Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Rynkky mökille ja Suomelle oma ydinase… vai mennäänkö showmiesoptiolla?

  • "Kazanin tyttöjä" - kuva Wikipedia
    "Kazanin tyttöjä" - kuva Wikipedia

Seuraavassa otanta kuvankauniita naistrolleja suoraan Kazanista, äiti Venäjän sydänmailta, olkaa hyvä: ”Sirpa Sulander”, ”Minna Isokoski”, ”Elza Trifonova”, ”Anneli Maria”, ”Erika Kulagina”, ”Laura Nikulainen”, ”Natasha Yabsley”, ”Zara Dementeva”

Olen varma, että nuo profiilit liittyvät Venäjän harjoittamaan hybridivakoiluun ja hybridisodankäyntiin.

En kehota pyytämään kavereiksi. En tietenkään ole sitä itsekään tehnyt saatuani viime aikoina paljon tämänkaltaisia epäilyttäviä kaveripyyntöjä Facebookissa. Yhdenkään em. profiilin takana ei ole kyseinen ”henkilö” – asia, joka on (alussa) helposti pääteltävissä kolmenkymmenen sekunnin tutustumisella ko. profiiliin.

Osa trolleista on onnistunut saamaan (miespuolisia) kavereita. Verkosto laajenee nopeasti – on kaverin kavereita ja on kaverin kaverin kavereita… pian aikajanallekin alkaa tulla lisää tavaraa ja totuus hämärtyy. Luodaan henkilöhistoria, pian trolli pääsee suljettuihinkin ryhmiin, ”tykkäämällä” pääsee jo aivan iholle. Putinin Venäjä valvoo tekemisiämme kaiken aikaa, sehän on jopa naurettavan helppoa nykyaikana jossain Facebookissa.

”Kazanin musta kirja” on täynnä syntejämme!

Jos minulla, #petripresidenttiehdokas ja Nato-aloitteen tekijä Petri Hirvimäellä ja monella muulla suomalaisella, on mustassa kirjassa pitkä rivi pelkkää miinusta, on osa suomalaisista veljistämme ja siskoistamme paljon ”paremmissa” asemissa, kenties tulevan taivaspaikan ansaintakin on jo pitkällä – asiathan menevät Suomessa juuri niin kuin pitääkin, Vladimir Vladimirovitš?

Meidät suomalaiset on valvontakomission ja Kekkosen ajoista opetettu ja pakotettu hiljaa hyväksymään se mitä itänaapurimme tekee. Meille on poliittisen eliittimme toimesta vuosikymmenet tuputettu mantraa, jonka mukaan kun Suomi ei itse tee mitään eli ”ei provosoi”, asiat ovat kaikista parhaiten. Poliitikkojemme härski valtapeli ja (siitä johtuva) nöyristely Neuvostoliiton ja Venäjän edessä on tuudittanut suomalaiset välinpitämättömyyden ansaan ja ”ei se minulle kuulu” asenteeseen –

onko Putinin hallinnon tekemä maamme miehityksen valmistelu ”ei se minulle kuulu” -kategoriaa”!?

 

***

Blogini otsikointi viittaa Yhdysvaltain presidentinvaalin jälkitunnelmiin Suomen turvallisuuspolitiikkaan ja maanpuolustukseen liittyen. Vaikka otsikossa on olevinaan jotain sarkasmia, on huumorintajuni asiassa täysin kadonnut.

Olen elänyt viisikymmentä vuotta maassa nimeltään Suomi. Olen elänyt viisikymmentä vuotta maassa nimeltään Suomi sen syntyperäisenä kansalaisena, maassa, joka ei ole koskaan elinaikanani pystynyt tuottamaan minulle riittävää turvallisuuden tunnetta kokemaani ulkoista uhkaa vastaan, Neuvostoliittoa tai Venäjää, vastaan – sellaista hyvää turvallisuuden tunnetta, että asiat olisivat kunnossa maanpuolustukseemme liittyen!

Moista yhteiskuntaa ei kaiketi voi sanoa em. mielessä kovin onnistuneeksi?

Pikkuhiljaa kun Donald Trump on tammikuussa 2017 vannonut virkavalansa Yhdysvaltain seuraavana presidenttinä, tiedämme monista asioista paljon enemmän kuin juuri nyt. Oliko vaalikampanjan aikainen irrottelu mm. Nato-asiassa ja Venäjän suhteen enemmänkin kilpailuhenkisen showmies-Trumpin taktiikkaa vai oikeasti Suomen kannalta oiretta jostain vakavammasta?

Uskon ja toivon, että presidenttinä Trump tuntee vastuunsa kaikille amerikkalaisille ja Yhdysvaltojen liittolaismaille sekä myös Naton laajemmassa piirissä tavalla tai toisella oleville, ml. Suomi. ”Make America Great Again!” – Yhdysvallat tuskin voi juosta maailmaa karkuun? Joku jämäkkä ulkoministeri Trumpin rinnalla muuttaa asetelmaa entisestään oikeaan suuntaan.

 

***

Turvallisuuspoliittinen linjani Suomen presidentinvaaleissa 2018 on ”Koko kansan NATO”.

Nyt jos koskaan Suomen kansan on otettava aloite omiin käsiinsä tässä itsenäisyyteemme liittyvässä elintärkeässä asiassa. Paras työkalu saada kunnon keskustelu käyntiin olisi neuvoa antava Nato-kansanäänestys. Reilu peli niin sanotusti, joka houkuttelee ihmiset ulos poteroistaan ja tekee Nato-asialle vain hyvää, arkipäiväistää Naton. Nythän Natosta puhuttaessa kansa näkee jonkun Alexander Stubbin tai Carl Haglundin ja muun oikeistoeliitin kuvan silmissään, ei se niin toimi, se pitäisi jo tajuta.

Kansanäänestystä ei myöskään pidä ymmärtää siten (kuten olen havainnut osan Nato-ihmisistä ajattelevan), että se sulkisi pois kaikki muut demokraattiset tavat lähestyä Natoa ja lopulta saavuttaa täysjäsenyys. Päinvastoin, kansanäänestys tukisi muuta jäsenyysprosessia erinomaisesti omalta osaltaan.

Tein heinäkuussa 2015 kansalaisaloitteen jäsenyyden hakemiseksi ja neuvoa antavan Nato-kansanäänestyksen järjestämiseksi Suomessa. Minuun voi olla jatkossa yhteydessä kansalaisaloiteasiassa, koska on taas aika edetä silläkin rintamalla. Pohjina voimme osin käyttää jo tekemääni aikaisempaa aloitetta. Mietitään sitä yhdessä ja myös allekirjoitetaan aloite yhdessä joskus lähitulevaisuudessa.

Nato on yksi oleellinen osa #petripresidenttiehdokas presidentinvaalikampanjaani, muttei suinkaan ainoa – kyse on kokonaisuudesta ja uudenlaisesta yhteiskunnallisesta innovoinnista. Jos haluat itsekin mukaan, tsekkaa täältä.

”Presidentti Hirvimäki” vie Suomen Natoon!

 

***

11.11.2016

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki  

petrihirvimaki.com

Unitas kansanliike

peliittamedia.net

 

***

”Presidenttiblogini”:

Petri Hirvimäki – pienpuolueiden yhteinen presidenttiehdokas? - 17.10.2016

Donald Trump vs. Petri Hirvimäki - 19.8.2016  

Koko kansan Nato - 20.4.2016

”Petri presidenttiehdokas” - 21.3.2016

Väyrynen ja Hirvimäki haastavat Suomen! - 26.1.2016

Avataan suomipolitiikan ”kolmas rintama!” - 12.1.2016

”Peliitta” – eduskuntavaalien 2019 ruskea hevonen? - 2.1.2016

Suomalaisen syvä inho – 10.12.2015  

Presidenttiehdokas Hirvimäen itsenäisyyspäiväpuhe 6.12.2015

Superpowers Dealing with The World in Syria 8.10.2015

Poika, jonka isä halusi Suomen presidentiksi 16.9.2015

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän veksi kuva
Veikko Kärkkäinen

Olen saanut viime aikoina muutaman tarjouksen sähköpostiystävyydestä epäilyttävien venäläisperäisten henkilöitten kanssa.
Ovat päätyneet roskakoriin.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Veikko - aivan. Ei tarvitse olla presidenttiehdokas suinkaan, että pyyntöjä tulee... siinä rakennetaan riittävän uskottavaa henkilöhistoriaa koko ajan ja hämätään ihmisiä. Flirttaillaan kuvilla miehiä jne.

En laittanut tuohon otantaan suinkaan kaikkia saamiani epämääräisiä kaveripyyntöjä. Nyt kun tuo "misuosaston" pommitus on epäonnistunut kohdallani aika pahasti on alkanut ilmaantua pelkosenniemen poikia ja syyrialaisia jne.

Venäjätrollihan voi olla aivan koka tahansa profiililtaan. Oleellista on AINA TSEKATA PROFIILIA ja käyttää maalaisjärkeään. Turhan helppoa se vaan tuntuu olevan tietää missä mennään. Onhan siellä vuosikymmenien KGB osaaminen takana ja koko homma perustuu tuollaiseen nyky-Venäjällä hyvin pitkälti.

Pitäisikö tuntea olo Suomessa kovinkin turvalliseksi, tai vähintäänkin tottua "uuteen normaaliin" sitähän ne tekee rimaa nostamalla koko ajan...? Se lopullinen uusi normaali on potentiaalisesti jotain todella karmeaa - sellaista mistä nykysuomalainen ei saa otetta ja ei osaa suhtaantua. TILANNE ON HÄLYTTÄVÄ ollut jo aivan liian pitkään.

Käyttäjän TeoPelho kuva
Teo Pelho

Riittää että kirjoittaa jotain venäjäkriittistä jollekkin julkiselle forumille,niin hemaisevia ja vähäpukeisia idäntyttöja tunkee kaveriksi.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Teo - näin on. Karu on todellisuus tällä hetkellä sosiaalisessa mediassa. En tiedä olenko ensimmäinen joka heittää ajatuksen "Mustasta kirjasta" mutta mitä muuta voi päätellä siitä että tälläistä tapahtuu?

Joku laittaa ylös mielipiteitämme, suhtautumista Venäjään, Natoon, Putiniin tai vaikka Khodorkovskiin - voimme "jäädä kiinni" jokaisesta Putinin valtaklikkiä haastavasta ajatuksestamme... sitten ajallaan jäädä kiinni?

Tällaisia kun mietin olen huomannut että totuus on yleensä vielä paljon karmeampi. Nimittäin esimerkiksi se että Venäjä valmistelee täyttä häkää jo Suomen haltuunottoa.

Monet asian avaaminen varmaankin hiljentää - minua ei, Suomi on isänmaani! Toivon totisesti, ettei moinen hiljennä ja "uussuometa" meitä suomalaisia vaan aivan päinvastoin sisuunnuttaa ja saa aikaan toimintaa ja inhoreaktion, vastaiskun!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset