUR veronmaksajilta otettua leikkirahaa?

Hei Elina – missä se meidän perheen leikkiraha oikein on?

”Ministerimme ja poliitikkomme välttelevät systemaattisesti koskemasta tikullakaan 1990-luvulta alkaneeseen yrittäjien velkaantumisaiheeseen ja siitä seuranneeseen velkaantuneiden itsemurha-aalto-aiheeseen. Näiden 14 500 itsemurhalla itsensä velkahelveteistä vapauttaneiden omaiset, kuten vihtiläisvaimokin ovat saaneet surra yksinään.” (Sari Laine Velallisten tukiryhmä)

Hei Elina – oliko se Vihdin 71 017,47 euroa leikkirahaa?

 

***

PS. Olen mukana (ex)yrittäjille suunnatussa ”Velallisten tuki-ryhmässä” – jos sinä jotenkin tunnet kuuluvasi joukkoon tule ihmeessä mukaan! Myös peliittamedia.net kannattaa tsekata!

20.6.2016

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

Unitas kansanliike

peliittamedia.net

petrihirvimaki.com

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Jos joku edes tota Sitikan perää vähän kehuu? Oho! ;-)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Jaahas uusi aamu ja uudet kujeet - jos sitä lähtis vaikka vakuutusyhtiöön käymään ja pyytämään että 70% täydet bonukset (tapaaminen klo 10), jotka mulla oli toisessa autossa - silloin kun olin vielä kansalaisoikeuksilla voisi siirtää takautuvasti tuohon Sitikkaan.

En tajunnut että ne pitää itse siirtää kun myin auton 12/2012. Ei tuollaisia monikaan tajua.

Samalla kuitata se ulosottovelan osa. Siellä on joitain pieniä tuon ison Finnveran lisäksi - ei yhtään toisellle suomalaiselle yrittäjällle! Mulle kunnia asia sellainen

Nimittäin jos tuon asian ajattelee noin niin olen maksanut 2013-2014 kaksi vuotta noin tonnin liikaa yhteensä liikennevakuutusmaksua... voisi ajatella jopa niin että vakuutusyhtiö on minulle velkaa.

MUTTA - kuten sanoin minulla ei ole enää kansalaisoikeuksia - siitä seuraa mm sellaista että mikään järkevä asia ei enää oikein onnistu.

"Ei me voida mitään..." Ei kai taas?

Noh kohta nähdään...

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Mitä tapahtui vakuutusyhtiössä - ihan asiallinen palaveri aiheesta ja siirrettiin osastolle käsiteltäväksi.

Presidentti Petri Hirvimäen Suomessa yritettäisiin ensi tilassa saada aikaan laisäädäntö joka velvoittaa kuittaamaan vastaavat tilanteet velallisen hyödyksi.

Tietenkin lähtökohtaisesti on aika uskomatonta että meillä autovakuutusala ei ole kyennyt kehittämään vuoteen 2016 mennessä systeemiä jossa AUTOMAATTISESTI bonukset siirtyisivät ko. henkilön hyödyksi vastaavissa tilanteissa.

Miksiköhän ei ole kehittänyt - syyn voi arvata..?

Nythän asiassa on vakuutusyhtiön hyväntahtoisuuden varassa. Tuskin mikään laki niitä velvoittaa takautuvasti bonuksia huomioimaan. MUTTA jos minä itse olisin vakuutusyhtiö ilman muuta tulisin vastaan... tai tavallaan korjaisin asiakkaan kärsimän vahingon asiassa.

Ei siinä mitään armoa tarvita ainoastaan hieman eettisyyttä ja hyvää PRrää -valitettavasti kuten sanoin niin tuolaliset asiat ei yleensä tässä maassa koske niitä jotka ovat kansalaisoikeutensa jo menettäneet - ne joilla ei ole taloudellista hätää ja paljon "kavereita" saavat kyllä kaikki mahdolliset etiikan hyveet ja PRalet ja toisinaan "vähän" muutakin lue blogini.

Mutta toivotaan toivotaan.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

NYT KÄVI HIENOSTI! Aivan mahtava tunne kun OP-Pohjolasta soittivat ja kertoivat että ko. velka on KUITATTU ja palautus tulossa tilille!!!!! EI ole totta - kääntyykö se tuuri joskus isossakin kuvassa. Kun asiaa miettii niin ainoa järkevä teko on juuri noin. Miettikää mitä hyvää PR työtä tuollainen on. Pisteet Pohjolalle 6-0! OLEN ONNELLINEN ainakin hetken!!!!

Ei ne murheet tähän loppuneet mutta iloitaan yhdessä hetki!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset