Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Ilja Janitskin 3 pv vangittuna Barcelonassa - nyt vapaa!!!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (73 kommenttia)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Luulin jo että tulee joka tuutista tästä..? Ilmeisesti ei ainakaan vielä ole tullut oikein mistään? Kun luin kommentteja tuossa FB päivityksessä niin eipä ole ollut kenenkään tiedossa asia tähän asti paitsi tietysti viranomaisten?

Noin pika-analyysinä.

Käyttäjän jlinjama kuva
Jussi Linjama

Käsitin, että poliittisen korrektiuden puutteesta piti tulla 13 vuoden tuomio. Mikä meni pieleen?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Heh... on varsinaiset "Juhannustanssit" suomisysteemillä nyt menossa. Vaikka olen Janitskin kanssa parissa asiassa hyvinkin eri mieltä meitä yhdistää suomalaisen pullamössöeliitin haastaminen. Ilja Janitskin tekee sen tavallaan... toivottavasti se poikii hyvää myös niille joilla on ihan oma agenda ilman mitään ulkoisia voimia vaikuttamassa ensimmäisessäkään asiassa.

Sellaista tämä maa tarvitsee - kokonaisuudesta lähtevää yhteiskunnallista innovointia (jonka pitäisi olla myös tasavallan presidentin toinen supertärkeä rooli ulkopolitiikan ohella) ja asennetta jota kieltämättä mr. Janitskinilla on.

En voi muuta sanoa - myös se että Iljalla on ihan oma show vetoaa - onhan minullakin!

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Janitskia epäillään törkeistä kunnianloukkauksista yms., talousrikoksista jne. Voi olla, että joudut käyttämään samoja keinoja saadaksesi kampanjellesi julkisuutta, mutta onko se sen arvoista? Rikollinen toiminta harvemmin poikii mitään hyvää, pl. ehkä Robin Hood, taruhahmo.

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen Vastaus kommenttiin #16

Jan Vapaavuori on tuomittu pahoinpitelystä, varkaudesta sekä rattijuoppoudesta. Näähän on tietysti pikkujuttuja, kuten Eeva Kuuskosken pahoinpitelytuomiokin. Pikkuinen sormella tökkäisy.

Mutta kannattaa lukea kuulustelupöytäkirjat, sekä syyttäjän vaatimukset Vapaavuori-asiassa. Jos ne olisivat menneet läpi, tilanne voisi olla hiukan toisenlainen. Millaisia aikanaan ovat sitten Ilja Janitskinin vastaavat ?

Jos siis Espanja luovuttaa hänet.

Tai:

Sitten, jos Janitskin ottaa hänelle tarjotun turvapaikan vastaan Itä-Ukrainasta, emme ehkä tule tietämään.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #16

Kiitos Manu #16 - olen tietoinen siitä että suomalaista pullamössövaltaeliittiä ei voi haastaa silkkihanskat kädessä. Olen ollut koko sen ajan jonka olen ollut mukana aktiivisena yhteiskunnalisena toimijana eli reilu pari vuotta.

Olen tehnyt sen omalla tavallani. Viittasin tuolla että minun kohtaloni on joutua "kuoliaaksivaiennetuksi" suomimedian toimesta. Janitskinin tapa tehdä asioita on mielenkiintoinen joskin en allekirjoita hänen "agendaansa" muuta kuin siinä suomieliitin (väärän sellasen) haastamisessa.

Lisäksi tarvitaan ne asiat missä haastetaan - eikä se ei voi olla pelkkää ihmisten raivoa kanavoivaa populismia.

Minulla on ne. Eräässä kommentissa Facebookissa heitin puolihuumorilal ja puolivakavissani että kunpa saisi Ilja Janitskinin tekemään etulinjaan #hyvävallankumous - siis oikeasti hyviä asioita Suomelle.

Seurailen tilannetta - on minussakin "munaa" haastaa oikeata porukkaa. Tuskin sen rikollista tarvitsee olla vaikka olisikin räväkää, hyvinkin räväkkää mutta logiikka edellä koko ajan.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Jouni - en ollut uskoa että noin kauan menee toimituksilla... tai että kukaan ei ollut saanut mitään vihiä asiasta tuon kolmen päivän aikana.

Ihan kuin asiassa olisi jotain palaneen käryä... olisiko se käry sitä että jokainen valtamedia toimii kuin tuomiokirkon urut joissain asioissa. Ihan niin kuin päätoimittajilla olisi vähän turhankin paljon yhteistä jutustelua...?

Olen aikaisemmin joskus viitannut "suomimedian mustaan listaan", jonne olen kuulunut tähän asti. Odotan päivää jolloin voin sanoa, ettei sellaista ole. Minun osani on ollut kuoliaaksivaikeneminen median osalta ja Janitskinin hieman toinen. Minun ajatukset on sellaisia että niistä ei pullamössövaltaeliitti hyödy mitään, päinvastoin - Suomi kyllä hyötyisi. Parasta pitää kaveri marginaalissa.

Noh, katellaan... ja kehitellään.

Käyttäjän TimoKohvakka kuva
Timo Kohvakka

MV-lehti on suurelta osin Janitskinin varassa, joten on valittu strategiaksi saada hänet telkien taakse. Vaikka tutkintavankeuteen mahdollisimman pitkäksi aikaa näin aluksi. Ja tämä on strategia ensisijaisesti MV-lehden vaimentamiseksi poliittisesti vaarallisena, ei hänen vastuuseen saattamiseen rikoksistaan.

Aiemmin Janitskinin kuulusteluja ei tahdottu suorittaa videopuhelun välityksellä, vaan vaadittiin häntä henkilökohtaisesti paikalle. Arvatenkin siksi, että Janitskin oli tarkoitus joka tapauksessa vangita. Suostumalla videokuulusteluun MV-lehden julkaisulle ei olisi tullut suurtakaan rajoitetta Janitskinin pysyessä vapaalla jalalla.

Tällä kertaa Espanjaan oli esitetty virka-apupyyntö luovuttamisesta ja syyttäjän vaatimus 13 vuoden tuomiosta (Edit: yhteenlaskettu summa useista vaatimuksista). 13 vuoden tuomioon ei kukaan usko, eikä edes syyttäjä olisi tullut sitä esittämään. Se oli poliittinen päätös. Tarkoitus olikin vain saada Janitskin Suomeen keinolla millä hyvänsä. Oli huomattavasti todennäköisempää saada espanjalaiset viranomaiset suostumaan luovutukseen esittämällä liioiteltu syyte. Liioittelua oli myös Janitskinin huumaaminen "erittäin vaarallisena".

Erittäin vaarallinen Janitskin epäilemättä on. Poliittisesti.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Timo - noin se varmaankin suunnilleen menee. Tosin sen huumaamisen on tainnut tehdä Espanjan poliisi koska siellä ei aina niin ymmärretä asioita niin pitkälle kuin Suomessa? Joku francolaisuus elää vielä guardia civilissä, hieman olen jutellut espanjalaisten kanssa asiasta.

Saapas nähdä - voi hyvin olla että se suomivaltamedian päätoimittajien klubi joka kokoontuu säännöllisesti ja aina tilanteen tullen näkee Ilja Janitskinin nyt hyvin toisessa valossa kuin aiemmin.

Jotenkin minusta tuntuu että on Ilja Janitskinin vuoro (myös) saada tuta kuoliaaksivaikenemista valtamedian toimesta jatkossa? Aikaisemminhan hänenestä kirjoitettiin paljonkin... niin kauan kuio suomipolitiikan status quon ja inhodemokratian mediaväen balsamointiosastolle on jostain asiasta hyötyä siitä kirjoitetaan mutta sitten voi tulla seinä vastaan -

eihän kukaan siitä valtapuolueitten lakeijaporukasta marttyyriä Janitskinista halua - ei ikinä! Noh, somessa tarinat pyörivät nykyisin em huolimatta ja se on hyvä se mutta kyllä valtamedia tietää miten todellisia massoja viedään tässä maassa kuin pässiä narussa.

Vähän isommalla porukalla siihenkin saataisiin kyllä muutos.

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen

Everything stops with a thud
That's the way it goes down
yonder in Spain !

Käyttäjän eiltanen kuva
Eero Iltanen

Korjataan sen verran, että kun paperit on nähty, tuo 13v on siis lueteltujen rikosten tuomioiden summa. Enpä tiedä millaista tuomiota syyttäjä haluaa hakea.

Jani Jaskari

Jos Ilja oli kolme päivää putkassa niin miten mies kirjoitteli vajaa pari vuorokautta sitten facebookkiin niitä näitä?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

#9 Ei ole kovin oleellista onko se vangitsemisaika 3*24 tuntia vai esim. reilut pari vuorokautta. Itsekin huomasin että johonkin se Ilja hävisi. Luin hänen päivityksiään viime päivinä kun FB kaveri olen...

sitten loppuivat. Juuri tänään mietin mihin se mies hävisi ennen tätä postausta.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Ainakin YLE:n teksti TV:n puolella oli Iljan vangitsemisesta uutinen ja mainittiin myös että Ilja oli itse ilmoittanut päässeensä vapaaksi Facebook päivityksessään. Virallista ilmoitusta vapaaksi pääsemisestä vielä odotetaan.

MV-lehden ja Janitskinin ajojahti kertoo vain miten epätoivoisessa tilanteessa poliittinen eliittimme on ja lehden suosio taas kertoo siitä miten huolestuneita kansalaiset ovat valtion nykytilanteesta.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Markku - noin on. Ja sitten oikein isossa kuvassa se kertoo suomalaisen (satavuotisesta) inhosta toista suomalaista kohtaan ja se ei olekaan mikään pikkujuttu se -

http://petrihirvimki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2082...

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Pelkkää vedätystä. Jätkä on korkeintaan hortoillut kolme päivää juoppoputkessa eikä missään muussa.

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist

Kyllä taas aikuiset ihmiset uskovat kaikenlaisten huijarien kertomuksia. On sitä säilötty ja vapautettu. Mutta: Jos on mainittu rikokset ja niiden maksimirangaistukset, se ei tarkoita että on vaadittu 13 vuotta. Näyttää siltä ettei Janitskinia luovuteta Suomeen vaan poliisin on lähdettävä häntä kuulemaan tai käytettävä videokuulustelua. Mitään kun ei ole vielä edes tutkittu kun kaveri ei millään suostu kuulusteltavaksi rikosepäilyistä.

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen

Jotta oikeudenmukaisuus Suomen oikeusjärjestelmässä toteutuisi, Janitskinia pitäisi syyttää kaikista seitsemästä rikoksesta ja vaatia nimenomaan maksimirangaistuksia jokaiseen. Oikeusistuimien tulisi harkita maksimirangaistuksia.

Siis ihan vaan poliisin, syyttäjien ja Suomen oikeusjärjestelmän uskottavuuden vuoksi.

Miksi niitä muuten lainsäätäjä lakiin olisi aikoinaan ajanut, sekä maksimirangaistukset tulleet määritellyksi ja kyseessä olevat lait
tulleet voimaan.

Ja koska MV toiminta on jatkunut ja epäilty on periksiantamaton.

Oikeudentajuuni ei kylläkään mahdu lait, joita jotkut voi rikkoa saamatta syytettä ja taas eräät, jotka rikkovat niitä, saavat päälleen syytteet.

Muttei Suomessa oikeusjärjestelmä vaikuta tässä suhteessa olevan uskottava. Lepsuilu lainsäätäjillä alkoi vuosikymmeniä sitten.

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist

http://www.ilkka.fi/uutiset/kotimaa/espanjan-viran...

No niin, tuosta linkistä voi lukea. 13 vuoden jutut oilvat Janitskinin satuja, hän on vapaalla nyt mutta viranomaisten ulottuvilla.

Risto Laine

Elämme vainon aikaa, Neuvostoliitto is back. Human rights activist Tiina Keskimäelle täytyy myös nostaa hattua.

On siellä näemmä ihan ok ihmisiäkin.

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist

Tuota noin, jollain random-fanilla ei ole mitään vaikutusta mihinkään oikeusistuimiin, korkeintaan idolinsa tsemppauksessa. Ja onhan se kiva että hämärähemmoillakin on ihailjoita. Rikollisuus ja hämärähommat vetää joitain ihmisiä puoleensa kuin magneetti.

Käyttäjän heke kuva
Heikki Paananen

Random-fanit aiheittvat Jussi Halla-aholle jonkun naurettavan, Suomen oikeuslaitoksen naurunalaiseksi tekevän tuomion.

Arvon Petra, älä aliarvioi Suomen oikeuslaitoksen alttiutta poliittiselle ohjaukselle. Joku päivä he tuomitsevat sinut myös.

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist Vastaus kommenttiin #20

Sen sijaan että alat keksiä minulle rikoksia josta minut vielä tuomitaan, keskustelisin mielummin siitä, että taas on väkeä viilattu linssiin, eivätkä ihmiset ikinä opi.

Käyttäjän heke kuva
Heikki Paananen Vastaus kommenttiin #23

:)
Kiitos Petra hyvästä kommentistanne.

En ajattelut keksiä teille rikoksia, mutta joku sen tulee tekemään, riippuen siitä kuka hallitsee oikeuslaitosta ja lehdistöä ja jos tarve vaatii. Toki riviblogistista ei ole vaaraa, mutta, entä, jos olette tulevaisuudessa kansanedustaja?

Internet ei unohda.

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen Vastaus kommenttiin #23

'Valtakunnansyyttäjä vaati Kanervalle vähintään kahden vuoden vankeusrangaistusta törkeästä lahjuksen ottamisesta ja virkavelvollisuuden rikkomisesta joko tahallaan tai tuottamuksellisesti sekä rikoshyödyn korvaamista valtiolle'

Oppia voi: http://yle.fi/uutiset/3-6706956

Ilkka Kanervan tuomio lahjusrikoksesta kaatui hovioikeudessa

Apulaisvaltakunnansyyttäjä haki korkeimmalta oikeudelta valituslupaa tuomioihin, mutta korkein oikeus hylkäsi hakemuksen.

Käräjäoikeudessa lahjusrikostuomio syntyi aikanaan vasta äänestyksen jälkeen, äänin 2-1.

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen Vastaus kommenttiin #23

Mitäs jos joku yhteiskunnalle vaarallinen Suomi-natsi-rikollinen alkaa mm kuunnella sun luuria, imuroida sitä ja lukea sun emaileja ym ? Sehän on sangen helppoa periksi antamattomalle stalkkaajalle. Lavastaminen on jo hiukan vaikeampaa.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen Vastaus kommenttiin #20

Aivan, ne ajatukset jotka tänä päivänä sallitaan sanoiksi muutettaviksi, voivat kohta olla rikollisia, siksi sanan- ja mielipiteen vapaus on äärimmäisen tärkeä asia.

Vain rikollisvaltioissa vainotaan ihmisiä mielipiteiden julkituomisen takia, kuten meillä.

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen

Ilja Janitskin ja hänen pyörittämänsä MV-lehti on syyttäjän mukaan mm lain vastaisesti julkaissut salassapidettävää tietoa ja jos epäilty todetaan syylliseksi, siitä tuomitaan Suomessa rangaistukseen.

Suomessa henkirikos 'tappo' vanhenee, vaikka aina ennen julistettiin, että henkirikos ei vanhene koskaan. Ja huh... ...luin tämän IP-lehdestä.

Jos oikein hyvin suunnittelee, pääsee helpommalla.

Minun ex tapettiin ja tämä hengenriistäjä tuomittiin vuoden ja seitsemän kuukauden vankeusrangaistukseen. Tuomittu on ollut aiemmin rauhallinen, eikä mitenkään väkivaltaisuuteen taipuvainen ihminen.

Tämä hengenriisto on vakava rikos. Edes ammatti- ja taparikolliset eivät sellaiseen hölmöilyyn hevin sorru.

Tällaiseen lepsuiluun lainsäätäjä on alun alkaen 1960-luvulta ryhtynyt.

Se mihin rikoksiin MV-lehden kautta mahdollisesti Janitskin on syyllistynyt, se on 'lehtien' havinaa verrattuna hengenriistoon Petra Nyqvist.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela Vastaus kommenttiin #28

Tappo on aina vanhentunut ennen pitkää. Aina. Vain murha ei vanhene koskaan.

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen Vastaus kommenttiin #49

20 ssä vuodessa. Oletko varma ? Se on ehdottomasti väärin.

Ja vaikka Suomi on alusmaa, USA pitää Suomen rangaistus asteikkoa edesvastuuttomana.

Toisaalta on hyvä, että vankeinhoito edistynyt ja vankien oikeudet ovat parantuneet.

Ilkka Huotari

Hyvä, että meillä on Espanjan oikeuslaitos kansalaistemme oikeuksien suojana. Suomen poliisi joutuu nyt kuulustelemaan paikan päällä/videon välityksellä.

Marko Parkkola

Minähän aiemmin kirjoitin, että kuinka ihmeessä Suomen viranomaiseet kuvittelevat voivansa syyttää Espanjassa asuvaa henkilöä asiasta, joka on tapahtunut Espanjassa. Tai siis voivat, mutta nythän nähtiin se lopputulos. Luulen että syyttäjällä aukesi korkki tänään aika nopeasti.

Marko Parkkola

http://yle.fi/uutiset/3-9260993

"Miten on mahdollista, että hän on päässyt viranomaisten huostasta pois, jos hänestä on annettu pidätysmääräys Suomessa?

– Sitä minäkin vähän... olin sitä mieltä, että voi olla aika vaikea tilanne. Yleensä Interpolin eurooppalainen pidätysmääräys on vahva."

Voisiko Uuden Suomen toimitus kysyä syyttäjä Wendorfilta, mikäli hän on vielä tarpeeksi selvin päin vastatakseen, että kuinka meni noin niin kuin omasta puolesta.

Käyttäjän kalevikamarainen kuva
Kalevi Kämäräinen

Kyllä meilläkin tunnetaan pakkokeinovalikoimassa matkustuskielto, jonka kaltaiselta Janitskinin juhlima "vapautustuomio" kuulostaa (artículo 53 de la Ley 23/2014, de 20 de noviembre, de reconocimiento mutuo de resoluciones penales en la Unión Europea).
https://fi.wikipedia.org/wiki/Pakkokeinot_Suomessa
http://mvlehti.net/2016/10/29/suomen-oikeuslaitoks...
http://noticias.juridicas.com/base_datos/Penal/539...

Terveisin Kalevi Kämäräinen

Marko Parkkola

Tosi ikävää olla Barcelonassa matkustuskiellossa ;)

Tällä hetkellä syyttäjälle kelpaa nyt kuuleminen puhelimitse tai skypellä, kun pidätys ja maahanrahtaaminen ei onnistunutkaan. Paloi taas kivasti veronmaksajien rahoja syyttäjän sekoiluun.

Käyttäjän kalevikamarainen kuva
Kalevi Kämäräinen Vastaus kommenttiin #31

On siis samantapaista kuin löysässä hirressä roikkuminen. Lisäksi meilläkin aina silloin tällöin tuollaista syyttäjän "sekoilua" tapahtuu, kun tuomioistuin ottaa kantaa "sekoilijan" vaatimuksiin.

Terveisin Kalevi Kämäräinen

Marko Parkkola Vastaus kommenttiin #33

Jos syyttäjä olisi alunperin suostunut videokuulemiseen, asia olisi jo hoidettu. Näin ymmärsin Iljan asianajajan puheista. Syyttäjä ei suostunut, koska haluaa Iljan telkien taakse, vaikka sitten tutkintovankeuteen. Telkien takaa Ilja ei voisi hoitaa MV-lehden asioita ja eliitti kuvittelee, että näin MV-lehti kaatuisi. Tottahan MV-lehden taustajoukot ovat jo ottaneet Iljan mahdollisen pidätyksen ja vangitsemisen huomioon.

Käyttäjän kalevikamarainen kuva
Kalevi Kämäräinen Vastaus kommenttiin #34

Eipä tarvitse jossitella, kun odotellaan asian kehittymistä.

Terveisin Kalevi Kämäräinen

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Tuo kohno saa loppujen lopuksi hiukan ehdollista ja helvetillinen rahamäärä upotetaan yhden pölhön tuomitsemiseen. Ei oo ihme, että oikudenkäynnit on nykään niin kallita.

Niin ja se suurimman ajojahdin kohteena ollut MV-sivusto ei mihinkään katoa, se varmaan sitten pikkuhiljaa ymmäretään.

Täysi ääliö ja täysin paskaa julkaisevat sivut, mutta myös aivan älyttömät mittasuhteet saanut tämkin tapaus.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Juuri noin. Maailma on serverin nurkkia pullollaan, sieltä voi sitten tuottaa ihan mitä vaan ja lukea voi, ihan mistä vaan. On sitten ihan jokaisen omassa päässä, mitä lukee ja mitä ei. Kontrolloitu 'tiedottaminen' on nykyään historiaa.

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen

"Kontrolloitu 'tiedottaminen' on nykyään historiaa" Paitsi Suomessa rikkaimman omistama HS, pakkovero-YLE jne. Monet sitten vain toistaa.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo Vastaus kommenttiin #38

Sepäs se. Yhden totuuden systeemi alkaa pian muistuttamaan entisen naapurin totuutta ts. Pravdaa.

Risto Laine

Kansakunnan intellektuellit lehdistöä myöden ajojahdissa ja eivät yhtään tykkää Iljasta ja hänen nettijulkaisustaan.

Sinänsä mielenkiintoista, että koko länsikulttuurissa on meneillään Median halveksunta ja esim Usa:ssa CNN on joutunut melkoisen paskaryöpyn kohteeksi ja syy (yhden totuuden) kailotus kanava.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Uskon todelliseen ja nyt tapahtuvaan median vallankumoukseen. Kun miettii tiedon jaon kehitystä janalla, niin mitä oli informaation tarjonta 10-20 vuotta sitten. Mitä se on nyt ja mitä se tuleekaan olemaan huomenna.
Vallitseva kehityssuunta on muuten jotain ihan muuta, kuin selektiivistä tietoa jakavat päättäjät ja informaatiolla rahastavat mediatalot toivoivat.

You aint see nothing yet.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Risto - "(yhden totuuden) kailotus kanava" - hassuinta tässä on se että minulla onse kuva että vaikka meillä on monipuoluejärjestelmä ja useampiakin valtamedioita niin niin se vain oikein iso kuva median osalta tuppaa olemaan

"(yhden totuuden) kailotus kanava".

Suomalaista viedään oikein kunnolla. Suomalainen ei edes oikeasti tiedä mitä ne todella isot asiat olisivat joilla systeemiä ja valtapuoluediktatuuria pitäisi haastaa - eivätkä ne suinkaan ole samoja (pääsääntoisesti) mitä Ilja Janitskin tuo esille.

Jos oikeasti suomalainen inhodemokratia halutaan haastaa - kiire olisi jo. Olen yrittänyt kertoa - media-aika noin tasan nolla. pl. pakolliset vaalikuviot 2015 vaaleissa. Noh vielä tämä tästä kun kehitellään ja ei anneta periksi.

Käyttäjän Haikki kuva
Heikki Turunen

Kyllä minäkin uskon miestä, joka kertoo videolla ottaneensa pameja ja juo kaljaa päälle. Hänen tilannettaan ja "vapaudut vankilasta"-lappua on jo hyvin suomennettu mm tuossa Ilkka-lehden jutussa.

http://www.ilkka.fi/uutiset/kotimaa/espanjan-viran...

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Olen pikkuhiljaa kallistunut sille kannalle, että tämä IJ ei ole pelkästään huijari. Ehkä hän ei ihan aidosti ymmärrä oikeuskäytännön alkeitakaan:

http://blogit.image.fi/uuninpankkopoikasakutimonen...

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen

Raivoamista taas. Onhan Janitskinilla asianajajia ja mitäs hänen kaltaiselleen jokunen hetki talossa merkkaa, eipä paljoa.

Ja omaisuutensa kykenee kuka tahansa tallettamaan pois ulosmittauksen ulottamattomiin.

Ei korvauksia toivovat saa rahojaan, ellei joku valtionkonttuuri-juttu skulaa.

Ja kellokkaat, Janitskia vihaavat tekevät Janitskinistä sananvapauden sankaria.

Käyttäjän kalevikamarainen kuva
Kalevi Kämäräinen

Tähänastisilla näytöillä kysymys taitaa sittenkin olla härskistä huijaamisesta (joka tuntuu tehoavan osaan kansalaisista).

Terveisin Kalevi Kämäräinen

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen Vastaus kommenttiin #54

Mitäs sitten ? Onko rikos ?

Isot huijarit ovat ja pysyvät koskemattomina.

Suomessa Helsingin poliisi vaati MV-lehti julkaisun sulkemista.

Tässä PERUSTUSLAKI tuli Helsingin poliisia vastaan:

"Helsingin käräjäoikeus kuitenkin hylkäsi vaatimukset elokuussa. Oikeusoppineiden mukaan kokonaisen julkaisun sulkeminen tässä tapauksessa edes väliaikaisesti saattaisi olla perustuslain kieltämää ennakkosensuuria"

Käyttäjän kalevikamarainen kuva
Kalevi Kämäräinen Vastaus kommenttiin #57

Onkos muihin kuin rikoksiin kommentoiminen kiellettyä?

Terveisin Kalevi Kämäräinen

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen Vastaus kommenttiin #59

Ei missään tapauksessa. Huijausta esimerkiksi ei ole se, että kävin Casinossa voittamassa... ...Se oli peliä. Kyllä sielläkin huijata voi, onnistuu tai ei onnistu...

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #54

Kiitos Kalevi 54# - itse näen Janitskinin "huijaamisessa" mustaa huumoria joka kumpuaa siitä että oma isänmaamme on täynnä huijareita eli pullamössöeliittimme joka kuppaa kansaa oman nollasummakakunjakonsa kautta.

Ongelma on se että se huijaaminen on kollektiivista ja niin taitavaa että sitä ei ymmärrä kansa... tuskin kunnolla huijarit enää itsekään #maantapa. Jos joku yrittää hieman asiaa avata (esim. Hirvimäki) niin sinut yritetään marginalisoida ja uuvuttaa samantien.

Janitskin on lähtenyt reilulla taktiikalla sillä sehän on täysin läpinäkyvää - ja kaiken janitskin on tehnyt omissa nimissään tähän asti.

Janitskin ei ole se todellinen ongelma - nuo em. huijarit ovat.

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen

En usko, että MV-lehti lopettaa, jos sitä toimitetaan Suomen ulkopuolelta.

Lukijakuntaan kuuluva Timonen kertoo, että Janitskin on asetettu matkustuskieltoon.
Olen joskus lukenut kyseistä tylsäksi huomaamani julkaisua, mutta kukin saakoon tehdä Suomen ulkopuolla mitä tahtoo, sen maan lakien mukaisesti missä asuu. Syyttet tiedän.

'6. lokakuuta Helsingin käräjäoikeus vangitsi Janitskinin poissaolevana ja määräsi hänet vangittavaksi tavattaessa'

Nyt on Espanjan viranomainen Janitskinin tavannut. Eikä vangittu.

Jos julkisuudessa esiin tulleet tiedot pitävät paikkaansa, niin kyllä Janitskin varmasti ymmärtää sekä tietää.

Kyse on siitä, miten hän pelaa. Tässä näyte hänen asenteestaan.

"Puolustan oikeutta Suomen 'viralliseen' eriävään mielipiteeseeni vaikka hengelläni", sanoo MV-lehden kustantaja.

Ilja Janitskin, miltä mieltä olet syyttäjän toimista?

"Tämä todistaa, että Suomessa toisinajattelijat halutaan lukkojen taakse. Suomi on kuin DDR."

Ilja Janitskin on saanut turvapaikka tarjouksen.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela Vastaus kommenttiin #56

Turvapaikkatarjous on tullut miehitetyn maakunnan laittomalta leikkihallitukselta. Onnea vaan matkalla sinne EU:n läpi tai eurooppalaisella lentokoneella.

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen Vastaus kommenttiin #65

Ei hyö leiki, hyö ampuu ihmisiä.

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist

Kyllä ymmärtää. Kaverilla on kaksi kallista juristia, jotka osaavat selittää asiat yksinkertaisellekin. Sadut syytteiden kumoutumisesta ja kolmestatoista vuodesta ovat kaikki osa mytomaanista teatteria jolla voi lypsää rahaa tätä teatteria uskovilta.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Jari-Pekka #50 - asioista voi ajatella monella tavalla. Minun on pakko ihailla Janitskinin heittäytymistä ja rohkeutta... vaikka tekeehän se Suomen kannalta ihan vääriä asioita osaltaan.

Hittolainen kun saisi sen tekemään #hyvävallankumous mun kanssa. Voi olla monta mutkaa matkassa ja vaikuttimista en mene sanomaan mitään. Mutta pullamössöeliitin haastamisessa se on selkeästi tosissaan., Se miten Janitskin sen tekee on kuitenkin lopputulemana sellainen että "väärän eliitin" asema todennäköisesti vain vahvistuu - show vaikka onkin hieno ei saisi vesittää lopputulemaa.

Katsellaan ja potkiskellaan.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Saatanallinen kohkaaminen, kampanja MV-lehden lopettamiseksi, kauhea mielensäpahoittaminen ja joka käänteessä haukkuminen ja inhoaminen.

Siinä ne ovat olleet tuon sivuston menestyksen avaimet, sitä kun eivät tunnu ymmärtävän uuninpankkopojat, kaltoin kohdellut ja journalistisesta moraalista huolestuneet.

Paskasivustot saa vaan virtaa kaikesta kurasta, mitä niiden niskaan syydetään. Ainoa oikea keino olisi jättää tuo huoioimatta, mutta se ei taida onnistua, kun pitää aina kauhistella ja nostaa omaa profiilia.

Jos ihminen on niin älyllisesti rajoittunut, että uskoo tuon sivuston tarinoihin, niin eipä siinä silloin moraalisaarnat auta.

Käyttäjän JuhaRiipinen kuva
Juha Riipinen

Mahdolliset rikokset on aina pyrittävä selvittämään ja rikoksiin syyllistyneet saatava edesvastuuseen. Siinä tämänkin asian ydin.

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen

NYT JO ohi aiheen, vai meneenkö ?

FB, Hra S.P.:

'Oulun käräjäoikeuden laamanni Savela paljastaa taas kerran mitä virkamieskunnassamme on pielessä.

"– Eihän kaikkea julkista tietoa saa julkistaa ja levittää netissä, ne ovat kaksi eri asiaa, Savela huomauttaa."

Savela ei siis käsitä, että julkinen tieto on tietoa, joka on vapaasti saatavilla, jaettavissa ja kansan käsissä ja silmien edessä. Julkisen tiedon peruspointti on se, että se on julkistettu, joten sen voi aivan vapaasti edelleen julkistaa ja levittää, vaikkapa siellä ihmeellisessä netissä'

Risto Laine

Julkista tietoa on sanomalehdet ja enpä ole koskaan nähnyt että jonkin artikkelin ohessa lukee Copyright tai pyydetään lisenssi maksua, eikä siellä lue "tätä ei saa kopioida eikä levittää julkisesti".

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela Vastaus kommenttiin #64

Toki tietoa saa levittää, mutta et voi vakavissasi kuvitella, että artikkelin saa kopioida ja myydä omalla nimellään. Olipa artikkeli sitten Hans Välimäen paistinpannu tai sinun lehtijuttusi.

Risto Laine Vastaus kommenttiin #66

En mielestäni puhunut siitä, vaan Tiedon levittämisestä vapaasti, kunhan lähteet mainitaan. Ja onhan näitä vahinkoja sattunut valtamediallekkin. "myydään omana".

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen Vastaus kommenttiin #66

En kuvittele mitään, itsehän jäit kuvittelemaan.

Julkinen oikeudenkäynti, julkinen päätös.

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-200000193872...

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela Vastaus kommenttiin #68

En puhunut sinulle, mutta suomalainenhan vastaa, kun ei kysytä.

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen Vastaus kommenttiin #71

Ei näillä palstoilla kukaan puhu, täällä kirjoitetaan. Ellei linkkaa youtubeen puheenvuoroaan tms. Minulla on toistaiseksi Suomen passi, mutta asun pysyvästi toisessa EU-maassa.

Ja tuo Savela asia oli informaatioksi.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset