Petri Hirvimäki - nukkuvat.fi Nukkuvat - reilun pelin herätyspuolue!

Sipilä-fiasko oli pässinlihaa jo ennen herra pääministeriä!

Pian on kulunut kaksi vuotta siitä kun varoitin suomalaisia, että silloin vielä tuleva pääministerimme Juha Sipilä on ennen muuta systeemin mies eikä mikään dynaaminen muutoksen airut niin kuin monet hänen tuolloin kuvittelivat olevan. 

Otsikoin blogini 13.2.2015 ”Juha Sipilä – suomalaisen kasvuyrittäjyysmafian luottopakki?”

”Onko Juha Sipiläkin vain mies menneisyydestä? Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilällä on huonot näytöt uudenlaisen tehokkaan ja markkinavetoisen yrittäjyys- ja innovaatioympäristön rakentamiseksi Suomeen – tähänastiset näytöt kestävät huonoudessaan vertailun Alexander Stubbin kanssa. Valitettavasti.”

Keskustan hupaisat keskiolutlinjaukset tai oman kylän ydinvoimalajunttaukset ovat asiallisesti vielä pientä verrattuna siihen, että suomalaisen kasvuyrittäjyysmafian uudesta kummisedästä, Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilästä, leivottaisiin maamme seuraava pääministeri – yksikään Suomessa rehottavan maailmanluokan poliittisen korruption sisäpiiriläinen ei saisi olla maamme tuleva pääministeri!

Juha Sipilän johtamat ja omistamat yritykset ovat hänen toimiessaan yritysjohtajana Oulun seudulla vastaanottaneet vuosien saatossa miljoonien markkojen/eurojen tukirahoitusta veronmaksajien kukkarosta. Lisäksi hän on toiminut sijoittajana ja sitäkin kautta tietää miten peli toimii.

Tekes/Ely/Teollisuussijoitus jne. ovat juuri niitä poliittisen korruption bisnespuolen instrumentteja ja vääriä virkamieskollektiiveja (jokaisella sektorilla on omansa), joita johtavat puolueet käyttävät hyväkseen ostaessaan verorahoillamme lisää valtaa ja ääniä seuraavissa vaaleissa milloin minkäkin ”edun nimissä” – oikeasti se on nollasummakakunjakoa, joka vie miinukselle!”

Juha Sipilä, et ole osoittautunut muuksi kuin suomalaisen kaverisosiaalikapitalismin ytimessä olevaksi pullamössötoimijaksi.

Juha Sipilä, olet yhteiskunnallisen ymmärryksen kannalta fakki-idiootti - ennen kuin alkaa muita neuvomaan voisi ensin vilkaista peiliin. Olet pukki kaalimaan vartijana, jonka touhusta ei voi kokonaisuuden kannalta tulla yhtään mitään. Juha Sipilä, tekemisesi takaa paljastuvat uudet ja taas uudet luurankokaapit ovat vakavan yhteiskunnallisen moraalikatomme näkyvin ilmentymä. Olet osoittautunut fiaskoksi pääministerinä. Edustamasi maailmankuva suorastaan huutaa ”väärän eliittimme” tietämättömyyttä ja häikäilemättömyyttä Suomen kansaa kohtaan.

 

***

Pääministeri Juha Sipilä saa blogisssani kunnian johdatella meidät myös tuleviin tasavallan presidentinvaaleihin 2018 -

siinä missä valtapuolue-ehdokas Matti Vanhanen jutustelee puoluekaveri miljonääri Sipilän kanssa niitä näitä suomalaisen kasvuyrittäjyysrahoituksen virkamiesorganisaatioista Tekeseineen ja kyselee välillä kuulumisia Supercell-miljardööri Ilkka Paanaselta, sitoutumaton presidenttiehdokas Petri Hirvimäki katselee aivan toisenlaista maailmaa ”piikkilanka-aidan” takaa. ”Suomalaisen kasvuyrittäjyyden keskitysleiri” on paikka, jonne minut on heitetty monen muun suomalaisen uutta luovan kasvu- ja PK-yrittäjän kanssa ja jätetty täysin vaille tasavertaisia mahdollisuuksia ja reiluuden häivääkään olla oman onnensa seppä yhteisessä isänmaassamme 2010-luvun Suomessa.

Toisaalta presidenttiehdokas Petri Hirvimäen CV ei välttämättä olekaan niin huono? Matti Vanhasilla ja muilla valtapuolue-ehdokkailla on jokaisella kytkynsä ja keskinäiset kiitollisuudenvelkansa suomalaisen kaverisosiaalikapitalismin keskeisten toimijoiden kanssa. Jos puhumme asioitten todellisesta muuttamisesta, presidentti–CV:ni, siis osaamiseni muutoksentekijänä ja yhteiskunnallisena uudistajana, voikin olla suorastaan erinomainen noihin suomisysteemin vahakabinetin ehdokkaisiin verrattuna?

Yhteiskunnallisen muutososaamisen voi saada vain oman kokemuksensa kautta, parhaimmillaan sellaisen, jota ei unohda koskaan.

Kysymys kuuluu onko suomisysteemin hyväksikäytön osaaminen ja suomalaisen kaverisosiaalikapitalismin ja inhodemokratian ylläpito-osaaminen oleellinen taito seuraavalle tasavallan presidentille? Vai olisiko kaikkein paras taito seuraavalle presidentillemme aivan päinvastainen – suomisysteemin suurimpien heikkouksien syvällinen ja omakohtainen ymmärrys? Jokainen joka sydämessään haluaa muutosta tietää vastauksen, puhumattakaan siitä, että ehdokas olisi kokemuksensa ja etsintänsä tuloksena löytänyt myös ratkaisut em. vakaviin yhteiskunnallisiin ongelmiin?

 

***

Isänmaamme vuonna 2017 on täynnä portinvartijaporukkaa kaikilla tasoillaan, joiden tehtävänä on pitää huoli siitä, että joku kaltaiseni ei koskaan pääsisi lähellekään samaa vaalistudiota Matti Vanhasen ja kumppaneiden kanssa - eniten heitä huolettaa se, että jollain ehdokkaalla voisi olla hyvää ja rehellistä asiaa jokaiselle suomalaiselle. 

Minä olen ehdokkaista se, joka keskittyy vain ja ainoastaan suomisysteemin sisäiseen haastamiseen ja väärän eliittimme syrjäyttämiseen. Tavallisten suomalaisten kadunmiesten ja -naisten syytteleminen – ajattelivatpa he miten erilailla tahansa kuin itse ajattelen – ei kuulu toimenkuvaani kansalaisaktivistina ja presidenttiehdokkaana millään tavalla. Moinen vain ruokkii yhteiskunnallista vastakkainasettelua ja ennen muuta se johtaa väärän eliittimme vahvistumiseen entisestään.

Valtapuoluesuomen mukahaastamisen ja toisaalta vanhan kaavan mukaisen yhteiskunnallisen äärevöitymisen välissä on ammottavan kokoinen aukko yhteiskunnalliselle uudistumiselle ja kokonaiselle hyvälle vallankumoukselle – on aika avata ”suomipolitiikan kolmas rintama!”

Allekirjoittelemisiin, hyvät ystävät!

 

***

24.1.2017

Kalervonkatu, Jyväskylä

Petri Hirvimäki

 

***

petrihirvimaki.com (ml. kannattajakorttikeräys)

TV-haastattelu (presidenttiehdokas)

Unitas kansanliike

 

***

”Presidenttiblogini”:

Kannattajakorttikeräys on alkanut!

Petri Hirvimäki – pienpuolueiden yhteinen presidenttiehdokas? - 17.10.2016

Donald Trump vs. Petri Hirvimäki - 19.8.2016  

Koko kansan Nato - 20.4.2016

”Petri presidenttiehdokas” - 21.3.2016

Väyrynen ja Hirvimäki haastavat Suomen! - 26.1.2016

Avataan suomipolitiikan ”kolmas rintama!” - 12.1.2016

”Peliitta” – eduskuntavaalien 2019 ruskea hevonen? - 2.1.2016

Suomalaisen syvä inho – 10.12.2015  

Presidenttiehdokas Hirvimäen itsenäisyyspäiväpuhe 6.12.2015

Superpowers Dealing with The World in Syria 8.10.2015

Poika, jonka isä halusi Suomen presidentiksi 16.9.2015

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (11 kommenttia)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Sarjastamme "ei tätä ihan silkkihanskoilla voi tehdä" - noh, ne jotka minut tuntevat tietävät millainen vääryys joku Juha Sipilän saama kohtelu on mm. minua ja perhettäni kohtaan.

Mahdollisuuksien tasa-arvo - Kokoomuksen sloganko se oli? Voisi myös Keskusta päivittää siihen samaan nyt kun on Tekes-Sipilä puikoissa, heh, heh, heh... ei hirveästi naurata oma kohtalo, saati isänmaamme kohtalo -

ainoa tapa reagoida on tehdä iso tarvittava muutos hyvään suuntaan.

Tai maasta pois - mutta jos joku muu lähtisi kuin Hirvimäki!?

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Lokalahden sikatilallisen poika Ilkka Kanerva vaatii hallitusta ottamaan uuden kurssin asioiden valmistelussa.

Itsekin sikatilallisen poikana kannatan ajatusta, vaikka läntisen ajattelun suurissa teksteissä sanotaan, että alhaisista alhaisimpia ovat sikopaimenet.

Tosin näillä nykymaalaislittolaisilla ei sikalan haju ole kenkiin päässyt tarttumaan, ei Sipilällä, ei Vanhasella, ei Saarikolla, ei Kaikkosella jne...eikä Rehulalla nimestä huolimatta.

Maata johdetaan kartanon herrojen asenteilla, soveltaen ns. positiivista syrjintää.

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

Nytkö kansa vasta heräsi? Kepuhan vaihtoi Alkio-aatteensa jo E.Ahosta lähtien.
Multa-Kepusta tuli RKP sisarpuolue Liberaali -87.

Siitä lähtien on kepu ajellut jo Kokoomuksenkin ohi ,ruokkien Perheyritysten ;
Kone,Vallila,Hartwall,Abloy,Pauling ym,+
MTK "pienviljöiden" Herliinien ja Nallejen asioita,suurtilallisten.

Vain vilkaisu VM sivuille ,vuosilukuja kun kultaa ja mirhamia on edm.jaettu -92-16
kertoo ketkä oli puikoissa.
E.Aho 4v
M.Vanhanen 8v.
J.Sipilä 4v?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Marja-Liisa. Erinomaista, säästit juuri tilanne kuvallasi iskän aikaa ihan kiitettävästi!

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

#2 Kiitos Heikki - osuit naulan kantaan!

Vaikka tuo "positiivinen syrjintä" kylläkin tuntuu siltä kuin osuisi enemmänkin peukaloon, jos sallit hieman huumoria matkalla Savon pääkaupunkiin juuri nyt.

Ja jollakin muulla on se vasara, mutta peukalo on oma, kenen vuoro milloinkin.

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Vasara vai sirppi? Epäilen sinun olevan rakentamassa johtokuntatason kommunismia.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki Vastaus kommenttiin #10

Hmmmm... nyt ei osunut kantaan. enemmänkin reilua peliä, toimivaa markkinataloutta ja maailman parasta perusturva systeemiä unitas kansalaispalkan kautta.

Jos jos johtokunta haluaa elää keskenään kommunismissa niin eläköön.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Ensimmäisen vuoden linja näytti Sipilän suunnan, suunnassa on pysytty ja tuloksensa on nähtävissä.

http://velkakello.fi/

Harva hallitus on on onnistunut näin hyvin luomaan maahan eripuraisuutta ja ajamaan vain omia etujaan, härskillä pakolaisilla rahastamisesta alkaen. (Mm ssa puolueiden jäsenten omistamien yhtiöiden järjestämä majoitustoiminta, ilman kilpailutusta ) on omistajaohjauskähmintää, veroparatiisikummalllisuuksia, nepotismia, maakuntauudistelua kepulien suojatyöpaikoiksi Jne. Samalla jatkaen velkaantumista.

Kuluttajan kannalta tilanne on myös muuttunut huonompaan suuntaan.
Heikennyksiä eläkkeisiin, työttömyysturvaan, lääkkeitten omavastuuta nostettu, lomaetuuksiin on koskettu, asuntovelallisten verovähennykset pienenevät.

Ainoat hyötyneet ovat hyvässä asemassa olevat, heille on lisätty etuisuuksia ja verohelpotuksia.

Missä ne todelliset onnistumiset luuraa jappastelun tunkiolla ?

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Kiitos Jouko, juuri noin. Minä en edes jaksa laskea tuota moraalikadon määrää sen enempää - kaikki muu onkin jo melkein varastettu paitsi se.

Että sellaiset satavuotisjuhlaisännät ja -emännät ainakin tuolla suunnalla.

Olisikohan aika vaihtaa, ettei ala ihan toisenlaiset kekkerit, jos ei varaamme pidetä?

Käyttäjän heikkironkko kuva
Heikki Rönkkö

Fasistit karkottivat 30-luvulla Carlo Levin etelä-Italian köyhälle maaseudulle pois pääkaupunkilaisten silmistä. Siellä hän kirjoitti paikallisten ihmisten veisaavan hartaita hymnejään rintamaiden ihmisten pitäessä hauskaa. Fantastista, upeeta!

Olisiko läntisen ajattelun umpiperä Suomi nyt vastaavassa kehitysvaiheessa? Luettuani eilen yhdeltä istumalta kirjastosta muutaman kuukauden odottelun jälkeen saamani kansanihminen Elli Vornasen 100-sivuisen kansallisopiston kirjallisuuspiirissä hioman Kolmen kuvan tähden, voisin niin väittää.

Vornanen kertoo itäsuomalaisen syrjäseudun nälänhätää Venäjän tsaarinvallan viime vuosina pakoon lähteneen tytön muutosta Sonkajärven kirkonkylän tuntumaan talollisen piiaksi, ja siitä nykyaikaan ulottuvan sukutarinan käyden välillä 67-70 lukujen suuren maaltamuuton viemänä töissä Helsingissä ja Tukholmassa saakka.

Levin kirjan nimeä Cristo si e fermato a Eboli (Kristus pysähtyi Eboliin) soveltaen Kristus pysähtyi Sipooseen ja antoi miehelle sähköauton häkäpönttöauton tilalle.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Heikki palataan tähän kun olen päässyt enemmän sisään Savoon, jonne siis matkalla juuri nyt.

Hankasalmen tienhaara kuittaa ;-)

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset