Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

VALTAMEDIAN kupla puhkeaa

  • Tuomiojärvi, Jyväskylä 2014
    Tuomiojärvi, Jyväskylä 2014

Mikael Jungnerin eilisessä blogissaan heittämä ajatus: ”Aten pois vaatiminen olisi kuin vaatisi Steve Jobsia ulos Applelta” ei tainnut aivan niin puhutella kuin Jungner (YLEN ent. tj., sos.dem) tarkoitti montaakaan kanssablogistia? Varmaankin yhtä osuva ilmaus tässä puoluetukien, lehdistötukien, TEKESien jne. maassa nimeltään Suomi olisi ollut käyttää termejä Stalin, keskuskomitea, polithbyroo..?

Jos suomalainen ylätason poliitikko on lähtökohtaisesti valtaholisti, joka kätkee oman valtaholisminsa ”yhteisen edun ajamiseen maailman parhaassa demokratiassa”, on suomalaisen valtamedian päätoimittaja valtaholisti, joka kätkee oman valtaholisminsa ”maailman puolueettomimman median” airueena esiintymiseen –

vaan huonosti kätkee minulta ja monelta muultakin suomalaiselta enää vuonna 2016!

 

***

Kiitos Eero Mattila – rohkaisit minua blogillasi kertomaan asiat omalta kantiltani, eikä vain YLE:ä vaan koko suomalaista valtamediaa koskien.

Mattila pyöritteli blogissaan ajatuksia demaritoimittajista jne. peruskauraa, mitä voi hyvin tulla mieleen nyt vellovan sipilägaten yhteydessä. Siis sellaista ihan tavallista poliittista teatteria täysin ylipolitisoituneessa isänmaassamme – valtaholisteja, vääriä kollektiiveja, hovinarreja ja mukahaastamista.

On olemassa sanonta, että media on ”vallan vahtikoira”.

Minulle, sitoutumattomalle #petripresidenttiehdokas Hirvimäelle tuo sanonta merkitsee eri asiaa kuin yleensä ajatellaan. Minulle se merkitsee sitä, että valtamedia on inhodemokratiamme täydellinen portinvartija – vahtikoiraahan siinäkin tarvitaan – jonka tärkein tehtävä on varmistaa, että kulloisetkin vallanpitäjät ja heidän (entiset vallanpitäjä-) haastajansa saavat puuhastella omassa rauhassaan väärää peliään pelaten kenenkään häiritsemättä.

Se koskee etenkin tällaisia systeemin ulkopuolelta tulevia Hirvimäkiä, jotka eivät osaa edes pelin sääntöjä.

Suomalainen valtapuoluediktatuuri, inhodemokratia, kaverisosiaalikapitalismi ja nollasummakakunjako jatkukoon siis niin kuin aina ennenkin, vai…? Paskanmarjat, suomalaisen valtamedian järkyttävän kokoinen kupla tulee räjähtämään omaan sisäsiittoiseen mahdottomuuteensa paljon ennemmin kuin arvaammekaan. Suomalainen valtamedia todellakin on ”valtamedia” kaikessa järkyttävyydessään, mutta voi hyvänen aika miten väsynyt se onkaan, eihän siitä ole enää yhtään mihinkään.

Ei minun sitä kuplaa yksin tarvitse räjäyttää, enkä voikaan, mutta olen minäkin jo tahoillani aloitellut.

 

***

Seuraavassa on 1.12.2016 aloitus lähettämästäni viestistä pariinkymmeneen suomalaiseen mediataloon:

”Hei, Laitan tämän juttuvinkin toimituksellenne ja viittaan (linkissä alla) tällä viikolla AlfaTV:n Dosentissa muutamalle sadalletuhannelle suomalaiselle pyörivään haastatteluuni liittyen tasavallan presidentinvaaliin 2018 – hetkinen, kuka ihmeen presidenttiehdokas Petri Hirvimäki? Aivan - olisikohan aika pikkuhiljaa ottaa selvää? jne…”

Edellisestä kerrasta kun olen ollut valtamediaan yhteydessä on jo yli vuosi aikaa, miksiköhän?

Sitä sanotaan tietoiseksi ”kuoliaaksivaikenemiseksi” ja valtaholistin käsikirjassa se on tarkoitettu kaltaisiini tapauksiin – valtamedian kunniakas ja väsymätön uuvutustaistelu minunlaisiani pahoja vastaan, eikös juu? Vai olisiko enemmänkin Daavid vastaan Goljat? Olen myös ottanut esille ajatuksen ”valtamedian mustasta listasta”, jolla minunkin nimeni epäilemättä komeilee – tuollaiselta ajatukselta ei voi mitenkään välttyä jos asioita yhtään miettii.

Tällä kertaa suomimedian toimituksilla, uutispäälliköillä ja päätoimittajilla on nyt ollut aikaa kohta jo kolme vuorokautta yli kahdessakymmenessä eri toimituksessa päättää miten ne suhtautuisivat minuun, eikä siihen ole yksikään heistä vielä koskaan kyennyt… enkä taaskaan saanut edes yhtäkään kohteliasta kiitosta tuolta porukalta… suhtautua minuun, suomalaisen inhodemokratian haastajaan ja uudistajaan, joka on tullut täysin systeemin ulkopuolelta, minuun, jolla on poikkeuksellisen laaja kokemus innovoida ja tehdä ”hyvä vallankumous” yhdessä suomalaisten kanssa ja saada siihen erilaiset ihmiset mukaan… minuun, jolla on visio Suomelle ja joka annan kaikkeni isänmaani eteen…

joka on presidenttiehdokas Hirvimäki! 

 

***

Vaikka minulle väittäisi jokainen päätoimittaja jokaisessa noissa mediassa, että sinä et ole yhtään mitään Petri Hirvimäki, se vain alleviivaa suomimedian suurta kuplaa ja täydellistä ymmärtämättömyyttä ja ylimielisyyttä ruohonjuuritason toimijoita kohtaan – ja nyt ei puhuta suomisysteemin balsamointiosastolle vaarattomista kylähulluista tai hyödyllisistä hovinarreista, joista kyllä kirjoitellaan.

Eivätkä he edes sitä väitä – kyllä he puskistaan liikkeitäni seuraavat, kenties hyvinkin tarkaan? Ovathan he ”vallan vahtikoiria”, joiden tehtävä suomalaisessa kaverisosiaalikapitalismissa on varmistaa omalta tärkeältä osaltaan se, että isänmaamme väärä peli ei koskaan muuttuisi reiluksi peliksi jokaiselle suomalaiselle, meille kaikille.

Jokainen täysjärkinen ja sopivasti elämää eri kanteiltaan nähnyt suomalainen tajuaa tarinaani, tekemisiini, agendaani, motivaatiooni ja minuun henkilönä hieman tutustuttuaan ja toisaalta suomalaisen yhteiskunnan muutospaineet sekä maailman viimeaikaiset tapahtumat huomioiden… some huomioiden… ja nyt myös oma pitkä työhaastatteluni televisiossa (!)… kiitos AlfaTV ja Dosentti… että sehän voi olla Hirvimäki, joka vie ja muut vikisevät sitten kun olen vaalistudiossa sen balsamointiosaston ehdokkaiden kanssa…

…sehän voi olla presidentti Petri Hirvimäki!

 

***

3.12.2016

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki  

petrihirvimaki.com

Unitas kansanliike

peliittamedia.net

 

***

”Presidenttiblogini”:

Petri Hirvimäki – pienpuolueiden yhteinen presidenttiehdokas? - 17.10.2016

Donald Trump vs. Petri Hirvimäki - 19.8.2016  

Koko kansan Nato - 20.4.2016

”Petri presidenttiehdokas” - 21.3.2016

Väyrynen ja Hirvimäki haastavat Suomen! - 26.1.2016

Avataan suomipolitiikan ”kolmas rintama!” - 12.1.2016

”Peliitta” – eduskuntavaalien 2019 ruskea hevonen? - 2.1.2016

Suomalaisen syvä inho – 10.12.2015  

Presidenttiehdokas Hirvimäen itsenäisyyspäiväpuhe 6.12.2015

Superpowers Dealing with The World in Syria 8.10.2015

Poika, jonka isä halusi Suomen presidentiksi 16.9.2015

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Sanotaanko näin että nyt on taas matka opettanut. Se näkyy mm. siten että tämä "valtamedia vs. valemedia" asetelma on nyt minulle täysin selvä mistä siinä on kyse.

Toinen on konna ja toinen pyhimys - niinhän se suomalaisille markkinoidaan? Suoraan sanottuna ei ole lainkaan itsestäänselvää kumpi on suurempi konna jos asian kunnolla avaa.

Miten se meni, niin makaa kuin petaa..?

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Netin pikkupulut kertovat Trumpetinsoiton käyvän korviin niin pahasti että Matti Vanhasta ollaan nostamassa pääministeriksi.

Siksi vuoto Kansan Uutisille.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Mitä kuuluuko täältä takarivistä niin kauas?

Tai noh, kuten blogissani kirjoitin... ;-)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos jakaneille! btw. ei se aina niin helppoa ole Hirvimäellekään (olisi edes joskus) lasten kanssa kun olin iltaulkoilut aloin miettiä tuota toisen kappaleen sanaa "journalistinen" -

onko sellaista olemassa?

Noh, helppo nakki kun ei sitä edes siinä tarvitse - otin pois. Oli sellainen olemassa mutta pelkät täytesanat ei ole koskaan kivoja. Kielen pitäisi olla yksinkertaista.

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Median huomion virittämiseksi presidenttiehdokkaan kannattaisi hankkia lentolupakirja. Sitten uutisoitiin valtiomiehen säästäneen niin ja niin monta veroeuroa ohjaamalla itse lentokonetta virkamatkoilla. Klubeilla puhuttaisiin häntä tarvittavan päänavaajana valtiojohtoisissa vientimaissa.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Siviililentolupakirjan saisi kai vaikka on vähän likinäköinenkin..?

Mutta eikös Suomi ole aika pieni maa... eikä taida "oikein" istua mun arvoihin lennellä ympäri Suomea lentokoneella. Joku häkäpönttö linja-auto jossa sauna olisi kova juttu. Jos bensa loppuu niin onhan noita MTK:n sponsoroimia pystyynkuolleita männynkäkkärä metsäpeltoja suomi pullollaan.

Intissä 1986 viimeksi Kajaani - Rovajärvi taisi olla. Huh, olipa kyytiä talvipakkasella. Onkohan niitä enää missään?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Laitoin tälläisen livepläjäyksen tulemaan täältä Kalervonkadun bunkkerista - toiset suurmiehet ne on alussa ja toiset lopussa (eräs viiksekäs mm) näissä betonimaisemissa ;-)

https://www.facebook.com/petri.hirvimaki/videos/10...

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Iltalehdessä nostetaan Ville Niinistö setänsä päähaastajaksi. Kunnon turkulaisena hän on yliopistollisessa tutkimuksessaan päätellyt ettei venäläiseen pidä koskaan luottaa, mistä suku on saanut sloganinsa "kasakka vie kaiken mikä on löyhästi kiinni".

Bottan pojista lisäksesi Matti Vanhanen ei pääse suosikkilistoille.

Nimim. "jokainen on elämänkokemuksensa perusteella filosofi", eli kaikki tulee julki.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Heikki jäi vähän luuppiin pyörimään toi mitä suosikkilistoista kirjoitit. Sori siitä, jos en osannut tulkita?

Oleellista on että matka opettaa. Myös koko ajan löytyy niitä jotka tajuavat asian JUURI NIIN kuin minä itsekin sen suhteen mitä tässä Hirvimäki yrittää tehdä. Oppia minulle siinä että tajuan missä järjestyksessä pitää ihmiset tavoittaa.

Se on hienoa. Hihat on ylhäällä koko ajan enemmän ja enemmän suomalaisilla. Kun suunta on oikea niitä todellista muutosta haluavia on sitten lopussa jo muutama miljoona.

Alkaa Suomessa tapahtua.

Huomenna Helsinki.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset