Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Asetelmat tulevissa presidentinvaaleissa

  • Petri Hirvimäki 2016
    Petri Hirvimäki 2016

Olemme vedenjakajalla vuoden 2018 presidentinvaaleissa. Niissä on panoksena jotain aivan muuta kuin mihin olemme tottuneet. Presidentinvaaleissa on panoksena maamme pelastaminen syvän laman ja taloudellisen tehottomuuden sekä yhteiskunnallisen latistuksen ja eriarvoisuuden syövereistä. Viimekädessä vaaleissa on panoksena kytevän vihan ja vastakkainasettelun kierteen leviäminen tuhoisiin mittasuhteisiin, sen estäminen. Se ei voi tapahtua väkisin, se voi tapahtua vain hyvällä.

Presidentinvaaleissa 2018 on kyse omasta ja lapsiemme tulevaisuudesta.

Suomen kansan on kyettävä tekemään valinta hyvän puolesta, suomalaisen itsensä puolesta, pahaa vastaan, Suomen kansaa salakavalasti monin eri tavoin alistavaa nykysysteemiä vastaan. Vesi voi tuolla historiallisella vedenjakajalla alkaa virrata kolmeen eri suuntaan:

  • Samaan kuin aina ennenkin eli valituksi tulee jonkun valtapuolueen ”konsensuspresidentti”. Vaalin tulos on, että mitään todellista muutosta ei presidentin avulla tapahdu. Presidentti osaltaan vain betonoi vanhaa puoluevaltaa ja inhodemokratiaamme, ahdinkomme syvenee entisestään. Suomi on jatkossakin yhteiskunnallisen innovoinnin Ambomaa, nollasummakakunjako ja kaverisosiaalikapitalismi kukoistavat, kansa puristaa nyrkkiään, syrjäytyminen kiihtyy, äärevöityminen vastakkaisiin suuntiin kiihtyy…
  • Suomalaiset äänestävät itselleen vasemmisto-oikeisto akselin jompaakumpaa päätä kolisuttelevan presidentin. Vaalin tulos on, että presidentin mahdollisesti ajama (?) muutos tehdään toisten suomalaisten kustannuksella. Presidentin tausta ja persoona jakavat suomalaisia, ahdinkomme syvenee entisestään. Suomi on jatkossakin yhteiskunnallisen innovoinnin Ambomaa, nollasummakakunjako ja kaverisosiaalikapitalismi kukoistavat (hieman eri painotuksilla), kansa puristaa nyrkkiään, syrjäytyminen kiihtyy, äärevöityminen vastakkaisiin suuntiin kiihtyy…
  • Suomalaiset haluavat systeemin ja perinteisen vasemmisto-oikeisto jaottelun ulkopuolelta tulevan ”uudistajapresidentin”. Vaalin tulos on, että taivaanportitkin ovat jatkossa auki elintärkeälle yhteiskunnalliselle muutokselle isänmaassamme. Uudistajapresidentti on kansan valitsema haastaja puoluesuomelle. Hän on kansan valitsema haastaja (valtapuolueiden lakeihin kirjoittamalle) maailmanluokan poliittiselle korruptiollemme sekä yksilön nykyiselle mitättömyydelle systeemin edessä. Uudistajapresidentin oman esimerkin kautta suomalaiset ymmärtävät, että tarvitsemme yhteiskunnallisen muutosagendan, joka on kaukana pelkästä kosmetiikasta – juuri presidentillä itsellään on oltava siihen paljon annettavaa.

Kansan riveistä nouseva uuden ajan presidentti on muutoksen etulinjassa.

”Yhteiskunnallista käyttöjärjestelmäämme” voidaan riittävillä toimenpiteillä muuttaa suuntaan, jossa jokainen suomalainen on voittaja. Uudistajapresidentin valinta tarkoittaa tässä mielessä jättiläisloikkaa eteenpäin. Jos Suomen kansa äänestää muutosmiehet ja –naiset jatkossa rytinällä myös eduskuntaan on tuloksena loppujen lopuksi ”hyvä vallankumous” enemmän tai vähemmän. Pelkällä näpertelyllä ei selvitä, eikä tarvitsekaan, sillä kyse on myös henkisestä vapaudestamme. Suomesta tulee yhteiskunnallisen innovoinnin edelläkävijä. Suomesta tulee maailman paras maa jokaiselle suomalaiselle.

Suomen kohtalo ratkaistaan jo presidentinvaaleissa 2018 eikä suinkaan vasta eduskuntavaaleissa 2019.

Ensinnäkin aika on käymässä vähiin laittaa maan asiat kuntoon. Toisekseen eduskuntavaalit on ennen muuta puoluevaali. Eduskuntavaaleissa suuret muutokset voimasuhteiden osalta eivät ole mahdollisia, ellei joku muutosta ajava voima ole etukäteen vaikuttamassa asioihin. Sellainen olisi kansan vahva tahdonilmaus muutoksen puolesta jo vuotta aiemmin presidentinvaaleissa 2018. Eduskuntavaalikevät 2019 on tärkeää aikaa isänmaamme asiassa, mutta ollakseen todella tärkeää aikaa, on eduskuntavaalien oltava ”hyvän vallankumouksen” jatko-osa eikä sen vajaaksi jäävä aloitus.

 

***

Tämä on 3. luku Petri Hirvimäen presidenttiohjelmasta "Havuja perkele, herra presidentti!" Ohjelma julkaistaan luku kerrallaan vuodenvaihteessa 2016-2017 sopivin väliajoin kokonaisuudessaan noin 10.1.2017 mennessä. Osallistu keskusteluun Facebookissapeliittamedia.net :ssa tai uusisuomi.fi:ssä Presidenttiohjelman julkaistut blogit:

1. Johdanto - 27.12.2016

2. Hyvän vallankumouksen keihäänkärki - 28.12.2016

3. Asetelmat tulevissa presidentinvaaleissa - 30.12.2016

 

***

30.12.2016

Villa Sirsa, Petäjävesi

Petri Hirvimäki

 

***

petrihirvimaki.com (ml. kannattajakorttikeräys)

TV-haastattelu (presidenttiehdokas)

Unitas kansanliike

 

***

”Presidenttiblogini”:

Petri Hirvimäki – pienpuolueiden yhteinen presidenttiehdokas? - 17.10.2016

Donald Trump vs. Petri Hirvimäki - 19.8.2016  

Koko kansan Nato - 20.4.2016

”Petri presidenttiehdokas” - 21.3.2016

Väyrynen ja Hirvimäki haastavat Suomen! - 26.1.2016

Avataan suomipolitiikan ”kolmas rintama!” - 12.1.2016

”Peliitta” – eduskuntavaalien 2019 ruskea hevonen? - 2.1.2016

Suomalaisen syvä inho – 10.12.2015  

Presidenttiehdokas Hirvimäen itsenäisyyspäiväpuhe 6.12.2015

Superpowers Dealing with The World in Syria 8.10.2015

Poika, jonka isä halusi Suomen presidentiksi 16.9.2015

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Olkaa hyvät - presidenttiohjelmani 3. luku lipsahti jo hieman "väärän" vuorokauden puolelle kun oli pitkät jutut tiimin kanssa. Hommaa piisaa. ;-)

Pekka Iiskonmaki

''Presidentinvaaleissa on panoksena maamme pelastaminen syvän laman ja taloudellisen tehottomuuden sekä yhteiskunnallisen latistuksen ja eriarvoisuuden syövereistä.''

Miten se onnistuu presidentin mandaatilla?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Pekka - tähän on joutunut aika monta kertaa vastaamaan tässä viimeaikoina. Oleellinen kysymys.

Ensinnäkin presidentti on ylivoimaisesti tärkein henkilö jos puhutaan todellisesta muutoksesta olemaan sen keihäänkärkenä. Miksikö? Siksi että presidentti nykysysteemissä voi olla ainoa valtapuolueisiin sitoutumaton, joka voi asetelmaa isostikin muuttaa, muuttamalla ihmisten ajattelua.

Mutta kun eihän sillä presidentillä ole muodollista valtaa enää niin paljoa? On sillä vieläkin sitä jäljellä, mutta ennenkaikkea jos kansa antaa mandaatin uudenlaiselle ajattelulle, niin pato alkaa ryskyen murtua... viittaan tuolla eduskuntavaaleihin 2019 jne. eli kyseessä on prosessi. Ei tätä projektia yksin ole ajateltu tehdä.

Kolmanneksi - pitää olla joku, joka tulee täysin systeemin ulkopuolelta ja joka oikeasti haluaa muuttaa koko systeemin HYVÄÄN SUUNTAAN jokaiselle suomalaiselle. Joku joka on ensin miettinyt koko homman, syineen, kaikkineen, miten muutos tehdään. Joku joka ei mieti, että miten sitten hänen "poliittisen uransa" käy jos homma ei onnistukaan... joku joka haluaa muuttaa oman isänmaansa kun se maa ei ole hyvä paikka hänelle itselleenkään. Iso henkilökohtainen motivaatio siis. Tuon ihmisen pitää pystyä tekemään paljon enemmän kuin mitä on totuttu presidentti instituutiolta odottamaan tässä maassa... pystyttävä ajattelemaan koko peli uusiksi ml. presidentin tehtävä. Tästä lisää luvussa 5 - presidentin tehtävistä.

Last but not least - tarvitaan Suomen kansa muutoksen taakse. Minä luotan suomalaiseen. En niin luota kaikkiin viestinviejiin (valtamedia portinvartijana) tässä maassa, mutta pakkohan senkin on muuttua. Kansa on alkanut tajuta, että Hirvimäen energioita voi käyttää hyödykseen, ei sille ainakaan kateellinen kannata olla... miten pääsen mukaan ihmiset miettivät jo..?

Hassua mutta tavallaan minä en ole välttämättä tärkein enää tässä vaiheessa, nyt ovat tärkeimpiä ne jotka hyppäävät mukaan. Ne sen muutoksen tekevät ja minun tehtävä on seistä niitten kanssa siellä etulinjassa. Aika moni sinne tuntuu haluavan. Hyvinkin moni kun saadaan rensselit kuntoon. Ja sitten myymme sen lopulta koko porukalle (suomalaiset) kun on jotain todellista mitä myydä verrattuna muiden ehdokkaiden (systeemiä ylläpitäviin) valtapuoluepolitiikkaan sidottuihin agendoihin ja toisaalta päivänpoliittiseen tyhjään liturgiaan, jolla ei muutoksia tehdä vaikka viihdearvoa voisikin olla.

Toivottavasti aukesi tällä - Pekka, etulinjassa on aina tilaa! ;-)

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Presidentin johdolla siirryttäisiin johtokuntatason kommunismiin. Kaikki puhuisivat kauniisti niistä jotka ajattelevat heidän puolestaan kauneutta ja hyvyyttä.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Heikki - eikä siirrytä mihinkään kommunismiin vaan päinvastoin siirrytään pois sieltä jos presidentti Hirvimäestä puhutaan.

Kaikkihan on mustaa valkoisella kirjoitettu millainen se muutos olisi, mitä pitää tehdä. Saa siinä ajatella kauniistikin, mutta visio on olemassa ja miten se asiasllisesti tehdään. Kauniissa ajattelussa ei ole mitään pahaa noissa olosuhteissa, se kuuluu asiaan kun vain liike on olemassa ja suunta.

Siitä johtokuntatason kommunismista, tässä sitä -

http://petrihirvimki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/1967...

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Taidat olla laulumiehiä?

Aikoja sitten hain avoinna ollutta Kuopion maaherran virkaa. Soitettuani etukäteen ministeriön yhteyshenkilö Ritva Viljaselle ymmärsin olevani ns. vakavasti otettava henkilö.

Onneksi virkaan valittiin joku muu. Sittemmin maaherran virat lakkautettiin perustamalla maakuntajohtajien toimia. Hämeeseen valittiin Timo Reina, joka pari syksyä sitten kertoi Facebookissa menneensä H-linnassa laulukursseille. Pian hän esittikin Sibeliuksen Finlandia-hymniä hallinnon uudistuseminaarien aamujen viritykseksi.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Jotain Elvistä hyräilen aina välillä, Love me tender... ja sitten paria muuta sellaista herkää suomalaista kansanlaulua. Basso (basso-baritoni, olen huono näissä?) taitaa olla mun sävelkorkeus äänenmurroksen jälkeen? ;-)

Timo Reina, en tunne mutta on täältä Petäjävedeltä lähtöisin. Äitini ex työkaverin poika. Maaherroista muutenkin muistuu mieleeni Kauko Sipponen, joka täällä Sirsanniemellä kävi kun lapsi olin. Kävi täällä Kokoomus ministereitäkin, isä Veikko kun joutui valitsemaan ollako kommari vai porvari (myös taiteilijana sen joutui tekemään) joskus kultaisella 70-80 - luvuilla.

Nykyäänhän se menee onko systeemin mies (min. säännöt osaava) vai ei niin systeemin mies (esim. täysin vittuuntunut), ei puoluekirjalla niin väliä.

Tuo kommari vai porvari oli oikeastaan parempi, vaikkei mikään ihanuuden ylistys sekään.

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Tarjoan vähän vettä myllyysi joka taitaa nikotella yrityksissään panna Suomi kuntoon:

Eukonkannon yhteys Juhani Ahon romaaniin Juha jossa "shemeikka" vie Juhan vaimon Venäjälle, sekä linkitys nykyaikaan jossa "kasakka vie kaiken mikä on löyhästi kiinni"

-Esitykseni synnyinkuntani Sonkajärven väelle heidän etsiessä facebookissa paikallisia 100v-tarinoita.

PS. Presidenttiainesmies Jussi Halla-aho esitteli eilen Aamulehdessä aikeitaan matkia Sveitsin mallia Suomen aluehallinnon uudistamisessa!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset