Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Vanhanen Stubbille, Hirvimäki Vanhaselle

On Matti Vanhanen oikeassa siinä, että Alexander Stubbin kolumnissaan käyttämä "tyhjiö" on huono sanavalinta. Mutta Matti Vanhanen, miten olisivat seuraavat ilmaukset: "harmaavyöhyke", "ajopuu", "virranvietävä" tai "putininoptio" eli "suomioptio" - mentäisiinkö niillä?

"Matti Vanhanen jyrähtää Stubbin kolumnista: "Täysin väärä viesti maailmalle" - Keskustan presidenttiehdokas, kansanedustaja Matti Vanhasen niskakarvat nousivat pystyyn, kun hän torstaina luki kansanedustaja Alexander Stubbin kolumnin talouslehti Financial Timesissa. Alexander Stubb kirjoitti kolumnissaan, että Nato-option menetys jättäisi "turvallisuuspoliittisen tyhjiön pohjoiseen Eurooppaan" (Iltalehti 18.11.2016)

Ei tällä kertaa muuta.

Terveisin #petripresidenttiehdokas

 

***

20.11.2016

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki  

petrihirvimaki.com

Unitas kansanliike

peliittamedia.net

 

***

”Presidenttiblogini”:

Petri Hirvimäki – pienpuolueiden yhteinen presidenttiehdokas? - 17.10.2016

Donald Trump vs. Petri Hirvimäki - 19.8.2016  

Koko kansan Nato - 20.4.2016

”Petri presidenttiehdokas” - 21.3.2016

Väyrynen ja Hirvimäki haastavat Suomen! - 26.1.2016

Avataan suomipolitiikan ”kolmas rintama!” - 12.1.2016

”Peliitta” – eduskuntavaalien 2019 ruskea hevonen? - 2.1.2016

Suomalaisen syvä inho – 10.12.2015  

Presidenttiehdokas Hirvimäen itsenäisyyspäiväpuhe 6.12.2015

Superpowers Dealing with The World in Syria 8.10.2015

Poika, jonka isä halusi Suomen presidentiksi 16.9.2015

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (19 kommenttia)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Moni tietää sen että olen Naton kannalla hyvin vahvasti. Olen huomannut että Suomessa osataan tapella joka asiasta ja yksi sellainen on näköjään myös miten sinne Natoon sitten mennään - mikä on valitettavaa eikä edistä asiaa.

Minun kantani on että kaikki keinot on sallittuja ja kannattaa tajuta että ne eivät ole toisiaan poissulkevia vaan toisiaan tukevia. Itse olen ehdottomasti sillä kannalla että suomalaisten mielipidettä asiassa pitää kysyä ja suomalaiset otettava mukaan prosessiin - vain siten pääsemme Natoon, Nato on ansaittava, tajuttava sen toimivuus turvallisuutemme edistäjänä.

Nato ei voi sillloin olla sama kuin Alexander Stubb tai Carl Haglund tai Kokoomus tai RKP - Nato ei voi olla puoluepolitiikkaa! Tarvitsemme Suomessa "Koko kansan Naton" -

http://petrihirvimki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2156...

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

NATO-myönteisyydelle annan pinnan. Muutoin presidenttikampanjasi on jollain tavoin hiukan liian narsistinen. Pyrit nostamaan suurelle yleisölle tuntematonta persoonaasi enemmän minäkeskeisesti kuin asiakeskeisesti. Sellainen ei tuo menestystä. Tämä on vain hyväntahtoinen ilmainen neuvo.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Juha - hyvä neuvo se oli ja hyvin rakentavasti annettu - siitä lähti papukaijamerkki!

Itse ajattelen niin että käytännön pakko se on näillä resursseilla VIELÄ TÄSSÄ VAIHEESSA olla "narsistinen". Puhun itsestäni ja tekemisistäni... mitä muuta vaihtoehtoa olisi - vrt. valtapuolueen jalustalla olevat presidenttiehdokkaat, joista media kirjoittaa pienimmästäkin rasahduksesta.

Mutta parhaillaan se on aikamoista vauhtia muuttumassa. Siis niin että muut alkavat puhua minusta ja voin erilailla jatkossa viestiä osin. Toisaalta olen myös koko ajan painottanut, että "minän" esilletuominen tärkeä on osa "hyvää vallankumousta" -

jos on kokenut jotain sellaista kuin itse olen saanut tuta suomisysteemiä JA selvinnyt siitä menettämättä analyyttisyyttään asioitten edessä niin silloin pitää uskaltaa tuoda asiaansa rinta kaarella esille.

Koskee joka ikistä suomalaista ja erilaisissa asioissa.

Ja toinen pointti on se että suuresti ihailemani Steve Jobs... millainen hän oli... ai niin onhan meillä politiikankin puolella Donald Trump. Miten olisi Ilja Janitskin - ottamatta ollenkaan kantaa heidän agendaansa tässä.

Minä voi toimia myös hyvän asian puolesta, kokonaisuuden puolesta.

Suomalainen latistus edellyttäisi "minän" kätkemistä - se toimisi täysin suomipolitiikan balsamointiosaston miesten ja naisten hyväksi. Ei sellaista.

Kolmas - eiköhän tässä hieman narsismiakin tarvita, myönnän, mutta pitää myös olla valmis kunnolla ryynäämään ILMAN MITÄÄN VALTAHOLISMIA. Väitän meneväni täysin asiat ja kokonaisuus edellä.

Vinkki sinulle Juha - filteroi Hirvimäen persoona jutuista ja osa kannattaa laittaa resurssen piikkiin myös - ei ole oikolukijoita jne jne tekstin hiojia vielä. Tulet yllättymään miten asiat edellä tässä mennään.

Oiva työkalu tulee olemaan "Hirvimäen lista" jonka julkaisen pian liittyen suoraan #petripresidenttiehdokas kampanjaan - siinä ne on tiivissä paketissa. Sitten voi sen "minän" jo unohtaa aika pitkälle;-)

Käyttäjän heikkitoivonen kuva
Heikki Toivonen

Samaa olen itsekin ajatellut.

On käynytkin mielessä ennen Petrin yläpuolella olevaa vastausta sinulle, josko Petri ajattelee oman itsensä melko silmiinpistävää esille tuomista huomiotalouden (tai -politiikan/vaikuttamisen) lainalaisuuksien kautta: Puhumalla tai kirjoittelemalla itsensä tarvittaessa överillä tavalla suureksi (~suurten joukkoon kuuluvaksi, "Hirvimäki vs. Trump" jne.) lopulta pääsisi historianlehdille nimimiesten joukkoon. Överiä itseluottamusta ja minä-kuvaa ulospäin paistatellen lopulta siis saisi moisen imagon - ja suosionkin - ihmisten keskuudessa.

Vaikka kyseiset (huomiotalouden) lainalaisuudet aika ajoin pääsevät yllättämään, en silti jaksa uskoa, että tarkoittamani lainalaisuudet ihan tuollaisiin mittoihin venyisivät, miten Petri niitä mahdollisesti yrittää soveltaa.

Ja tämäkin hyväntahtoisena kommenttina ja palautteena.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #12

Kiitos Heikki - selitys on hyvin yksinkertainen

1) Kaikki on omaan henkilökohtaiseen kokemukseen perustuvaa

2) Olen ainoa ehdokas hyvin todennäköisesti josta voi käyttää nimitystä yhteiskunnallinen innovoija ja toisaalta kapinallinen - oikeasti jotain aivan uutta ja hyvin perustavanlaatuista.

3) Agendani ei ole yhdeltäkään suomalaiselta pois, päinvastoin. "Onnellinen Suomi Finland" tsekkaa www.unitaskansanliike.net - agenda siellä myös

4) En pelkää ketään. Olen valmis ja uskon pärjääväni erittäin hyvin sitten aikanaan vaaliväitteliyssä

5) Minulla ei ole enää mitään menetettävää omassa isänmaassani. Lapsille tätä tehdään. Omille ja muille.

6) Tarina on tosi ja siitä kyllä riittää kerrottavaa.

7) sosiaalinen media!

Eiköhän siinä alkuun. Tervetuloa mukaan! ;-)

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Kävin viikolla Roomassa. Eipä siellä kukaan näistä presidenttiainesmiesten jutuista ollut kuullut. Onkohan Paavia informoitu?

Matti Vanhasta on netin pikkupulujen tietotoimiston mukaan ajateltu talousnationalismin kärkinimeksi; Paavo Väyrystä sitomaan maaseudun nuoret turpeeseen; ja kolmatta keräilemään esikuntaa ympärilleen ihan kuin taannoin luutnantit Afrikassa ärhentelivät politiikkaa kumoon.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Heikki - ai niin, lupasin jo toisaalla olla Trumpin hallintoon yhteydessä. Pitäisiköhän se Paavi jättää Timo Soinille kun sillä on "kasteet" siinä mielessä paremmassa kunnossa?

Eiköhän isänmaa hieman tarvitse myös "taivaallisia sotajoukkoja" kun virta kiihtyy ja aika pyörteistäkin tuntuu olevan?

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Afrikassakin luutnantit pääsivät poppaukkojen "screeneille".

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #5

Mitenkähän res. lääkintäylikersantti Hirvimäki - pääsisiköhän sekin, siis täällä Suomessa? ;-)

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö Vastaus kommenttiin #7

Et liene peruuttamassa aikavaraustasi Alfa-urosten kanavalle?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #10

Jep, en ole peruuttamassa... jos ymmärsin oikein? AlfaTV:llä (Dosentti) siis Natotetaan ja paljon muutakin - jopa pari aivan uutta pointtia - 45 minsaa asiaa #petripresidenttiehdokas

Purkissa on ja tulee joulukuussa, näin ymmärsin. Dosentit eivät ole suoria lähetyksiä. Muutama satatuhatta katsojaa niillä jo on ja se kyllä kelpaa tässä vaiheessa.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Se mikä minua suomalaisessa Nato keskustelussa eniten V***ttaa on se mikä Suomessa muutenkin mättää.

Se että Suomi on yhäkin 1/3 Neuvostoliitto eli täällä keskustelua käydään vain valtaeliitin säätämissä rajoissa. Mitä tämä tarkoittaa. Se tarkoittaa mm sitä että Hirvimäen esilletuomat kaksi mielestäni tärkeintä pointtia eivät ole oikein lainkaan vielä julkisessa keskustelussa. Toisen toin esille jo keväällä 2015 - "Vallankumous saapuu punaiselle torille" - eli Venäjän valtaklikin suoranainen kuolemanpelko ja sen aiheuttamat isot riskit Suomelle.

http://petrihirvimki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/1882...

Oli muuten sattumoisin 10 tuntia ennen Nemtsovin murhaa kirjoitettu blogi!

Toinen minkä hiffasin Naton vastustajille heittää - oli aika hauska - bloggasin siitä - "Suomi Natossa on parempi Nato Venäjälle!" Siinäpä toinen kantava teema Nato-ajattelussani! Kyllä niin yksinkertaista se on. Jos Venäjä siis kokee Naton uhkaksi, on Nato sille pienempi uhka kun Suomi on Natossa, koska silloin Suomi luonnollisesti tekisi kaikkensa, jotta Venäjä ja Nato eivät koskaan ajautuisi konfliktin partaalle ainakaan Suomen suunnalta - tuskin muualtakaan."

***

Olen täysin vakuuttunut että jos meillä olisi avoin ja demokraattinen Nato keskustelu - eikä sen 1/3 Neuvostoliiton viemä keskustelu - kansanäänestys kallistuisi Natojäsenyyden puolelle. Ongelma on siinä että tuo 1/3 neuvostoliitto on syvällä kaikessa yhteiskunnallisessa tekemisessämme - asia joka on laajuudessaan yllättänyt minut. Se on sielläkin missä asian pitäisi olla ihan päinvastoin.

Paino sanalla "kaikessa".

Helposti voi jo tyhmempikin päätellä miksi Nato on niin tärkeä asia minulle liittyen kokonaisuuteen #hyvävallankumous...

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

On minulla tähän termikin 1/3 Neuvostoliittoon yhteiskunnallisessa tekemisessämme - se on "sisäinen suomettuminen" viitaten siihen että ei tarvita vuonna 2016 enää edes Moskovaa... (tai Brysseliä tai Washingtonia.)

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Kampanjasi posahtaisi julkisuuteen (tai ehkä lopullisesti lopsahtaisi kuin ilmapallo?) jos täsmentäisit ajavasi Strömsön asiaa.

Meinaan, me suomenkieliset tavikset emme niin kauheasti osaa pelätä venäläisiä, onhan heidän kanssa eletty jonkinlaisessa sovussa naapureina ties montako tuhatta vuotta, kuten ihmiset yleensäkin tuppaavat naapureidensa kanssa elämään, myös siellä tuntemassasi Sveitsissä.

Koetapa siinä sitten perustella strömsöläistesi halua kukkoilla tukiolla valituista valituimpina.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Ajan kaikkien suomalaisten asiaa - onhan se "Myrskysaarikin" osa Suomea.

Ja kyllä suomalainen tuntee, että ei tässä taida kaikki pullat uunissa kovin hyvin olla Putinin Venäjän kanssa.

Ei taida mennä ihan niin hyvin kuin Strömsössä -

siksi Nato.

Siinä kyllä olet oikeassa että tähän maahan on tietoisesti luotu keskustelukultuuri joka on monopolisoinut hyvän asian, Naton, joidenkin puolueiden agendan ajamiseksi.

Se riittää heille, mutta se ei riitä minulle, sehän on oikeastaan suoranainen varkaus(!) -

siksi "Koko kansan Nato"

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Höpöti höp, juttujesi kanssa. Joensuun torilla huomaat ihmisten haluavan elää sovussa naapureidensa kanssa, odotellen heitä majapaikkoihinsa tuomaan euroja.

Strömsöläiset inhoavat venäjänkieltä joka heidän mielestään uhkaa kilpailla heidän kulttuuriinsa tarjoamasta rakkauksista suurinta, rakkautta suomenkansaa kohtaan.

Tulevaisuudessa suomenkieliset yhä useammin saavat itse päättää mitä, ja ennenkaikkea ketä, rakastavat.

Usko, toivo ja rakkaus. Suurin niistä on rakkaus.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

En minä venäläisiä inhoa - minä inhoan putinismia ja olen varma että 99 % Suomen kansasta inhoaa myös.

Näin etenkin jos saadaan ihmiset kunnollisen keskustelun kautta tajuamaan että se on se uhka - ei suinkaan yhteistyö Venäjän kanssa.

Meidän pitää jopa pyrkiä siihen, mutta ei hinnalla millä hyvänsä.

Elämme mielenkiintoisia aikoja, vähän liian kanssa.

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Rakkauden apostoli Donald Trump on mietiskellyt mahdollisuutta myöntää Krimin kuuluvan venäläisille, koska sitä he paikallisena väestönä haluavat.

Tuleva kollegasi Donald oli aikaisemmin naimisissa tsekin kanssa, nyt slovenialaisen kanssa. Henkilökohtaisen itäeurooppalaisuuden asiantuntemuksensa kautta hänen ajattelunsa saattaa avata uusia näkymiä myös suomalaisten oudosti kehittyneen itsetunnon uuteen rakentumiseen.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Toivottavasti avaa. Ei Trump ole niin pahis kuin Suomessa luullaan. Menee amerikkalaisen retoriikan ja huom! Sananvapauden piikkiin ainakin minulla valtaosa sen kohujutuista

Hyvä että on eurooppalaista edustusta vaimopuolella.

Taas kerran pätee se, että ei tumput suorana vain pidä odottaa mitä toinen tekee (Trumpin hallinto) vaan oltava itse aktiivinen ja siten edistää Suomen turvallisuutta.

Suomalaisista valtapoliitikoista ei vaan taaskaan vaan taida olla siihen?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset