Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Kapinallisia, kampanjapäällikkö, dosentti, miljonääri, päätoimittaja...

  • #petripresidenttiehdokas - Petri Hirvimäki
    #petripresidenttiehdokas - Petri Hirvimäki

"Petri presidenttiehdokkaan" käppyrät menevät kovaa vauhtia koilliseen!

Ensinnäkin näet minut livenä Arto Luukkasen "Dosentti" keskusteluohjelmassa AlfaTV:ssa myöhemmin tänä vuonna. Luvassa on 45 minuuttia kovaa haastetta suomalaiselle kaverisosiaalikapitalismille ja pullamössöeliitille. 

Toisekseen haemme presidentintekijöitä moneen mielenkiintoiseen tehtävään:

  • "Suomisysteemin kapinallisia" laidasta laitaan tekemään #hyvävallankumous kanssamme - unitaskansanliike.net
  • "Kaikenmaailman dosentti" kirjoittamaan kanssani "Principles of Unitarism in Politics and Society" - kts. pohjat täältä (sekä unitaskansanliike.net)
  • "Hyväntahtoinen miljonääri" tekemään asioista hieman helpompia. Kehittämäni Unitas kansanliikkeen agenda on paras suomalaisen kasvu- ja PK-yrittäjyyden kannalta. Pääset halutessasi myös mukaan uuteen yhteiskunnalliseen startupiin
  • "Kaikenkokenut päätoimittaja" (tai sitten ei) luomaan tulevaisuuden johtavaa yhteiskunnallista sähköistä mediaa - peliittamedia.net Pääset halutessasi myös mukaan uuteen yhteiskunnalliseen startupiin

#petripresidenttiehdokas -kampanja kiihdyttää koko ajan mm. Facebookissa. Kampanjani pohjatyo on tehty Unitas kansanliikkeen aikana omaan ainutlaatuiseen kokemukseeni ja toisaalta päänlyömiseeni systeemin seinään perustuen - vrt. elämästä etääntyneet nollainnovatiiviset puolueohjelmat. Kokonaisuuteen ja yksilön hyvinvointiin perustuva agendani rakentuu hiekanjyvätasolta aina uuteen yhteiskunnalliseen aatteeseen asti #unitarismi 

Minua voi verrata keneen tahansa valtapuolueen ehdokkaaseen, kestän hyvin vertailun. Voin luvata, että retoriikassakin löytyy kunhan vain pääsen samaan pöytään suomisysteemin balsamointiosaston kanssa. Yhdessä saamme kampanjan liitoon ja asetamme ison haasteen valtapuolueille ja niiden harjoittamalle nollasummakakunjaolle ja kaverisosiaalikapitalismille.

Tule rohkeasti mukaan!

"Hirvimäen lista" tulossa pian, stay tuned!

 

***

16.11.2016

Villa Sirsa, Petäjävesi

Petri Hirvimäki  

petrihirvimaki.com

Unitas kansanliike

peliittamedia.net

 

***

”Presidenttiblogini”:

Petri Hirvimäki – pienpuolueiden yhteinen presidenttiehdokas? - 17.10.2016

Donald Trump vs. Petri Hirvimäki - 19.8.2016  

Koko kansan Nato - 20.4.2016

”Petri presidenttiehdokas” - 21.3.2016

Väyrynen ja Hirvimäki haastavat Suomen! - 26.1.2016

Avataan suomipolitiikan ”kolmas rintama!” - 12.1.2016

”Peliitta” – eduskuntavaalien 2019 ruskea hevonen? - 2.1.2016

Suomalaisen syvä inho – 10.12.2015  

Presidenttiehdokas Hirvimäen itsenäisyyspäiväpuhe 6.12.2015

Superpowers Dealing with The World in Syria 8.10.2015

Poika, jonka isä halusi Suomen presidentiksi 16.9.2015

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Saa nähdä miten käy kun alan puffata myös tuota Suomen "miljonääriosastoa". Tuleeko jono kadulle asti vai miten mahtaa käydä? :-)

Kaikki on mietitty aina ansainta logiikkaa myöten - etsin kuitenkin ihmisia, jotka nopeuttavat prosessia. Kyse on siis pienestä hyvän asian vuoksi tapahtuvasta sijoituksesta ja hyvin hallitusta riskinotosta sellaiselle, jolla taloudellista resurssia riittävästi.

Ei tässä aikaa ole hukattavaksi.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos jakaneille! Aina kun laitan jotain vaikkapa "miljonäärijuttua" käy mielessä että joku ottaa herneen nenäänsä - niin ottaakin!!! Mutta minulla käy näissä jutuissa noin kymmenen kertaa päivässä mielessä, että joku ottaa herneen nenäänsä - siihen ainut tapa vastata on että antaa ottaa.

Muuten energiat tehdä tätä tällä tasolla loppuisivat saman tien.

Ainoa asia mitä oikeasti toivon että se "asioitten tietäminen" siis negatiivinen tai välinpitämätön suhtautuminen minuun tapahtuisi edes hivenen faktoilla - epäilen vahvasti että se ei oikeastaan koskaan ole niin.

Lähimmät tukijani ovat lukeneet juttuni kunnolla - kiitos heille - ja jokainen päätoimittaja ja uutispäällikkö siinä vaiheessa kun vielä lähetin päivityksiä mediaan ja sain tuta suomimedian täydellisen kuoliaaksivaikenemisen. Mutta sehän on selvä merkki siitä että haastan suomipolitiikan status quota oikein kunnolla, ja joku suorastaan pelkää että Unitas kansanliike ja #petripresidenttiehdokas lähtee liitoon.

Mutta no hard feelings (vaikka v***ttaahan se), taitaa olla taas aika lähetellä niitä tiedotteita - ainakin kokeeksi.

Some on lähtenyt käyntiin, media seuraa kun "joutaa"..? mikäs se olikaan se Janitskinin kaava? Vaikkei nyt muuten joka asiassa niin samaa mieltä ollakaan...

Onneksi on AlfaTV!

Ai niin, olinhan minä MVlehden julkkiskin hetken aikaa joskus viime talvena - agendat risteävät sentään yhdessä isossa asiassa #suomisysteemi haastaminen. JOs joku ihmettelee miksi en niin hehkuta Usaria niin siihen ei toistaiseksi ole ollut vielä syytä - siis hehkuttamiseen. Siitä toki olen kiitollinen että täällä olen saanut kirjoitella, noin pääasiassa.

Käyttäjän RikuReinikka kuva
Riku Reinikka

"Mutta sehän on selvä merkki siitä että haastan suomipolitiikan status quota oikein kunnolla, ja joku suorastaan pelkää että Unitas kansanliike ja #petripresidenttiehdokas lähtee liitoon."

No en mä tiedä johtuuko se pelosta vai siitä ettei tota sun presidenttiprojektia varmaan monikaan ota kovin vakavasti?

Tavallaan toivoisin että sun kamppanja lähtis lentoon ja pääsisit ääneen isoissa medioissa. Olisi keskusteluissa jotain seurattavaa...

Kyllä vähintä mitä Uusi Suomi voisi tehdä aktiivisen blogistinsa asian eteen, ois tehdä susta semmonen oikein kunnon haastattelu. Pitää varmaan vinkata Huuskolle että haastattelee sua ja pääset vastaamaan kysymyksiin.

Onko sulla teemoissa noiden itse lanseeraamiesi termien ja Natojäsenyyden ajamisen lisäksi jotain kouriintuntuvaa kerrottavaa sun poliittisesta linjasta tai perusajatuksesta?

"Kaverisosiaalikapitalismi" ja "valtaholismi" -toisto on jo kaikille tuttua, mutta tuskin kukaan tietää mitä ja miten olet aikonut muuttaa sitä järjestelmää jonka haastat.

Olen kyllä joskus lukenut noi sun agendat ja niistä on vaikea päästä kärryille, että mitä oikein ajat takaa. Sanallasanoen ne tekstit on ehkä tulkittavissa tietynlaiseksi populismiksi.

"järjestelmä kusee, muutetaan se"...

Millaiseksi? Ja miten?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Riku - nyt lähti sulle papukaijamerkki!

Minulla tulee suoraan #petripresidenttiehdokas kuvioon liittyvänä "Hirvimäen lista" uunista ulos pian. Se on sellainen, minkä ehdottomasti tarvitsen jatkoa ajatellen työkaluksi. Sen pohjatyö on tehty jo Unitas agendassa, mutta tuo lista ei ole sama kuin Unitaksen (kymmenen kohdan) lista - siinähän on oletuksena että ihminen lukee agendan siihen päälle -

yleensä ei lue, olen oppinut, lähes aina ei lue.

Siksikin tarvitsen ehdottomasti sellaisen A4 jossa visiot ylätasolla ja keinovalikoima lyhyesti. Myös sitä perusongelmaa ja käsitteitä "valtaholismi" jne avataan hieman. Miksi en ole tehnyt aimemmin - siksi että olen odottanut oikeaa tilaisuutta eli sitä, että suosioni lähtee nousuun.

Se on nyt - saat junailla asiaa Usariin päin kernaasti jos haluat. Minulle posti tulee petri.hirvimaki(at)gmail.com

***

ps. ei ne "valtaholismit", "väärät kollektiivit" jne käsitteet ole vielä avattu kunnolla oikein missään vaikka niitä vilahteleekin. Odotan sitä "kaiken maailman dosenttia" ilmaantuvaksi kun suosioni kasvaa. Voidaan yhdessä sitten tehdä se "Principles of Unitarism in Politics and Society" - mahdotonta olisi kaikki tehdä ihan itse kun isolleen mennään. Eikä tuo ole ainoa asia mihin apuja kaivataan kts. blogi.

Noin 99% ihmisistä ei huomioi resursseja mitä on ollut verrattuna systeemin (valtapuolueiden) miesten ja naisten resursseihin 1 / 10 000 - siinä mielessä kai ihan kohtuudella kaiketi tähän asti vedetty, vai mitä;-)

Käyttäjän RikuReinikka kuva
Riku Reinikka Vastaus kommenttiin #4

Noin. Huuskolle laitettu pyyntö sun haastatteluun..

Ei muuta ku onnea kampanjaan.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #5

Kiitos Riku - nyt teit miehen työn. Kyllä tällä pressa Hirvimäen kanssa pääsee saunaan vaikka vähän olisikin Natoa vastaan. Sitäpaitsi minähän haluan sen kansanäänestyksen;-)

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Kannattaa Petri siivota omaa sanomaa tiiviimmäksi kaikesta jonninjoutavasta. Veikkaan että osaat itse arvioida mitkä ovat tärkeimpiä juttuja, joihin kannattaa panostaa.

Presidentin tärkein tehtävä on johtaa ulkopolitiikkaa yhdessä hallituksen kanssa. Sen jälkeen hoitaa nimet asikirjoihin lakimenettelyssä ja lopuksi edustaa. Kuka tahansa osaa kirjoittaa nimensä siihen kohtaa paperia missä se jo lukee valmiiksi painettuna. On myös helppo jutella mukavia ihmisten kanssa. Ulkopolitiikan hoitaminen vaatii keskittymistä, joten siihen pitää panostaa. Ydinsanoma on varmistaa valtiollinen olemassaolo ja todeta rehellisesti se, mikä olemassaoloa voi käytännössä uhata. Sen jälkeen pitääkin enää toimia nopeasti. Jos sinulla on auktoriteettia, voit vaikuttaa asioiden etenemiseen.

Ei siis mitään rakettitiedettä. Vielä kun muistaa että todellinen johtaja johtaa joukkoja edestä eikä nykytyyliin joukkojen takaa piilosta huudellen, kyllä se siitä.

Onnea jatkoon.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Pasi - myönnän että toi Unitaksen aganda on osin myös kaunokirjallinen tuotos... sellaista isänmaallista paatosta innovoinnin seassa. Mistäs sitä tietää untuvikkona kun marras-joulukuussa 2014 sitä hulluna väänsin 24/7.

Näen presidentin roolin tottakai etulinjassa ulkopolitiikkaa vetämässä. Sitten laajennan sitä "reilun pelin ja yhteiskunnallisen innovoinnin yliasiamieheksi." Tuleva "Hirvimäen lista" on visio Suomelle ja myös ratkaisuja yhteiskuntamme ylätason ongelmiin - ongelman määrityskin on siinä uudessa valossa.

Muuttuneen maailman haasteet ovat sitä luokkaa että, Suomi tarvitsee "uuden pelin" #hyvävallankumous eikä mitään näpertelyä (aika moni paikka maailmassa tarvitsee #unitarismi)

Presidentin pitää sparrata suomalaisia puolueita - ei niitä suinkaan tarvitse lakkauttaa, mutta presidentin yksi tärkeä tehtävä on pitää ne vireessä. Ja saahan Unitaksen agendasta sitten lainata.

Aye aye, sir - ilmoitti (lääkintä) ylikersantti Hirvimäki;-)

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset