Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Havuja perkele, herra presidentti! (2. Hyvän vallankumouksen keihäänkärki)

Olen Unitas kansanliikkeen perustaja, vapaustaistelija sekä kolmen pienen isä Jyväskylästä, Petäjävedeltä ja vähän maailmaltakin. Suomisysteemin armosta olen (ex)pitkän linjan matkailuyrittäjä, (ex) startup-yrittäjä, (ex)palkkamies ja hieman (ex)virkamieskin. Kaiken kokemani ja oppimani jälkeen olen nyt myös ruohonjuuritasolta ponnistava presidenttiehdokas vuoden 2018 presidentinvaaleissa.

Meidän on haastettava latistava ja epäinhimillinen suomisysteemi aivan uudella tavalla!

Se tehdään haastamalla ensin itsemme. Sen jälkeen hyökkäämme joukolla suomalaisen pullamössövaltaeliitin eli ”väärän eliitin” kimppuun vasemmalta oikealle. Kyseessä on vapaustaistelu, jonka etulinjassa vastakkain ovat suomisysteemin tosiuskovaiset kaikkine sisäpiirin hyväveli suhteineen ja kansalta kupattuine taloudellisine resursseineen sekä me, todellista vapautta haluavat, hyvän vallankumouksen kunniakkaat etujoukot – yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta!

Daavid vastaan Goljat taisteluhan se on, mutta voimme silti voittaa laittamalla kaiken peliin vapautemme, tasa-arvomme ja kansalaisoikeuksiemme puolesta. Mikäli voitamme ensimmäisen etulinjan taistelumme pääsee allekirjoittanut Matti Vanhasen ja muiden suomipolitiikan broilereiden kanssa vaalistudioon primetime aikaan Ylellä ja muissa isoissa medioissa. Pian sen jälkeen tulee myös suuri osa hiljaisesta enemmistöstä liittymään meihin huomattuaan, että ajamamme asia on parasta mitä heille voi tapahtua.

Me vaadimme kansalaisoikeudet jokaiselle suomalaiselle. Me haluamme sisäisesti ja ulkoisesti turvallisen sekä rohkean, luovan ja yritteliään Suomen – ”Onnellinen Suomi Finland” (katso tarkemmin luku 6. ”Kymmenen askelta vapauteen”). Me vaadimme:

  • Unitaksen ajama kansalaispalkka 800/400 €/kk (aikuiset / lapset) puhtaana käteen jokaiselle kansalaiselle ilman ulosottooikeutta. Taloudellisen perusturvallisuuden takaaminen kaikissa olosuhteissa, kehdosta hautaan ja täysin automaattisesti. Kansalaispalkka on hyvän vallankumouksen moottoriöljy, muttei suinkaan sen ainoa asia vaan osa kokonaisuudesta. Kansalaispalkka on helppo rahoittaa jo pelkistä säästöistä, joita syntyy kun muutos viedään loppuun asti, puhumattakaan taloutemme tehostumisesta.
  • Poliittiset korruptiomekanismit ja maamme vakava ylipolitisoituminen ajetaan alas. Nykyiset "valtaholistit" putsataan isänmaamme ohjaksista (80-90 %). Väärä puoluevalta ja väärä ay-valta lopetetaan ja korvataan jäsenkirjattomilla visionääreillä ja asiajohtajilla. Hyviä muutoksia kansanedustajien määrään, hallituksen muodostamiseen, ministereihin jne. Suomeen perustuslakituomioistuin valvomaan kansalaisoikeuksien toteutumista osaltaan.
  • Asioitten tehokas ja loppuun asti viety yksinkertaistaminen on edellisen pohjalta täysin mahdollista. Laitamme markkinatalouden ja yrittäjyyden toimimaan reilun pelin ehdoilla ilman tukiaisia ja muita pakansekoittajia. Työttömyys poistuu kun ihmiset saavat mennä taas töihin ilman ay-palkkamonopolia. Suomalainen voi kansalaispalkallaan jäädä kotiinkin jos niin haluaa. Yrittäjän ja palkansaajan välinen keinotekoinen raja häviää, verotus yksinkertaistetaan, vapautamme sinut myös maksamasta työn sivukuluja, jos tarvitset rahan elämiseen jne.
  • Maamme ulkoisen turvallisuuden varmistaminen. Ylivoimaisesti suurimman turvallisuushaasteen Suomelle aiheuttaa Vladimir Putinin valtaklikin hallitsema totalitarismiin luisuva nyky-Venäjä. Putinismi on äärimmilleen vietyä valtaholismia, joka uhkaa potentiaalisesti itsenäisyyttämme. Avoin Nato-keskustelu, sitten Nato-kansanäänestys ja jos kansa haluaa niin jäsenanomus Natoon vetämään. Muussa tapauksessa Suomen omien puolustusvoimien huomattava vahvistaminen ja mobilisoinnin nopeuttaminen. 
  • Pakolaiskriisin hoitaminen kunnialla. Autamme todellisessa hädässä olevia, mutta samalla valvomme tehokkaasti rajojamme ja tiedostamme oman kantokykymme. Vaadimme reilua taakanjakoa sekä ennen kaikkea pyrimme osaltamme vastaamaan pakolaisongelmaan jo lähtömaissa. Tilanteen tullen tasavallan presidentin on oltava oma-aloitteinen ja aktiivinen rauhanvälittäjä yhteistyössä eri osapuolten kanssa. Turvapaikanhakijoille ja pakolaisille ei makseta kansalaispalkkaa vaan he saavat huomattavasti alempaa pakolaispäivärahaa tms. korvausta, mikäli ovat siihen tilanteensa perusteella oikeutettuja. Kotoutus muutetaan paapomisesta itsenäisyyteen kannustavaksi jne.

 

***

Tämä on 2. luku Petri Hirvimäen presidenttiohjelmasta "Havuja perkele, herra presidentti!" Ohjelma julkaistaan luku kerrallaan vuodenvaihteessa 2016-2017 sopivin väliajoin kokonaisuudessaan noin 10.1.2017 mennessä. Osallistu keskusteluun Facebookissapeliittamedia.net :ssa tai uusisuomi.fi:ssä Julkaistut blogit:

1. Johdanto - 27.12.2016

2. Hyvän vallankumouksen keihäänkärki - 28.12.2016

3. Asetelmat tulevissa presidentinvaaleissa - 30.12.2016

 

***

28.12.2016

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

 

***

petrihirvimaki.com (ml. kannattajakorttikeräys)

TV-haastattelu (presidenttiehdokas)

Unitas kansanliike

 

***

”Presidenttiblogini”:

Petri Hirvimäki – pienpuolueiden yhteinen presidenttiehdokas? - 17.10.2016

Donald Trump vs. Petri Hirvimäki - 19.8.2016  

Koko kansan Nato - 20.4.2016

”Petri presidenttiehdokas” - 21.3.2016

Väyrynen ja Hirvimäki haastavat Suomen! - 26.1.2016

Avataan suomipolitiikan ”kolmas rintama!” - 12.1.2016

”Peliitta” – eduskuntavaalien 2019 ruskea hevonen? - 2.1.2016

Suomalaisen syvä inho – 10.12.2015  

Presidenttiehdokas Hirvimäen itsenäisyyspäiväpuhe 6.12.2015

Superpowers Dealing with The World in Syria 8.10.2015

Poika, jonka isä halusi Suomen presidentiksi 16.9.2015

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (12 kommenttia)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Pertti - "pieni mies sinut näen kasvavan, pieni mies näet päivän koittavan..." hieno biisi isän (Jukka Kuoppamäki) tekemänä joka haluaa parasta lapsilleen. Sitä se minäkin yritän muun muuassa ja vähän muillekin.

Sori mutta ääni ei tule tässä acerissa jos meni osa pieleen..? ;-)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Oli siellä "Sininen ja valkoinen" myös. Huh. Nyt kuuntelin molemmat ja mitä tässä mitään sanomaan.

Ei tämä mies pysty näköjään vähän pillittämättä kuuntelemaan kumpaakaan hienoa kappaletta itsekseen yöllä sohvalla istuen.

Kiitos.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Eli tässä oli toinen luku presidenttiohjelmastani. Huomasin tässä että meneekin vuodenvaihteen yli 1.1.2017 kun on kuusi lukua... mikäs sen hienompaa -

Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi viimeinen blogi sitten "Kymmenen askelta vapauteen" jossa täsmällisemmin tuo lista joka nyt vain yleisellä tasolla ml. mihin vaikuttaa.

Käyttäjän jperttula kuva
Juhani Perttu

Entä jos EU liittovaltio tule ennen kuin pääset Suomen presidentiksi? Siis, mikä olisi Unitaksen rooli liittovaltiossa?

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Retorinen kysymys, ei kannata vastata.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Vastasin - olikohan retorinen vastaus kun en osannut ihan suoraan vastata? ;-)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Juhani - mikä tarkalleen ottaen on se hetki kun EU:sta tulee liittovaltio?

Onko sellaista edes olemassa?

Noh kun en paremmin osaa sanoa niin totean, että ei EU ole kynnyskysymys siinä mielessä jos a) ollaan Natossa tai sitten Venäjällä on tapahtunut vallankumous ja 5 - 10 vuotta on suunta ollut oikea ja b) ollaan saatu oma pesä Suomessa kuntoon niin kuin Unitas ajaa.

Noissa olosuhteissa jos EU on vieläkin samanlainen byrokratia kuin nyt voidaan sieltä lähteä poiskin, pitäisikin.

Mutta ennen sitä a) ja b) ja vielä c) nyrkki pöytään eu :ssa ja vaatimus asioitten muuttamisesta samaan suuntaan kuin Suomessa ollaan saatu aikaan.

Jos ollaan saatu aikaan - parhaani yritän.

Eu:sta poislähtö nykykattaus huomioiden on siis hölmöä, mutta jos saamme oman pesän kuntoon ja ulkoinen turvallisuus varmistettu niin se voidaan tehdä jos tarve ilmenee. Nykyisellään - nykysysteemin vallitessa Suomessa - jos sama ongelma on olemassa, ei sillä ole suurtakaan mitään väliä tuleeko se ongelma Brysselistä vai Helsingistä tai molemmista.

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Ennen kuin pääset tv-studioon esittelemään käsityksiäsi ay-liikkeestä, joudut kävelemään sinne Jyväskylästä maan jouduttua yleislakkoon.

Historian tutkijat muistavat Unitas-logon Senaatintorin kulman pankkitalon seinästä, tuoreempia versioita olisivat Merita, Leonia ja Nordea.

Miksei liikkeesi nimeksi kelpaisi myös Odin? Muinaisskandinaavinen rautanyrkki, alkujaan germaaninen.

Kävin tapanina Pietarissa. Tavallinen arkipäivä, melko alakuloisen harmaa tihkusade, vallankumouksesta ei häivääkään. Hyvin toimeentulevan näköistä väkeä kahvilat ja kadut täynnä.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Heikki - noh, sitten kävellään;-)

En usko että on ongelmia Unitas nimen kanssa. Ei se tunnu ärsyttävän mm. niitäkään yrittjiä, jotka saivat 90-luvun lamasta kaikkein eniten silmilleen. Kukaan alle viisikymppinen ei edes tiedä koko sanasta tuossa valossa yhtään mitään, ja suurin osa vanhemmistakaan ei yhdistele noin.

Unitas oli joku emopankki hyvin lyheyen aikaa eikä varsinainen toimija jos oikein muistan. Sitäpaitsi UNITAS on myös ollut helsinkiläinen futisseura 100 vuotta sitten, sissiliike (joka se on nytkin) jne. Hyvä nimi ja miksi antaa sen olla pimennossa? Se kuvaa erittäin hyvin sitä mikä missio tässä on.

Ja onhan meillä "Peliitta" ja on "Unitas Peliitta" jne jos tarvitaan sitten kun tulee ajankohtaiseksi.

***

Pietari - olisit poikennut kymmenen kilometriä etelään. itään tai pohjoiseen. Lännessä taitaa olla meri aika suoraan?

Käyttäjän jarmonahkamaki kuva
Jarmo Nahkamäki

"yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta!"

Mikä mahtaa olla Unitaksen kannatus tällä hetkellä ts. tuo kaikki?

Laki muuten sanoo presidentin valinnasta: Suomen perustuslain mukaan ehdokkaan voi asettaa joko rekisteröity puolue, jonka listalta on valittu edellisissä eduskuntavaaleissa vähintään yksi kansanedustaja tai valitsijayhdistys, jonka on perustanut vähintään 20 000 äänioikeutettua. Ehdokkaan tulee olla syntyperäinen Suomen kansalainen.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Jarmo - hmmmm.... persu olet... sanotaanko näin että puoluesuomen toimijat täällä Usarissa vetävät tuon kortin aina välillä hihastaan. Niitä ärsyttää kun joku Hirvimäki keksii omia kuvioitaan kun ei voi oiken tietää mitä se tekee...?

Ensinnäkin olen ollut alussa yksin se ei ole mikään salaisuus... tai noh, ehkä siinä on ollut sellaista ylisukupolvista juttua takana? Toisekseen se, että olen alussa ollut yksin... onko se huono? Mietipä, onko se huono jos valtapuoluesuomi halutaan muuttaa joksikin ihan toiseksi? Onko se huono sitten siellä valtapuoluesuomen ehdokkaiden kanssa studiossa?

En usko että on jos haastajana on mies, joka näkee aivan uudella tavalla miten suomi saadaan 2000-luvulle, on sen kirjoittanut mustaa valkoisella, osaa sen, ja osaa haastaa valtapuolueet... ja jonka agenda on sellainen, josta HYÖTYY JOKAINEN suomalainen paitsi ehkä juuri se studion valtapuolueväki ja niiden kaverit?

Valtapuolue-ehdokkaiden joilla on ollut miljoona kertaa enemmän resurssia ja tuhat kertaa helpommin ovet auenneet... ehdokkaiden, jotka ovat osanneet pelata korttinsa "oikein"...? Siinä voi yhtäkkiä alkaa ihmisten huomio kiinnittyä oikeasti siihen mitä se Hirvimäki höpisee kokonaisuudesta... eihän se niin höpisekään, noi muut ne höpisee vanhaa liturgiaansa..?

***

En ole enää yksin. Kun tietää kokonaisuuden mm. sen että valtamedia on nyt kaksi vuotta yrittänyt kuoliaaksivaiketa minua niin voin todeta sinulle että se ei onnistunut vaikka yritys oli aivan huikean kova. Musta lista. Laineet tulevat lyömään takaisin ja sitä ei minun tarvitse tehdä yksin, en voisikaan.

Noista ehdokaskuviosta - huomaatko mitään hassua niissä? Minä huomaan ja hyvin moni muutosta haluava huomaa. On kuin sementoitu että olisi vain eduskuntapuolueet vallassa tuossakin, heh. Naurettavaa.

Keräämme sen 20 000 ääntä - oletko kuullut sissimarkkinoinnista, se on kivaa porukalla kun on missio... eikä se ole se presidenttihomma, se on sillanpääasema.

Lopuksi sinulle Jarmo copypastella hieman tunnelmia toisaalta avaa tätä "iskän" hommaa sinulle vielä lisää -

"Kiitos Petri, laitoin koko juttusi omalle seinälleni, sieltä se lähtee toivottavasti lisää jakoon. Seison joka solullani sanojesi takana. Suoraselkäisyyttä ja rehellisyyttä tarvitaan Suomeen. Suomessa ei ole nykyään muita kuin oman edun tavoittelijoita virkamieskunnassa :( Hyvää Uutta vuotta Teille kaikille ;) "

Kiitos xxxxxx - aivan mahtavaa kun iskän tavara kelpaa, kiitos! jos sinua kiinnostaa enemmän panostella sissimeiningillä niin voit laittaa yksityisviestiä tulemaan. Rakennamme työkaluja ja systematiikkaa koko ajan. #petripresidenttiehdokas käppyrät on nousussa kovasti nyt ja olen sanonut kuvaannollisesti että lähdin suomalaisen metsälammen mutapohjasta 10 metriä pinnan alta... ensin oli päästävä pintaan. Siinä oli jää vastassa... sitten reikä siihen... huh... nyt ollaan jo kuivilla... samalla kun ne joita haastamme lentelivät haukkoina taivaalla tietämättä millaista se touhu on sielä "mutapohjassa" ;-) Kuuhun asti meidän pitää vielä mennä mutta yhdessä sekin on mahdollista. Erittäin paljon kiitoksia vielä sillä juuri tämä antaa tsemppiä. Tsemppiä sinulle ja palataan!"

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset