Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Donald Trump vs. Petri Hirvimäki

  • Donald Trump vs. Petri Hirvimäki

Yhdysvaltain presidentinvaalikamppailu on saanut viime viikkoina koko ajan lisää kierroksia – josko niitä saisi hitusen myös tänne uinuvaan Pohjolaan? 

Vaikka republikaanien presidenttiehdokas Donald Trump on minua #petripresidenttiehdokas kaksikymmentä vuotta vanhempi ja useita miljardeja dollareita rikkaampi kultalusikka suussaan syntynyt amerikkalainen – hänellä oli uransa alussa isältään perittyä omaisuutta ja suhteita – on meissä paljon myös yhteistä.

Ensinnäkin Donald Trump on tullut politiikan ulkopuolelta, niin minäkin. Hän on perheellinen yrittäjä ja yrittäjäperheen kasvatti, niin minäkin. Hänkin on (käytännössä) poliittisesti sitoutumaton. Trump on tunnettu myös suorapuheisuudestaan.

Mitä viimemainittuun tulee, itse olen nostanut parin viime vuoden aikana eli poliittisen heräämiseni aikana ainakin tusinan huipputärkeää uutta asiaa Suomen poliittiselle agendalle – perusteellisia keskustelunavauksia, joita ei ole aiemmin ollut lainkaan julkisuudessa. Valitettavasti ei ole kunnolla vieläkään, sillä minua yhä vain ”kuoliaaksivaietaan” tehokkaasti suomalaisessa valtamediassa – I’m working on it, ei mennä tähän ongelmaan sen tarkemmin tässä yhteydessä.

Siinä missä Donald Trump saa minuun verrattuna rutkasti mediahuomioita, häntäkin syrjitään mediassa, mutta eri tavalla kuin itseäni.

Trumpille ei tunnuta millään sallittavan hänen omaa tapaansa ilmaista asioita. Esiintymisellään Trump luo uutta poliittista keskustelukulttuuria ja hän on itse sanonut jo kampanjansa alkuvaiheessa olevansa poliittisesti täysin epäkorrekti. Jokatapauksessa Trumpin persoona ja hänen rohkeutensa haastaa politiikan pelisääntöjä vetoaa miljooniin amerikkalaisiin.

Vuosikymmenien ajan superjulkkiksena Trumpia ei pitäisi verrata vain amerikkalaiseen maantapaan vaan ennen muuta häneen itseensä eli jo aiemmin tunnettuun tyyliin á la Donald J. Trump. Jos Trumpin sanomisia miettii tuota vasten ei korvia enää tarvitse höristellä kovinkaan usein.

 

***

Jos minua ja Donald Trumpia vertaa toisiinsa presidenttiehdokkaina niin minä olen se, joka on radikaalimpi vaikka en möläyttelekään koskaan suustani ihan yhtä ajattelemattomasti kuin Trump. Minä olen se joka meistä on visionäärisempi ja yhteiskunnallisesti innovatiivisempi. Minä olen myöskin se, jolla ei ole vielä taloudellisia resursseja vs. Trump, jolla on kaikki raha mitä julkisuuteen ikinä tarvitaan. Onneksi on olemassa myös sosiaalinen media eli täältä tullaan pikkuhiljaa.

Omassa agendassani haastan politiikan itsessään ja luon kokonaisen uuden yhteiskunnallisen ajattelumallin, ”Unitarismin” – ei Donald Trump tee mitään sellaista.

Tuo edellinen ei välttämättä ole Trumpin heikkoutta vaan kyse on ennen kaikkea olosuhteista. Donald Trump ei ole koskaan saanut kokea elämää eri aikakausilta maassa nimeltään Suomi Finland. Trump ei ole koskaan saanut kokea sitä uutta ajattelua luovaa pakkoprässiä olosuhteissa, jotka on omaksi yhteiskunnalliseksi osakseni suotu. Vaikka Trumpin pitämä meteli Yhdysvaltain presidentinvaaleissa on suomalaiseen korvaan kova, Trump on loppujen lopuksi päässyt elämässään yhteiskunnallisesti ottaen hyvin vähällä, onhan hän amerikkalaisen yläluokan kasvatti.

On useita asioita, joissa pidän Donald Trumpia suuremmassa arvossa kuin Hillary Clintonia.

Esimerkiksi Trumpin tavoitteena on, että julkisen sektorin rooli ei saisi olla milliäkään yli sen mitä se voi tuottaa lisäarvoa yhteiskuntaan. Suomessa kyse on vielä paljon enemmästä kuin vain resurssien oikeasta kohdentamisesta ja sitä kautta tulevasta yhteiskunnallisesta tehokkuudesta. Suomessa kyse on vakavasta ylipolitisoitumisesta ja yksilön kokemasta yhteiskunnallisesta pakkopaidasta – tässä mielessä minua luonnollisesti kiehtoo myös Trumpin kaltaisen uudenlaisen poliittisen toimijan kautta tapahtuva (Washingtonin) virkamieskunnan ja (Yhdysvaltalaisen) status quon virkistävä haastaminen.

 

***

Hillary Clintonin leirin viesti siitä, että Donald Trumpilla ei ole omaa ulkopoliittista agendaa, vaan vain joukko erinäisiä mielipiteitä on vakavasti otettava asia Suomen kannalta.

Olisin kovin mielissäni myös jos Trump ei suhtaantuisi niin ylimalkaisen oloisesti Vladimir Putinin pyrkimyksiin Venäjän sisä- ja ulkopolitiikassa tai että vaalikampanjaa vetäisi joku muu kuin entistä Ukrainan venäjämielistä presidenttiä, Viktor Yanukovychia konsultoinut Paul Manafort. Toisaalta tämäkään asia ei ole niin mustavalkoinen kuin miltä se näyttää – onhan Manadorfin firma ollut lobbaamassa melkein joka ikistä rebublikaaniehdokasta viimeisten vuosikymmenten aikana Yhdysvaltain presidentinvaaleissa.

Joka tapauksessa Donald Trump tuntuu aivan liian suurelta arvoitukselta mitä tulee hänen rooliinsa Suomen Nato-jäsenyyden potentiaalisena edistäjänä.

Ellei Trump paranna tässä asiassa kuin sika juoksuaan ennen vaalipäivää minun oma suositukseni seuraavaksi yhdysvaltain presidentiksi on sittenkin Hillary Clinton – ”Make America Great Again!” on minulle jotain muuta ulkopolitiikassa kuin mitä se tuntuu olevan Donald Trumpille vaikka retorisesti lause onkin loistava ja kansaan uppoava. Mutta minä en valitse seuraavaa maailman vaikutusvaltaisinta johtajaa vaan sen tekevät amerikkalaiset.

Gallupit ovat gallupeja ja kisa ei taatusti ole vielä ohitse vaikka joku voisi Clintonin tämänhetkisen johtoaseman perusteella niin päätellä – ”Make America Work Again!”, ”Make America Safe Again!” jne. ovat myös hyviä keihäänkärkiä amerikkalaiselle keskiluokalle, joka vaalit viimekädessä ratkaisee. Donald Trumpin yksinkertainen viesti yhdistettynä pieneen yhteiskunnalliseen kapinaan voi hyvinkin vielä mennä läpi.

 

***

Eräs asia joka minua ja Donald Trumpia taitaa myös yhdistää on ”reality distortion field” eli vapaasti suomennettuna ”todellisuuden vääristymäkenttä.”

Törmäsin tähän ilmiöön tutustuessani suuresti ihailemani Applen perustajan Steve Jobsin (1955 – 2011) tapaan saada aikaan käänteentekeviä tuotteita (henkilökuntaansa motivoimalla) Applella. Oma ”todellisuuden vääristymäkenttäni” toimii siinä mielessä hienosti, että pystyn ajattelemaan asioita täysin ilman, että kukaan on vieressä kehumassa tai niitä sotkemassa.

Pystyn ajattelemaan isosti ja myös ilmeisen järkevästi ilman minkäänlaista puoluetta tai ”väärää kollektiivia” takanani – omasta mielestäni ajatteluni perustuu juuri tähän itsenäisyyteen ja toisaalta elämänkokemukseeni systeemin lainsuojattomana joka on hyvin vahva ponnistusalusta alkaa rakennella kansanliikkeitä, presidenttiehdokkuuksia ja viime kädessä myös omaa puoluetta – hyvin erilaista sellaista.

Eihän näin ole perinteisessä puoluepolitiikassa, vaan siinä lähdetään rajoitteista siinä missä minä heitän kaikki rajoitteet roskakoriin omassa yhteiskunnallisessa ajattelussani heti alkajaisiksi – ”todellisuuden vääristymäkenttä”? Kyky olla ajatustensa kanssa aivan itsekseen paineessa on epäjatkuvuuksia ja murroksia hyödyntävän luovuuden ehdoton edellytys. Ei kovin suomalaisen inhodemokratian pelisääntöihin nojaavaa ajattelua.

Vaadittava luovuus perustuu aina samoihin asioihin on kyse sitten tietokoneen tai yhteiskunnallisen käyttöjärjestelmän kehittämisestä.

Dollarien lisäksi minut erottaa Jobsista ja Trumpista ainoastaan se että minulla ei ole vielä miljoonaa seuraajaa. Ei niitä alussa ole kenelläkään. Visioni on kuitenkin hyvin vahva ja olen saanut asioita paljon jo aikaan täydellisestä resurssivajeesta huolimatta (vrt. mitä edellä totesin). Kokko on kasattu ja se voi roihahtaa milloin tahansa, mutta sen tiedän että sitä ei voi tehdä yksin.

Minulla on sisäinen vahva usko asiani oikeutukseen. Minulla on vahva usko omaan osaamiseeni ja uskallukseeni haastaa tarvittaessa kenet tahansa olkoon se vaikka Amerikan presidentti, Putinista nyt puhumattakaan –

”Make Finland Happy Again!”

 

***

Tervetuloa myös peliittamedia.netiin omia ”Kapinakirjeitäsi” kirjoittamaan!

19.8. 2016

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

Unitas kansanliike

peliittamedia.net

petrihirvimaki.com

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (19 kommenttia)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

"Petri is a visionary and business professional who is executing on his dream to bring entreprenuers, professionals and investors together into one European interactive marketplace. He has proved his concept through successfully executing numerous Beach Boost and Slope Boost Events in Finland, Spain and California. Petri has the confidence and skills the expand this vison into the EU marketplace. He is exceedingly trustworthy loyal and hard working - and a pleasure to work with."

Mati Otsmaa - San Fransisco, USA.

saamani suositus Linkedinissä https://www.linkedin.com/in/petrihirvimaki Mati oli perustamani Ambrosia Professionalsin tiimissä ja hän on sentään ollut siellä kuuluisassa autotallissa eli tehnyt hommia kyseisen Jobsin kanssa Applen alkuvuosina.

Ennen kuin korvat heiluvat liikaa kenelläkään täysin epätyypillisesti kehtaan hieman kehua itseäni - suomalainen ajatteluhan menee niin että kun joku on kaynyt elämässään vaikkapa Silicon Valleyssä ja sitten menettänyt rahansa se on saanut ansionsa mukaan.

Minä voin kertoa koko Suomen kansalle että tuon typerämpää yleistämistä ja ajattelua ei ole olemassakaan.

Suomalaisen olisi päästävä vihastaan ja katkeruudestaan joka tuollaista ruokkii. Siitäkin olen kirjoittanut vaikka kuinka.

Vaikeuksista huolimatta yritän parhaani kokemukseni sisuunnuttamana - jos en itseni niin kolmen pienen lapseni (8, 5 ja 1 v) tulevaisuuden eteen.

"Mädän systeemin looseri on 100*parempi muuttamaan mätää systeemiä kuin mädän systeemin menestyjä"

Käyttäjän grohn kuva
Lauri Gröhn

Suomen perustuslain mukaan ehdokkaan voi asettaa joko rekisteröity puolue, jonka listalta on valittu edellisissä eduskuntavaaleissa vähintään yksi kansanedustaja tai valitsijayhdistys, jonka on perustanut vähintään 20 000 äänioikeutettua. Ehdokkaan tulee olla syntyperäinen Suomen kansalainen. Wiki

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Lauri - juuri näin. Noilla mennään ja ei mun "todellisuuden vääristymäkenttä" selviä faktoja ala sentään haastamaan.

Etenkään järkeviä sellaisia;-)

Käyttäjän danielantti kuva
Daniel Leppäjärvi

Jos olisin amerikkalainen, äänestäisin Donaldia. Crooked Hillary, sairas idiootti.

Käyttäjän petriluosto kuva
Petri Luosto

Tuo "Crooked Hillary" on todella väsynyt läppä. Pulitzer-palkinnon voittaneen Politifact-sivuston mukaan Trumpin väitteistä emävaleita on 19%, valheita 36%, pääasiassa valheita 15%, puolitotuuksia 15%, pääasiassa totta 11% ja totta 4%. Toisin sanoen hänen puheistaan on enemmän totta kuin valheita 30%:

http://www.politifact.com/personalities/donald-trump/

Clintonin vastaavat luvut ovat emävaleita 2%, valheita 11%, pääasiassa valheita 15%, puolitotuuksia 22%, pääasiassa totta 28% ja totta 22%:

http://www.politifact.com/personalities/hillary-cl...

Kun Trumpin suhteen ottaa huomioon millaisia sammakoita hän on suustaan päästänyt, niin se kertoo kaiken niiden ihmisten arvoista, jotka vielä senkin jälkeen ovat halukkaita äänestämään häntä.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Petri - mielenkiintoisia nuo käppyrät ja ah niin amerikkalaisia. En tiedä validiteettia mutta olisipa kiva kun joku heittäisi Sipilän, Orpon, Soinin, Rinteen ja STUBBIN sinne mankeliin.

Heh.

Omistani voin sanoa vain sen että on 100 % totta;-) Tietoisesti en valehtele koskaan tai yritä jättää jotain oleellista pois.Eitarvitse jos asioita lähestyy kokonaisuuden kautta eikä minkään edunvalvonta kollektiivin mandaatilla.

Oikeasti ei kai sitä absoluuttista totuutta ole monessa asiassa olemassakaan... (EDIT - mutta huomattavan useassa on - myös politiikassa jos asiat analysoidaan kokonaisuuden kautta) mutta kyllä tuollaisella valheenpaljastushärvelillä todellakin olisi käyttöä myös suomipolitiikassa!

Käyttäjän janikorhonen kuva
Jani Korhonen

Hillary osaa toki pitää julkisesti kielensä paremmin kurissa, mutta näissä vaaleissa ei ole pohjimmiltaan kysymys siitä, valitaanko parempi ehdokas, vaan siitä, halutaanko muutosta vai ei. Donald saattaisi aidosti muuttaa asioita. Jos Hillary valitaan, niin sama meno jatkuu. En ota kantaa siihen, olisiko Donaldin tuoma muutos hyvä vai huono asia, mutta Hillaryn valinta takaisi sen, että mikään ei muutu.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #8

Kiitos Jani - juuri noin. Pienellä riskillä mennään mutta jos riski on liian suuri jossain Suomelle hyvin tärkeässä asiassa niin en halua itse ottaa sitä.

Olkoonkin vain yksi iso asia.

Minulle kelpaa hyvin jos Trump alkaisi selkiinnyttää vaalien loppuvaiheessa (kipikipi) omaa ulkopoliittista ajatteluaan ja saisin siitä kiinni - kelpaisi varmaan amerikkalaisillekin. Trump sahaa omaa oksaansa asiassa josta moni amerikkalainen ajattelee samoin kuin minä.

Käyttäjän danielantti kuva
Daniel Leppäjärvi

Kertoo aivan varmasti. Me tuhatjalkaiset emme tosin välitä mitä sinä ajattelet meidän arvoista. Toisin kun Hillary Clinton, Donald Trump ei ole FBI:n tutkinnan kohteena tai ole lietsomassa sotaa Lähi-idässä.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #13

Daniel - tämä kommenttisi taisi mennä vastauksena kommenttiin #4 - ei siis minulle jos oikein ymmärsin?

Käyttäjän danielantti kuva
Daniel Leppäjärvi Vastaus kommenttiin #14

Jaahas. Jostain syystä se ei anna vastata siihen kommenttiin, mihin haluan mutta se painaa sen automaattisesti vastauksena uusimpaan kommenttiin. =.=

Käyttäjän danielantti kuva
Daniel Leppäjärvi

Kertoo aivan varmasti. Me tuhatjalkaiset emme tosin välitä mitä sinä ajattelet meidän arvoista. Toisin kun Hillary Clinton, Donald Trump ei ole FBI:n tutkinnan kohteena tai ole lietsomassa sotaa Lähi-idässä.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Daniel - jos olisin amerikkalainen niin olisin seurannut vaalitaistelua ja jo aikaisempia ehdokkaitten edesottamuksia paljon tarkemmin. Tietäisin siis paljon paremmin ketä äänestää.

Noilla muilla jutuilla pl. tuo turvallisuuspolitiikan olemassaolon puute äänestäisin Trumpia. Se yksi iso asia saa vaakakupin näillä tiedoilla kallistumaan Clintonin puoleen.

Tulee ikään kuin ajatus että Trump ajattelee ettei se ole hänen asiansa mitä joku Putin puuhailee... sellainen on hyvin epämillyttävä ajatus. On se hänen asiansa. Se on myös minun ja sinunkin asia. I'm working on it myös uudelta kantilta suomipolitiikassa.

JOS TRUMP ymmärtää yskän ja selkeennyttää kuviota em. mielessä voi olla että ei tarvitse enää vaivata ajatuksella. Mun mielestä se kannattaisi tehdä myös amerikkalaisia äänestäjiä ajatellen.

Käyttäjän ilikka kuva
Ilkka Partanen

Onnea, sitä tarvitset kun haet 20 000 korttia kasaan tai jokin eduskuntapuolue suostuttelee sinut ehdokkaakseen. Uskoisin että Niinistö vie taas, mutta onhan maailma yllätyksiä täynnä. Jos hän on päättänyt vetäytyä, niin sitten on täysin mahdollista että Väyrynen asettuisi ehdolle ja voittaisi. Toistaiseksi Paavo on ilmoittanut tukevansa Niinistöä (jos tämä on ehdolla ja plääplää). Olisi varmaan aika fiilis hengailla Väyrysen kanssa Cafe Niinistössä :D

Trumpin ja Clintonin väliltä ero on näennäinen, koska jo Obaman täydet kaudet osoittivat, etteivät ne suunnitelmat muutu, vaikka pressa haluaisi. Bushin syynä pidetään Iräkin sotaa, mutta rehellisempää olisi sanoa, että se aloitettiin Bushin kaudella. Presidenttihän on neljä vuotta kerrallaan vain sen koneiston naama, parin muun kanssa, mutta varsinainen valta on senaatilla ja kongressilla. Suomessa jos presidentti ei vahvista jotain eduskunnassa tehtyä päätöstä, niin eduskunta mikäli hyväksyy sen samansisältöisenä toisen kerran, se tulee voimaan riippumatta presidentin hyväksynnästä.

Optimistinen, höyrypäisen toiveikas salaliittoteoreetikko minussa haluaa uskoa, että Trumpin ehdokkuus on republikaaneille suunnattu nöyryytys ja samalla yleinen herätys ihmisille, mitä Amerikassa voi nykyään mennä läpi. Trump kuitenkin on tukenut Clintoneita ja heidän ystävänsä jo 80-luvulta. Aika näyttää, mutta hieno skenaario vai mitä? :D

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Ilkka - on hieno skenaario! ;-)

Some näköjään tekee myyräntyötään kaikkialla on sen verran vauhtia ja vaaratilanteita Atlantin takana... salaliitoista puhumattakaan. Some tekee mahdottomistakin asioista täysin mahdollisia.

Jos mennään Suomeen - luettelit pari nimeä... Niinistö, Väyrynen... sitten voitaisiin ottaa vaikka Vanhanen, Heinäluoma... hohhoijaa, hohhoijaa.

Hei onhan meillä Haavisto - "ai se homoko!?" kuuluu äänekäs huuto takariviltä - mitäs se on oikeasti saanut aikaan paitsi hyvän interreil matkaoppaan joskus 1980 luvulla alkaa joku miettiä?

Hmmm... mikä se olikaan tämä Petri Hirvimäki...?

***

"Todellisuuden vääristymäkenttäni" kertoo minulle että minulla on aivan täydet mahdollisuudet PÄÄSTÄ MUUTTAMAAN omaa isänmaatani paikalta jossa se on tavallani mahdollista - ihmiset kyllä huomaavat kun se tulee suoraan sydämestä ja aidosta elämänkokemuksesta. "Todellisuuden vääristymäkenttäni" sanoo että jossain vaiheessa se mitä olen jo saanut aikaan alkaa kiinnostaa ihmisiä.

Yhtäkkiä aletaan kuiskutella että eihän sen jutut ollenkaan ole niin tyhmiä, minäkin ajattelen juuri noin monessa asiassa - entäs jos se onkin niin että täytyy ajatella aivan uudella tavalla kokonaisuuden kautta, miettiä mitä on valtaholismi, väärät kollektiivit jne. Entäs jos se onkin niin että täytyy oikeasti tehdä se #hyvävallankumous...?

Hirvimäki... tuokaa meille Petri Hirvimäki!

***

Ilkka - pikkuhiljaa aletaan tarvita myös sinua ja muita jotka haluaa isoa muutosta kohti todellista suomalaisen vapautta. Minä olen yrittänyt osuuteni tehdä tässä hommassa parhaani mukaan ja tiedän että asioita ei toteuteta yksin. Ne tehdään yhdessä.

Olen valmis. Olen asiat miettinyt moneen kertaan itsekseni oman kokemukseni ajamana.

Käyttäjän ilikka kuva
Ilkka Partanen

Tietty yhteisiä asioita olisi paradoksaalista hoidella jollain yksinkertaisella enemmistöllä, joten yhteistyö muiden toimijoiden kanssa kuuluu aina kuvioon. Presidentinvaaleissa (ja muissakin) olen kuitenkin kokoomuksen ehdokkaan takana, oli se Sauli Niinistö tai joku muu.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Blögistia ei voi syyttää ainakaan itsevarmuuden puutteesta. Tuollaisella itsevarmuudella suoraan tuntemattomuudesta tuleva saa Suomessa helposti valtakunnan pellen arvonimen?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Pekka - otetaanpas tästä kiinni.

Blögisti Hirvimäki ei välitä pätkääkään siitä jos ne ihmiset jotka pitävät kynsin hampain kiinni suomalaisesta inhodemokratiasta, nollasummakakunjaosta ja kaverisosiaalikapitalismista antavat PORUKALLA minulle tuon arvonimen -

"valtakunnan pelle"

Samalla voin todeta että jokainen saa haastaa minut henkilökohtaiseen antipellekisaan - aivan samoin kuin herrat Sipilä, Soini, Rinne, Orpo joita olen aiemminkin jo haastanut kauppatorille joissain tärkeissä ja uusissa esilletuomissani asioissa.

Pekka - tähän status quo porukkaan kuuluu paitsi politiikan valtaholistit ja bisneksen kaverisosiaalikapitalistit, suuri hiljainen ja ajattelematon enemmistö SEKÄ myös erinäinen määrä ns. "systeemin hovinarreja" - joilla on yllättävän vahva rooli latistuksen ylläpitäjinä vaikka muulta äkkiseltään näyttäisikin.

Tässä oppii matkan varrella koko ajan.

On tarkoitus blogata tuostakin joskus ihan oma bloginsa kun joudan.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Amerikan vaalit on käyty - Donald J. Trump on presidentti. Laitan tänne talteen ja kun liittyy myös asiayhteyteen niin hyvin kommenttini eräässä toisessa blogissa jossa etsittiin "Suomen Trumppia".

"Hiukan" siihen vastasin -

http://pasisillanp.puheenvuoro.uusisuomi.fi/225967...

***

Kiitos Pasi – VOI HYVÄT HYSSYKÄT TÄTÄ SUOMEN MEININKIÄ!!!? Voi hyvät hyssykät teitä arvon blogistit miten voi olla niin helvetin vaikea nostaa perse penkistä ja pikkaisen tutustua mitä Hirvimäki on joskus jossain agendoissaan kirjoittanut!

#hyvätrump

Minuun sopii kaikki Pasi Sillanpään antamat määreet ”Suomen Trumpista” pl. sen että en ole taloudellisesti menestyvä juuri nyt… oikeastaan en koskaan ole ollut edes miljonääri kun se ei ole ollut keskeistä. Arvioni mukaan nyt olisin miljonääri jos suomisysteemi ja #kaverisosiaalikapitalismi ei olisi tullut väliin. Toisaalta MINULLA ON MAAILMANLUOKAN KOKEMUS tehdä juuri sitä mitä teen. Vain saamalla systeemiltä kunnolla ensin silmilleen ymmärtää asioita JA jos se ei SILTIKÄÄN jalostu miksikään idioottimaisiksi vihapuheiksi ollaan kantavalla teräsjäällä, mennään kokonaisuus edellä. Ollaan saatu sisu jolla mennään vaikka presidentiksi ja oikeasti muutetaan maailmaa.

On tätä suomen hyvää Trumpia joku joskus kehunutkin edelliseen liittyen –

”Mati Otsmaa – Experienced Executive – San Francisco, USA – Petri is a visionary and business professional who is executing on his dream to bring entrepreneurs, professionals and investors together into one European interactive marketplace. He has proved his concept through successfully executing numerous BEACHBOOST®, SLOPEBOOST® and CITYBOOST® events in Finland, UK, Spain and California. Petri has the confidence and skills the expand this vision into the EU marketplace. He is exceedingly trustworthy loyal and hard working – and a pleasure to work with.” (Mati worked for Steve Jobs, Apple, in beginning of the 80*s)”

Lisää täällä – http://www.e-liike.net/peliitta/me-tuemme-petria

NYT ON NYT – tuo edellinen (eduskuntavaali) oli 3 kk sen jälkeen kun lähdin politiikkaan ja kirjoitin ihan oman muutosagendan perustamalleni Unitas kansanliikeelle –

http://www.e-liike.net/images/unitasagenda2015.pdf

Eikä se ole mikä tahansa kirjoitelma vaan kokonainen vallankumouksellisen uuden ajattelutavan ”Unitarismin” siemenet täysin uusine käsitteineen maailmanlaajuisestikin tarkastellen.

***

UNOHTAKAA DONALD TRUMP – teillä on nenänne edessä mies jossa on paljon samaa kuin Steve Jobsissa – muutakin kuin joku yhteys Ambrosian tiimini kautta. Olen verrannut itseäni Jobsiin monesti ja olen varma että jos Jobs olisi syntynyt Suomeen hän olisi käynnistänyt saman muutoksen kuin mitä minä nyt teen jo 70-luvulla… tai sitten kuollut tuntemattomana ja alkoholisoituneena katutrubaduurina… olisi tietenkin saattanut lähteä maailmallekin mutta ei olisi koskaan saavuttanut samaa menestystä koska ei olisi saanut elää samoissa olosuhteissa kuin oikeasti sai.

HIRVIMÄKI ON #HYVÄTRUMP HIRVIMÄKI ON POLITIIKAN STEVE JOBS!!!

Mitä helvettiä te ihmettelette että joku sanoo itsestään näin – eikö se ole JUURI SITÄ MITÄ SUOMI KAIKEN LATISTUKSEN JÄLKEEN TARVITSEE!?

Minä sanon – on nimittäin sellainen tarina takana että siinä kalpenee itse Donald Trumpkin.

Arto Vihavainen – ”Eiköhän unohdeta Trump. Ei me Suomessa mitään Truppeja tarvita. Meillä Suomessa tarvitaan rationaalisesti ajattelevaa, hötkyilemätöntä vaatimatonta johtajaa, sellaista juuri kuin mitä Sipilä onkin.”

Kaksi ensimmäistä lausetta ihan putkeen – viimeinen täysin metsään –

http://petrihirvimki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/1967...

***

Minulla on kaikki mitä ikinä tarvitaan sen Suomen jutun tekemiseen josta koko maailma ajattelee että VAU – saatiin jotain ihan uutta. YHTÄ MINULLA EI VIELÄ OLE – minulla ei ole vielä teitä arvon suomalaiset kanssataistelijat, suuremmassa määrin.

Jos joku sydämessään haluaa olla systeemin mies tai nainen jatkakoon niin, jos joku haluaa olla systeemin hovinarri tai hovinarritar jatkakoon niin, mutta –

GIVE ME A BREAK! Niitä ihmisiä on Suomi pullollaan!!!

Ei Suomea niin muuteta! Räjähdysmäisen nopeasti kiihtyvä muutos hyvään suuntaan alkaa saamalla sekunnilla kun alat ottamaan haltuun sitä mitä olen kirjoittanut ja ymmärrät oman roolisi siinä prosessissa.

Nyt tarvitaan presidentintekijöitä – täällä lisää koordinaatteja –

http://www.e-liike.net/peliitta/petripresidenttieh...

Nyt tarvitaan niitä jotka Steve Jobsin sanoin voivat sitten kiikkustuolissa todeta – ”THE JOURNEY WAS THE REWARD!”

***

Olen yhteydessä myös Mr. Trumpiin kun joudan. Se ei ole niin pahis kuin maailma luulee – mutta sille pitää kertoa muutama pikku juttu. Minulla on hauska yhteys kuvioihin Amerikassa myös sukulaiseni kautta. Katsotaan.

Suomi tarvitsee ison muutoksen! Tässä on yksi oleellinen syy (asioitten kehityskulkuun väärää suuntaan) jos joku ei itse asioita ymmärrä (Trump siinä myös)

http://petrihirvimki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2259...

Kuulin juuri tällä sekunnilla toisella korvalla että Trump tukee sittenkin Obamacarea… hyvä hyvä hyvä, siitä se lähtee, byrokraatit ei saa sen tukea mutta Mr Obama sai ja sehän ei tunnu byrokraatilta. Obama sai jo pisteet näköjään. Trump on vain ihminen. Hienoa. Viimeisenä linkkinä ennen Amerikan vaaleja tehty blogi jossa hieman vertailen itsäni ja Donald Trumpia.

http://petrihirvimki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2214...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset