Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Havuja perkele, herra presidentti! (1. Johdanto)

  • Petri Hirvimäki, Jyväskylä 2012
    Petri Hirvimäki, Jyväskylä 2012

"Kaikki oikeudettomat, köyhät ja sorretut, kaikki uutta luova työväki, entreprenöörit ja hyvät kapitalistit liittykää yhteen, 2000-luvun suuri luokkataistelu on alkanut!" 

1. Johdanto 

Minä, sitoutumaton Petri Hirvimäki (50 v.), esitän tässä kymmensivuisessa presidenttiohjelmassani näkemykseni isänmaamme saamiseksi pois tuhon umpikujasta, jossa se nyt on. Tärkeä keino em. tavoitteeseen pääsemiseksi on vuoden 2018 presidentinvaalit, johon osallistun.

Presidenttiohjelmassani on kyse siitä, että ajamme yhteiskunnallisen pullamössön ja mielivallan alas. Siirrämme vapautuneet resurssit a) maailman parhaaseen perusturvaan b) pysyvään veroasteen alennukseen ja c) siihen, että nostamme jokaisen suomalaisen suvereenisti "systeemin" yläpuolelle. Edellinen on mahdollista lopettamalla maamme vakava ylipolitisoituminen ja kansalaisia härskisti eriarvoistava poliittinen korruptiomme. Tästä seuraa automaattisesti kansantaloutemme huomattava tehostuminen sekä luovuuden ja innovointikyvyn raju harppaus eteenpäin niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla.

Rakennamme yksinkertaisen, rohkean ja onnellisen Suomi Finlandin, isänmaan, jossa yksikään suomalainen ei koskaan tipu mistään minnekään. Suomesta tulee hyvinvoiva oikeusvaltio, jossa ei nöyryytetä ihmisiä. Tämän saavuttaminen ei riipu ulkoisista tekijöistä niin paljon kuin moni ajattelee, se on ennen muuta suomalaisten sisäinen asia. Oma pesä kuntoon ensin ja sitten säädetään loput.

Kokoomus on kapitalismin sossu!

Mikä on Kansallinen Kokoomus r.p. nimisen puolueen olemassaolon tarkoitus isänmaallemme? Mitä ovat Kokoomuksen puheet "mahdollisuuksien tasa-arvosta" niin kauan kuin meillä on Tekesit, Elyt, Sitrat, Team Finlandit ja muut veronmaksajien rahoilla lutraavat virkamiesarmeijat vettä kaivoon kantamassa? Kansallinen Kokoomus r.p. pitää oikeutenaan varastella ihmisten rahoja kirjaamalla niitä itselleen valtion budjettikirjaan. Kokoomus pitää oikeutenaan jakaa pullamössöä toisille ja piikkilankaa toisille yrittäjille ja start-upeille ja varmistaa siinä samalla itselleen massiivinen vaalirahoitus – näppärää Kokoomus, Stubb ja Orpo, suorastaan nerokasta!

Demarit vievät suomalaisen työn Kiinaan!

Mikä on Suomen Sosialidemokraattinen Puolue r.p. nimisen puolueen olemassaolon tarkoitus isänmaallemme? Väittääkö joku tosissaan, että politrukkien ja ay-pamppujen kotipuolue SDP suomalaista palkka- ja työmarkkinamonopolia peukuttaessaan olisi jotenkin työmiehen tai toimihenkilön asialla enää 2010-luvulla? Suomen Sosialidemokraattinen Puolue r.p. pitää oikeutenaan varastella ihmisten rahoja kirjaamalla niitä itselleen valtion budjettikirjaan. SDP pitää oikeutenaan jakaa "työsuhdeturvaa" toisille ja portinvartiointia tai kengänkuvaa toisille. Kohta onneksi jo helpottaa, sillä pian ei yövuoron eväsleipien syöjiä tehtaissamme enää ole – Rinne, Ihalainen ja muut demarit, viimeinen mies sammuttaa valot!

Keskusta on maaseudun suuri latistus!

Mikä on Suomen Keskusta r.p nimisen puolueen olemassaolon tarkoitus isänmaallemme? Miksi Keskusta "ajaa maaseudun asiaa" raiskaamalla luontoa taloudellisesti järjettömillä aukkohakkuilla ja käkkärämäntypelloilla, miksi se haluaa latistaa maaseudun ihmiset tukihässäköillä? Suomen Keskusta r.p. pitää oikeutenaan varastella ihmisten rahoja kirjaamalla niitä itselleen valtion budjettikirjaan. Keskusta pitää oikeutenaan pakottaa (jäljelle jääneet) maaseudun ihmiset yhteen muottiin, olemaan ajattelematta ja äänestämään itseään. Keskusta, Sipilä ja pikkuserkku Pekkarinen – näyttäkää minulle missä on maaseutumme suuri innostus, niin minä näytän teille Kinnulan väkiluvun kehityksen!

Miten edellä kuvattu on mahdollista?

Siten se on mahdollista, että kyseisten valtapuolueiden johtavat valtaholistipoliitikot ovat vuosikymmenien saatossa kehittäneet konsensuksen, joka on pitänyt huolen siitä, että jokainen on saanut omansa. Jokaisella suomalaisella valtapuolueella on oma kuppausmekanisminsa, jolla se ylläpitää valtaansa täysin vastoin suomalaisten kokonaisetua. Isänmaassamme rehottaa lakiin kirjoitettu maailmanluokan poliittinen korruptio. Hyvinvoinnillemme ja onnellisuudellemme tuhoisan väärän pelin – suomalaisen kaverisosiaalikapitalismin ja nollasummakakunjaon – kirjoittamattomiin sääntöihin kuuluu, että ei mennä naapuripuolueen hiekkalaatikkoa sotkemaan. Silloin on lupa odottaa, että kaveri ei tule omallekaan hiekkalaatikolle.

Kansa kyllä lietsotaan toinen toistensa kimppuun armopaloja jaettaessa. Mutta vaikka meteli olisi kuinka kova toissijaisissa asioissa, suurissa asioissa valtapuolueet korkeintaan "mukahaastavat" toinen toisiaan. Valtapuolueittemme johtavien poliitikkojen intohimo kohdistuu siihen, että 4, 8 tai 12 vuoden jälkeen he pääsevät ministeri-Audin takapenkille. Ja kaveri kyllä jeesaa mukavalla huiliviralla jos poliittinen ura meinaa lähteä laskusuuntaan.

Tämä on sitä kuuluisaa kansan kusetusta 2010-luvun Suomessa.

Vain Suomen kansa itse voi lopettaa alistettuna olemisensa. Se tehdään haastamalla politiikka itsessään, koko nykyinen väärä peli. Juuri siitä on kyse 2018 presidentinvaaleissa ja ajassa sen jälkeen. Mitäs jos annetaan porukalla kenkää pullamössövaltaeliitillemme, joka meitä alistaa? Mitäs jos laitetaan heidät puolestaan työttömiksi, turhaan koulutukseen, ulosottoon, maksuhäiriörekisteriin ja ikuiseen velkavankeuteen? Mitäs jos otetaan heiltä vuorostaan puhelinnumerot pois, leikataan luottokortit keskeltä kahtia ja ollaan myymättä heille kotivakuutuksia? Mitäs jos annetaan heidän tuntea millaista on nauttia toisen tai kolmannen luokan kansalaisen jokapäiväisistä "etuoikeuksista" omassa isänmaassaan?

Emme voi vaihtaa kansaa, itseämme, mutta voimme vaihtaa väärän eliittimme.

 

***

Tämä on 1. luku Petri Hirvimäen presidenttiohjelmasta "Havuja perkele, herra presidentti!" Ohjelma julkaistaan luku kerrallaan vuodenvaihteessa 2016-2017 sopivin väliajoin kokonaisuudessaan noin 10.1.2017 mennessä. Voit osallistua keskusteluun Facebookissapeliittamedia.net :ssa sekä uusisuomi.fi:ssä Julkaistut blogit:

1. Johdanto - 27.12.2016

2. Hyvän vallankumouksen keihäänkärki - 28.12.2016

3. Asetelmat tulevissa presidentinvaaleissa - 30.12.2016

 

***

27.12.2016

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

 

***

petrihirvimaki.com (ml. kannattajakorttikeräys)

TV-haastattelu (presidenttiehdokas)

Unitas kansanliike

 

***

”Presidenttiblogini”:

Petri Hirvimäki – pienpuolueiden yhteinen presidenttiehdokas? - 17.10.2016

Donald Trump vs. Petri Hirvimäki - 19.8.2016  

Koko kansan Nato - 20.4.2016

”Petri presidenttiehdokas” - 21.3.2016

Väyrynen ja Hirvimäki haastavat Suomen! - 26.1.2016

Avataan suomipolitiikan ”kolmas rintama!” - 12.1.2016

”Peliitta” – eduskuntavaalien 2019 ruskea hevonen? - 2.1.2016

Suomalaisen syvä inho – 10.12.2015  

Presidenttiehdokas Hirvimäen itsenäisyyspäiväpuhe 6.12.2015

Superpowers Dealing with The World in Syria 8.10.2015

Poika, jonka isä halusi Suomen presidentiksi 16.9.2015

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (15 kommenttia)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

No niin peli on auki tämän viikon lopussa huomattavasti enemmän. Rakennan siis sellaista noin kymmenen sivun "presidenttiohjelmaa" jonka olen ristinyt nimellä "Havuja perkele, herra presidentti!"

Luku per päivä ja tässä oli aloitus. Kokonaisuutena julkaisen tekstin sitten kun viisi päivää on mennyt täällä - sieltä löytyy jatkossa muutenkin tietoa missä mennään ehdokkuuteeni liittyen. Töitä on valtavasti mutta onneksi jo muutkin on huomanneet sen että fundamentaaleja on mietitty silloin ihan alussa. En ole enää yksin todellakaan, ja se on hieno asia. Kaikki on mahdollista ja yhteyttä minuun jos vaan tuntuu - maaliin ei juosta yksin ja se maali ei edes ole presidentin homma vaan sillanpääasema. Maali on Suomen muuttaminen hyvään suuntaan, pysyvästi.

http://e-liike.net/peliitta/presidenttiohjelma-2018

Käyttäjän taistolainen kuva
taisto vanhapelto

Oikein reipas ja ajattelua herättävä kirjoitus. Daniel Kahnemanin mainion teoksen "Thinking, Fast and Slow" teorian perusteella , eli nopeasti ajatellen, näyttää tuolta kuin kirjoitatte. En ole varma jaksanko ryhtyä hitaaseen ajatteluun noista suuren suurista asioista, kun on touhuttava lapsenlasten kanssa.

Onnea hankkeellenne!

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Taisto - mielenkiintoinen kommentti. Pitänee paikkansa sillä välillä ajattelussa vain valonnopeus riittää ja väliin ei tunnu edes etanan nopeus riittävän... ja sitkeästi eteenpäin kun en muuta voi...

Mitä tulee sinuun saa ymmärrys sekunnissa selityksensä vain profiiliasi vilkaisemalla -

"Olen äänestänyt maalaisliittolaisia, demareita, liberaaleja, kokoomuslaisia, keskustalaisia, vihreitä ja Tuusulan puolesta - kerran RKP:n edustajaakin"

Hienoa!

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Nykyinen poliittinen järjestelmä kaipaisi perusteellista päivitystä ja uudistusta, oikean demokratian ja oikeusvaltion suuntaan. Kaikki nykyiset puolueet tulisi purkaa, samoin kuin niitä lähellä olevat yhdistykset ja säätiöt, ja kaikkien edellämainittujen omaisuudet pitäisi takavarikoida valtiolle. Myös kaikille nykyisille ja entisille kansanedustajille tulisi asettaa politiikka kielto ja korkeat virkamiehet pitäisi myös vaihtaa kaikki kertaheitolla.

Tarvitsisimme siis perusteellisen uudistuksen koko poliittiselle kentälle ja samalla suorat sitovat kansanäänestykset valtiota ja kansalaisia koskevissa asioissa, jotka uudet poliitikot vain toteuttaisivat. Eli Sveitsin mallin mukainen suora demokratia.

Nykyinen systeemi on läpimätä, aivan kuin sen edustajatkin ja nykyinen järjestelmä tulee ajamaan valtion katastrofaaliseen tilaan, aivan lähitulevaisuudessa.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Ei lisättävää Markku, valitettavasti.

Vain sen vielä, että vapaassa pudotuksessa takertuminen vanhaan tuntuu turvalliselta, mutta juuri sehän meidät on tähän tilanteeseen ajanut.

Suomalainen on niin latistustettu, että toivottavasti takki isossa kuvassa kääntyy ennen kuin tömähtää... "mitään muuta" ei edes tarvittaisi kuin suomalaisen (todellista) omaa itsenäistä ajattelua, mutta sehän tässä on kaikkein suurin haaste.

Sattuneesta syystä.

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Järjestelmä perustuu Strömsön ideaan: eloonjäämiseen enemmistön tyranniassa.

Eikä tarvitse herätä kasakan nauruun niin kauan kuin TV1:n aamu sisältää ruotsinkieliset uutiset.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Heikki - jos vain muistat olla enemmistöä... ja nyt taitaa olla sekin vähän jo niin ja näin jatkossa..?

Siis omaneduntavoittelu ei toimi vuonna 2016 perinteisellä nollasummakakunjaolla enää edes niille (ko. valtapuolueen kannattajille), jotka kakkulapion ehtivät aivan ensimmäisenä varastamaan.

Kokonaisuudenpuute on huono renki...

ja vielä huonompi isäntä. (Edit)

Käyttäjän RaimoTossavainen kuva
Raimo Tossavainen

Onkohan meilla asiat nyt niin huonosti, Hirvimäki. Kuulumme maailmassa kuitenkin valtiona kärkipäähän mittarilla kuin mittarilla mitattuna. Koskaan ei missään tulla olemaan täydellisiä.
Aina on parantamisen varaa. Demokratia vallitsee. Aivan turhaa haukkua kulloinkin vallassa olevia. Me olemme heidät sinne valinneet.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Raimo -

"Me olemme heidät sinne valinneet" - tuohan tässä se suurin ongelma on. Tämä kovasti autettuna mm. 36 miljoonan euron suorilla korruptiorahoilla (puoluetuki ja lehdistötuki) valtion budjetista ja muutaman sadan miljoonan per valtapuolue per vaalikausi vähän enemmän piilottellen...

Paljonkohan Hirvimäki ja kaltaiset ovat saaneet, ei sillä että kenenkään pitäisi saada mitään tuollaista - kyllä suomidemokratia on ihanaa!

***

ps. Kun jaksat lukea tämän viikona julkaistavia blogejani saat hieman myös sparrausta noihin "moniin mittareihin."

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

5#

"Demokratia vallitsee."

Ei vallitse, vaan plutokratia. Demokratiassa kansa päättää asioista ja poliitikot vain toteuttavat kansalaisten päättämät asiat.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Vielä Raimo jatkoa tuohon ongelmaan #5 -

Siis juuri se että Suomessa saa ihan lainsäädännöllä valtapuolueet sinetöidä oman valtansa (blogini) on maailmanluokan poliittista korruptiota! Olen monesti kirjoittanut että Suomessa ei tarvita edes ruskeita kirjekuoria.

JOs se on "demokratiaa" niin se on kyllä ihan täyttä INHOdemokratiaa.

Minä tyhmä kun olen luullut että koko homman suola olisi se että politiikassa tulisi ruohonjuuritasolta uusia haastajia vanhoja pömpöösejä haastamaan... nyt mitä on ollut kokemus tässä aivan etulinjassa reilut kaksi vuotta huomaan että nimenomaan se asia ei ole noin.

Valtaholismi, väärä kollektiivi, valtaholisti... saa lisää jatkossa näitä blogeja, jossa sinullekin uutta näkökulmaa. Ei minulla ole mitään menetettävää yrittäessäni tehdä omasta ja sinunkin isänmaasta parmpaa. Nyt se ei vaan toimi muuta kuin valtapuolueen jäsenkirja taskussa tai vähintäänkin systeemin pelisäännöt hyvin osaten. Tai sitten jollain omalla saarekkeella mihin sinut on ajettu marginaaliin hiljaa olemaan... "ei mua politiikka kiinnosta".

WIMBLEDON - mietipä Raimo vaikka tenniksen tärkeintä turnausta jos siellä pääsisi aina jokainen kymmenen viimeisen vuoden aikana voittanut suoraan 16 joukkoon ja mitään karsintasarjoja saati järjestäjän antamia villejä kortteja uusille nuorille kyvyille ei olisi... olisikohan katsomossa muita kuin Lawn tennis klubin porukka valkoisissaan?

Maailman paras voittaa joka vuosi Wimbledonin ja tekee siihen mielettömän ison työn. Hän on oikeasti maailman paras.

Entäs Suomipolitiikka..?

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Miksi et kokeilisi uutta uljasta yhteiskuntamalliasi jossakin pienemmässä puitteistossa? Esim. Strömsössä. Saisit kelpo opetusta miten vaikea ihmisten on alistua pelinappuloiksi ulkopuolisten hääräillessä heidän asioiden kimpussa yrittäen saada heitä luopumaan kerran saavuttamistaan asemista etuineen.

Kokemus voisi auttaa ymmärtämään käänteisesti myös suomalaisuutta jossa niin moni on vasta oivaltamassa kultturinsa syntyneen nimenomaan koekaniineina olemisesta.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Tuo oli ihan hyvä pointti Heikki - ainoa vain että on se luopuminenon mahdollista kun saamme porukan yhdessä tajuamaan että NYT ON PAKKO suomalaisen on isossa kuvassa luopua "kerran saavutetuista asemista etuineen".

Meillä ei kertakaikkiaan ole taloudella muskeleita ylläpitää niitä etuja.

MUTTA MUTTA MUTTA - Unitaksen ja Hirvimäen (ja eräiden muidenkin) mallissa tulee paljon parempia asioita tilalle kuten - reilu peli, tasa-arvo, vapaus, rohkeus, luovuus... vapautuminen suomalaisen yhteiskunnan "inhomekanismista" ja yhteiskunnallista stressistä kuin se nyt on tapissaan. jne.

Siis ylivoimainen enemmistö tuosta "kerran etunsa saavuttaneista" tulee huomaamaan että tämähän on paljon parempi Suomi kuin se aikaisempi. Sillä porukalla joka mennyttä haikailee ei sitten niin väliä, mutta voin sitäkin porukkaa lohduttaa että heidän "kohtalonsa" (ei voi enää kupata veronmaksajien rahaa itselleen) eiole mitään verrattuna monen kohtaloon, myös hyvin kyvykkään ja fiksun ihmisen, tällä hetkellä Suomessa.

Kerro ym. itsellesi, sitten kerro se ystävillesi jne, Heikki. Hyvä muutos ei ole keneltäkään pois, yhdessä Suomi muuttuu, nou hätä!

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Sinulla onkin programmi valmiina:

Rakennamme yksinkertaisen, rohkean ja onnellisen Strömsön, jossa yksikään ei koskaan tipu mistään minnekään. Siitä tulee hyvinvoiva oikeusvaltio, jossa ei nöyryytetä ihmisiä. Tämän saavuttaminen ei riipu ulkoisista tekijöistä niin paljon kuin moni ajattelee, se on ennen muuta strömsöläisten sisäinen asia. Oma pesä kuntoon ensin ja sitten säädetään loput.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Hittolainen Heikki sulla on aina hieman vinoilut kallellaan tonne "pappa betalar" osastoon.

Noh, lohdutan sen verran että olen kyllä huomannut, valitettavasti, että ei se RKP taida "ihan" niin edelläkävijä puolue ollakaan... ? Lainkaan ottamatta tähän edes kielikysymystä Miksiköhän?

Siksi että rahavalta suomen NYKYISILLÄ yhteiskunnallisilla astetuksilla hyppii riemusta kun vahakabinetti rules. Siis suojaahan se kilpailulta ja on kivaa kun poliitikot syö kädestä. Vääränlainen symbioosi.

Tähän liittyen olen kovasti miettinyt, että onko loppujen lopuksi ensimmäistäkään "hyvää kapitalistia" Suomenmaassa edes olemassa - ilmoittautumisia otataan vastaan. Mutta jos ei ole teemme muutoksen siitä huolimatta.

Sitten alkaa kyllä olemaan niitä hyviä kapitalisteja jatkossa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset